HandsomeGirl

Thursday, 23 May 2013

I'm Back


I'M BACK!!!
Itu laa ayat yang yang boleh dijadikan modal setelah
sekian lama nak tak berbloging dan update any story 
Haishh sampai password blog ni pun dah lupa -_-" *nyanyok!

Well there's nothing much to tell really,and hanya 1 perkataan yang boleh
Na ungkapkan "PERUBAHAN"
People Change & Everything was changed.
Perubahan yang Na sendiri takut untuk hadapi.

KETIKA aku ingin hidup KAYA,
Aku lupa bahwa HIDUP adalah KEKAYAAN.

KETIKA aku takut MEMBERI,
Aku lupa bahwa semua yang aku miliki adalah PEMBERIAN.

KETIKA aku ingin jadi yang TERKUAT,
Aku lupa bahwa dalam KELEMAHAN,
Allah memberi aku KEKUATAN.

KETIKA aku takut RUGI,
Aku lupa bahwa HIDUPKU adalah sebuah KEBERUNTUNGAN.

HIDUP ini sangat INDAH jika,
MENSYUKURI apa yang sudah ada.

Adakalanya yang TERINDAH bukanlah yang TERBAIK.

Yang SEMPURNA tidak menjanjikan KEBAHAGIAN.

Tetapi ketika kita mampu dan mahu
MENERIMA semua KEKURANGAN & KELEBIHAN
itulah KEBAHAGIAAN





wait for my upcoming update  *wink     

53 comments:

  1. Yeaaaahhhh!!!

    Welcome back si cantik manis!!!
    Tc >_^

    ReplyDelete
  2. welcome sayanggggggggggggggggg :D

    ReplyDelete
  3. slamt berblogger smula. hihi tp jangan lupe password lg..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa nampak sgt Na dah berumur sikit HAHAHA sikit jelaaa ;)

      Delete
  4. welcome back my dear...
    :)

    ReplyDelete
  5. welcome back untie Naaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! aummmm

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali ke Malaysia, eh? Hahahha

    ReplyDelete
  7. hye jna.. lama hana xdatang sini tau

    ReplyDelete
  8. Tiada yg sempurna di dunia ini. seperti kata org "I love this world because its imperfect.."

    ReplyDelete
  9. wahhh ape ni Jna..cm planning je kte dua wat comeback ni..haha..Indah pn lama sgt da tak berblogging..huhu..rindu Jna! pasni updet smpai lebam ye? :D

    ReplyDelete
  10. best2.. suke ayt entri ni.. disebalik setiap perkara ada sesuatu berharga :)

    ReplyDelete
  11. Cik na.. rindu bangat sama kamu

    ReplyDelete
  12. windunyew ngan cik na..ingat dah tak nak blogging..haha..sekali datang, main ayat power terus..huhu..welcome back...

    ReplyDelete
  13. welcome back sis... lamanyaa tak muncul2 dalam bloglist ena.. hehehe

    ReplyDelete
  14. welcome back Jnaa.... rinduuuu nya.. ingatkan dah tak mau ber blog...
    apapun perubahan yg Jna buat, semoga ianya membawa seribu kebaikan pada Jna..Ok sis!
    My Pa'e kirim salam...:)

    ReplyDelete
  15. uihhhh ! lama gila Na tak update kan. Miss u !!

    ReplyDelete
  16. welkam back Na...

    semoga berbahagia ye...

    ReplyDelete
  17. bapak lama betoi nk kembali...

    orang dah rindu smpai kurus ni.. hehehe


    jna.. be strong like u always be.. :)

    ReplyDelete
  18. Naaaa.....rndu Naaa....Mna menghilang.....rietta igtkan Naa dah fly ngn syarikat obersea...welcome back....u r strong naa....and we will always support you...

    ReplyDelete
  19. rindu sama dia..heheh welcome back sis.. muah333.. ^_^

    ReplyDelete
  20. Na tgh bahagia ea skrg? :D

    ReplyDelete
  21. Perubahan mendadak ke kak na? hehehe..

    ReplyDelete
  22. yaaa welcome kak NAAA, miss you . i pun dah laam menghilang baru hari nih menjelma kembali. yang gamabr dekat bawa tu hingatkan baby you. haha

    ReplyDelete
  23. welcome back Na....ramai gak yang menghilang ni. musim apa??? hahaha. teruskan menulis selagi mahu. :D

    ReplyDelete
  24. ape sudah jd nie na? kemane menghilang? huhu

    ReplyDelete
  25. hi naa
    welcome back..lama sungguh menyepi...

    ReplyDelete
  26. ai pun macam chipsmore.. kejap datang sini.. lamaaa tak singgah sinik..

    ReplyDelete
  27. Na, akak rindu betul nak baca cerita terbaru Na, keep on updating ye...

    ReplyDelete
  28. Na, akak rindu betul nak baca cerita terbaru Na, keep on updating ye...

    ReplyDelete
  29. Na pergi mana. Rindu awak la.

    ReplyDelete
  30. so cute<3 xx peach

    momomoworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. tak jenguk boni kacak pun kan?? sob3..

    ReplyDelete
  32. Jna.......im back tooo...hahahha...mane la Jna menghilang yerk...senyap sunyi blog nampak gaya ye ni...

    ReplyDelete
  33. Jna..me too , i'm back! hehe
    x apa jika perubahan tu sesuatu yang bagus :)

    ReplyDelete
  34. Aww, the pictures are adorable! Thank you for sharing! *__* <3

    Would you like to follow each other on GFC/Bloglovin? Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    ReplyDelete
  35. Miss you sis jna !!!!!! . Lama tak sggah blog sis . ;)

    ReplyDelete
  36. Na, lama tak baca entry Na...busy erkh...Selamat menyambut Aidilfitri yer...

    ReplyDelete
  37. Pergh. sama lah aina. dah lama jugak tak updateblog. now baru ada can nak update. hahaha! singgah2 lah ye. cerita beberapa bulan dah compress jadi 1 entri. :)

    http://kaio.my

    ReplyDelete
  38. mana izreen ni hehe.. Jna lama tak updateee! kenapa kenapa? hehe

    ReplyDelete
  39. visit my instagram
    justclickthispreloved

    ReplyDelete