HandsomeGirl

Sunday, 10 March 2013

Pesanan Terakhir


To : Fireflyz staff
CC : Shakiena,Myra,Arif,Syafiq,Ekin,kak Dayang,Kak yan,Kak Irda,Shalini,Kala




Dear All,

1st of all i nak say sorry kat korang if keputusan yang i buat ni sangat mengejut.Tapi i taw korang semua akan faham keadaan i sekarang.I tataw nak kata beb dengan keadaan sekarang,sekelip mata semua benda berubah,but its ok beb apa pun jadi kita semua tetap kawan kan korang? WE are still frewn..good frewn dan akan kawan untuk selamanya!To me korang the best,korang segalanya korang penceria hidup i,if i sakit korang la penawar segala kesakitan i,if i sedih korang laa kegembiraan i,if i jatuh korang yang akan bangunkan i T_T 

Shakeina i dah takde beb,u jangan rindu i okay! plz again n again jaga diri u,ur baby of coz, kesian u tak dapat nak tengok muka i setiap hari as u need to see my face everyday coz berharap nak muka baby u sekiut i HAHAH Beb after this u kena kuat u kena berani dont let other people buli u,i takde kat sana tok back up u,i dah takde kat sana to take care of u,and still i berharap u will be with me 1day beb, kan u dah janji nak kerja dengan i lepas bersalin kan kan kan kan?

Myra,plz jaga kiena untuk Na Myra pun sama jugak,jaga diri jangan banyak makan nanti boolat masa nak kawen susah! Na doa yang terbaik untuk Myra be good TL hihi dont stress,and cepat laa tinggi ye HAHAHA

Ekin,Sorry baru je kin masuk fy semula,baru je pindah sebelah tempat Na,now Na pulak dah takde..haishh tak dapat nak bergossip dengan Kin..takpe we still had gtalk kan kan kan so pastikan REPLY gtalk Na secepat mungkin,bukan orang gtalk hari nie then Kin reply keesokkannya -_-"

Arif,sekarang awak laa hero untuk semua orang kan?FUYOOO ariff hihi jaga kawan-kawan saya bebaik,and awak pun jaga laa kesihatan awak jangan admit kat hospital lagi hahaha SUMPAH GURAU!

Syafiq,mesti fiq rindu Na nanti sebab dah takde orang yang paling kecuh dalam office kita dan yang paling penting takde orang dah nak minx tapau kuih telinga kat fiq kan??? happy lettew Na takde ;p

Kak Dayang good bye kak,sik ada urang lagi mok klaka sarawak ngan kamek after this oooo sure kitak will miss me a lot HAHAHA kerja bait-bait and jaga all adik-adiks kitak in this office huhuhu ohh 1 more thing don't fight with all gajah-gajah in rest room ;p kelak kitak yang jatuh bah dipijak gajah kekeke

kak yan & irda heloooo ibu-ibu mengandung hihi korang 2 dah gemukkkk perut dah besar weee~ Na minx maaf kak yan kak irda if selama ni Na terkasar bahasa,gurau yang agak melampau,semua tu Na minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki Na.Akak jaga diri bebaik jugak,nanti dah bersalin bagtw Na okay Na nak taw baby boy or girl,if boy dapat laa korang jadi kan Na menantu korang BOLEH KOT NA KAWEN 2 ;p

Shalini & kala beb TQSM kat korang ,selalu tapau for me break1st hahah lepas ni takde laa hantu kat toilet lagi yang kacau u guys malam-malam KAHKAHAKAH i will miss u much guys... SO MUCH!!!!



IN MEMORY #forever







Love
Nana ~





43 comments:

  1. Na,

    nak pi mana?
    aiyohh..even bukan colleague, tapi awat terasa sedih juga ni?

    ReplyDelete
  2. kenapa sis???
    berhenti keja ker??..
    walau apa pun take tau.. life must go on dear..:)

    ReplyDelete
  3. apa yang terjadi aunty Na?? jangan sedih2 ye..kalo Na sedih nanti semua orang sedih.

    *Setiap yang terjadi ada hikmahnya.. Allah dah tentukan yang terbaik untuk Na :) take care dear

    ReplyDelete
  4. sedihnya Na. :(
    ubah tempat eh

    ReplyDelete
  5. Xper..rezeki Jna dah tertulis kat tempat lain la tu.Dezee igt nak quit blogging td.kusss semangat..

    ReplyDelete
  6. Jangan tinggal daku..ihik, ihik..

    ReplyDelete
  7. selam kat sini, timbu di sana....
    jangan timbul mereta-rata, payah aku nak cari...

    ReplyDelete
  8. eh Na, kenapa tiba-tiba ?? kita yang bukan staff pun ni terkejut sebab selalu Na tulis macam happy je. ...take care Na.

    ReplyDelete
  9. Na nak pergi mana ni?? jaga diri ye na... =D kekalkan kecantikkan anda dimana jua anda berada.. tetiba je ena ni

    ReplyDelete
  10. Tadi dah datang, ni datang balik baca lagi sekali. Whatever u do, we pray all the best for u dear. I am sure u know what's the best for u ;);) U kan dearest Auntie to JJ ;)

    ReplyDelete
  11. 1st tyme bukak blog u n 1st impression GILA SEDEYH OKAYY... mcm mse i nk kuar dr fy lakk.. :( tp i xde ah wat entry camni.. u da tukar keje ehh? papepon u mesti bole je p memana,,, i kenal u.. such happy go lucky person ..keep it up jna~ love u! GOODLUCK

    pssst : i saw my face :D terharu jap . awat muka i ade tselit situ even xde entry nama i ;p kira ok ahh dr xde langsong.. wahahahahah!

    ReplyDelete
  12. Jna, semuga Na selaku bahagia dan berjata dalm hidup. Na cantik sapa kata tak cantik. Take care.

    ReplyDelete
  13. dpt keje kt tmpt lain ke.. xpela, semua org ada pengalaman mcm ni.. gud luck Na..

    ReplyDelete
  14. sedeynye...Naa tukar company erk? MAS? AA?

    ReplyDelete
  15. kak na tukar keje ke? sedihnye pisah ngn kwn2...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Na. Kenapa pesanan terakhir ni? Takkan sebab sakit gastrik ari tu terlalu serius sampai kena bagi pesanan terakhir? Huhu...

    Na resign ke? Tim kay ahhh???!!

    ReplyDelete
  17. sedihhnyer...

    banyakk tu pesanan Na utk kawan2...

    heee

    ReplyDelete
  18. i hate u!!!please know dat i hate you for making such decision!ofis ni da xsame lgsg like bfore..lagila u xde beb..this thing happened so sudden..n im so not ready for it..penat da wat biase je n ignore it, but it wasnt easy..i xtau la nk ckp it fair o not..u xhapy i pun xhapy kat sini..but we've decided kan beb?u kat sane, and im staying. so we just have to face all the consequences. and we both know dat kita 2 sgt gudgirl,best staff and people's sweetheart (hahaha) so we'l get thru all this..and kita akn hapy mcm dulu..n yes, no matter wat happen, no matter how hopeless, we r stil besfren smpi bler2!!and ill make sure kita cam dulu..so xpyh nak sedih sgt!!xsuka u wat camni!!

    ReplyDelete
  19. all the best na walau apa pon ko buat..tak paham keadaan sebab ko tak explain pon ko nak pegi mana dan tinggalkan member2 tu semua sebab apa...anyway all the best and take care..

    ReplyDelete
  20. semua dlm gambar ceria saja .. he2

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Na kena transfer mne2x ea?ap pon yg kputusannya,hope everything will going fine k...klu kwan yg sbnr pasti g mne2x pon ttp blh bersama...teknologi smakin maju skrg :))

    ReplyDelete
  22. makin celaru.. macam nak pegi jauh.. good luck Na!

    ReplyDelete
  23. Na kenapa nie Na? Lama gila fie tak on9 tak tahu pun Na, harap update fie ASAP tau.

    ReplyDelete
  24. best of luck jna... harap rindu kat eden ni ye..

    jgn curang tau... ;p

    ReplyDelete
  25. nak kemana tu?? hurm. saya pulak yang sedih ni..

    ReplyDelete
  26. Hei... budak comel.... apa cer ni? Tiba-tiba ada pesanan terakhir.... Na berhenti keje ke?

    ReplyDelete
  27. Masok2 bace tjok pon dah sedih . Sis na nak pergi mna ??

    ReplyDelete
  28. awatnya nie.. when did you go..????

    ReplyDelete
  29. mak oiii...kenapa plak ni.....

    ReplyDelete
  30. Lama tak jenguk Na sebab kita lama da tak update blog hehehe..sihat ke Na..awat entri sedey2 ni Na..

    ReplyDelete
  31. Na...

    lame baru dapat singgah sini...

    Na, benti keje ke??

    ReplyDelete
  32. xper cikna yg jelitt tuuu.., blog bukanlah hakmilik kekallls.., jumpa na disana disanaaa... aHHks

    ReplyDelete
  33. Sedih lah plak. Selamat bekerja ditempat baru.

    ReplyDelete
  34. Rindu betul kat aunty Na ni :(

    ReplyDelete
  35. kak Na..kenal saya lagi tak ? hehe.. saya dengan wajah baru ..hehe.. :)

    p/s : syaifuddin alias

    ReplyDelete