HandsomeGirl

Thursday, 28 February 2013

Majlis Pertunangan SICANTIK


C O N G R A T U L A T I O N 

23Feb2013  hari tu Na ke Kuala Kangsar ada Majlis Pertunangan Myra
yeyyyyy jom  kita semua berdoa semoga hubungan Myra dan Lee akan sampai kejinjang pelamin pastu kekal keanak cucu dan selamanya Ameen
  *Na doa untuk Myra,always!

Malam sebelum sampai ke Kuala Kangsar
 Jauh jugak Kuala Kangsar ni (OH maaf memang Na 1st time datang kesini)
tahu tak siapa yang bertudung ala-ala Shila Amzah tu???
Its BFF Yna Aku Bukan Lesbian Alhamdulillah dye dah berhijab
*aku doa kan yang terbaik untuk kau Na

 She is SO pretty and yes she look super duper happy Ofcoz
Na pulak jeles nak mampus dengan kecantikkan dye.
Myra nampak macam Barbie Doll sangat 
*myra Na nak puteh macam myra T_T

So bila dah ada perasaan sakit hati dan jeles Na pun suruh laa Angah yang mekap Myra tu mencantikkan Na jugak so KITA boleh nampak sama cantik macam myra kahkahkah
lihat perbezaan sebelum mekap dan selepas mekap 
*CANTIKNYA <--perasannya!

Seriously Myra???
 Na da mekap pun nape myra still nampak cantik lagi dari Na?

  p/s kepala Na teleng sebab Na budget KIUT!

 Lelaki yang bertuah dapat kawan Na yang cantik dan baik
Lee, ofkos berdiri sebelah Myra tu >.<

1 2 3 SNAP!
again plz mata Myra tertutup laaa

1 2 3 yeayyy \0/ perfect!

 
 sayora ~





MOOD*sakit hati sikit sebab semua orang dah tunang dah kawen da ada anak
ME?????????? *stress <--- sengaja bagi KAU terasa BF!!

65 comments:

  1. KA doakan moga Na cepat temu jodoh terbaik yer amin2!

    ReplyDelete
  2. akak bila lagi? hehe...

    papepun, congrats kat kawan akak yg bertunang tu... semoga jodoh berkekalan ke akhir hayat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ain doakan laa ye hehehe

      Macehh Ain :)

      Delete
  3. your time will come dear..sabar...

    ReplyDelete
  4. Slamat bertunang buat Myra. Dua2 cantik. Tgh tunggu Na nyer turn ☺☺

    ReplyDelete
  5. wahh thnx na.. myra pun tak update ag.. tgh mgumpul gambar.. hehe.. patut na kna mkn sireh myra aritu.. bleh dpt aura skt.. confirm pasni ur turn.. hehe.. :P

    again! maceh2 haa sudi dtg dr jauh.. luv u naa.. :))

    ReplyDelete
  6. mohon na jemput kite bila nak bertunang nanti ok.. :D

    ReplyDelete
  7. cantik baju na.. semoga na terkena tempiasnya..fuhfufuh..

    ReplyDelete
  8. cantik baju na.. semoga na terkena tempiasnya..fuhfufuh..

    ReplyDelete
  9. cantik naa.. hehe.. tahniah kepada kawan naa yang bertunang tu, dia mmg sgt2 cantik.... ^_^

    ReplyDelete
  10. Cantik di mata, cantik di hati...Semoga bila selalu ke majlis org tunang dan org kawin, ia akan berjangkit kpd rakan2nya termasuk Na...amin..

    ReplyDelete
  11. dua2 gojes. InshaAllah nanti sampai la tu jodoh Na & Chic Na. hikhik..

    ReplyDelete
  12. Ingatkan Naa teleng sebab mkn leher ayam banyak...hahahaha.. :p

    Jangan marah ye Naa...

    Naa..kenapa tak bgtahu nak datang KK..?
    Kalau tak boleh jumpa...

    Tapi seganlah nak jumpa Naa yg gojes ni..sebab Nur tahu, sebab Naa tggi..hihihi

    ReplyDelete
  13. wah. weklam to kuale kangso!

    ReplyDelete
  14. Tak jalan2 di KK ke?
    At least, belilah labu sayong.... hehehe

    ReplyDelete
  15. Memang cantik lah myra, nampak lain sangat. Preety girl

    ReplyDelete
  16. cantik nye myra..hehe..nak jugakk!!huhu
    haha!!padan muka ko BF..haaa..buat dia terase lagi.hahaha..

    ReplyDelete
  17. Na punn cantik sangat . haii untungg . moga berkekalan ikatan mereka :')

    ReplyDelete
  18. seri org tunang la Naa..Na nnt brtunang pun cun melecun..skrng pun dh cun..

    ReplyDelete
  19. comelnya kawan Na and Na.hehehe

    ReplyDelete
  20. Na pun santek jugak la. Myra cantik sbb dia tgh darah manis tu. Hehehe...

    Nan, relax Na... Na muda lagi kot. Kalo belum tiba masanya untuk kawen atau bertunang, Na hargai je masa single ni. Nanti kalo Na kawen mesti gempak punya.

    *cantik pelamin dia. Simple dan sweet je.

    ReplyDelete
  21. Semoga cepat dapat anak.. hahaha :D

    ReplyDelete
  22. mmg chantek kawan Naa tu...eeehhhh Naa pown chantek jugak pe....kiut gtu....haah...notes utk BF tu rietta suka....ekekeke....

    ReplyDelete
  23. MR.K mohon terasa segera....kesian NA stressss tuh. haha. nanti dia stress takut makan macam2...nanti sakit lagi perut tu. :P


    #tahniah kawan Na. cantik manis. Na pun sama cantik manis dipandang. sungguh tak tipu. :D

    ReplyDelete
  24. ingat jna yg tunang..hehehe

    ReplyDelete
  25. dua dua cantek!!! tu la jna, skrg musim org kawen tunang..wuu..diri sndr tah ble T.T

    ReplyDelete
  26. dua2 memang comel...

    sabor sabor jna...
    ada rezeki tu

    ReplyDelete
  27. Congrat to Na eh Myra heheh..

    ReplyDelete
  28. haha..jap ag terasa la BF ko tu

    ReplyDelete
  29. tiga tiga cantik !
    na bile lagi ? :p

    ReplyDelete
  30. We miss u tooooooooooooooo.. eh JJ miss u toooooooo.
    Doa Anty Jna cepat2 hantar kad jugak ;)

    ReplyDelete
  31. jangn isau na.. t na lepas nie..tak pyh tung..khwin terus jer..

    ReplyDelete
  32. Masa kak Na akan tba jugak nt.. bersabar laa.. sy pun x tunang lagi nih.. :(

    hehehe..

    ReplyDelete
  33. Dezee tunang dulu la yer..Jna lambat.cop dulu.

    ReplyDelete
  34. tahniah kepada yang bertunang

    ReplyDelete
  35. tgk tudung kwn Na dpt idea tetbe..hahaha...tahniah bt kawan Na...moga selamat hingga mendrikan umahtangga.amin.. ^^ takpe Na...jap lg BF tu msuk la meminang yer...hihihi..nk kumpul dulu nk bg Na sng kemudian hari tu ^^

    ReplyDelete
  36. smoga jodoh mereka berkekalan... Na bila lagi..? hehehe

    ReplyDelete
  37. kawen sonok tauu cik jna kannns..,ehHKee

    ReplyDelete
  38. stress jugakkkk..sya pun nak kawen walaupun kawan2 belum ade yg kawin haha

    *Ya Allah ya Tuhanku ko percepatkan la jodoh Cik Jna ni..aminnn

    ReplyDelete
  39. Na... cantik tu subjektif ye Dik...Na cantik, dia cantik, mike cantik, mak pun cantik opsss...hehe dak yg sebelah Na tu...mcm neelofa pun ada ..hehe..

    ReplyDelete
  40. Lama dah tak datang blog Na.. Saja singgah melawat kawasan.. Hehe

    ReplyDelete
  41. Na punya tak lama lagi tuh...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  42. bila turn na..? masa tu mesti na yg paling cantik..


    skrg pn cantik da.. na tinggi..jeles aih..! :p

    ReplyDelete
  43. HEHEHEH..dedua cantik..
    pepun jum kita kasi BF memasing STREEEESSS ..yehhhaaa!!

    ReplyDelete
  44. hehehe.. biasa lah 2 org nak bertunang muka pn berseri2lah... ^_^

    ReplyDelete
  45. Jna, cantiknya jna. take care

    ReplyDelete
  46. cantiknya na.. cam izreen azminda.. kehkeh

    ReplyDelete
  47. selamat bertunang yer....=D cantik sangat....

    ReplyDelete
  48. comeyy orangnyer....

    kecik molekkk je...

    ReplyDelete
  49. JNA ...awk mekap ke tak ..tetap cantek okeh,wah sampai kuale kangsor tew..jauh bejalan ekk

    ReplyDelete
  50. heppy blated bday awak..huhu...jom join ga kina...lebih 50 hadiah menanti anda..:)

    ReplyDelete
  51. member akak dah kawen, akak bila lagi ? hehehe

    ReplyDelete