HandsomeGirl

Monday, 11 February 2013

Jelita Vs Lilish = Kiena


Taktaw laa kenapa sejak terstalker blog Monster Glider Na dah jadi
meroyan nak baby  nakkkk babyyy nakkkkkk dan hendak noktah 
harap BF Na bace entry ni T_T *berdoa
Na rasa ramai kot blogger-blogger yang sedar tentang kecomelan si jelita 
yang Na rasa sampai nak makan  pipi dye yang bulat macam j'co donuts >.<
ataw pun Na jew yang over gewarm sampai tahap macam tu -_- "

Ini Jelita Jaquelina a.k.a Jelita
Anak "kawan blogger"
since bila ntah berkawan dengan mumy dye HAHAHA
harap mumy Jelita ngaku Na kawan dye *senyum 
so tak delah Na bertepuk sebelah tangan

kepada mumy Jelita plz give she a big huge sloppy kiss and hug from me :*

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ini Syaff Nur Kaylisha a.k.a Lilish
Anak Bestfrewn Na
Faiz (name ummi dye) kau kena laa ngaku aku kawan kau iz
kalau tak aku tak nak datang rumah kau  main dengan lilish lagi 
***INI MEMANG SATU UGUTAN***
Lilish is so pretty,putih gila dan kulit dye gebu sesangat!
 (Mak ayah dye tak putih sangat taw SERIOUS!)
Faiz cakap masa dye mengandungkan lilish dye suka
tengok anak indians yang kulitnya putih.
Then dye mintak petua dari oran-orang India
macam mana nak dapatkan kulit anak yang putih licin n gebu
petua dye senang jeww 
campurkan daun saffron dengan susu dan minum. 
(aku harus cuba ni CONFIRM)
 

Lilish Nanti Anty Na datang rumah Lilish lagi
Anty Na beli present yang lain pulak
yang lagi bestt dari Bubble angry green bird tue okay sayang! 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 Ini Shakiena Abd Manan a.k.a gedixxx
seriously janganlah ada orang terpuji minah ni yee
sebab dye tak comel langsung *TIPU

Anyway beb this entry definitely untuk you!
C.O.N.G.R.A.T.U.L.A.T.I.O.N
dady hanis & mumy  kiena
ur going to be mum and im gonna be anty SOON!
Beb plz acting like mother ye? I macam cuak kalau-kalau jadi terbalik
anak u yang akan jaga u instead of u as mum yang kena jaga anak you! 
So tolonglah jadi orang dewasa ye dewasa bermaksud orang dah besar dah besar bemaksud orang yang serious (sebab kau selalu macam budak-budak terlompat-lampat dan tak pernah serious langsung haishh)
NO NO NO i cant do dat anymore sebab u dah dewasa dan dah jadi mumy yeyy goo youu!
u boleh buat dan i taw u memang bole *high5!!

And beb tolong bukak entry ni setiap hari tenung pix Jelita & Lilish
supaya baby u pun comeyy macam mereka
pastu boleh i pinjam baby u hehe besthhhnyewww

Jaga diri u baik-baik,kalau hanis takde (travel sebab kerja)
u have no worries sebab i seorang yang hebat akan menjaga you sweet nya i
"perasan tak i selalu tanya Ibu dah makan??" *kan caring!
***you gunakan laa masa ni tanpa was-was untuk extra mengedix dengan i" okay beb
i know u will be just fine and remember that im always here for you!






mumy jelita MAAF.. Na da tercurik pix jelita banyak-banyak ;)    

160 comments:

  1. Replies
    1. uiks asl hpy sgt ni??
      klau 1st takdapat pun jelita/lilish
      HAHAHA

      tapi nk dapat kan Na tu mcm bole sikit AHAHAH *GURAU

      Delete
    2. nasib baik berlin tu jauh..kalau tidak, H dah hantar rombongan meminang JJ..hahahaha

      nampaknya Na xleh jadi yg no.4 :p

      Delete
    3. uikss kejam nyee jelita rampas future hubby Na.. aduhh Na dlm delimma skrng n i..
      mcm nak delete entry ni pun ada
      HAHAHAHAHAH

      Delete
    4. En H, kau nak gi Holland nnt singgah la Berlin, tapi jangan la hantar rombongan, kau nak panggil mertua kau adik? hahahah (perasan muda jap).

      Delete
    5. HAHAHAHAHHA
      pggil Mak Adik laa cute ape ....
      dah mak adik pulak kekekekke

      Delete
    6. JJ mmg comel sangat2!!!!! Geram tengok dia!

      pssst, petua tu nt sy cuba jgak laaa... muahahha..

      Delete
    7. semenjak 2 menjak ni JJ makin pemes..untung la mama dia tumpang glamer..hahaha..

      Delete
    8. Emma awk nk cuba lama lagi laa..time ti da ade petua lain dah HAHAHA *gatai nak kawen lettew hihihi

      Bundle- tu laa tu JJ dah femes skrng..mana2 org dok crita pasal JJ jerrr..
      bila ntah org nk bercerita pasal JNA kan Bundle kan? HAHAHA

      Delete
    9. uols la yg pemes ames kan si JJ.. empunya badan tak tahu menahu. hahaha Mamaaaa jugak pemes :p

      Delete
    10. I ollss bukan pemes kan jelita...I ollsss mmg gerammm dgn kejelitan jelita..

      #untung kak Naz dpt hug dye setiap hari *jelesss nye T.T

      Delete
    11. setuju dengn jna..kami geram ngan JJ..

      Delete
    12. Kan Bundle..jom plan pg sana jom ambek Jelita ;p

      Delete
    13. Na jangan tingglkan sya taw kalo nak pg jumpa Jelita.. Nak hug dia juga :)

      Delete
    14. Nak ikut jugak ke??
      HAHAHHA OKAY CUN..
      lagi ramai lagi best!

      Delete
    15. haha..cepat sikit kawin na.. amin.. cepat dapat baby comel-comel..
      =,=' me pon..

      Delete
    16. Mohon Na cepat kawen. Nanti leh dapat baby sekiut Jelita & Lilish. Hehehe. Rasa nak printscreen gambar cecomel dorang & framekan, tatap hari2 demi usaha mendapatkan baby secomel dorang. Takyah la hehari nak kena dtg blog Na nak tgk gambar dorang :P

      Delete
    17. iskkkk ape pulak mcm tu..
      kena dtg blog Na setiap hari..ini pun Lyaa dah lama menghilang...pg mana ntah ..

      Delete
  2. ahahha...curikk picture JJ ya Na.. takpe2 Mama JJ akan cakap sila kan..tak cuak pun (tiru ayat mama JJ) ..ahaha.. betul tak Nas?? (jgn marah Nas, nti cepat tua..ahaha)
    Na kena cepat2 khawin then boleh dapat anak comell mcm Jelita..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn mmg laa kakNas dye okjew!! sbb jelita ada dgn dyeeeee mcm xsabar nak culik jelita tuuuu kakakakk ;D

      kak atie doa utk Na okay!

      Delete
    2. Hehehehe betul tu... sila la sila, tak luak. Nak culik kena la datang sini dulu. Kata kawan :p

      Delete
    3. kak Naz klau Na dtg sna kak Naz boleh kak Naz bawa Na jejln eh eh eh "kalau tu tataw laa bila -_-"

      Delete
    4. I bawa u jalan2, jj bawak u lari2. kumpul duit dan stamina dari sekarang please.

      Delete
    5. duet tu o..stamina tuu mmg wajib ke??
      HAHAHAHA

      Delete
    6. stamina adalah terwajib, kalau Jelita involves. hahaha

      Delete
    7. Ohh rely??? So after this TERpaksa Na minum air penguat tenaga (adakan air tu) :)

      Delete
  3. weeeeeeee, kiutnya baby jelita tuuuu...mmg bambam habislah..tak sabar nak tgu baby Na plak...ada bran?? kikiki~

    ReplyDelete
    Replies
    1. #_# babyyyy naaa tu yg tataw bila ntah HAHAH

      Delete
  4. perghh...comel gila dua-dua budak nie..macam tengok iklan bdak2 plak..apa lagi Na???cepat produce one good looking kid..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk Lan ni salah ke klau puji Na skali..grrr
      hahaha tp mmg 2-2 pun comeyyyyyyy kan!!!

      Lan bila pulak??

      Delete
  5. Btw, dont worry about ur fren Shakiena yg childish, sebab I until now perangai masih budak2. Main ngna Jelita gelak guling2 sampai dia lak pandang I semacam. Lagi meriah macam ni (tak mo jadi mak mak yg skema ok) hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul jugak klau jd mk2 yg skema tu Na x stuju sgt..tapi a bit worried klau nty org confused sape mak sape anak HAHAHAH

      Delete
    2. oh my,thank u Nastyna!!*uptop and high 5 now*hahaha
      yeay!see xpe la beb..u req susah2 tau..ingat senang ke nk jad sopan cam u..?*blueek*susah okay..hahaha..tapi i got u babe..i faham..ill try my very best..sebab i nak jad the best mummy ever!kn beb?mmuaah!!

      Delete
    3. 5!! dulu I sendiri ramai yg worried for me. Even until now hahhaa. Takper la, we do it our way. Nnt dengan sendirinya pandai, motherhood is great. Greater with a friend like Ina around ;)

      Delete
  6. Comenye... Nak baby jugakla camni.. nak kena buat iklan la.. nk cari org yg sanggup "bagi" baby kt zwan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. perhhh ade ke org sggp bg zwan?? klau ade we share ok??

      ;)

      Delete
  7. hahhaha..dah follow blog tuh..
    alahai..cumeii ye budak tuh..
    aku doakan ko cepat kawen n dapat baby...

    ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

    #betul lah lepas bace blog tu aku pun nak baby...
    grrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaaaa kan kan kan da meroyan jugak hihihi

      tolong jgn suka jelita coz she is mine ok!
      ;)

      Delete
    2. Cik Zaitul, saw u! hehehe
      jangan merebut, banyak lagi masa dna peluang hahaa.

      Delete
    3. kak Naz tolong setia dgn Na ye ;)

      Delete
  8. ke mana agaknya tu..happy ja nampak!

    ReplyDelete
  9. babe!!thanks beb for the wishes and doa..oh my!tetibe i trus nervous ni nak jad mak..i da ready ke babe?da la hanis is always not around..huaargg!!!nasib i ade u kan beb?after this i susahkn u sorang je k?*na, i mcm haus..amek kan i please*
    fuyoo i!!i can rely do dat now!!hikhik..
    but u r right, mmg i nk tgk je muka JJ tu..da jadi my fav blog da beb..cute gler kot..tanx sbb introduce kan i blog tu.awesome!hope baby i pun camtu..da la sume pic pun senyum je..so smiley!geram i tgk!!
    tanx again beb for the wishes n doa!!mmuaaah!
    Love u!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan i ckp u boleh gunakan i tanpa was2 hahahaha selamat i syg u..klau tak mesti i xpedulik u huhuuhu

      YES!!!u HARUS tgk blog JJ setiap hari taw..ingat setiapppp hari..... i nk baby cutee mcm JJ n Lilish =))

      Delete
  10. Jna,

    OMG!! sgt comei the kids. lagi satu kan, baby ni bau dia wangi je kan..hehehe Na, da pernah tengok anak Fynn Jamal, ohoooooiiii hensem sgt! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fynn Jamal tu sape????
      japp check japppp kot2 bolehhh jd future hubby Na hihihihi

      Delete
    2. hahaha pi google dulu Fynn Jamal tu, confirm Na cair dengan anak dia... hehehe

      Delete
    3. okayy dah cair..harap dye trima Na as menantu *pray

      Delete
  11. comel nye Jelita ngn Lilish ni. kite ada adik pempuan lebih kurang sebaya budak2 comey ni. tetiap hari melayan si adik yang baru nak 'up' tu grrrr ketap gigi je sebab dah reti nakal. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelatu Nana klau yg sgt hyper tu kita jd penatt sgt kan nk layan HAHAHAHA

      Delete
  12. budak2 memang comel kan...
    tengah tido pun still comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnn sama mcm Na taw hihihi =D

      Delete
  13. harap2 anak saya nnt pun secomel itu

    ReplyDelete
  14. Ya ampunnn,comelnyaa Jelita Jaquelina. sesuai sgt dgn nm dia. seyes comel, dah beso ni cnfrm cantikk =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dats is very sure! Cantik mcm anty Na dye hahhaha *joking

      :)

      Delete
  15. serius JJ comel rasa cam nak gigit2 je pipi dia. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh xboleeee pipi dye Na da cop da :)

      Delete
  16. Tak pe kot kalau ibu dia jadi childish...untuk awet muda... kan? ehehehhe :D

    p/s: tak sabar nak tunggu ada baby.. hahahahaha >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na pun tataw bila waktu kina tu akn nampak tua..skrng pun dye mcm darjah6 Dira... Acano tuuu???

      P/S : amaaa laa dgn kitewww :)

      Delete
    2. bio je le die macam darjah 6.. nanti sampai anak dah 56 pun die still maintain macam tu.. hehehe

      Delete
  17. Rasa nak pengsan tengok kecomelan yang pure dari budak2 ni.. ya Allah!!!!! geramnyaaaa.. kpd kwn na tu, tahniah ye sebab dah jd mom.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. *pengsan jugak!
      Hehehe

      Kepada Ena bila pulak nk jd Ibu....? :)

      Delete
  18. Daun saffron campur dengan susu eh? Okay baiklah ingat ingat. Nak minum lah nanti pregnant. Amboiii kemain kan. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii Fie kawen pun xjemput..tbe2 ambek petua org??? Mana bole?? Hahahaha

      Delete
  19. comelnya mata jelita tu..cantik sngt.. moga2..bf na baca entri nie..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen..moga bf bace pastu moga2 anak mcm jelita..
      #tataw mcmne nk dpt rupa mcm Jelita yg terlalu jelita tu HAHAHAHA

      #BERANGAN XPE KAN?

      Delete
  20. comelnye bebudak ni Na! ni nk kawen cecepat ni ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiihhhh lajuuu nye..
      hihihi
      jgn lupa jemput Na taw taw taw

      Delete
  21. Comelllnyer jelita tu.boolat je mata dia heh..
    Cm nk ggt je pp dia..grr

    ReplyDelete
  22. comeyyynyer Jelita Jacquelina...

    haaa terus ingat nama die...

    gerammm lah mcm anak mat saleh...ade kacukan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiuttt kan..?????
      geramm kan..?

      jgn suka dye lebih2 okay?
      Na jelessssssssssssss

      Delete
  23. selalu gak lawat blog tu.. memang x dinafikan, memang comel.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti slalu pg blog dye sbb usha Jelita pastu lupa Na gi blog Na sbb xnk usha Na dah
      HAHAHAHA *gurauuuuu

      Delete
  24. kalau safron tu mungkin ada jual...
    tapi mana nak cari Daun Safron? aku nak campurkan dengan susu, nak suruh mak aku minum.

    mana tau tetiba esok pagi aku bangun jadi putih gebus giles...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada laaa dye warna merahh daun dye..kecik2 jewww
      tp Nizam mak kena minum masa mengandung bukan dah besar da pjg dah berbini mak kena minum HAHAHAH lawak laaa awak ni ;))

      Delete
  25. Heh..semua yang petot2 itu kan comel..

    ReplyDelete
  26. Mmg comei dua dua tu...kiut miut...mata mahal tu....hehehe....

    Pss....nnti Naa ikut petua tu gak...supaya baby comei cam Naa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yessss kena ikutt taw..
      Nty share baby dgn Na ye ;))

      Delete
  27. alahai baby... hermmm,, nak satu. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  28. Replies
    1. KAN!!!
      mcm Na sesikitt **berangan kau Na**

      Delete
  29. naaaa kawinnlahh cepatttttttttttt !
    gambar dekat bbm pun sekarang gambar budakk jeeee .
    na dh boleh jd mama tauu skrg !
    cepat suruh bf lamar :D hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. shhhttt rahsia laa ayuz..
      hihi setiap hari Na pakai pix Jelita kan DP BB kan?? ramai org tanya Na sapeee tuu sape tuu kiutt kiutt Na hpyyy gilaaa HAHAAH

      ***OVER TAK**

      Delete
  30. sangat seronok kalau ada baby.teringin nak ada tapi macam takut. hehe. time beranak tu. aduiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. opsss tu yg Na fikirkan jugakk..
      mcm serammm jewww Nak bersalin tuu huhhu

      Delete
  31. they look super duper cute.. lovely.
    suka sgt tgk baby ke na???
    cepat2 lah kahwin n dpt baby sendri
    mesti comel mcm na.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. #_# maluuuuuuuuuuuuuu nape puji mcm tu *gedixx dah Na ni HAHAHA

      awk doa utk Na ok!!!

      Delete
  32. Jom Na kita pakat ramai-ramai pegi culik JJ auuummmm

    ReplyDelete
  33. jna..soalan pertama..
    sapa bf jna..? lelaki semalam tu ke..?
    *sibuk je main teka-teka*

    hahahaha..

    budak2 memang comel..!
    lagi JJ..nmpk nakal.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan pertama Bf Na lelaki hari ini ;))

      pasal jelita..dye sgt hyper HAHAH ***mcm kenal jeww

      Delete
  34. Agak2 jika JR ni pompuan, kulit lembut, tangan halus, tak ada jambang...hmmmm..JR juga mungkin comel juga kot...hihihihihi....

    ReplyDelete
  35. JJ comel. macam mama Dora beliau ler...hihi. mana tak tumpah kuah sup sayur kalau tak ke nasi goreng u.s.a...hehehe.

    Lilish pun comel la Jna..budak kalau putih gebu memang comel, yang hitam mnis pun comel. pendek kata panjang pun kata...budak2 memang comel!! semua comel belaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa Na rasa Na kecik2 pun comeyyyyy HAHAHAHA
      ;)

      Delete
  36. jj mmg comel sgt kan. kalau terjah blog mama dia mmg suka la tgk gambar budak kecik ni.mcm2 gaya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann skrng kena terjah blog JJ setiap hari..klau da besarrr mcmne laa rupe nya..makin bertambah jelita laa dye ;)

      Delete
  37. apasal comel sgt jelita tu!!! dya rasa nk picit2 pipi dia..series geram sgt ni..eeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan...
      gila tgk dye kan?
      HAHAHAH

      Delete
  38. JJ tu..geram nur tgk tau..!
    Rasa nak cubit2...
    heeeee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn cubit dye ..cian dye..
      gigit takpe ;)

      Delete
  39. hai Na :)

    lame tak singgah..

    bila nak tengok pic baby Na pulak ni?

    hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      HAI payehh..
      kemana awk menghilangggg????

      Baby Na coming...
      SOON~!

      ihihihi

      Delete
    2. rinduuuuuuuu jugakkk!
      hahahahahahha
      takde menghilang ke mane2 pun..
      just menyepikan diri....

      waiting for ur baby !
      hahahaha
      nanti jemput payeh!

      Delete
  40. salam jna
    Geram nak cubit pp nya boleh?
    Ta dah tukar gambr profil tau harap maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubit tak bolehh sakit..
      gigit ok xpe.. HAHAH
      tu laa Na perasan dah TA tukar DP ;)

      Delete
  41. Baby tak kiralah apa gaya dan cara mereka memang membuat hati kita gembira melihatnya. Kakak pun suka baby dan anak-anak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnnnnnn
      Na lagi super duper suka!
      hihi

      Delete
  42. comey lah ank2 kwn na..hihi..nti turn na plk kan..msti comey mcm na jgk.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen..
      hihihi harap masin mulut ayu..

      *tolong makan garam bnyk2 ayu ;)

      Delete
  43. ya ampunnnnn
    kok comel bangatttttt

    ReplyDelete
  44. jelita tu memang jelita kan.. huhu comel banget.. selalu gak terjah blog mummy die hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohh sbb Na tak comel laa awk a jarang terjah bloh Na kan???

      taw dah..

      HAHAHA

      Delete
  45. dua2 bby tue comel...mcm na juga..cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
      statmnet yg buat hidung Na kembang tak kuncup2 hihi

      Delete
  46. comeynye...jelita & lilish (^_^)

    tahniah wat kiena :)

    nak cari daun saffron nak cari daun saffron :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiyuu Nita ;)

      yupssss Na pun nak carik daun tu..
      tp lepas kawen laa HAHAHA

      Delete
  47. comel, chicky, cantik...gebus...semua ada kat baby2 ni...ya allah....geram...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ada mcm Na tak sesikit kekekekke =D

      Delete
  48. baby2 mmeng comel2 semuanye Na ! hehehe

    ReplyDelete
  49. Satu lagi petua nak anak comel jgn tengok muka H sepanjang prgnant..kahkahkah...

    Nanti kalau aku ada anak Na tak buat entri khas mcm ni siap Na! Ini ugutan..Kehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka H???
      muka dye pun tataw mcmne as dye menyorok sebalik pix kartun tu HAHAHA

      ehh Harussss Na buat entry bnyk2 pasal anak Na..
      korang jgn jelek pulak hari2 kena adap muka baby Na ****jauhh nye berangan***

      Delete
  50. kenapa mereka di atas sangat comel comel sangat comel sangat?

    comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan mereka diatas je comel..
      tuan punya blog ni pun comel..

      COMEYY SGT!

      =D

      Delete
  51. yesss, JJ mmg cute.. nakal pun ada.. suke bc celoteh mama JJ tu..lilish also cute.. mcm akak.. kakakaka...

    tahniah buat kwn Na.. btl la, bila tgk baby..rs xsabar nk ada baby sendiri kan.. tp bila kenangkn budak yg degil..ogosh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnn blog mumy dye besttt hihi
      mcm blog kak tina jugak! ;)

      tq kak tina -on-behalf shakiena ;)

      Delete
    2. blog akak besh?? *pengsan*

      most welkem dear..

      Delete
  52. Jelita & lilish memang comel, secomel namanya. Tahniah buat kawan kamu na.

    Na...klo nak anak cepat, silalah kawin cepat ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn comel sgt mereka.. hihi
      tu laa Na kena cepat kawen ni kekekekee

      Delete
  53. jelita tu kan na mmg comel...geram nengok....suka masuk belog mummy jelita ni nk tgk kecomelan anaknya tu khikhikih

    na klu nk baby cpt2 kawen..nanti baby na pun mesti comel jugak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha taw xpe..
      mmg cute sesgt!
      Na mmg x sabaw nk kawen ni
      hihihi

      Delete
  54. Akak pun mintak2 le BF Na baca gak entry ni. Cepat2 skit dia meminang Na. By the way, Na dah sedia ke nak jadi istewi ni? Hehhee.

    Ooo.. nama dia mmg Jelita ye? Ingatkan nick name je. Mmg shomel sgt.

    Na akak pun tak sabar nak peluk anak akak. Sampai skrg tak tau jantina dia. Lagi seminggu nak masuk 9 bulan. Tapi dia tetap rahsiakan gender dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... kak Na mcm xnk update new entry kak sbb nak dye bace BOLE?
      hihihi

      a'ah namae dye jelita.. mmg jelita sgt kan kak Lyd

      yekr??baby kak Lyd pemalu kot hihihi Na mmg xsabar tggu kak Ly bersalin..Kak Lyd kena janji lepas bersalin terus upload pix kat blog taw hihihi pasti kat tag na ok ;))

      Delete
  55. Wah.. entri pasal baby rupanya.. Dah tak lama dah tu.. Hehe

    ReplyDelete
  56. comel nyaaaaa haiaaaai.
    nak cubit pp je masing masing

    ReplyDelete
  57. hurm.. sekarang berjangkit kat saya pulak.. saya pulak yang rasa nak kahwin dan ada baby ni..hahaha

    ReplyDelete
  58. adoi comel nya anak u... rasa nak cium2 pipi montel dia... oh ye saya dah tukar link blog dari gloryahatty.blogspot.com ke noryidrusmalik.blogspot.com tq tau follow saya

    ReplyDelete
  59. kalau gegirl mesti comel....akak nanti kalau gandung nak minum tue jugaklah hihihi

    ReplyDelete
  60. comel gila!!nak baby jugak...hehe geram nak cubit2 pipi dia :)

    ReplyDelete
  61. hope jna dipercepatkn jodoh dgn bf tue yeppp...lps tue kenala bunting pelamin, msti ank jna soon akn comel mcm jna jugaks

    ReplyDelete
  62. Mmg suka tgk baby yg come come ni...rasa nk cubit je pipi dia...tp semua baby comelkan...yg tak come tu...redho ajelah...hehe..

    ReplyDelete