HandsomeGirl

Thursday, 4 October 2012

Aku Bukan Lesbian

Yna Marcella

Na entry ni memang aku buat khas untuk kau
eventho aku taw,kau memang tak kan baca
sebab kau sendiri tataw kewujudan blog aku ni
cuma apa aku harap 1 hari nty ataw 2hari ke sebulan lagi
 ke berapa tahun lagi,ataw time tu aku da takde ke
kau akan taw tentang blog aku ni
and baca entry nie dari sesiapa je yang pasti
bukan dari aku.

Na,kau taw kan aku sayang kau macam ne?
Lebih dari segalanya na..dan itu kau sendiri da taw
setiap masa saat dan waktu,aku akn buat apa je yg aku mampu
 untuk kau! untuk kebahagian kau !
untuk tengok kau tersenyum !
Dan akan sokong ape pun benda wlaupun 
kekadang aku taw aku tak patut sokong kau
bila kau nak buat sesuatu benda yang memang
 sebenarnya salah tak masok akal dan BODOH!
*Tapi aku nak kau taw na aku aku terpaksa na 
sebab aku nak penuhi SEMUA kemahuan kau!


Na ada beberapa perkara aku nak kau buat
bila aku da takde nanti dan aku aku harap kau akan buat,
bukan untuk aku na..tapi untuk diri kau sendiri
Kita kena percaya na takdir jodoh pertemuan perpisahan
semua tu memang akan terjadi cuma kita sebagai manusia 
biasa memang tataw dan tak akan tahu bila masa nya itu akan tiba.
So kau kena terima hakikat yang 1 hari nanti
aku memang dah tak akan ada dengan kau,
aku dah tak akan ada untuk teman kau
aku dah tak akan ada untuk dengar cerita karut kau 
dan aku dah tak akan ada untuk bersama kau.

1st skali kau TOLONG la jangan suka berkhayal masa drive
Jangan pengang phone,jangan bergayut while u driving,
Jangan bawak keta laju2 bila hati tak tenteram,
Jangan na! Da bape kali kau accident keta berpusing laa
kau berpusing laa tu semua BAHAYA na .
Yes masa aku ada,aku akan datang tolong kau.
bila aku xde? *JANGAN NAGIS

Belajar berkawan dengan semua orang,
berkawan bukan bermaksud kau kena percaya orang tu 100% 
kena yang baik means ok la
kena yang ada udang disebalik batu kawan dengan kau?
Ingat na bape kali da kau terkena dengan konon2 "KAWAN"
sejati dan abadi dengan kau,tapi end up?? 
mana semua nya when u was down!! ADA??
Hilang dibawa arus agak nya kawan2 kau tu bila kau susah
So bijak memilih kawan na,MULUT tu jangan terlalu kak6 =kaknam *kepochi
suka cerita A-Z pasal diri kau,sebab kau tu bukan betul
orang baru say Hi pun hhmm terus kau bagitaw kisah silam,
masa lampau kau sejak kau dari dalam perut lagi.
Dari situ laa dyeorg ambek kesempatan kat kau.Fikir na. *TOLONG

Ingat na,
tak semua orang akan bole adap kita bila kita susah,
kita sedih,kita ada masalah TAK!
 Kalau nak kawan enjoy gelak ketawa tak yah carik na,
dyeorg sendiri akan beratur depan kita
untuk jadi kawan kita.Dalam hal ni kau kena la matang berfikir na.
Jangan suka marah kawan macam kau selalu marah aku
tak makan ! tak mandi ! tak berus gigi sebelum tdo
jangan pakai baju kaler hitam 24jam !
yesssss apa yang kau marah semua benda yang baik
elok dan patut na tapi kalau dah kau terpekek terlolong
sumpah na *ANNOYING~
Kau selalu menjerit macam mak tiri kat aku bila aku 
bagun tdo lewat sebab nak suruh makan,
Bila aku tak makan kau bebel 48jam sampai pecah
 TV LCD kat rumah dengar kau bebel 
sebab TV pun paham perasaan aku remuk 
bila part kau bebel suruh makan -_-"
Tapi kau??bila putus cinta lupa makan
tak nak makan 2-3 hari siksa diri,untuk apa? 
Ada ke dalam islam bagitaw
kalau putus cinta WAJIB berpuasa siang dan malam?
takde kan?So whats wrong with u?can u see ur self now?
kurus da macam Fido Dido aku tengok kau!
come on laa na bukan kalau kau putus cinta kau tak makan
then cinta tu akan berputik semula!
Tu semua kau kena percaya jodoh na.
Ada jodoh kau,macam mana sekali pun dugaan 
dan masalah kau dengan BF kau.
kawen jugak korang.Pecayala aku *BOLE?

And last thing plz na walau apa pun keadaan
sedih kecewa terluka tersiksa merana berduka ke
JANJI jangan balik macam life kita dulu.
kita da pernah jadi budak nakal,kita da pernah buat semua benda yang BODOH
and we are changed now RIGHT?so keep it on na..
aku ada ke takde ker ingat kita dah janji
even kita belum jadi tahap seorang  yang baik
tapi kita dah mula berubah untuk menjadi orang yang bole dikatakan da tak terok,cuma nakal sikit jew
Faham tak disitu na?
Past is the past,enaf is enaf *IM BEGGING YOU!

Na untuk aku tak akan ada kawan secantik kau , 
Takkan ada kawan sebaik kau
Takkan ada semental kau takkan ada kawan selembap kau.
Aku happy bila dengan kau ,
Aku suka bila kau marah 
  nampak macam mak tiri 
Aku suka bila kau nagis untuk aku
 nampak macam kau mak aku
Aku suka bila kau bergaduh dengan aku
  nampak kau macam abang2 aku
Aku suka bila kau caring
  nampak macam kau BF aku
 Aku suka bila kau merajuk 
nampak kau macam adik aku
 Aku suka bila kau bagi nasihat 
nampak macam ayah aku
 Selagi adik kau ni ada na
adik kau ni janji akan jaga kau,
adik kau ni akan sentiasa ada dengan kau
walaupun sekarang macam da tak sentiasa
dengan kau haha aku bekerja na bukan takde masa tok kau,
Ada! tapi masa tu banyak kat tempat kerja *CHORRY

Jaga diri kau baik-baik 
Ampun kan aku kalau selama kita kawan
aku banyak menyusahkan kau menyakit kan hati kau.
Semua tu bukan niat aku * LOVE YOU
*happy burfday na 6/10

*kepada sesiapa yang kenal yna, 
da bole bgtw dye yang sayaberharap sangat 
dye bole menjaga diri dye,
kepada yang baru nak kenal pun bole jugak errkkk >,<




154 comments:

  1. yna, sila jaga diri anda baik-baik. tgk jna dah berpuisi sehebat sasterawan khas utk yna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hìí :D Hìí <3<3 Hìí =)) Hìí :p
      *sehebat sasterawan tu yg malu tu.
      Nana TQ ! TQSM :)

      Delete
  2. ^_^.. banyak perkara yang boleh menjadi ingatan disitu.. Semoga kita sama-sama menjadi orang yang baik.

    ReplyDelete
  3. Sweet je persahabatan korang. hehe. Bila lah ada yang nak buat entry khas macam nie untuk fie. Ehem. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala fie nape request! Mmg jna nk buat pasal fie pun..! Siap da curik pix fie taw! Aduhhh fie ni spoil laa hahha ape pun tetap akn buat! Tggu okay?

      Delete
  4. sedih pulak bila baca entri ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik boni , jgn sedih laa terharu xpe! :)

      Delete
  5. she's so lucky having a best fren like u =)

    ReplyDelete
  6. org perempuan yg caring each other tu memang macam ni..banyak kali jugan nampak a very good fren yang kalau org tengok, org akan anggap lesbian..padahal bestfren jer..kalau lelaki yg caring each other, sah2 akan kena cop sebagai gay..hahaha..

    p/s: agak lawak bila terbaca part fido dido tu..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa title KENA cam gituu..kang org salah faham..xkawen laks kitew ni hahaha
      yelahh En.H kalau lelaki SEwsshhweett sgt kang lain mcm pulak ngee~

      p/s bukan lawak taw tu kenyataan ;D

      Delete
    2. boleh muntah kalau tengok lelaki yg caring each other..puiii..kahkahkah

      Delete
    3. allololololo cute apeeeeee ;p

      Delete
  7. Encik H.. u are 100% correct.. statement kalau laki bawa kuar cerita macam nie.. confirm orang cakap."sounds like gay"

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA tu da tentu rasa pelik sgt pulak klau lelaki sweet mcm tu kekekek

      Delete
  8. the title of this entry was really deceiving..hehehe
    but it was nice and sweet entry. reading this entry make me wanna say you're a great friend and that you're a big part in her life :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes bcoz of dat title cepat u bace entry ni kan *joking ;D tqsm and i take as compliment *Malu

      Delete
  9. rsnya, bkn je yna blh jdikan puisi khas ni sbg nasihat dan panduan..tp org lain pun sama.. smoga yna baik² je.. take care of urself yna..

    so sweet both of u.. sy xde bff yg mcm ni.. so sad.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups2 untuk smua sahabat didunia ;))
      alaaa klau xde bff pun mesti ade org yg tetap syg awk okay!

      Delete
  10. nmpk mcm mak tiri tu yg xthn tu haha

    ReplyDelete
  11. Wahh kenderaan itu tak ada bumbung. sama mcm kenderaan saya motor Ex5. btw gudluck..!

    ReplyDelete
  12. hi Jna..kalau aku la Yna misti sujud terharu aku dengan entry ni. ikhlas dari jiwa tu.


    Yna jaga diri baik-baik!
    Jna berharap sangat tu...ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeker terharu ke haha :)
      Tq aien alien.

      Delete
  13. Phewwww...habis pon baca. Pesanan seorang sahabat. So sweet lah. Nak kawan dgn kamu juga lah...hehehe...

    Untuk yna, ingat pesan jna yang panjang berjela tu yer. Pesanan utk sahabat yg dikasihi. Jaga diri baik² tau.

    Untuk Jna, selamat berkenalan ^_^. yna tak jeles kan...ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha okay fiza kita KAWAN okay jgn garang mcm tiri tu je syarat dye hahahahaha

      klau laa yna bace kan *dye confirm xkn taw ape2 pasal entry ni -_-"

      salam kenal fiza ;))

      Delete
  14. susah juga nak abiskan baca... heheheh...

    nway, gud sesangat... pesanan yg baik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa panjang sgt ker?? anywy tq bace jugak entry yg plg ni kan hahaha
      TQ TQ!

      Delete
  15. izin nyimak isi blog ya kawan. kunjungan pertama saya dsni...:D

    ReplyDelete
  16. Untung Yna tu ada kwn yg caring camni skali. Kdg2 rasa concern kita tu susah kita nak tunjuk depan2 kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup liyaa..bkn susah masalah nye xfaham bhasa hahaha seminit je dye dgr nasihat kita..lepas tu SAMA jee kekeke

      Delete
  17. dya pulak terharu..kalau Yna tu baca mesti dah meleleh air mata dya..sweeet entry ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. as i wish dye akn bace..but i noe her well..she wont sedangkan kawan dye ade blog pun dye tataw hihihi *xguna dye tu

      Delete
  18. Ok..nk lari dari topik skit since this post is not ment for Dezee to read it. Muka Jna Marcello ada iras2 Izreen Azminda. Who? Google it.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA okay awk da org keberapa ckp taw..mmg xkenal dye ..TQ so nk kene google cepat ni hehe
      tq dezee

      Delete
    2. ok baru saya perasan. memang ada iras-iras

      Delete
    3. hehe..memang drpd aritu perasan ada iras2 izreen..at least 70%..

      Delete
    4. x_x korang SILA pergi check mata bole?

      Delete
  19. lawatan pertama..uishh..jenuh nak bacer but ader something we can take...pesanan buat shbat..sweet ur entry..topik shabat utk hari ni same with me..;) salam kenalan..

    ReplyDelete
  20. kawan kau nampak hebat sebab ada kawan hebat macam kau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe awk pun nampak hebat! so KITA smua hebat ;p

      Delete
  21. kawan nak bersuka ramai meata..kawan menangis maisih tercari2...kaau jna da jmpa tabik springg la..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mmg susah nk carik kwn yg btul bole sehidup semati ni.. yup syukur ade jumpa kawan mcm yna ;)

      Delete
  22. handal bersastera awak ni ..baguih naa..
    haha...solute kat kau big sis ..
    Anyway , memang agak tersentuh hati ini :D

    p/s : sama-sama kita berubah menjadi yang sempurna untuk satu sama lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah solute eh? mana ade sastera laa isk.. isk isk ;)

      yup yup mari kita berubah jd yg sempurna for each other.

      Delete
    2. hahaha..alaa..apa salahnya..malu2 pulak ..huahuahuahua

      Delete
  23. singgah kat sini juga. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  24. wuwuwuwu..ai pulak yg nk ngis jna ui bc ur entry ni.
    sweet gle korang! untunglah dpat jumpa sahabat dlm dunia ni jna. cheerish every moment with her ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa tbe2 nk nagis jugak bace indah nye comment T_T ,tq tq tq

      Delete
  25. siapa pon na...dia adalah seorang yg beruntung sbb dpt kena featured camnieh! huuhhhh...jeles mak!

    ReplyDelete
  26. akrabnya awak....rindu nak punya sahabat macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa npe rindu?? gi jumpa kwn2 awk cepat okay.

      Delete
  27. seronok kalau ada kawan yang macam ni. susah nak dapat yang sejati macam ni. susah. sebab tu saya anggap semua kawan baik saya. hehe

    ReplyDelete
  28. hye nurdani tq for visiting here ;) yup btul..susah nk dpt kawan yg btul2 bole jd KAWAN SELAMANYA kan.

    ReplyDelete
  29. alaaaa. kenapa sedih sangat entry ni? :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa mana ade sedih laa *smile cepat :))

      Delete
  30. korang sangat cantik, dn korang bukan lesbian. untung ada mereka seprti itu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^ pujian tu buat syg terbang jap.hahah
      btw tqsm ;p

      Delete
  31. untuk Yna hey , untuk Yna ! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku yg patut yang patut memberinya segala wkwkwkkwkw ;p UNTUK YNA hey (^^)/

      Delete
  32. ni warkah buat sahabt ye... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi shinji da taw da awk mesti commnt ;)) dari td dok tggu jee ecewah! bukan warkah laa..ni kira luahan kekonon nye ;p

      Delete
  33. pjgnya harapan, smge termakbul (:

    ReplyDelete
  34. Jna, spnjang sy baca entry ni kan... sy amik feeling konon2 ade org bacakan utk sy... Wuwuwu~ haru baca weyh. Hargai kawan... :') mksudnya mmg wujud kwn sejati... Happy for u both yna and jna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha feeling2 ehh ;D comel je nk feeling2 nie ;p
      mesti laa wujud yunk kawan sejati teman seabadi ni smua..cuma susah n senang je nk dapat. ;))
      Tq for the wishes! im so touched >.<

      Delete
  35. Best friend eh..... Hepy Bezday jugak untuk Yna..... semoga bahagia selamanya....

    Bila salah seorang kawen mesti rasa kehilangan kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaceh ;)) nty sy pass burday wishes kat dye ek?Hadiah xde ke? bg kawan dye jugak taw! hehe

      KAWEN?haha ktorg da janji kawen pun xbole berpisah hahaah *gurau

      Delete
  36. akak yg baca ni pun rasa terharu tau.Mmg best persahabatan korg.BFF akak lak dah meninggal dunia pada raya ke3 ,2 thn lepas(lemas dlm swimming pool).mmg sgt2 sedih coz kami kawan sejak form 1 lg.akak doakan korg terus jadi sahabat baik susah senang smpai bila2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakina tq sbb sudi bace! Tp na sedih bace kisah akak..Al-fatihah tok kwn akak mcmne akak bole accpt smua tu T_T mcmne laa klau na kat tempat akak..klaulah kawan baik tu senang dpt xpe! Ni sejuta dlm 1,

      Delete
  37. bertuah "na" dapat BFF mcm ni. Ehem, nak kenal boleh x? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem confused nak kenal dgn na yg mna?? 2-2 pun na hahah

      Delete
  38. bestnya ada kawan macam Jna & Yna :)

    ReplyDelete
  39. Pergh terbaek siot friendship korang...I believe dia dah banyak berubah, guide n doa kan lah tuk dia... Dah baya tua Penyu pon kdg2 wat silap juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qarie u nak jugk kan nyelit! Haha tu laa I pun rasa penyu ni msg yg kita anta kat dye slalu pending..sbb tu dye lambat2 fikir hahah *u tlg laa tgk dye ok?

      Delete
  40. oh hari ni besday dia lah kan..happy besday to her, semoga perubahan yg diharapkan tu tercapai..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kaishin..sama2 kita doa Insyaallah Amin.. :))

      Delete
  41. Replies
    1. U pun sama ok! Kawan dengan I sampai mati? JANJI *bg jari kelinking cepat :D

      Delete
  42. Ini, ukhuwah namanya :)

    Seronok baca. Sambil2 kenal dengan kawan cik writer. Kenal sekali dgn personaliti cik writer. Hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) btul tu heeee
      Salam kenal ninja XD

      Delete
  43. untung ade kwana macam awak :P

    rasa di hargai gitu...


    :D

    ReplyDelete
  44. Ada kawan yang sejati boleh buat kita hendak hidup pada esok hari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan awk kan??? :) sbb kawan yg slalu phm kita..family paham jugk tapi x smua :D

      Delete
  45. bersahabat selamanya taw ..
    untung ada kawan mcm u :)

    a;ah kamek dari sarawak, ktk sarawakian juak ka? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung indah hopell hehe
      Sikda lahh mek urang ctok (KL)
      Cuma Pandey klaka jak bah :)
      Ktk diam cney???

      Delete
  46. Jna kawan terbaikkkk...susah nak carik kawan baik cam jna sekarang...tau...good luck..

    ReplyDelete
  47. WAH .. UNTUNGNYE YNA .. TERSENTUH SGT BILE BCE "PUISI" NI .. ALHAMDULILLAH .. XRAMAI ORG CAM JNA NI ^_^

    ReplyDelete
  48. ta hanya manpu membca komen.di ptg sabtu yg panas

    ReplyDelete
  49. bff forever eh. sweet nya. :)

    ReplyDelete
  50. sedihnye dengar crite kau, nak nanges aku... hikzz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xyh laa nages okay..smile cepat.

      Delete
  51. wish happy burfday utk ur bff tau!! sngt sweet freindship korg! :)

    ReplyDelete
  52. salam kenal.....sis
    thanks dtg jengah ke blog hamba tu...

    bukan senang eh nak lihat ada kawan baik ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dik *tbe ² adik :))
      Thxs 2 u 2 coz dtg bace entry ni.

      Delete
  53. Sedih je baca entri nie. Btw, semoga persahabatan korang berkekalan

    ReplyDelete
  54. Sweet arr..untung ade kawan camni..terharu kowt..

    ReplyDelete
  55. kemain pesanan tu ... part mak tiri yg taley blah . haha . hppy brthday to her ..

    ReplyDelete
  56. semoga persahabatan you all kekal selama nya.. memang kawan yg sejati la korang ni, jeles I.. teringin nk dpt kawan semesra itu.. hehehe boleh kongsi mslh sma2 tanpa segan silu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainaa tqsm..xmoh jeles2 hahaha ;p
      yupss itu laa guna kawan baik..bole share everthg..tp kena kwn yg btul2 bole dgr masalah kita suka kita,sape pun kita ;)

      Delete
  57. kim salam kat na...tacing la entri ni..hehe..
    untung org fomfuan ni bole wat entry bersayang2 dengan kaum sejenis..kalau laki, kompom sah gay..haha..
    #dulu teruk skg nakal sikit..ok la tu..same dengan je kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaishh 2-2 pun na jugak..so na yg mna ntah.. hahah alahh buat jelaaa klau teringin kekeke
      nty klau org kata gay masuk telinga kanan kuar telinga kiri la ;))

      Delete
  58. salam.........
    singgah di pagi minggu membawa pantu....

    Aku menulis kisah sebenar
    Dari hati ku luahkan kata
    Walau bukan nama sebenar
    Itulah Dia TiranaAduka

    Walau perit ku tulis jua
    Bukan membuka pekong di dada
    Masih baru di alam maya
    Itulah gerangan Si TiranaAduka

    Tulisanku tidak seindah mana
    Maaf di pinta andai terasa
    Bukan bermaksud untuk mempersenda
    Hanya Coretanku di baca bersahaja

    Boleh bertutur bahasa jawa
    Dalam blog aku coretkan
    Buat tatapan sahabat semua
    Kalau tersalah sudi komenkan

    Tirana Aduka Seorang Lelaki
    Ada yang Komen berkata ' Kakak"
    Mungkin salah ku Tak kenalkan diri
    Hanya tersenyum di Panggil 'KAKAK"

    Cerita pula tak indah mana
    sekadar memori cebisan lama
    Hanya satu pinta Tirana
    Moga persahabatan kekal selama

    biar blog bertukar rupa
    TiranaAduka singgah jua
    Ape khabar gerangan disana?
    Moga persahabatan kekal selama...

    Tirana ini tak pandai bermadah
    Bersyair gurindam jauh sekali
    Singgah setelah selesai ibadah
    jangan lupa berkunjung kembali

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyoooooo hehehe gila HEBAT awk berpantun..
      sy tatw macm nak reply..ni
      hehehehe best laa awak ni tirana ;))

      Delete
  59. happy birthday to her~~
    sweetnye korang..kwan selamanye

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ cik mun..hopefully kawan selama nya ;))

      Delete
  60. kalau Yna baca mesti dia akan terharu.
    happy belated birthday to her :)

    ReplyDelete
  61. wow...seronok dapat kawan cam korang berkawan..
    kite takde bff camtu :(
    to yna happy belated bithday..
    jna, so sweet of you (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa tp still ade kawan kan kan kan.?
      so put ur smile back okay..
      jgn memasam muke ;))
      TQ for the wishes TQSM ;D

      Delete
  62. bestnyer ade kwn cntu.....nak g cari la..hikhik....:))

    ReplyDelete
  63. Replies
    1. Salam kenal pokok manggis depan rumah :)

      Delete
  64. gile sweet

    xrase korng lesbian pon

    pempuan stndrd la bkasih syg begini

    ReplyDelete
  65. i kan ada apa yang u risaukan...malahan dua2 sekali pun boleh!

    hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii laju je nk dye ade.
      2-2 lak tu! gelojoh taw hahahah

      Delete
  66. betul. berkawan dgn semua,kdg kala mcm tu juga :)

    ReplyDelete
  67. Rapat dengan perempuan, dikatakan lesbian.
    Rapat dengan lelaki, dikatakan scandal walaupun dah ada boyfriend.
    Human's perception :)

    ReplyDelete
  68. hahaha... like me. Kena cop lesbian sampai perempuan xnak naik satu lif takut kena cabut. Absurd.

    ReplyDelete