HandsomeGirl

Sunday, 28 October 2012

Aku TERPAKSA Kau MEMAKSA


Congratulation Manchester United!!!
Memang korang HANDAL dan HEBAT -sigh

  Encik H  mesti tengah tersenyum simpul rapi
dengan entry ni kan?? BENCI!!
Memang semua orang pun taw
semalam ada football game Chelsea V Manchester United 
So saya as Chelsea Fans club
and Encik H as Manchester United die hard Fans ;)
Kita orang berentap untuk pastikan
Team masing-masing berjaya (poyo sangat)
Actually happy jugak buat macam ni for me rasa lebih semangat
tengok game tu  sebab perasaan nak Chelsea menang 100% okay!!
bayangkan bila dah pihak lawan da score TAK RASA MACAM SAKIT JIWAKAN!
 "shitttt H menang!!! argghh benci H !! Tak nak kawan H !!!!
secara tak langsung na asyik teringat dye je hahahaha 
^^bukan ingat kat dye sebab feeling-feeling rindulahhh~! 
*Ni perasaan dengan pihak lawan*

Berbeza pulak perasaan bila Fans Team lain menyokong saya
cHeRyNa PiReS  dye Liverpool Fans okay!!
Tapi sumpah kak Sha supportive gilaa babeng  :D

semangat yang dye bagi kat saya kemain buat saya rasa 
YES jangan give up !!! Jangan nak poyo2 sedih awal-awal!
Kak Shaaaaaaa LOVE YOU SO MUCH!!!
"Tataw laa kenapa ek saya rasa selesa mengadu macam-macam
kat kak Sha padahal tak kenal pun kak Sha ni ,
maybe kak Sha macam selalu manja kan saya kot hahah
manja dari segi support je apa yang saya buat
layan kan je apa soalan saya *tanya laa apa pong~ pasti dye jawab ;D
Question - "kak Sha suka kaler apa? 
Tak yah answer kalau uolls pergi blog dye taw laa jawapannya 
kak Sha i think i have 2 tell this ,yes 2day is the day!
"Kak Sha Na nak kak sha taw,
Na senang sangat ada kak Sha dalam life Na sejak kenal kak Sha
Na tak ada kakak , ! Na nak melamar kak Sha.
Will you be my SISTER ????



PERASAAN SESAMA TEAM

Conversation Via BBm 

1ST GAME

Jna.LO : I hate this game!
Jna.LO : But its ok boss
Jna.LO : Hero mmg kalah dlu

Boss :  Awal lagi

Jna.LO : Nty sure torres akn score
Jna.LO : Trust me

Boss :  Baru 6 min
Boss : Ade lagi 84 min Sure torres score in field

AFTER DRAW 2-2

Jna.LO : =))
Jna.LO : I can smile NOW

GAME FINISH

Jna.LO : I masuk kerja 9am
Jna.LO : I baru habes tgk game boss
Jna.LO : Takot lewat ,Ok tq

Boss : Ok

Jna.LO : U janji nk bbm I mase game
Jna.LO : Then u lost!
Jna.LO : Sampai chelsea kalah

Boss : Mane ade

Jna.LO : I nagis sampai pg ni
Jna.LO : Toress kena kad merah

Boss : I dah balik after 2 0
Boss : Kawan I kutuk I kaw kaw

Jna.LO : Yekerrrrrr
Jna.LO : ƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑ
Jna.LO : I pun kena kutuk

Boss :  Yeke
Boss :  Chelsea kalah
Boss :   I terus balik tido

Jna.LO : Boss

Boss :  Siut betul
Boss : Yes ape dia

Jna.LO : 3rd goal tu OFFSIDE

Boss : Yeke
Boss : Alah

Jna.LO : Pastu referee tu da kena bayarrrr

Boss :  Chelsea kena bayar la

Jna.LO : xguna MU

Boss : MU nak menang

Jna.LO : Boss I nk minx unpaid leave nk pg sane
Jna.LO : I nk pukul referee
Jna.LO : U nk ikot x

Boss : Pegi mane

Jna.LO : Klau u nk ikot, 2day I buy ticket for u also

Boss :  Tak guna punye referee
Boss :  Ok kita 2 pegi

Jna.LO : I beli ticket tuk u n i ok ke?

Boss :  Jangan panic
Boss :  I datang dulu we bincang

Jna.LO : Okkkk

Boss : Since lepas gaduh kena rehat kannn
Boss : u pukul referee ok
Boss : I tengok dia pukul u balik...baru I masuk

Jna.LO : Okk sure
Jna.LO : ƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑ
Jna.LO : X guna!
Jna.LO : ""‎=))

Boss :  Eik
Boss :  Ape x gunaa
Boss :  Ok la
Boss : I bagi u chance dulu

Jna.LO : U patut pukul 1st
Jna.LO : Ooo
Jna.LO : =))""

Boss :  u kan hati membara
Boss :  Redakan dengan pukulan pada M.U
Boss :  I take care of u ok

Jna.LO : Ok sure




*** Ym.Bundle  na sedihhh awak takde!!!! 
Na kena buli dengan H and the geng!
       T_T                   


238 comments:

  1. Replies
    1. url link ym bundle diatas salah tu na..mohon betulkan..hahahaha

      Delete
    2. alaa smua yg na mention pun salah hahahah :D
      na da perbetulakan SORRY!!!

      Delete
    3. hahaha,...untung si H tu ye.da dpt puji pujian.

      Delete
  2. ahahaha..sabar je la bebudak ni.. mujurla xminat bebola ni..

    ReplyDelete
  3. ref tolong MU menang x leh wat pa hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes phat naaaaa sokong awak!!!!
      3rd goal is totally OFFSIDE

      Delete
  4. bengang kan kalo team kita kalahh... uuuHuu

    ReplyDelete
  5. Haiiii..budak Na ni mmg nk kena babab!!!
    Blushing pulak dah muka kita.

    Kasi org lain komen dolu. Eh..H mana H?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sha xnak jwb soalan na ke? sadis nye...
      H dating laa tu..nty mlm timbul laa dye ;)

      Delete
    2. Bknlah sayang! Org tunggu H reply dulu :-P

      Bola tu bulat. Mcm kak sha jugak. Agak2 rasa boring...tweet je. Ada upaya,kita adalah dgn awak...insyaAllah.

      X perlu pon ada title...dah mcm baby kak sha dah pon ;-)

      N...saya sgt garang time sokong Liverpool. So kena slaku tabah ye ;-)

      Delete
    3. Hahahahha sweet kak sha! :)
      Na klau tgk bola suka gelak²
      Smlm mase toress kena red kad tu pun na gelak! Sbb LAWAK!

      Delete
  6. haha..kamu nie kan,ada2 je bah..he

    ReplyDelete
  7. feel sad too..mungkin sebab jue x tengok semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. yessss ni smua sbb jue!!!
      nape jue xtgkkkkkkk??????
      nampak sgt hue da geng H !!!
      ggrrrrrrrrrr :D

      Delete
    2. jue check blog awk...na xbole cmmnt la asl ek?

      Delete
    3. ala xtau pula smlm ada main..jna x msg ba..

      tula pasal...skrg da ok..hiikkk,,,

      Delete
  8. jna... sy tak suke MU jugak! tapi, arsenal boleh kwn dgn chelsea tak? haha *soklan ni tlg jgn jwb*

    main tipu2 ni yg sy nak marah ni... anak sape yg wat jna mrh tu? referee tu org mane?! dah offside, buat2 tak offside... tell me jna, ape name referee tu! ;p
    *jgn sedih + jgn marah k....* ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk Aresenal??
      okat bole geng.!! we are frewn forever! heheh

      yeeeeee awk!! referee dodol tu PENTIPU!!
      awk nk ikot sy gi UK x??
      jom pukul referee tu jom!!

      *neymar sihat x?hahah

      Delete
    2. Arsenal sparuh paksaan la jna...hehe okeh kalau tak lawan kita geng! hehe~! okeh jom pukul dodol sesame jugak! bole mkn!!

      ala... neymar sebaya adik bongsu sy lar... hold dulu! misi cari yg lain la ye ;P

      Delete
    3. ahahahah alaa na tlg pukul je la nak xmkn dodol ;D

      alaaa buat ank ikan bole kekeke *gurau jee
      so sape aim lepas ni?? nak na tolong carikkan x?

      Delete
  9. Chelsea Kalah..??..WHAT..??..Mmg xboley jd..herrr, agaknyer sebab aiN xtgok tu kalah..puih !!~ Hahaha.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaaaaaaaaaaaaaaaaa smua sbb ain ;c

      Delete
    2. hahaha..!!..xpela na..terima dgn hati redha..hikhik..^^

      Delete
  10. Ehem2..tak aci tau..entry khas tak menepati perjanjian kontrak..asik puji kak sha jer nih..tak puji H pun..hahaha

    u know what jna, for the past few years, ref memang selalu bias dalam game man utd vs chelsea..banyak kali la keputusan ref yg tak memihak kepada man u, buatkan chelsea come back, kemudian menang game tu..contoh macam season lepas, ref bias towards chelsea..:D

    tapi..football memang camtu..dalam split second ref kena buat decision, and unfortunately decision tu silap..3rd gol tu memang offside, tak dinafikan..

    result dah keluar, man u tetap dapat 3 point..next game kita fight lagi, tengok team mana pulak yg boleh pegi..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas laa puji lebih2
      sbb sepatutnye we draw!!
      hahahah eh na da puji okeyhh..
      na nak puji awk lebih2 nanti kita dua masuk melodi pulak gossip panas..
      kang tbe2 dyorang tanye bila kita nak kawen lak?
      da awk tak bole jwb kekeke

      Na da kecewa dgn football after this na minat golf je ;) (Golongan Orang Lambat berFikir)

      Delete
    2. sabar la na..bagi can kat h tu.hambik la ko h..hahaha..aku takde kemain lagi ko buli na kan..chelsea bagi gol ehsan je kat MU..

      menang kalah chelsea selamanya..haha..

      Delete
    3. xde awk ape plak bg can..awk taw x referee penipu!! myb H da pg rasuah referee tu bundle..!

      yes Chelsea 4ever!!! :D

      Delete
    4. Well..menang tetap menang..kehkeh..sbnrnya aku dah stanby idea nk puji na dgn chelsea time dah 2-2 tu..tp bila dah 3-2, terus hilang idea aku..

      Delete
    5. ref kayu camtu la..tp apa leh buat..keputusan pengadil muktamad..aku terima je kekalahan tu..haha..

      Delete
    6. Wakakakakaka... aku happy MU menang. hik hik hik hik

      Delete
    7. Aik bundle awk tgkkk H bawa team dye pulak :)

      Delete
    8. Man U main bomoh. Kahkahkahkah. *tetiba menyampuk tak bagi salam. Assalamualaikummmm....*.

      Tapi kalo tak main bomoh pun bleh menang sbb team Man U termasuk ref. Haha. Sebenarnya saya tak sokong mana2 tapi yg paling tak sokong ialah Man U. Peace H.

      Delete
    9. PERGGG TERBAIK LYD..NA SAYANG DA CINTA LYD LEBIHHHHHH MUAX MUAX !

      Delete
  11. kaki bola tak hengat2 nih. semalam ada gak tgk, tapi sambil2 berFB..apakah..mmg tak kusyuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni smua sbb zulaikha laa x support Chelsea hehehe ;D

      Delete
  12. tak pelah, biasalah adat pertandingankan.. kalah dan menang, janji puas sebb msing2 dah usaha dan kita pun dah usaha jadi penyokong yg terbaik.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a;ah kan ena..
      kekadang penyokong yg over pulak.. (contoh terdekat mcm Na laa heheh )

      Delete
  13. hehehe, pocket tak tengok,
    biarpun pocket berjaga sampai kul 2 pagi semalam,

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeee myb sbb pocket x tgk laa Chelsea kalah heheh

      Delete
  14. No komen kita benci bola he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. imaa benci bola xpe..
      tp kena suka Chelsea okay! :D

      Delete
  15. tahniah kepada yang berjaya. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kepada yg xberjaya sabar *cewahh ;)

      Delete
  16. Ok tajuk tu pun boleh tahan cun! Macam tajuk lagu rock kapak 90an.. hihi


    Encik H mesti tersengih baca entri kemengangan ni.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah sbb na mmg terpakse kekek :D

      mmg dye hpy sgt laa tu grrrrr!

      Delete
    2. hehehe

      Takpelah, kongsi gembira dengan orang kan bagus Na.. ;P

      Baru perasan typo di situ.. "kemengangan" hehe

      Delete
  17. hahaha..siot jer..macam tu pun boleh ker??dont worry capital cup rabu ni ade lagi sekali..hehe..boleh balas dendam dekat Man united..You'll Never Walk Alone...haha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha taw xpe...
      tapi na mcm da benci fooball pasal incident smlm XSUKA! hehe ;D

      Delete
  18. Amboi. Minat bola rupanya. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da xnk minat laa fel..pentipu smua nye ;)

      Delete
  19. chills chills.. semua nie dunia je.. kekeke..

    ReplyDelete
  20. Kakak Jna :(

    Takpeee, sekali sekala biar MU menang pulak.
    Aicehh. Grrr.
    Hahahaha. Kan dah timbul entry ni.
    Semalam kemain bet ya? :p

    Beli tiket utk sye sekali eh?
    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu name dye termakan diri sndri hahahah

      xpe xyh sedih adik ninja dyeorg pentipu (bagi madi panas hati sikit)

      Delete
  21. #GGMU #GGMU #GGMU

    semalam kita sampai gado dgn rumate kita tau,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. MADI??? MU??? cxnak kawann arghhhh!!!! hahahah
      x suka x suka x suka!

      Delete
    2. jgnlah cenggitu, mak cakap tak baik tau kalau tak kawan, haha

      Delete
    3. Aduhhh mak ni...oklahhh kawan la hahahha tp mk ckp Chelsea lagi bagus! So madi tglkn laa MU huhuhu "̮

      Delete
    4. Haha,nak tinggalkan tapi sukar, perghh. :p

      Delete
  22. seb baik KA x brpa nak layan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha :) xlayan xpe tp KA kena support Na ok ;)

      Delete
  23. HAMBOI .. HEHE .. SIB BEK DEQ XMINT BULA .. KALO X RIUH .. HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau minat bola kena geng Na okay! ;D

      Delete
    2. OK .. WAJIB GENK NAN KJNA .. HAHA

      Delete
  24. Replies
    1. seriously MU jugakk???? iskkkkk mana aci!

      Delete
  25. Na.... takziah sebab kalah...he...he....
    Dah...dah.... tok sah sedey-sedey....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi masih xbole nk terima hakikat!

      Delete
  26. len kl cobe lagi..fanatik nya na..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tp da xnk fanatik da KECEWA :)

      Delete
  27. sian na. takmo sedih2 la. bagi jela can H tu menang. hahaha.. blue is the color, football is the game. sing chelsea everyone. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss I love ur statmnt "bg H can menang" hahhaha (H sabar *kenyit mata sikit )

      Delete
  28. jap ag aku bg no telepon mark Clattenburg, referee semalam..ko smbg maki die lak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakkk cni faiq! Iskk xsama nk bg kata² semangat kat dye
      ƪ(°͡▿▿▿▿▿▿°")͡ƪ grrrrrrr

      Delete
  29. mlm tu i lepak kat pelita dengan kawan ...punya la kecoh tengok bola tak hengat!

    but akhirnya team u kalah.....


    sedih x?

    i x sedih sebab i sokong barca....muahaaaamuahaaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai hati u x support I! As I mengharapkan u back up I T_T
      Xnkkk laa kawan u!
      Huhuhu "̮

      Tp I barca jugakkk kekeke
      I suka messi david villa n puyol wekk :p

      Delete
    2. i tetap sokong team u tetiba waktu itu kerana teringat ini team u tahu...:)

      walaupun meja sebelah tepuk meja bagai nak pecah....M.U la katakannn!

      i tetap sokong team u....bcause of u baby!

      Delete
    3. hahaha makin kame mkin manis ayat u!
      hehe ;)

      Delete
  30. sy suke rooney sebab dia ensem

    ReplyDelete
  31. secara jujur dari hati yg paling dalam.. sy mmg lebih suka MU dr chelsea.. hahahaha... tapi, game smalam sy x tgk pn, so.. xskong mne2.. haha..
    errr.. kta kwn kan kak jna?? hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xnkkk la emma!
      Awk xbole suka MU.
      Mereka pentipu :D

      Delete
  32. bola tu yang bulat-bulat kan?kena isi angin dulu baru boleh tendang kan?

    ha.nampak.ingat gua tak tahu ke pasal bola.
    setan merah yang selalu champion tu kan?
    kan jna kan?

    terer jugak pengetahuan am bola gua kan..*wink*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebakk sungguh mu ni pazil kekekekek
      Tp lagi nampak hebat klau awk bgtaw awk minat chelsea hahaha

      Delete
    2. ya baik.
      gua minat chelsea.
      serius.

      bila chelsea kecundang.wewit.
      erk.tak kejam sangat kan ayat gua :p

      Delete
  33. Na, kenapa tak leh nak reply comment ek? huhu

    One more, na ada unsubscribe Intense debate ke? Sebab comment na sorang je yang tak masuk dalam dira punye intense debate plugin kat blog dira.

    And, na bukan orang pertama yg comment entri Aci Campak tu. ehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously?????? Sat nk cek jap!

      Delete
    2. ye, ini serious.

      your comment status: success.
      hehe

      Delete
    3. testing tu da dpt da??
      apeke susah bebenor nak cmmnt ni isk isk isk
      hahaha :)

      tp syle kot buat cam gitu..
      ajar kan saya!

      Delete
    4. testing tu perfect kan?

      siyes ke nak buat? tp nnt ada blogger yg tak suka. eg: en. kopi pasta kata menyusahkan. haha

      Delete
  34. Drama Bola . hahahaha .

    so awak perempuan yg hensem suka tgok bola .
    tpi syg bkn tgok bolat . eh ? kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya na yg ensem suka tgk bola dan bolat yg cute ni heheheh

      Delete
  35. aku benci game semalam....tak patut betul the blues boleh kalah mcm tu. ref berat sebelah betui la

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pong~!
      referee tu da lama xkna oukul tu hehehe :D

      Delete
    2. dan berita yg dibaca pagi tadi ref tu skrg dlm siasatan kes makahmah


      yes!

      Delete
  36. Replies
    1. ape pulak bertuah....benci dye laa hahah

      Delete
  37. pukul jgn tak pukul na, tlg pukul tuk aku juga k :P hehe

    ReplyDelete
  38. hahahaahahahahaha
    I langsung tk faham ape pasal bola .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaahah bunga jgn faham sbb bola ni penipuu! :D

      Delete
  39. Hehehe. For this entri Gill tak dapat komen byk sebab Gill tak tgk bola sepak.
    Tak tau langsung pasal bola sepak.
    Psssttt.... Nak bbpin. Lol!
    Joke joke! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe :D
      tp dtg cmmnt jugak pun da rasa terharu ni :)

      nak bbpin jugak plz *wink

      Delete
  40. hehehe..tak apa. menang kalah adat permainan. Nanti lain kali team akak pula menang :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa confirm menang hahaha ;)
      Tq awk.

      Delete
  41. Replies
    1. hahaha yes mmg kena cuba sampai menang kekke :D

      Delete
  42. harap2 nanti team yg jna sokong mng pulak.. menang kalah tu adat permainan kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalah haritu sbb referee berat sebelah tak suka!
      Tapi mmg pun name GAME jee hahaa :D
      *Emosi lebih

      Delete
    2. ko kalau kat rumah akak boleh geng ngan depa semua.. akak tak layan bola :)

      Delete
  43. die hard fan chelsea yer....hehehe...nory sokong team Selangor...hahaha

    ReplyDelete
  44. dua2 team ni myra tak suka. tp dat nite tpaksa sokong MU sbb chelsea da jauh sgt matanye. susah nak kejar nnt. ala na, kasi la chance. hahaha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurangggg hasam!!! xnk geng laa! myra tggu arsenal nye time this week!!
      tgk referee pentipu tu back up MU camne!! huhuhu

      Delete
  45. rilek2.. khamis ni league cup pulak : chelsea vs MU ..sudah bersedia utk kalah lagi ? hehe

    ReplyDelete
  46. game yg buatkan tunang saya delay reply mesej. sabo jela hihihihi

    Sha suka kaler pepel!!! hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah lelaki biasa laa

      Pandaiiiii kiera hihihi

      Delete
  47. :) btul2x fan chelsea setia ni...tp MU menang la baru ni..hihihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaah xpe laa MU menang rasuah tu heheheh

      Delete
  48. tak sokong mana-mana...sebab memang tak layan pun bola ni..hehehe

    ReplyDelete
  49. saya sokong harimau malaya saja lah. xpayah gadoh gadoh. haha

    ReplyDelete
  50. MU menang sebab 11 lawan 9 kan?

    ReplyDelete
  51. game chelsea terbaik.
    tapi reff rosakkan game.

    kecewa.
    kehkehkeh.
    Jna dengan bos.

    ReplyDelete
  52. Taw xpe wan
    Na rase nk pukul je referee tu..
    Frust gilaaaaaaaa T_T

    ReplyDelete
  53. na .. terima kenyataan eh eh eh? HA HA HA

    ReplyDelete
  54. wah..ade org melamar cheryna la..hihihi

    ReplyDelete
  55. hehehehe. peminat setia bola mmg macam2. apa2 pun. selamat menyokong! hehehehehehe.

    ReplyDelete
  56. tamao coment lebih , cuma nak cakap . pyka pmnat M.U ja . hahahaha :p

    ReplyDelete
  57. salam jna.
    Peminat maut la kiranya ni..hehe3x

    Jemput singgah blog bru saya tau. Kalau jna ada kelapangan.
    Thanks.

    ReplyDelete
  58. boo men yu... oppsss.. tak pasal2 gua kena belasah.. hahaha

    ReplyDelete
  59. hahahah... sian nyer dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe la akani nty sure chelsea menang YAKIN!
      hehe

      Delete
  60. bestnye ada geng macam nie...hehehe...supporting....and sporting....

    ReplyDelete
  61. Replies
    1. hehe xde laa sgt..cuma saje2 poyo ;D

      Delete
  62. Jna memang hensem dan ohsem la layan bola...takpe kalah yg ini, lain kali ada peluang tebus kembali. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan aien kan?? ensem dan ohsem hahah :D

      Delete
  63. wahh mmg peminat bola ni..hehe

    ReplyDelete
  64. wah2... mmg die hard fans betul dia.. kali ni je menang tuh.. lain kali chelsea menang lah ei.. hooo

    ReplyDelete
  65. waaa.!! mmg fanatik bola ni.. heheh =)

    ReplyDelete
  66. Haha... Chelsea kalah... Terbaik la Man Utd..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhhhh MU menang sbb rasuah referee hehehe :D

      Delete
    2. Takpa, kita tunggu awal pagi ni punya games pulak.. Hahaha

      Delete
  67. blh ja na..klu smnjung yu ambil rm16 sekali pos ya ;-)..apa2 blh komen kt ayu ;-)

    ReplyDelete
  68. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  69. hmmm.. perang peminat2 epl ni mcm budak tadika bergaduh.. aku tetap setia dgn AC Milan! haha
    *tuan blog ni hot :p
    [Gulai Tempoyak Ikan Patin]

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah sempat puji so xjd nak marah kakaka ;D

      Delete