HandsomeGirl

Sunday, 14 October 2012

MEN VS WOMEN

 
 men vs
          women 2 Men vs. Women (20 Photos)
men vs
          women 5 Men vs. Women (20 Photos)
men vs women 6
      Men vs. Women (20 Photos)8
men vs
          women 8 Men vs. Women (20 Photos)

men vs women 12 Men vs. Women (20
          Photos)
men vs women 14
 Men vs. Women (20
      Photos)
 
men vs women 13 Men vs. Women (20 Photos)

 

"Sumber email dari seorang kawan"
Ada beberapa perkara yang saya nak pertahankan *ecewahh
Sebab apa keperluan perempuan lebih banyak dari laki
sebab perempuan kena laa nampak menarik 
tak kan heels nak pakai untuk berjogging kot kan kaum wanita?
And sebab itu laa lelaki yang harus bertanggung jawab 
untuk memberi nafkah dan keperluan kami 
*sebab laki kurang keperluan kot heee ;))

43 comments:

  1. hahaha..kalau laki nk pakai heels cm ne?hahaha..

    ReplyDelete
  2. eh..eh..first komen!!sukanya..haha

    ReplyDelete
  3. sedikit N3 selit tntg awak di blog KA http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/10/kisah-weekend-part-2-ahad.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA da bace TQSM hehehhehehe tergelemer pulak kat blog KA

      Delete
  4. takleh view imej tu.. :(
    sokong kata2 di bawah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nita sorry na rasa mg smua tak bole view image ni sbb ni format outlook. SO smua org comment jee laa hahaha

      Delete
  5. tanggungjawab tu patik tau..mohon jgn lebih kemahuan dari keperluan udah ler..rabak..hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya tuan hamba bagus laa tuan hamab taw..ehh awk nampak image tak??

      Delete
    2. nampak je awak.hahaha..yang bulat dengn lonjong2 sikit tu kan..ada bawah pokok rambutan tok anjang tu..haha..

      nak biskut?

      Delete
    3. Hahahhaha salahhh bukan pokok rambutan tu pokok buah duku laaa kekekekke awk bole x masok maharaja lawak?? Na jd fans awk confirm!

      Delete
  6. Apple tak dpt view gmb. lol. tapi sokong bro Ym.Bundle. haha..

    Orang kata, lelaki beli brg murah dgn harga mahal tapi perlu. pompuan beli brg mahal dgn harga murah tapi tak perlu pun. lol. tak paham lak pe kaitan ayat Apple nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahha apple sorry YES na rasa smua org pun x bole view pix ni kot...!!

      Delete
  7. Replies
    1. folres sorry mmg smua tak dapat view pix entry ni kot SORRY

      Delete
  8. T-shirt tapi boleh kongsi between man and woman so yg ini boleh seri 1-1 hihi..

    ReplyDelete
  9. ahaha..tak tau nak komen ape. layan komen org jela..xle nak view picture.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zilaa sgttttt bagus kan??? Xde ape pun still nak cmmnt terharu jna :')

      Delete
    2. wah..lepas ni kuarkan entry kosong pun kita still komen.hahaha

      Delete
  10. naaaaaaaa... gmbr xleh view huuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kieraaaaa na taw sorryyyyyyyyyy huhuhu "̮

      Delete
  11. Alaaa..tak bley view lah gambo2 tu..huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess fiza sorry due tecnikal problem...pix ni xbole view SORRY!

      Delete
  12. selagi x berlebihan...ape salahnya~

    #tak nmpk gambo pun sbnrnyee... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah btul laa tu mmg x bole view pix SORRY

      Delete
  13. tak blh view gmbr tk boleh komen byk. he he Tp ada juga laki yang byk keperluan silap2 lebih dr pmpn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sorry awk..mmg xbole view gambar..jna sndri da xbole nk ciew hehehehe

      Delete
  14. Keperluan VS Kemahuan.

    Keperluan penting. Kemahuan juga penting.
    Hahaha.

    Lelaki bukan kurang keperluan kot.
    Asal ada. Rembat je memane.
    Kottt.

    Hahe :D

    ReplyDelete
  15. ekek ye .. salah satu tanggungjawab lelaki yg paling berat adalah menjaga aurat isterinya .. ;))

    ReplyDelete
  16. hehe..dah baca entry psl berat badan tu br tau gmbar mana yang dimaksudkan..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha tp entry ni xde kene mengena dgn pix berat badan taw..jgn confuse awk ;))

      Delete
  17. nape pict tak kluar. tp sgt setuju ngan kata2 tu. five jna! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa xbole nk publish...
      Ape pun 5 jugk laa hehehe

      Delete
  18. eh pasal pe aku tak dapat tgk pic ni semua

    ReplyDelete
  19. MNE2 .. XNMPK2 .. KENE PAKAI SPEK GEDABAK BESAR NMPAK GAYA .. HAHAHA ..

    YEAH .. LAKI KENA BELI MEKAP KE ? LAKI KENA PKAI KASUT TGGI KE KALO NAK G PEJABAT ? HAHAHA .. ADES .. APE NI APE NI .. HANYA NAK MENGARUT .. BOLEH KAN .. TAW BOLEH .. SEBB KAK JNA BAIK <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhahha mmg ngarut sgt ni deq even xde pix pun bantai je laa cmmnt hehehehe LAWAk laa deq ni ;)

      Delete