HandsomeGirl

Monday, 22 October 2012

Cicak Women

Okay just nak share a short story

Semalam malam saya berada di Sri Kembangan
Saja nak lepak with boss and Kalai
Sementara tunggu boss sampai ,saya and kalai
tunggu kat Petronas SK.
Tetibe rasa nak gi toilet lak -_-"
So pergi masuk toilet
Ada 3 pintu toilet kat dalam tu
saya pilih yang tengah ;)
 masuk > tutup pintu > selesai > buka pintu
TAK BOLEH!
EH! apahal ni????
Try push push push push push push push push
push lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi
memang tak boleh.!!!!!
Isk nak buat apa ni ? Nak jerit malu x_x
So PANJAT jelaaaa (selamat mase kecik2 dlu na tomboy so ada la
kemahiran dan teknik2 memanjat dinding dan macam-macam lagi haha )
Da panjat melekat la aku kat dinding macam cicak women"
hilang ke handsome man iiiiiiiii  >.<
So saya tak nampak sesiapa pun kat toilet dan 
orang yang lalu lalang kat sana aduhhhhhh stress!
Tetiba ada nampak kakak ni lalu,
Apa lagi jerit laa (((((((AKAKKKKKKKKKK)))))))
"macam dalam gua"
Tapi selamber je kakak tu jalan taknak pun dye 
singgah kat toilet ni jeguk saya ;c

Tetiba dengar suara Boss tengah borak dengan kalai
Boss da sampai!!!
Ape lagi jeritttttttttt laaa lagi sekuat hati 
BOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss ~
 pastu tiba-tiba dyeorang berhenti berborak.
jerit lagi BOOOOOSSSSSSSSSSSSSSS
BOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS
BOSSSSSSSSSSSSS
BOOSSSS
BOSS
Kalai yang sampai! Terperanjat dye tengok saya melekat kat dinding  ;)
(^^)/ saya dibebas kan!

^^sumpah kalau nak gi toilet nak bawa phone after this^^
BAHAYA!!!!!


*hari nie saya ada photoshoot for make over dengan Majalah Media Hiburan
SUMPAH this is my 1st time wish me luck guys
 

165 comments:

  1. Hahaha..!!..sian awak jna..haisssshhh..siapela yang kunci awak dr dlm yerk..naseb kalai n boss lalu..!!..selamat awak..



    p/s : waaaa, photoshoot..wish u luck dear..posing cntik2 naaaaa..(",)..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ain awk gelak???????
      sampai nya hati uwaaaaaaaaaaaa xnk kawan ;D
      tu laa selamat 2 hero ada disamping na time tu

      hehe!

      Delete
    2. Hehehe..(",)..cara awak tu yunx, agak kelakau..ngeeeee..!!..

      Delete
  2. ngah bayangkan aksi lekat kt dinding tu..ahahaha..


    fuhhh, jd model ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tina mase aksi melekat kat dinding tu na handsome campur macho okay >.<

      hehe!

      Delete
  3. Ya Allah..takleh imagine kalau saya yg kena! Saya pun tak rajin bwk hp ke toilet..takut termasuk dlm lubang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnn sy pun malas nk bawa phone tp pengalaman smlm bebtul buat sy serik ;)

      Delete
  4. kene lebih berhati-hati bila jadi macam ni kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaaa awk..sbb benda x dijangka hehe tp klakar pun ade ;))

      Delete
    2. huhu..biasa la tu. Dah nak jadikan :-)

      Delete
  5. camne la bole melekat kat dinding tu? bkn ke jna kurus macam lidi kan.hahaha. berani btul la manjat2 ni.
    tu ha, lekat kat dinding pun ade jgk org amik nk photoshoot.huhu. gudluck dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb na kurus mcm lidi laa na bole melkeat taw zilla hahahaha (sampai nya hati muuu~!

      hahahah TQSM diorrrr ;)

      Delete
  6. Good luck for the photoshoot, sayang. :) Mekap cantik-cantik okay! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. I RINDU YOU!!!!!!!
      tqsm for the support sayang!
      muax muax

      Delete
  7. hihiikkkk nasib bos dgr..apa la akak tu...

    gdluck dgn photoshoot tu...boleh beli majalah lepas ni..
    ada kwn kite...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boss dgr tp yg dtg menolong org lain ;))
      tp mmg ok jugak boss dtg n berborak kuat2 klau x na bermlm laa dlm toilet tu ;))

      eh!xyah laa sampai mcmtu heheh *malulahhhh

      Delete
  8. Hahahaha....bawa la hp. Tp make sure jangan terflush kat tandas yer!

    So tips dia, hp mesti letak kat poket depan (if nak letak kat poket la).
    Selain daripada selamat, ianya mengekalkan shape ponggong yang tidak terganggu dengan bonjolan HP dlm pocket. (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HaHɑº°˚ ˚°º≈Hɑº°˚ ˚°ºHɑº°˚ ˚°º..
      Bagus tips² awk tu kan???
      Hehehhe bkn utk sy je *untuk SMUA!
      Tq awk for the good tips :)

      Delete
    2. Sama-sama. Its for cool gurls. Haha..

      Delete
  9. Waaa...next time bawa hphone lah Jna......uwaaa...nasib baik ada Kalai....sapa yg kunci dar luat tu?

    Wah...ada photoshoot...good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaimett tu laa seb baik ade myhero heheh lepas ni awk pun klau nk gi toilet bawa phone! Okay

      Tq Tq Tq :)

      Delete
  10. kalau tade orang dengar macam mane la too , hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farahiza kalau xde org dgr alamat sy bermlm dicitu check out kul12pm hahah *ckp besar dok xsampai 10minit pun da menggelupurrrr heee

      Delete
  11. hihihihi siannya nasib xkena kurung kt situ smpi pagi besoknya iihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha klau kena kurung sampai esk full Package laa na dpt ku kiera :))

      Delete
  12. malapetaka di toilet...haha...pewit gud luck photoshoot...

    ReplyDelete
  13. hahhahhahhha...tak abes gelak dik oiiii..mmg lucu..mmg payah kan kalau tak bawa henpon nih, ahaiii~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelakkkkk?? Sampainya hati
      Hahahha tp mmg lawak ponggg~!
      Yupss so after this bawa laa hp ke toilet :D

      Delete
  14. tak pasal2 nak kene jerit..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taw xpe da laa suara kita sexy hahaha *poyo!

      Delete
  15. alolo kesiannya jna kat dlm tuh..agaknya akk yg jna jerit tu takut kut tetiba dgr suara panggil akakkk..seriauu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha tu laa na pun rasa! Sbb suara na ni kasar taw kekeke

      Delete
  16. lepas ni kena panggil cicak women ah gini, hihi.

    anyway selamat berphotoshoot,nanti nak tgk make over tu. )

    ReplyDelete
    Replies
    1. HaHɑº°˚ ˚°º≈Hɑº°˚ ˚°ºHɑº°˚ ˚°º..
      Nick name baru kan??

      Awk TQ! Awk pasal pix tu kita masih mencari pix sesorg yg berdiri tegak mcm awk..sbb kita ni jarang bergambar diri tegak.. Leher da patah smua pix pale senget! Weeeee~

      Delete
    2. Haha. nick baru :p

      ala, pic yg kita pakai ni kepala senget juga. hentam je. hihi.

      Delete
    3. Ohh yekerrr! Camtu mudah dan senang laa hehhe

      Delete
  17. ala kesianya, tombol rosak ke atau ada yang mengunci Jna dari luar?

    nasib baik kalai datang..

    *Good luck Jna*


    ReplyDelete
    Replies
    1. Nitaaaaaa yes! Tepat skali hehe tombol tu rosak...! Xbole pulas! ƪ(°͡▿▿▿▿▿▿°")͡ƪ grrrrrrr

      Tulaa selamat hero dtg hehehe

      TQ TQ TQ nita :)

      Delete
  18. cicak hehehe... wish u all the best yer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe cicak women wanna be :)

      Tq for the wishes :)

      Delete
  19. jna..datang lagi..mau bagi award/hadiah ni..

    ambil disini ya..

    http://juejaynee.blogspot.com/2012/10/bagi-bagi-sayang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syg InsyaAllah mlm karang na dtg blog awk ok..skrng mmg xsempat ni pun curik² reply cmmnt !
      Okayyy sorryyyy anywy TQSM

      Delete
    2. hihikkk dear syg... pelan2 ye.. award tu sentiasa melekat kat entry jue..jd amik je bila2 k...semoga tambah smgt..

      Delete
  20. HEHE mcm2...hilang lah keayuan wajah persis artis tuh kalau main pnjat2 jnaaa oii..haha


    p/s : nti jgn lupa share piccccccc awk gi photoshott tuu tawww ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hilanggg laa izreen awk da hahaha

      Sure mesti share heheh

      Delete
  21. Hihihi... bukan kakak ketawakan tau tapi kakak bayangkan kalau pakai skirt macam mana. Kalau pakai jean/pant ok juga.. kesiannya:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. HaHɑº°˚ ˚°º≈Hɑº°˚ ˚°ºHɑº°˚ ˚°º..
      Pandai akak berimagine kan??
      Hehe slamat smlm na pakai pant :)
      So tidak sukar utk memanjat ngeeeee~

      Delete
  22. Cemana melekat kat dinding tu? Tersangkut kat atas tu ke apa? hahaha. Lawak la Jna ni. Nasib la bos dgn Kalai dgr. Kalo tak, pengsan le dlm tu sorang2 4 jam.

    Lain kali hati-hati ye. Nasihat utk diri akak jugak. Tapi kalo akak yg terkandas dlm tu, mmg akak tak panjat. Badan gemuk nak panjat cemana. Kehkeh. *kenapa pintu tu takleh buka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. HaHɑº°˚ ˚°º≈Hɑº°˚ ˚°ºHɑº°˚ ˚°º..
      Akak ni lawak laa kesitu plak akak fikir..xsemesti nya badan besar xble buat ape² akak caya laa klau kita didlm keadaan sukar ape benda yg xbole PASTI jd bole heheh :)

      Delete
  23. Ahahaha nasib boleh panjat!
    Kalau tak boleh, memang parah.
    Lagi2 kalau jerit, diorang tak dengar.
    Mesti akak yg lalu tu buat buat tak nampak.
    Sebab takut ke. Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cis! Gelak kan org??? Tp mmg lawak pong hahahahha nk gelak sama ² hehehhe tu laa akak tu kejam gila kot!sampai hati dye buat xnampak heheh "̮

      Delete
  24. Alamak! Gill tergelak masa baca entri ni!
    Macam mana ni?
    Jna tak marah kan?
    Hehehe.
    Cian die, jadi cicak woman.

    Good luck for the photoshoot. :)
    Relax and enjoy je nanti k?
    Cheers!
    xoxo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xbole nk marah gill sbb mmg lawak :p

      Tq dear for the support!!
      Lebiyu lebiyu muax!

      Delete
  25. misteri ni. great job la cicak women.

    apepun good luck utk task hari ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha great job eh??

      Yup yup! Ni tgh tggu giliran ni dup dup dup dup

      Delete
  26. tgah bayangkan aksi melekat dinding tuh.. akak tu xnak tolong sbb dia ingat suara halimunan kot.. huuu~~

    wah, dah jadi model betul ni.. all the best ei.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha halimunan pulak :p

      Ehhh mna ade model laa isk isk :)

      Delete
  27. lulz..camne leh terlock dari luar plak..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn terlock dari luar tombol tu rosak :c

      Delete
  28. hah' itu lah xbawak phone lagi, ini dah jadi pengajaran tau. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg laa shasha na mmg malas nk bawak phone klau pg tandas sbb takot terjatuh lagi terbang duet heheh tp ni mmg pengajaran yg kena egt sampai bebila :)

      Delete
  29. seramnya jadi cmtu.. kalau saya la..confirm nangis ak berlgu.. btw..t jgn lupa bwa fon lak.. and good luck for photo shoot tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha nagis nty lagi org takot...dlm toilet dgr org nagis kan?? Hehheh TQ domu-kon :)

      Settle da pun photoshoot :)

      Delete
  30. hahaha. penah gak jadi gitu . tapi time tu terajang je pintu toilet . geram kan toilet buat pasal . and one more thing . good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita x kuat nk tendang pintu tebal tu..klau kuat da mmg bolos pintu tu heheh tq for the wishes :)

      Delete
  31. hahhaha akak gelak pulak bila bca.. bukan tak kesian kat ko.. sori ye tapi situasi tu cam lawak sangat :)

    jgn lepas ni fobia masuk toilet sudah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe laa kak syiela sbb na pn xrasa nk marah...sbb mmg klakar..tp akak lepas ni kena bawa phone gi toilet gak nty jd mcm na jgn akak dok tergelak plak kekeke ;))

      lepas ni masuk toiler harus bawa hp bersama ;)

      Delete
    2. risau nak bawa masuk hp ke toilet sebab dulu ada kawan terjatuhkan dalam tandas kekekeke...

      jgn la akak ada pengalaman yg sama dengan kamu... jenuh nak jadi cicak women :)

      Delete
  32. ahahahah...
    akak tu ingat kamu antu tu,
    cuber buat suara riang ria doremon tengok :D
    sure akak tu masuk punyer :D

    so KALAI masuk dlm toilet wanita lah?
    dosa disitu^^

    bawak henpon tu bagus,
    tapi jangan taruk poket atas yer..
    kang jatuh masa membongkok kang,
    abihhhhh >:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa tu as suara na mmg laa sgt kasar!
      na pun rasa dye seriau dgr suara na hikhik

      kalai terpaksa laa masuk xkn nk tolong mengunakan kuasa mata je dari jauh cik abg oi ;))

      tu laa bawa hp letak poket depan tips *kalau xde pocket gigit jelaa phone tu hiks ;D

      Delete
  33. hahaha..mesti panik time tu kan??hahaha..so far tak pernah terjadi lagi kat i..tapi bawak phone klu takde line dalam tu payah gak kan??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg panik habes lan x_x
      lelaki xpe awk na rasa klau jd kat awk sure awk TENDANG je pintu tu kan?
      klau na yg tendang maknenya 4tahun lagi la baru roboh pintu tu :)

      Delete
  34. Semalam toilet kat ofis ni takde air, JBA sekat jap sebab nak buat pengalihan paip..

    Kawan H, lelaki, dia lupa toilet takde air..so dia pegi buang air besar..masa H dgn kawan2 yg lain tengah sembang dalam ofis, dia call..

    "tolong wei, aku kantoi"

    H terkejut la, ingatkan dia kantoi kena tahan polis ke ape ke..sebab kitorg semua xtau pun dia pi toilet..then bila H tanya kenapa, dia pun jawab..

    "tolong amikkan tisu..aku lupa takde air.."

    kahkahkah..bantai gelak kitorang dalam ofis..teruk la dia kena bahan..nasib baik masa tu dia memang terniat nak bawak fon, boleh jugak call mintak bantuan..selalunya dia mmg x bawak fon..

    H dgn kawan balik awal semalam, so kitorang pesan kat dia, kalau air xde, komplen jer kat JBA..xlama pastu dia SMS..

    "air dah ada..dah boleh cebok oooo"

    sekian entry tambahan untuk kali ni..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha yang ni sumpah lawak okay!!!!
      eeeeeeeeeeee mcmne laa klau dye x bawa phone tu ggrrrrrrr ;D

      H sorry reply lambat n na xpg lagi singgah blog awk..as sy mmg bz gila 2day..dan sy mengharap sgt awk jd admin sy tp HAMPEH!! hahaha

      Delete
    2. erkk..okey2..mulai entry esok, sy akan jadi co-admin kat sini..kahkahkah

      Delete
    3. Yes sbb sy bz. Awk tgk sbb awk sampai skrng sy xtdo -_-"

      Delete
    4. dah2 pegi tido..esok skolah :p

      Delete
  35. gud luck yea....rietta pown selalu bawak phone...tpi tkut jugak klu jatuh...huuhuuhuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq rietta ;)

      tu laa klau bawak phone kena hati2 laa..kang terflush hp skali heeee :D

      Delete
  36. Adoii...takde cerita lagi kelakar ke sayang?
    I mean, mmg scary tapi cara awak cerita tu sangatlah comel. Macam terbayang2 cara awak cakap "boss" tu.
    Kiut dan miut :)

    Apa2 pon...bawak henpon pon tak elok juga, takut jatuh dan hilang. Sila report masalah tu ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sha??? ape pulak cuteee mase pggil boss tu...da habes berkerut dahi na menjerit taw ;p *hilang keensemman na tym tu huhuhu

      haha btul tu kak sha.. :D da sedihh bila phone hilang dlm toilet.mcm xbole nk accpt kan kekekek

      Delete
  37. nasib baik dpt kluar. kalau tak, tak berphotoshoot la jawabnye. haha

    p/s: photoshoot mag ada byk tips dan cara. utk make over punye shoot ur face expression plg penting. perlu tahu theme die mcm mane. then u have to show ur best face expression.tidak sama macam kita amik gambar biasa2 ni. lots of things to learn in modelling. if u need some advice/tips, do ask me. i've been in this field before and have some experiences. maybe I can help you and share with u if u want me to :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahhaha btul tu eva klau x na berangan laa dlm toilet tu heheheh

      alaaaaaaaa nape lambat na taw smua ni..klau x bole minx nasihat n tunjuk ajar dari eva..da la ni mmg 1st time.seriously eva td na kekok gila na rasa na mcm pokok kena tolok ribut taufan pun x bergerak *pokok yg da kena simen agak nya ;c

      even da lepas pun..bole x eva share jugak bout this pls..

      Delete
    2. Yeah sure:) what do u wnt to know?

      Mcm mne smlm? Best x? Ce cite :)

      Delete
    3. smlm rasa mcm ntah paper! sbb mmg xphm hehehe dyeorg suruh pose pose pose! tp na kan tatw so bedal jeeee nty na share pix kat blog ni eva tgk laa betapa pokok nye diri na ;)

      Delete
  38. whoaaaa jna cicak womennn tuuu. itu superheroin filem tuh. haha nasib baik boleh keluar tau. hishh seramm jee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat x? hahahah (padahal cuak gila okay dlm toilet tu ggrrrrrrr

      Delete
  39. based on true story ke citer toilet tu?

    Hurmm.. ke awak ada photoshot untuk filem cicakman 4 dengan aaron aziz..

    cer citer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhmaigad harus laa btul awk..wat ape sy nk mereka cita kartun tu hehehehe

      klau belakon dgn aaron sy jd cicak pun xpe hiks ;D

      Delete
  40. hahaaa... untg r sis dpt jadi cicakwomen.. grrr, kalo sy dlm situasi tu, mmg sah2 jerit tlong3.... haha... ^^ hayati watak sebelum photoshoot ke? -_- errr... hehe... gudluck ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha actually mase nak minx tolong tu na pun confuse nak jerit ape.. klau jerit "TOLONGGGG TOLONGGG" mcm laa apa sgt..sbb tu xnk jerit hehehehe *dlm keadaan susah pun poyo lagi kan heheheh

      Delete
    2. ok ape jerit, daripada melekat kat dinding.. :P hahaa

      Delete
  41. nasib baik!.

    dah jadi spiderwomen dahhhh.
    kehkehkeh.
    kesian Jna!.

    moga semuanya lancar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik wan ;))

      TQSM wan for the wishes *wink

      Delete
  42. Hahaha. Gila lah jna nie. Ada ke panjat tandas. Haha. Fie pernah stuck dalam toilet macam tu. fie jerit je panggil kawan kat luar, malu dah letak jauh jauh. takuttttt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie - abes nk wat camne fie sbb kat ctu sunyi..na ni suara serak fie mmg susah jerit pun mmg payah nk dgr heheheh

      Bunga - Eh rindu kat awk! LAWAK? serious?? hahah mmg pun ;)

      Delete
  43. nasib baik suara kuor eh masa jerit tu...hahaha!

    ReplyDelete
  44. Bos awk laki or wanita..hehe

    ReplyDelete
  45. Ala jna... siannye kat awk~! hehehe nasib baik kalai dtg jadi penyelamat. Ilmu tomboy mase kecik adalah baiknya kan? ;) Wah...!!! ade orang masuk majalah media hiburan.... Bulan berapa tu jna? mau beli!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kesian sgt khalilah tp tu laa ilmu tomboy selamat masih melekat kat dlm diri ni hikhik

      wahh~ bukn buat ape pun make over jee awkkkkk x_x

      Delete
    2. hehe make over pun okeh ape?? Sbenarnye sy dah reply soklan awak, tapi kat entry ritu lah... *segan megan fox lak dibuatnye* hehehe~! oke la, i'm 25 da... :)

      Delete
    3. YEAYYYYYY (^^)/
      tapi na sedih laa nape na xsematang awk..?
      padahal na da 26! *berubah cepat na ;|

      Delete
  46. jna,aku pun pernah jua nie.tem tu x bwa hp juak..nsb ada makcik2 nie.hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kita serupa la ni.? okay *high5 cepat!

      Delete
  47. lain kali jangan lupa pakai baju kecik push up na cicak women handsome na..wew

    ReplyDelete
  48. kat dinding toilet jugak nak lekat. haha. nasib baik tau. bleh lemas na dlm tu. bau bauan original. tak pyh pkai perfume. ngehngehngeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan myra!!! ggrrr sakit pulak hati kita hehehe tp klakar tgk muka kalai terpernjat kekeke

      Delete

  49. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sejahtera tq for visiting here ;)
      and buat kamu harap sukses juga ;)

      Delete
  50. bersyukur lah dapat keluar kalau tak jadi cicak kepanasan laa akak dalam tu ..haha..
    mujur ada org dgr ..huahuahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha kan kan kan??? mmg dyeorg kena dgr laa klau da jerit sekuat2 hati dan bnyk kali dik oii ;)

      Delete
  51. Haha..Lawak pulak sampai kena panjat macam tu sambil menjerit meminta bantuan.. Patut la tak call mintak bantuan, HP tak bawak rupanya.. Ni petronas yg dekat Public Bank tu or dekat Equine park ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sgt lawak laa hazmin ;))
      tak pasti dekat mna tp yg pasti kat pasar borong tu ;)

      Delete
  52. He..he.......dah rosak le dia punya door knob tu (ye ke! ) belasah aje le....nasib baik bos ada ....

    Wah glemer le lepas ni jangan lupa pulak inform bila keluar nanti eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kan kak kan..klau x bermlm na kat dlm toilet tu heheh

      xde nye glemer kak oii na buat make over je ;)

      Delete
  53. Ya allah jna...gelak² saya baca. Mesti cute kan cicak women tu melekat kat dinding...ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk ape laak cute da berkerut2 dahi na taw hehehehe :D

      Delete
  54. eh mana komen sy? Hari tu dah komen npe hilang? T.T klu sy jgn harap sy nk panjat HAHAHA :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. EHH MANA ADE HILANG AWK BELUM KOMEN LAGI TU LAA TGGU AWK CMMNT DLU BARU NK BUAT NEW ENTRY! HEHEEH ;))

      Delete
  55. hahahaha awk punya pushh tu mcm nak branak dah .. kih3 .. taley nak imagne pulak cmane keadaan awak mase melekat dekat dinding tu . HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann hahahahaaha :) xyh imagine laa sbb mmg buruk pun hahaha

      Delete
  56. hehehhe kesiannya lah....
    pssstt...semoga berjaya bersama Majalah Media Hiburan

    ReplyDelete
  57. hahaha..ok2..dya blh bygkan mcm mne rupa na masa tu.hahaha.. tu lah lain kali bwak enset..dya pun pernah kne cm tu..tpi xde lh sampai jdi cicak women..haha

    p/s : nk photoshoot juga.ahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyh bayangkan dya..sbb mmg buruk sgt heheh ;)

      yunk da anes pun p.shoot tu ;)

      Delete
  58. baca sambil bayangkan keadaan Jna. susahkan kalau terperangkap...nasib ada yg dengar. tak pasal2 jd cicak woman. heheeee.


    wow ada p.shoot..best la Jna, misti cun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn cuak gila mase terperangkap tu heheheh
      selamat hero ade wek ;p

      xcun langsung..xsuka muka make up tebal mcm nyahh aww ;p

      Delete
  59. alamak cicak women...apakah...dapat bayangkan situasi jna ms tu..msti kalut tahap tinggi..len kl bwk phone tau..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes after this mmg akn bawa heheh ;p

      Delete
  60. sumpah nak tergelakk pyka baca entry nie . haha . tak pasal je kena pnjat . adoiii . bahaya nie . dulu pyka pon penah kena jgk , mcm nak nangis bila tak boleh nak keluar . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe pyka gelak je..hahahaha sbb mmg lawak
      haa tu dia sampai nages pulak.. hehe after this kita sama2 bawa phone ke toilet okay!

      Delete
  61. kesiannya dia tak pasal kena panjat huhu
    btw gud luck photoshoot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesiannn sgtt kan hahaha

      Tq..tp da settle pun p.shoot tu hehehe

      Delete
  62. alamak, tak dapat bayangkan camana cicak women melekat di dinding...hehehee

    ReplyDelete
  63. nak sarankan kat mana2 pihak untuk sediakan interkom macam dalam lift. so bila2 stuck leh tekan jer bagitau masalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PERFECT AND GOOD IDEA AWK!!!
      SAYA SOKONG SAYA SOKONG SAYA SOKONG (^^)/

      Delete
  64. haha. kelakar lah na nie. Bahaya kan kalau tetiba terkunci dalam toilet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw xpe! mmg klakar laa tp mase jd tu juak gila okay! ;)

      Delete
  65. jjup2 nak bayangkan macam mana u terlekat di dinding tu...ngeee...aduhh memang kena bawa hp lenkali nihh

    ReplyDelete
  66. tak tahu lah nak gelak ke nak kesian? hahahah! :p

    http://kaio.my

    ReplyDelete
  67. mana cicak women tu..meh nak lastik dgn getah..hehe :P

    ReplyDelete
  68. Replies
    1. kalau x na bermlm dlm toilet tu kak ;p

      Delete