HandsomeGirl

Saturday, 27 October 2012

TERUJA ^^TQ EN.H^^


Entry kali ni macam berbeza dari blogger-blogger lain
yelaa since kita masih lagi dalam mood Hari Raya 
Jadi banyak entry yang saya tengok tentang Raya.

Saya tak bole nak cerita apa-apa pasal Raya AidilAdha tahun ni
sebab takde yang istemewa berlaku mase Hari Raya ritu.
Ini disebabkan peragai saya yang SUKA tidur.

Sedar-sedar jam dah pukul 1 tengah hari
Aik??? kenapa mak tak kejut ni??
#Rupa2nya semua dah kuar beraya*byeeee Family T_T 

********************************************************************************

excited nak tunggu game malam ni
Arsenal v QPR


Chaiiyokk Arsenal weee~!

yeayyy  SAYANG why always you :D
Okay bole dikatakan banyak girls out there suka player football 
yang handsome macho segak bergaya kan?
Tapi saya opposite :)
Pilihan hati is BALOTELLI <3 <3 <3 
Sebab dye terlalulah NAKAL kat dalam padang
degil nak mampos and terlalu aggressive (MY TASTE )

Jadi Team mana yang akan sayang sokong???
CHELSEA 
GGOO00oo my blue boyssss *big smile
Jangan lupa to watch 2moro game 
Chelsea v Manchester  United 


"Hari ni punya game  mana-mana team yang menang pun TAK HAPA :p
^^Tadi na silap update tentang perlawan malam ni 
selamat EN.H (co-admin) terperasan TQSM awk

181 comments:

  1. Kakak Jna!!!!
    Cepat high five!!
    Sye minat Chelsea jugak!!

    :DD

    Blue is the colour~
    Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adikkkkkk Ninja *big hug cepattt
      Hehehhe yeay ade geng!!!!

      Hehe!

      Delete
    2. yes!! dh naek dh.. NInja sayang, tumpang tempat fes! hahaha

      Delete
    3. hhiikk jue pun chelsea juga

      Delete
  2. Replies
    1. hahha nampak sgt td baca tak focus. igt gunners sebab pakai baju gunners kat atas tu.. ekeke :) bola dulu zaman kecik2 ja, skrg tak da geng nak tengok game. :0

      Delete
    2. hehe focus..sy pakai baju gunners tu terpakser!
      hihihi

      bila nak dtg MAS?

      Delete
    3. bila nak datang MAS? tunggu lah dapat invitation :)

      awak, sy rindu nak makan kueytiaw goreng kat MHub tu... gerai yang ada abang melayu sorang tu...

      Delete
    4. Meh laa sy invite awk hehe
      Bole awk belanje sy mkn kueytiaw tu..tp abg melayu tu da xde..
      Hehehe

      Delete
    5. haha boleh ja kalau nak belanja kueytiaw tu. pi sana memang tak pernah makan kat kedai lain..nasi campur pun tak pernah kat Mhub tu..

      laaaa...abang melayu tu da takda ka? xpa la, x jadi lah nak rindu makan kat MHub lagi... bhahaha

      Delete
    6. Laa sbb abg melayu tu ke?
      Okay then..abg melayu da ade balik esk..baru dpt email on this hehe so dtg okay!:)

      Delete
  3. errr...hari ni Arsenal lawan QPR..City pulak lawan Swansea..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo a'ah silappp hehe nk buat QPR tp da tertaksub dgn balotelli teruss error smua nye hihi
      Tq admin :)

      Delete
    2. erk..aaa..hahaha..arsenal menang, city pun menang..

      malam ni kita tengok siapa pulak yg menang..kehkeh

      Delete
    3. Arsenal smlm port last minute..huhuh
      malam ni nye game cuak taw!!

      klau Chelsea kalah...jgn boo na ok!
      booo bundle sbb dye Chelsea jugak kekek

      Delete
    4. menang kalah chelsea tetap dihati..hehe..

      Delete
    5. YES i love that statmnt bundle!!!
      Tapi mana awk pergi saat2 sy memerlukan awk ;c (wahh~ayat drama tak kekeke )

      H buli naaaaaaa bundleeee!!! tolong pukul dye!

      Delete
  4. pi tengok bola kat mana malam ni jna?

    entri baru dah up! hahaha
    http://kaio.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kelana jaya je kot!
      Jom tgk sesama ;)

      Delete
  5. rambut Balotelli 'hensem'. muahaha. jna jgn marahhhh ! hahaha larikkkkkkkkkkkkkkkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heppppppppppp! biasa cium BF org ni hahah :)

      Delete
    2. Alaaaa balotelli je punn jangan la hepp hepppp kite jna. hahaha ;p

      eh eh serius ke nak tempah bunge DIY tu? suspennn tauuuuu. dupdapdupdap..

      Delete
    3. Xboleeeeeee xnk share! Hehe
      Laaaa btul laa!
      Bole ke x?

      Delete
  6. Dulu suka david bekkamm~! Tak tau club apa pun dia main pun sokong je la... Bila dah takde, pastuh suka gaya ronaldinho 'si gigi cantek', kejap je... Ni first time tau pemain balotelli tu! Coollah jna masuk stadium. Sy ni bukan penyabar. Kang tak puas hati, turun padang sekali. hehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgk tgk tgk yang dyeee suka smua yg ensem ² kan???
      Awk cer tgk neymar player brazil lagiiii CUTE!! Nyum nyum!!
      Tp jgn suka balotelli taw!
      Na jeles zazzzz :)

      Ahahhaha lagi ganaz terus turun padang lawak ahh awk ni!

      Delete
    2. Ronaldinho mane ensem la jna... gaya main dan gigi dia sgt unik ;P Ouh, penah terjebak tengok brazil main. Mmg bole tahan ternganga jugak. Tapi, pemain2 tak dpt kenal pasti, mcm same je. hahaha pas ni nak try gugel kehebatan balotelli... tak tau la jatuh hati ke tak. bab hati mana boleh di sekat2! ;)

      Delete
    3. Kiut laaa dye gigi dye mahal ! Gigit x lepas hehehe :p

      Alaaaaa jgnnnn laaaaaa
      Jgnn laaaa dye saya yg punya! *tbe ² syok sndri :)

      Delete
    4. Ye la, ye la jna punya... jage leklok tau~ *pesan dr mama balotelli* :)

      Delete
    5. Ahahha nk menang jugk tu cis! Hehehhe

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. Jna, sy bru pas gugel neymar. A'ah la... Asal dia cute sgt??! *ha, kan dah start gedik* ;P
      Tetibe rase nk sokong brazil. hehehe

      btul, tak kaco balotelli jna tu ;))

      Delete
    8. Haaa taw xpe! Neymar sgt cute! N dye star for brazil taw umur dye baru 21thn :) ensem kan kan kan

      Ok so awk ambek neymar taw!
      Jaga dye bebaik haha

      Delete
    9. saya nak amik sape? saya nak amik sape?

      Delete
    10. awk nk sape? saya tolong anta minang nak?

      Delete
    11. jue pun suka david beckaammm no23

      Delete
  7. AIYORK .. BAB2 BOLA NI DEQ PEKAK BUTA N BISU .. HEHE .. XTAW N XINGT NME PUN .. TP KALO TGOK BILA GOL JE BERSORAK .. HAHA ..

    AKAK .. CUN LAH .. PEEWIT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahha asl yg menang kita hpy kan???? Hehehhe

      Awk lg cun wewitt :)

      Delete
    2. AKAK LAGI LAGI CUN ..

      A AH .. MNE YG MNANG .. ITULAH JD PILIHAN .. HAHA

      Delete
  8. raya atas katil je lah Jna ya..hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atas katil dalam selimut heheh
      Xmeriah langsung hehe :)

      Delete
  9. "terlalu aggressive" Aww dear, my taste jugak! *kelipkelip mata* Haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aishhh terkelip 2-2 belahh mata *wink wink

      Delete
  10. entah kenapa, aku tak berapa minat bola.
    adakah ini menjadi aku BUKAN seorang jantan sempurna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa xsemesti nya klau awk as laki xsuka bola means awk bkn laki sempurna.... klau perempuan suka bola meanss perempuan tu xcukp sifat keperempuanan kan kan kan hahahh

      Delete
    2. eh, betullah yg ko cakap tu...
      tak semestinya pompuan yang suka main futsal tu kurang ciri kewanitaannya kan?
      hmm... lega aku kerana ada yang memahami... hahaha

      Delete
    3. Hahahha tarik nafas lega cepat!
      :)

      Delete
  11. GO GO GO Chelsea..!!..aiN peminat chelsea jugak Jna..Hehehe..!!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay ^^, ade geng!!!
      Hehhehe

      Jgn lupe esk tgk game Chelsea dgn MU ok ain!

      We jd pom pom girl hiks!

      Delete
  12. Replies
    1. Bendera berkibar diangkasa~
      Lalalalalalal~
      Hehe

      Delete
  13. saya pun zero psal bola ni..kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau zero awk kena join sy ok!
      After this klau org tanye awk suka team mana? Awk jwb CHELSEA!
      Ok??? Egt CHELSEA hehe!

      Delete
  14. sokong yg mane gol jela..
    hikhik

    ReplyDelete
  15. amboi minat balotelli ye ? hehe ..
    minat laa saya ..hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk mmg saya da minat dahh
      Hihihihi; )

      Delete
    2. alahai kak ..sweet je kita dua ni kan .. hewhew :P

      Delete
  16. Replies
    1. Haa pastikan esk wajib tgk okay!
      Dan harus support Chelsea taw.
      Hehehe

      Delete
  17. Replies
    1. X_x Amy awk lg gojes yunk
      Manisss je muka :)
      Tenkiyu for visiting here :p

      Delete
  18. hanya melihat di twitter saja dah tahu perkembangannnya, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hìí :D Hìí <3<3 Hìí =)) Hìí :p Hìí =D mana ade mana ade.

      Best raya madi?

      Delete
  19. Ske bola rupenye. Kt x mint. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe la minat bola minat berblog pun da sama mcm na kn? *givme5 cpt!

      Delete
  20. Mieya tak berapa minat sangat dengan bola nie. Tapi kalau Malaysia main, mesti wajib tengok !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn tapi na plak klau tgk harimau melaya main sakit hati hehehe :D

      Delete
  21. Replies
    1. hahahah tp awk ade minat yg hebat! xpe laa hihi

      Delete
  22. saya lak tak suka bola..
    suka kat badmintonnn..

    hihihihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. na pun suka badminton dlu..tp now lebih kat bola lak hehe

      Delete
  23. ngeee..tak minat sangat bola :P

    sebab Jna.. Go Chelsea Go!!!..thihihi...

    ReplyDelete
  24. alaa..kite minat beckam. tapi skong MU..acaner tu? hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah!! kita boleh geng..hooray!!

      Delete
    2. Ooh awk MU ke???

      Xnk laa geng korang :)

      Delete
  25. ena sokong chelsea!! cun gila sis!!! ai ai, sgt cantik!

    ReplyDelete
  26. wow, u like football na? interesting!
    indah mmg tak minat langsung! haha yes typcal feremfuans. tapi pompuan skrg rmai je mnat bola kan? anyway, slamat hari raya darling! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha perempuan minat football sbb player kacaks2 hehehe ;D

      ^^selamat hari raya^^

      Delete
  27. saya tak minat Chelsea dari Form 2 lagi.. GGMU !

    ReplyDelete
  28. wak cuma nk ucap Majulah Sukan tuk Negara.. ehhhEee

    ReplyDelete
  29. Saya pun suka Balotelli. Suka kedegilannya...teringat pd diri sendiri, hehehehe...

    ReplyDelete
  30. heheheh sama2 nakal la ni hehehe :D

    ReplyDelete
  31. jna! izma dah wat special entry utk u!

    do visit my blog then :)

    ReplyDelete
  32. Chelsea Chelsea!!

    jom kita layan chelsea baham man utd pukul 12 nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yayyyyyyyyyyy ade gengggg (^^)/

      hehe!

      Delete
  33. tak seronok ke aidiladha tahun ni? sama..macam tak ada feel hoho ..oouhh pasal bola ni, kurang sikit ehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaa awk nk seronok camne..
      klau na tidooooo heheh ;D

      Delete
  34. kita pun sambut tak meriah mana jugak..


    akak tak minat bola..huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp sambut jugak..
      dari na tertido hikhikhik

      akak xminat xpe...tp klau org tanye akak team mana akak jwb Chelsea okay JANJI taw!

      Delete
  35. wah.. nak yang agresif dan nakal? wah.. terbaik..hehehe

    ReplyDelete
  36. Hi.... anak dara hensem!!!! he..he... Okje dah kembaliii!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyyyyyy welkem back!!!
      Misyu misyu misyu!

      Delete
  37. waaaah.. jauhny komen sy :(((( nak fes..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa selalunya emma top 5 in list sob sob sob
      Heheheh tp dtg jugk cmmnt pun na terharu bagat! Hehe

      Delete
    2. jap eh, sy nak naek atas... hahaha

      Delete
  38. kite minat badminton jeeeeeeeeeee!! HEHEHHEHE :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk dpt x yg kita cmmnt kat blog awk???

      Awk stay mana?

      Delete
  39. wah..psl bola! 1st time tgok bola psukan luar ngre beraksi td..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha :D lepas ni tgk lagi okay !

      hehe!

      Delete
  40. memula jna.. selmt hr raya..hehehe

    kedua..nak komen untuk dua entri yg saya terlepas sekaligus la..kira halal la yer..hehehe

    entri nie..--> saya pun suka bola..saya suka man u..hehehe.. if pemain yang tak kisahkan rupa..saya suka kompany man city..sebb msa dia kena kad merah msa lwn man u..saya rasa dia hot..hehehe

    entri photoshoot --> seyes jeles dgn ketinggian Jna..bak sini sikit..ohmaigod..cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^^selamat hari rata Domu-kon

      hahaha kiut jee nk minx halal heeee

      alaa ape pulak awk MU...esk tolong tukar team eh hahahah

      nak tggi??LOL jna pulak nak pendek awk..JOM laa tukar jom jom ;)

      Delete
  41. Hah! Dia pon belum update pasal Chelsea lagi lah nieh. Kalo tak for sure punyalah kita dah boleh baca. Hehehe.

    Anywayz, tido tu biasalah. Keje ni mmgla penat, siapa kata penambah tenaga pulak kalo keje.

    No worries sayang, take care...nanti update lagi cite raya yg lain2:)

    Eh, pergi ke lawan Arsenal aritu? Kita pon pergi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. smlm lepas kalah na da xde mood nk tgk blog kekekek KECEWA! tp kak sha mmg best bg na harapan n semangat *poyo x kekekek

      yups yups mase Arsenal n Man City dtg na pg..
      tp kat sane pun kecewa gak sebab balotelli xde ;c

      Delete
  42. hensem apeeee .. hehe ..

    naa , chelsea kalah .. kakakakakakkaakka !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. still ensem okay *angkat kenin

      MU pentipuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

      Delete
  43. bagus bah balotelli ni..sya suka juga

    ReplyDelete
  44. haha..dya pun xraya..bangun sama waktu ngn J.haha..tapi xde lah kne tinggal sebb tak tahu nk raya kt mne..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah okay asl xbgtw awl2 bole kita pi karaoke bagun tdo tu hahaha

      Delete
  45. serious confious? yang penting jna suka yang apa u minat.. kekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekek kan? hahaha jgn confused kan diri anda huhuhu

      Delete
  46. jna,sama sape kau pegi nie..aku minat juak bah bola bola nie..hehe

    ReplyDelete
  47. Itulah tidur mati sampai org dah pergi beraya pun tak sedar...

    ReplyDelete
  48. blog u sukses Q follow so follow back at http://aanborneo.blogspot.com/....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiyu..and sure will follow u back ;D

      Delete
  49. xminat bola.. boley x??

    hurmm, xde idea la nk buat entry raya sbb raya xmeriah uols..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan????
      na pun tdoooooo huhuhu ;)

      Delete
  50. Bangun lambat sbb tgk bola ker? ☺☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaah lgpun mlm raya tu mmg na tdo lewat ;)

      Delete
  51. Sy pun tak minat bola. Tp ada ketika nya tengok bola juga.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tapi klau orang tanye suka team mana awk jwb Chelsea taw kekeke :D

      Delete
  52. owh..chelsea chicks rupanya dia nie..hehehe..tapi asal tak minat player chelsea..hehehe..anyway sorry about chelsea nyer result time game ngan man u..fo me, draw is fair enough..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh MU poyo referee beli hahaha (kata2 org yg xberpuas hati)

      yes actually mmg draw pun!kan 3rd score to offside!! pentipuuu gila game smlm ;D

      Delete
  53. Dezee tgk juga..support team favourite juga tapi xekstrem macam some fans.Sebab Dezee xlahir kat Anfield, Old Trafford dan sebagainya..Dezee lahir kat Hospital Tuanku Jaafar.Hahahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhha kelasss statmnt! heheheheh ;D

      Delete
  54. Family raya tak ajak? Memang indah.. hehehe


    Terlmabat nak komen tapi tetap nak ucap 'tahniah' dekat Jna.. ;P

    Orang kata juara kena kalah dulu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenangan terindah sgt2! ;)

      kannnnnnn yousof kannnn~!! hahahha

      Delete
  55. sakit leher aku tgk gambar kau nih...tp cantek la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA tenkiyuu :)
      walaupun sakit kepala masih nak tgk kekeke

      Delete
  56. chelsea kalah ngn MU tp xpe adat bertanding ada menang kalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann tp MU menang penipu hahahha *masih xpuas hati lagi :p

      Delete
  57. teringat waktu raya 10 tahun yg lalu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh mengimbas kenangn lalu laa ni hehehe ;)

      Delete
  58. tak reti nk komen pasal bola =.=

    ReplyDelete
  59. mood bola semuanya, haihh, asal aku kurang minat bola ni. haiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha xyah minat bola..sha minat jna je xpe hehehe ;D

      Delete
  60. sporting gile mak u.. haha blh biarkan jew tido masa raya. hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dye mmg xkn kejut org tdo..tu masalah nye hehe

      Delete
  61. Minat bola?? Support Harimau Malaya? Jom join our curva AFF cup nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa tapi na xde kat cni mase tu.. nak gi JB ;)

      Delete
  62. hehe samalah kita tak da apa yg bez raya kli ni ;-)

    ReplyDelete
  63. kite xsokong chelsea... ;p

    ReplyDelete
  64. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. hahaha

    ReplyDelete
  65. Arsenal tewas la plak malam semalam (-_-")

    ReplyDelete
  66. lah...jna kena tinggal??hikhik

    ReplyDelete
  67. Replies
    1. yeayy akak pun kena minat chelsea taw ;p

      Delete