HandsomeGirl

Thursday, 6 March 2014

Rindu <----Modal untuk mendapatkan ...

Hari nie bebagun je dari tido terus teringat yang Na masih ade blog..blog yang dah lama tak di hapdet dan diabaikan.Acah2 bz kekonon xde mase nak update blog ! 
Booo you Na~
 So memang dah kira macam  adat berblog kalau da lama x update story..modal untuk berblog semula letak caption  RINDU kan macam mudah.com jew je kan kan an an  (walaupun dah macam empat ratus tiga pulah  lapan point lapan pulah  empat juta ratus tujuh kali Na guna caption RINDU hiks)
TAK KISAH LAH SUKA HATI NA LA NAK BUAT CAPTION APA PUN DAH MEMANG RINDU *JELES!

So here you go,
Nampak tak kegemokkan Na skrng *diam-diam sudah

Hi all just wanted to post this to say I miss everyone here!! I haven’t been update  my blog very much these couple of month kerna acah-acah busy dengan kerja saya.Tapi serious laa memang busy, bila busy where got any idea to writing or typing or blogging ke kan even tho nak cita pasal kerja sendiri pun I don’t know where to start or how to start.
Sebab terlalu fikir kan kerja “saya best staff”

So 1st nak luah rindu kat Puan Siti Jaliah yang selalu suka sangat cari gado dengan Na,suka jeling-jeling orang *sampai nak berpusing mata dye kalau dye jeling orang  weyh! Tataw kenapa fevret dye buat macam tu,kalau tak puas hati bole je table talk kot  dengan Na ni takkkkk takut lettew huhu. Tapi apa pun  shes the best mum ever!!!! and Mak tolong ambek taw , walaupun kita hari-hari kita acah-acah gado.. adik tetap sayang mak taw, and thank you for all the things you have done for me. I may not understand you on some things but I know that you're only doing what you know is right for me. I thank God for giving you as my mom because there's no other mother who could replace you to me. LOVE  YOU MAK.

2nd rindu jatuh kepada ANWAR KHAN eh macam tak aci je awak no2 .So saya replace to ANGAH & ALONG & CHEY-CHEY. Angah terima kasih selalu bagi adik pinjam duit dan tak selalu adik bayar balik HAHAHAHAHAH dan jadi abang yang paling memahami dan bagi tunjuk ajar tentang apa erti hidup dalam family kita.Along walaupun kita macam tak selalu bercakap tapi adik taw hati seorang abang yang sulong tetap akan menyanyagi dan akan menjaga adik-adiknya walau apa cara sekali pun *lagi lagi dapat adik yang cute macam Na haishh segan pulak nak up diri sendiri :* and last chey chey thx menjadi sepupu tak pernah balik rumah mama kau,so kau yang selalu teman mak aku,mengemas bilik aku yaallah sweet nye aku sayang kau jugak taw chey *kenyit mata.(actually rumah mama chey chey sebelah je dengan rumah Na kira kalau mama dye berbisik dengan ayah dye pun Na bole dengar ,punya laa dekat kan rumah kami,tapi chey chey memang stay dengan Na sejak kecik lagi sampai dah dye BESAR Haha)


Anwar Khan , saya selalu rindu awak taw,rindu dengan semua joke awak,rindu tengok awak merajuk and rindu tengok senyuman awak, oh dan saya TAK PERNAH rindu cara awak marah saya okay? Please laa jangan la suka marah,muka awak kalau marah macam kalau macam sharnaaz ahmad tak pe la jugak,ni muka awak garang sangat macam lipas,saya takut!Awak thank you sebab selalu jaga saya tak kira la saya sakit or sihat ,you always make me feel beautiful. Thank you for giving me so much more than I ever could have wanted. I am so thankful for what we have, and for everything we will have. You are the only man I ever want to share my life with in sha allah ;) Kita doa sesama ye awak.


Pastu nak cakap rindu kat SHAKIENA gedix, beb I swear and really you have no idea how much I MISS YOU!!!!! *nagis tetipu

And last rindu kat SEMUA ORANG yang selalu comment kat blog Na yeay !!! Nak sebut nama macam takut jew terlepas nama ,nanty tertouching macam tersusah je nak pujuk kat alam maya ni taw! So anda taw la kan sape2 anda yang selalu comment kat blog Na
 *tepuk dada tanya selera  HEHEHEHE.








 who's burfday is coming up next ? ;)

35 comments:

  1. Replies
    1. masih tetap 1st H????
      hahahahahhaha

      lawak laa H ni?
      SIHAT?

      Delete
    2. alhamdulillah..sihat..:D

      Delete
  2. hai na..banananana..miss..

    ko nak kawen dah ke na..bak dtg kad jemputan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni yang paling rinduuuuu yey abam Bundle.
      eh kenapa anak bundle cute sgt uh? bundle xde la handsome mana pun hiks ;p

      in sha allah. bundle dtg taw! jeng jeng jeng

      Delete
    2. hahampehhh...

      ko tau kenapa anak aku kiut,,sebab dia dah sedut hensem aku sikit2..takpela, aku bg je kat dia..bkn org lain pon..hahaha...

      Delete
    3. booooo ayat xbole trima hakikat HAHAHA
      so bila pulak nk dapat anak cute mcm na?
      *lain mcm pulak ek soalan ni?
      hiks

      Delete
  3. heyyy..finally muncul gak.. tertanya gak jna pegi selama ni.. agak² jna ingat akak lg x?? ingatkan dh terkubur dh blog jna ni.. nt kawen jemput tau.. btw, muka garang macam lipas?? pasni balik umah nk tgk muka lipas.. garang ke??? hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeyyyyy finally!!!! ingat laaaaaaaaa SUMPAH ingat!
      korang nie semua sweet mcm gula2 taw...terharu jap! hihihi na takut lipas laa so garang laa kan lipas tu kan?

      Delete
  4. lamanya menghilang. Mieya pon hampir2 lupa dah dengan Na. Nasib lah link blog ada dekat bloglist. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedihhhh nye hampir2 lupa.?mcmne bole jd mcmtu isk. pastikan lepas ni hampir hampir lupa tu semua da xde..KENA ingat je slalu taw ;p

      Delete
  5. Replies
    1. awak i miss you even moreeeeeeeeeeeeeeee !!

      Delete
  6. Na, where have u been? Lama kak Lyd tak nampak awk update. kat oversea ke sampai rindu2 kat semua ahli keluarga dgn anwar khan skali yg bila marah muka cam lipas tuh. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lyddddddddddddddddddddddddddddddddd
      sumpah rindu!! kak lyd mesti dah ade anak lagi sorang kan.? haishh esk nak kena gi blog kak lyd ni ape pekembangan terbaru kak lyd lepas bersalin..huhuh Na xde pg mana2 pun ade je kat rumah stay dgn mak angah along chey chey (dgn anwar belum) haha just mmg rasa rindu kat dyeorg sama mcm na rindu kat kak lyd!

      tc kak!
      love you.

      Delete
  7. Jnaa!!!! Hai hai! *lambai tangan dedua* selamat tahun baru hehehe :D

    ReplyDelete
  8. Kita pun rindu awakk...
    Nak comment dulu, nanti baru baca entry!!

    Nampak tak yg kite excited sgt ni?
    Heheheheh

    Take care JNa sayang *hugs*

    ReplyDelete
  9. hah! dah muncul semula pun....

    ReplyDelete
  10. Ramai tertunggu tunggu ni...welkem bek Na. Hehehe. Nasib ingat ada blog lg..heeee.

    Tp kan..bukan kata Na je senyap...ramai lg blogger yg senyap. Masing2 bz agaknya. Salah sorangnya...tu Kak Liyaa tu. Hahaha. Harap dia ada semangat dan ingat dia ada sejibik blog. Hahahaha.

    ReplyDelete
  11. na! tolong update lelaju lps nie! :p

    ReplyDelete
  12. Miss u Naa....sejak peristiwa MH370 asik igt naa jerr taw....update la walau sebaris kata...
    Ataw gmbar xberbicara....
    Miss u Naa....

    ReplyDelete
  13. lamanyaaaaa menghilang.. :P welkem back sis!
    muahmuahhh

    ReplyDelete
  14. jnaaa rindu.. ramai yang merinduimu hehehe

    ReplyDelete
  15. fuhh..!lamanya xsinggah sini...!
    sihat ke naa..?

    ReplyDelete
  16. Ramainya yg dirindui....errr nk jdik adik angkat angaah bleh...hehehe...mesti dorg syg, adik dorg sweet orgnye...walau nmpak cam nakal nakal sket kan...hehehe...

    pS....rindu naa jugak....

    ReplyDelete
  17. hah! dah muncul semula pun

    ReplyDelete
  18. "rindu modal untuk mendapatkan" judul yang menarik

    ReplyDelete