HandsomeGirl

Friday, 16 May 2014

"PANAS" muka kalau sama MAK/AYAH

Dear Na,

Here we are writing to explain to you regarding above subject.
 




Regard

Na.
 

-----------------------------------------------------------------

Apa pendapat korang tentang sambutan hari ibu.Na pun confuse actually ada pihak yang cakap boleh sambut dan ada yang cakap tak bole sambut pada tarikh yang dimaksudkan .so untuk tak pening kepala, Na fikir bek na sambut je hari ibu tu setiap hari.Hari ibu adalah hari yang kita memperingati betapa besarnya pengorbanan ibu terhadap kita, menunjukkan kasih sayang kita, menghargai setiap masa semasa kita bersama ibu ,so tak salah kan kita buat semua tu for everyday kan ?
 

Mak there is no word to say how lucky I am to have mum as you mak, you’re  spotting ,funny, sexy, supportive ,caring, crazy, cool, sweet, beautiful,etc mum in the world ever mak. Mak ingat tak time adik demam terok (macam banyak kali sangat je adik demam terok kan mak? So macam tak boleh ingat je kan mak ? harap mak ingat laa. Alaa mak yang masa adik muntah berjuta-juta kali sampai last skali adik denga rela hati baring kat toilet sebab dah kesian tengok mak  lap and mop muntah adik INGAT TAK??alaaa yang badan adik panas sesangat sampai semua orang tak nak tidur dengan adik,sampai kecik hati adik time tu  INGAT TAK? Alaaaaaaaaaaaaaa yang masa tu mak tak dapat nak hantar adik pergi sepital sebab mak kena jaga Adin and the geng <--- yang ni dah konpom mak inagt kan???FINALLY mak ingat jugak, mak nak taw tak actually time adik sakit tu sebenarnya banyak kali mak kantoi  setiap kali datang bilik adik acah-acah rasa badan adik still panas ke tak pastu mak mengomol sendiri “yaallah panas nya badan kau adik” dengan nada yang sedih sangat and macam-macam ngomolan yang mak buat sampai muncung duck face pun terkuar , adik taw semua tu  mak berdoa  untuk adik  cepat sembuh supaya adik sihat macam biasa and supaya mak tak kena lap muntah lagi ;) dan masa tu adik sedih sangat mak ..adik takut hilang mak adik takut mak takde and adik nak mak selalu dengan adik .Tapi mak kan kenapa kita selalu nak merajuk rajuk tak nak kawan antara satu sama lain? Dalam sebulan tu kekadang 3-4 kali kita acah-acah tak kawan.Mak tak kesian ke kat adik bila kita jadi macam tu haishh. Tapi adik pun sama kenapa suka buat mak menyirap? Tak pelah mak walau macam mana pun ,kita taw kita saling memerlukan kan mak? Mak taw adik sayang mak n adik taw adik lah anak yang mak paling tersayang sekali (kan adik sorang je anak ppuan mak dah lupa ke? Ahaks so memang kena dan wajib laa sayang adik banyak dari along dan angah huhuu) Tapi kan mak orang banyak cakap, kalau anak perempuan muka sama dengan muka mak dia maknanya mak and anak perempuan tu PANAS yang membawa maksud memang selalu gaduh atau tak sefahaman same goes to anak lelaki . Sama sangat ke muka kita mak??? sampai kerap sangat tak sefahaman.



Siti Jaliah Bte Mohammad Ali VS Norjana Bte Rosli


MAKKK muka kita SANGAT  YANG TERSANGAT SAMA LA!!

Look at you  mak, you're such adorable sty-lo and freaking gojes!!

STEADY MAK!!;p 



I LOVE YOU MAK!!
I love you so much.
You are the best.
You are the music in me.
Thank you for being there for me.
I LOVE YOU.
Did you know you are everything to me
princess, king, mom, dad, sister , bestfrewn,
You are everything to me.
I LOVE YOU SO MUCH THAT I KEEP ON REPEATING IT OVER AND OVER.
I LOVE YOU.

14 comments:

  1. Replies
    1. kan kak fiza na terjeles sikit ;)

      Delete
    2. Na...mana blh tak kenal. Awak jer yg dah lama menyepi ☺

      Delete
  2. So sweet...aik sama la...mmg fotostat nie....lawa dua dua pown...aigoo, gafuh gaduh syang xpe...

    Pss...Naa...pasal lmbat update,..windu sama gnaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na bz sikit laa skrng. ;)
      AWak sihatttt tak?

      Delete
  3. hai makcik..memang sama la na..tp ko nampak tua skit..serius...panas kann..ekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha ni sumpah PANAS gilaaa kekekeke jahat gila bundle!!!

      Delete
  4. macam copy n paste kan..hehehehe

    ReplyDelete
  5. sweet...muka mak u...u dapat :)

    pandangan hari ibu.....lantak la apa org nak kata..sebab kalau tak de hari ibu mungkin masa nak celebrate dengan mak sendiri tergendala sebab sendiri pon ibu...at least dapat plan sesuatu 3 kali setahun selain harijadinya sendiri, hari raya dan hari ibu kannn huhuhuhu

    hari bapak de plak org nak kondem kan kan kan :)

    ReplyDelete
  6. oh ibu engkau lah ratu hatikuuuu..hai Na..how are you!

    ReplyDelete