HandsomeGirl

Monday, 30 July 2012

Fireflyz Airlines

DO what make you happy =) BE with who make you smile ;) LAUGH as much as you breathe ;D LOVE as long as u life :*




Fireflyz Your Community Airlines
I was so happy kerja dekat sini..ade macam-macam kenangan pahit manis kelat masam masin sedih suka duka gelak ketawa gembira tak terkata ;D Hari-hari saya banyk dihabis kan dekat sini jelaaa kan..pergi kerja pagi balik petang, kerja petang balik malam..
Semua orang ade masalah tersendiri when they are at working place KAN..? Ade tak suka boss laa..tak suka kawan ni tak suka kawan tu ..tak suka kerja pagi..tak cukop rehat 1 jam..tak suka gaji sikit..kerja stress laa kerja bosan laa..ehh macam2 lagi masalah yang ada kat semua orang yang bergelar PEKERJA!
But for me pulak..saya memang tak ade masalah dengan semua tu..I LOVE MY JOB SO MUCH and i really happy to be with all my colleague..my team leader and especially my sweet talker boss ngeh ngeh ngeh ;p masing-masing ade personality dan character tersendiri..Let me introduce  them...


Mr A his is my Boss - Dye lucu..lawak..kelakar *perfect untuk menjadi pelawak kan? As a boss dye selalu ikut ape yang staff dye nak.."boss saya nak balik awal..hari ni ade game bola.. Boleh ke takpe? boss replied "OK BOLEH dan TAKPE  ;))


Kalai as Executive - selalu kena buli dengan saya weee~ ;p dye seorang yang sangat cool kekadang macam monyet kacau orang sini sana ! KALAIIII DUDUK DIAM2 BOLEH X?? NANTI NANA TAK NAK BAGI U PISANG"


Alan  - Soft person baik hati yang kelakar badan macam lidi tapi selalu carik pasal dengan orang badan macam gajah..(cuba teka sape yang menang?? haha sure laa alan KALAH!!!! )

Shakiena  - hhmm untuk describe pasal gedixs ni kena buat karangan 780 patah perkataan haha (tunggu new post saya KHAS tentang dye )


Thana  - MBFF I LOVE YOU..How much?? SO MUCH.. ! Don't Lie.. NO LIE ;) 


Kak Dayang  - kamek sayang kitak gil gil hahaha kalau nak taw any update fashion sila laa berjumpa dengan dye..dye siap akan bagi link for Google search ;x


Myra - Pendiam Cantik Molek Pendek ;) *boss kate dye best staff (macam saya )


Rajes  - Talking too much , Disturbing ,hallo <-- 3 perkataan ni je dye taw sebut

Badrul - Diva fireflyz kate nya!! Tp dye bestttt sebab mulut dye lazerrrrr nakk mampos!

Helly - My hair My dress My heels stylish ;p


Kala - is KEPOCHI hura-hara office bcoz off her


Shalini - Setiap hari ade je toys dye akn bawak datang office.. (macam budak tadika)


Arif  - KAWAN saya ;) (lelaki idaman wanita opss bukan lelaki SUAMI )


Syafiq - Gila bola Tidur bola Main Bola Makan bola (handsome dan macho auchh )


Mahen  - Ingat tak pantun.. buah cempedak diluar pagar..ambil GALAH tolong jolokkan...
so untuk mahen kita tukar "buah cempedak diluar pagar..ambil MAHEN tolong jolokkan ;)


actually ramai lagi..kepada yang saya tak mention nama jangan kecik hati..walauape pun.. u all tetap my bestiesssss and my best friends EVER~




Regards,
Nana
FIREFLY TEAM

LOT 21, MULTI-PURPOSE BUILDING, MAS COMPLEX A,
SULTAN ABDUL AZIZ SHAH AIRPORT,
47200 SUBANG,
SELANGOR DARUL EHSAN


17 comments:

  1. wonderfull pic and yes agree with your statement be with who make who make you smile all the time.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq N the person dat alyws make me smile its YOU! :D

      Delete
  2. HALOOOO.....tolong skit...i ni bukan monyet ok...biasala...tempat keja kena kacau2 kalau tak boring nak mampos....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah its was joking je nyet :))

      Delete
  3. myfavourite entry!!!sbb i pun rasa benda yg same..!!i love my job!tapi i cant wait for u to tell us about si cute and sweet shakiena tu..xsabar plak i..but na, about ur executive Kalai tu, mmg kan?haish..same betul..:)maaf u!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..tp I taw kenapa u sukaa sangt kerja cni.. *wink! Ohh bout si gedixss... Soon ok beb!

      Delete
  4. haha.. ok entry ni best.. semua staff cac ni giler esp, u nana.. hikhik.. ;P
    myra x pendek ok.. dia kecik comey aummmm!! heuheuheuuuu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opsss sorry myra..hahha yes ur right mna ade myra pendek.. Kita kan diri x sama tggi but duduk sama rendah kekkee

      Delete
  5. nana, pix ktk semua cute...i like...
    then makaseh tntg kmk ya k..so so jak bah..xda apa yg lebih...:):):)..

    na, cepat la post abt gedixS gurl yg nana cakap tu...

    na, nty beli pokok untuk kalai panjat k...LOL
    (kalai..opppsss guro ajak bah )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auchh malu ^,^ tgk kak! Do support me alwys k? Bout gedix story will update soon! Hehe n tentang ktk juak ada bah..hehehe

      Hahaha kak sumpah stamnt pokok ya soo damn funny! Sik apat kmk imagine mun btul nya manjat kak ! But pokok yg sesuai dgn nya kekekke

      Delete
  6. ooohhh....now all attack me rite well....but one day if im not here than everyone will miss me....hahahhaa sbb i jadi monyet la...satu CAC happy skit...and you my dear gedixs...kan i upload statement you baru taw...video still valid till now....hahahha....lagi satu mana...ahhh MAK CIK fuyoooo...kaw2 terok ni..smpai suruh beli pokok tok i...nanti i nyayi lagu tanya sama pokok ape sebab goyong...baru taw....hahaha...goyong sebab i kan....hahahahahah....

    ahhh MYRA...i salute you sebab u la satu2 tak terok i....so i kena bg taw statement baikkkk psal you....ok...let start...memang myra cute and cantik...isk isk isk....myra jgn senyum sgt dari tempat i nampak 32gigi u...hahaha just joking....

    to the blog owner JNA'LO...takpe takpe...nanti u pon kena juga...kata i ni monyet kan...nanti i tunjuk monyet buat pe ok tak...hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha kalai ur reply mcm create new story kat blog i..heheheh ;))
      offcoz we will missed u.. klau u xde.. so u jgn pergi mna2 okk !kite org just suka kacau u jerk.hpy2 slalu!!

      Delete
  7. Kalai goyong tu ape ek...LOL...

    ok i am so sorry, not kutuking u but it's only backstabbing u in jna's blog ONLY...yeayyyy...:o):o):o)

    ReplyDelete
  8. kita pena beli tiket fireflyz skli je haha :P

    ReplyDelete