HandsomeGirl

Monday, 24 September 2012

Cerita Yang Paling Seram & Menakotkan



    Haishh seram tak?seram kan?paling seram lagi orang yang menceritakan
 da nak jadi ibu-ibu taw ! MENAKOTKANLAH 

p/s : entry ni dibuat supaya 'KAWAN SAYA' taw yang dye dah bole menjadi seorang yang matured ;)

32 comments:

  1. takot sangat la shahkiena....seriously sebiji mcm tu la....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takot kan kalai? hahahah :D jgn dgr cerita shakiena lg taw nty xbole tdo...

      Delete
  2. tak serammmmmmmmmmmm punggg :P :P

    ReplyDelete
  3. bygkan U tgh tido dengan enaknya ,
    tetiba ada bunyi bising , U terjaga , and then datang satu lembaga hitam panggil nama U dengan mendayuu dayuunyaaa . * sila sambung * HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lg sorang..bunga awk bole dok sekotak ngn kawan saya then main seram2 kacau org waktu tido taw. hihi~

      Delete
  4. seram?? haha mlm ni saya dtg cari awak tau :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha buat carik sy..sy kan sipengecut.. hehe

      Delete
  5. Itu kisah 'seram' antara bff kan Jna. Huhu

    ReplyDelete
  6. sweet jer... Salam kenal, tq sudi follow KA dan dah follow u back ye 95 . keep blogging dear

    ReplyDelete
  7. Seram la juga tu, smpai penceritanya sendiri naik seram hahaha xD

    ReplyDelete
  8. huishh..amat2 ngeri..cuak ni..

    anyway thnks for visiting my blog... can. boleh aja

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker bole? yeayy! tenkiyu tenkiyu (^^)/

      Delete
  9. nice blog :) tuan tanah pon cantik....dah follow sini...

    ReplyDelete
  10. hhhehhhehhhe.. tu la suka sakat dia ye^^

    ReplyDelete
  11. emmmmmmmmmmmm.......seerammmmmm meyhhh...

    tp x tau apa yg seram....haha..

    ReplyDelete