HandsomeGirl

Friday, 14 September 2012

Twins Wanna Be

Siapa yang nak jadi kembar siapa yang nak ada kembar angkat tangan *hands up hands up
how i wish..i nakkkk sangat ada kembar..tapi tak nak kembar sepasang x beshh..i nak kembar pempuan that we can share everything kan
muka sama *tapi bia laa i cun lagi than my twins ;) pakaian sama kasut sama rambut sama nakk semua sama OMG oh meriah gilaaaaaa

Tapi mana boleh order je makcik..hhmmm yes tu takdir allah rezeki allah dan 
ketentuan allah kite patut bersyukur dengan apa yang telah ditentukan.
So ape yang bole saya buat lepas ni berdoa that i boleh dapat anak kembor eceehh*senyum sesorang kawen pun belum doa anak kembar  (gatal leteww)


see??? SEWONOK NYA!!!! 

 T_T kenapa comey sangattt ni..
peliss I WANT BE like this.. I WANT.. want..


yaallah sungguh indah kurnian mu ;))


Glup! hahah macam gini pun buleh hahaha


#korang bagai mana???



 

10 comments:

  1. baa~ CAK!!

    uii.. klu la xde risiko.. gua nk kembar 7 tau... kesian kt bini je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 7?? Mmg kesian laa..1 tu pun da tercabut nyawa *kekonon I taw laa hehe dyeorggg kate bkn sy :)

      Delete
  2. tu la, terpikir gak mcm mne agaknye kalau ade kembar sendiri ni kan.. :)

    ReplyDelete
  3. bestnye ade kembar :)

    ReplyDelete
  4. saya nak kembaar dengan kucing :|

    ReplyDelete