HandsomeGirl

Thursday, 20 September 2012

Surat untuk Bekas Kekasih


Dear you,
I miss you, I miss how you cared for me.
How you always make my day.
How you used to cheer me up and how you make
me feel that you love me.
I miss everything that used to be what happened 
between me and you!

Sincerely,
your exgf :)
*Dalam hati sweet nye aku 


---------------------------------------------------------------------------------------------

EXBF REPLY

Kepada perempuan tak guna!
Hang tak payah dah nak miss you miss you
kat aku! aku geli dengar. Kan hang cakap aku tak pernah sayang
hang kate aku ni terok la kan?so apa hang nak lg??
hang yang nak macam ni kan?
aku da takde nak ingat kat hang la ehh
 so hang bole pi mam@#$%^&*

Yang tak ikhlas
bekas makcik hang!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Hamboiii kasaqqqQ nye exbf !!! kan da tertelan air liur sendiri (> <!)
seriously this entry memang xde kaitan dengan sape-sape pun..
Tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang sudah meniggal dunia




34 comments:

  1. omg i dah beribu kali kate kat exbf ayat yg exbf reply tu haha

    ReplyDelete
  2. kesian aku dgn exgf tu...

    meh kat i ...i rela terima u!

    heehee!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Fifie pasti jgn too sweet dgn exbf ok! Haha

      Delete
  4. *hati tertusuk pisau , dicincang sampai lumat *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selepas dicincang lumat siap blender lg "̮

      Delete
  5. ganas no ex bf tu hehe..anyway followed

    ReplyDelete
  6. Ah boleh kira berani kalau hantar surat kat ex mcm tu hahaha

    ReplyDelete
  7. dari sakit hati baik tak payah layan.. ;)

    ReplyDelete
  8. Adehh. Patutnya takyah la nak bagi2 surat lagi kat exbf tu. Lagi2 exbf yg camtu. Haha!

    ReplyDelete
  9. ambui..kasaqnya! haha..loklaqqq sungguh ex bf nya punnn..nasib da ex ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAH suke ayat LOQLAQ tu.. comeyy sgt! ;D

      Delete
  10. TQ folo blog abg...abg folo sini juga ..82

    gilamodified.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Kelakar entry nie. tp same yg jadik kt diri sendirik. hahahha

    ReplyDelete
  12. Jna, n3 ni memang kelakar...no comment

    ReplyDelete
  13. sgguh bterus terang reply tu, erkk...

    ReplyDelete