HandsomeGirl

Sunday, 30 September 2012

TigaPuluhHariBulanSembilanDuaRibuDuaBelas

..i wont forget...



Padan Muka / Padan Mata
=Padan Muka Dengan Mata
 
 
 
                                                                                                                                             Magsa-
saya yang tidak bernasib baik

79 comments:

  1. waa sikit lagi mau masuk mata..

    ReplyDelete
  2. 1st thing yg keluar daripade mulut bile tgok your picture "kesiannyeeeer (~___~)"..nape yunx..?? kena api or chicken chop actually..??..

    ReplyDelete
    Replies
    1. -_-' mmg kesian..
      thxs yunk for ur concern ;)
      bergaduh je..nak taw sape lg hebat actually hehe

      Delete
  3. I FOLLOW U .. NGEE~

    EH EH .. KNE MINYAK WANGI PUN JADIK CAMTU KE ? TERUK GAK .. SAKIT X ? KE BENGKAK JE ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk ni cute laa dedeq..kenapa pulak kena minyak wangi jd camni..sy sengaja je berfgurau dgn gadis bunga tu hehe

      Delete
  4. Isk. Kenapa tu? Hati-hati lain kali.

    ReplyDelete
  5. Mcm melecur je.. What happens?
    Be careful next time

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. mira jgn takot.. da ok dah tq concern ;)

      Delete
  7. Replies
    1. nothg awk..just bergdo manja2 camtu ;)

      Delete
  8. aduhai nape ni kena minyak panas ke?

    ReplyDelete
  9. asal ko doe? alahhh dah tak hensem awh ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwaaaa SEDIH!! npe ckp da x ensem?? ensem lg lol.. ;)

      Delete
  10. Lahai....gaduh nan sape plak nie....ish ish...hati hati yea...mata tu...wisau tgk...

    Psss....thanks for the folow...follow u back....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yup2 after this kene lebih berhati2 tq for ur concern ;))

      Delete
  11. jatuh ke jna ? Tuam la ais nanti surut sikit bengkak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Xde fie..bergurau dgn kawan..gurau2 sekali terhinggap laa tgn dye kan hehe na da tuam da.. ;)) da nampak mcm pakai eye liner da tu cun habes >.<

      Delete
  12. first time tgk nana make up dtg keje.. hehe.. pkai eyeshadow.. auwwww.. santekkkk bangat! ;P

    # jgn cari penyakit da okay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA cantik kan nana dgn mata cam gini SERIOUSLY myra???? ggrrrrrr

      #yup yup minx jauh dari simpang.. AMIN.

      Delete
  13. Replies
    1. kewn buli me..sbb me insan yg lemah *ahh poyo nye statmnt kau na..

      Delete
  14. gado sampai camtu erkk?
    wah seram gua. hehe~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. gurauWAN menjdi mangsa deraWAN haha ;p

      Delete
  15. Replies
    1. HIHI mcm menyanyi laa dye..xde ape awk..biasa laa bdk nakal..ni laa hukuman nya ;p

      Delete
  16. Replies
    1. iskk xde laa cik chinta..tu sbb xnampak lebam dye..walapun saya tak tahu memasak heheh ;)tp yang pasti bukan kena minyak panas ;)

      Delete
  17. assalamualaikum jna...kenapa jadi mcm tu lebam la mata tu..:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komsalam maszull..xde ape tu lebam sikit je..bergurau bergado kasaqq dgn kawan *budak baik :)

      Delete
  18. eeeeeee npe tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jna???

    ReplyDelete
  19. kene gigit semut eh..?

    ni mesti suka buli semut kan..?

    tp mata mcm nangis byk sgt dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiutt je kene gigit semut taw..
      Yup yup mmg nagis laa kot..
      Dari mlm kepagi nages :')

      Delete
  20. buh aja ubat.. t lama2 hilang la.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita da tuam da..da ok sikit xde bengkak..
      Cuma lebam still laa :)

      Delete
    2. tak pa... lama2 lebab tu akan hilang,,, jgn tuam dgn air sejuk udah la.. sbb yg lebab tu darah.. n darah tu dah membeku.. sbb tu nampak lebab... ^_^

      Delete
    3. Laaa yeker?? /:)
      Sy beriye tuam dgn ais batu :p
      Ngeeee~

      Delete
  21. Replies
    1. Bergurau dgn kwn..Tp jd mcm tu pulak ;)

      Delete
  22. Replies
    1. Hi dya bunga,xde ape awk,just lebam n bengkak.

      Delete
  23. alamak.....apa sudah jadi????

    kesian u....tp xpe,,tetap handsome...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still ke? Ohh lega rasa hati hihi :p

      Delete
  24. Replies
    1. Xde laa just bergurau dgn kawan.. So dye terlepas terkena kat muka d^.^b

      Delete
  25. Jna..takde nuffnang mmg la xblh ada earning. cuba jna sign up utk nuffnang lps tu tempek iklan tu kat blog :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okk try! Lepas tu?? Mcmne nk dpt income??

      Delete
  26. Kenapa jna...gaduh manja2 sampai cam tue sekali...sabar jerlah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis hihi tu laa jna ni over gurau hihi but now da more better sis.

      Delete
  27. aku malas baca kumen2 di atas.. tapi satu pertanyaan.. ini kenapa dgn mata ang ni?? kena gigit dgn vampire ke?? ha ha ha >..< ~ mohon berhati2 lain kali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA hg ni sempoi laa! aku suka cara hg seriously! bergurau2 pastu TER TAK SENGAJA TER LEPAS TANGAN TER hinggap kat mata den ;))

      Delete
  28. tak lain tak bukan kena tumbuk ni ..huhu

    ReplyDelete