HandsomeGirl

Wednesday, 12 December 2012

0.OoSEN


Lamanyaaaaaaaaaa takk update blog!!!!!!
SERIOUSLY MISHHHHH U ALL GUYSSSSS~!!
Anda-anda sory dah lama tak terjah ke blog anda-anda semua
Na bebetul bz lately ni macam-macam nak kena settle kan
sebelum masuk 2013.Na janji akan terjah keblog-blog anda *PROMISE

 
Nampak tak macam bz gilaaa??
sangattttt bzzzzzzz kan kan kan?

  Apa yang bz sangat tu sebab baru-baru ni Na ground operation training.
1 hari duduk dalam bilik training tu sumpah BEST gila.
Rasa nak pergi setiap hari BOLE? huhuhu

Masa training tu,dyeorang bagitaw apa yang patut dibuat dan tak patut,
apa yang boleh dan tak boleh and how to handle passenger yang meroyan =D
seriously macam-macam pe'el manusia nie,so kita sebagai pekerja yang berpengang pada misi "customer always right" padahal xpernah betul pun sikap passenger yang dah meroyan ataw kena rasuk tu kan -_-"  harus la mempunyai mental dan fizikal yang tough 
macam Na pewittt *kenyit mata

 So sekarang dah bertambah lah ilmu penhetahuan Na
tentang ground operation hewhewhew
Dan untuk pengetahuan anda semua Fireflyz sekarang ada promotion
  flight Domestik dengan harga ticket 0.00sen satu hala.
APA TUNGGU LAGI???PLAN UR VACATION NOW!!!

 --------------------------------------------------------------------------------------

 WHAT IS THAT???
= Tue namanya Vapor

DATS IS FOR WHAT??
= For smoker..seriously kepada sesiapa yang rasa nak stop smoking
atau nak beli pada ayah ke abang ke adik ke BF ke its worth it.
Sejujurnya Na seorang smoker ;c
(harap2 takde laa orang benci Na dengan statement ni )
So lepas Na cuba Vapor ni Alhamdulillah Na da stop smoking almost 2weeks
even bau rokok pun da tak lalu, rasa macam busuk sangat bau rokok.
"yelaa poyooo nak mampus padahal yang busuk tu aku dok ketagih -_-"
YES dulu i means pass 2 weeks kan?? Now TIDAK LAGI.
Vapor ni like shisha wangiiiiiiiiiii jerkkkk ~
boleh mix dengan semua flavor yang anda suka
plus ianya tiada bahan kimia termasuk tar,0.1 nakotin/nikotina 
dan mudah dibawa kemana saja (macam laa rokok susah nak bawa kan)
Dan yang paling penting Na dah tak payah nak expend RM500 per month 
untuk beli rokok BESTTTTTT NYERRRRR
TQSM MAKKK BELANJA VAPOR NI =D
Jadi apa tunggu lagi kata kan TIDAK PADA ROKOK!

 
korangggg Na RINDU gilaa kat korangg ;|

185 comments:

  1. aku nak cuba vapor tu gak la...
    aku ada kawan nak berhenti...hoyei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nizam u should..! Ur frwns too..
      Ramai da kawan Na stop smoking bcoz of this vapor.
      Tryyy okayyy!

      Delete
    2. Wah3... good good. Mana nak beli yer? nak bagi my only brother yg smoking. Kesian dia.

      good to see ur entry!
      Kan betol.. Na ada life yg lagi best kat dunia sebenar. Ni la hasilnyer. Entry yg happy!:)

      Delete
    3. Na, jelas begitu bz. Sampai beg pun ada 2. Na keja dgn firefly ke? Stewardess ke?

      Tahniah kalo Na dah berjaya berenti smoking 2 minggu. Pencapaian yg baik tu Na. Akak tau mmg susah org nak benti sapkok. Ye tak?

      Delete
    4. Len skrng da bersepah Len jual Vapor ni..
      if Len nak jugakk tp tataw mana nk dapat Len tweet Na okay Len ;))

      Delete
    5. Hi kak Lyd.. RINDU kak Lyd...Na bukan stewardess laa kak Lyd..jn salah faham ;)

      Tenkiyu kak Lyd..selalu support Na. yes kak Lyd mmg susah sgtttt Nak stop..Alhamdulillah Na bole jugak stop..Macam tak caya taw sbnarnye hihihi

      Delete
  2. tahniah!! tamo la hisap rokok.. nanti x handsome ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu miss Nuna..
      Now Na da lebih nampak ensem lepas stop smoke hehe :)

      Delete
  3. gud luck! katakan tidak pada rokok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nak rokok!!!
      :)

      Tenkiyu for ya support Fandyz!

      Delete
  4. Miss u too Na....

    Waaaahhh...besstttnyeeerrr.....apax pun take care always ya...

    Ni mesti satu pengalam yg amat menarikkan Na.....good luck dear JNa!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missssyouuuuu moreee Alaiiiii :)

      Macehhh sayang.

      Delete
  5. wahh..mmg nampak kebizian naa di situ..sampai 2 beg naa galas..hihih....

    nur nak support na..caiyokk..!caiyokk..! tahniah naa...

    abah dengan adik nur kata nak berhenti merokok..tapi tak berhenti pun..

    tp diorg akn bhenti tima mak bising..sbb asap rokok masuk umah..hahaha..lepas tu isap balikk...hihi

    hari tu dengar nak beli niqutin _ eh..betul ke nur eja ni. tapi xbeli pun...

    yang naa pakai tu, kegunaan dia mcm mana..? dan bape hengget eh na..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA
      handbeg tu 1` kawan Na punya ;)

      Tenkiyuuu support Na Cik Nur
      muax muax muax

      Vapor na ni dye just smoke (sama mcm rokok)
      tp xde ape laa ..dye just ade flavor wangiii je asap dye.. skrng da murah da Cik Nur ade yg Na dgr RM130..
      mcm Na beli RM300

      Delete
    2. oo..iye ke... idok le nur tahu..
      ingatkan ubat ke ape..hihihi...

      xpe2..nanti boleh bgtahu adik dan abah..

      Delete
    3. hahaha..mane ade kiutt..!
      nur cubby..hahah

      Delete
  6. jangan berhenti setengah jalan ya.. berhenti terus. ^_^. rokok ni bahaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure Lokman..
      Na akan terus berusaha..
      Tak lah da isap rokok ;)

      Delete
  7. Replies
    1. Wan kunang-kunang ni da xde ape da Wan..
      ;D

      Delete
  8. wewittt..skrg na tgh amek course utk jd flight attendant ke na? padan bz semcm je, xnmpk sgt kelibat na kt blog. rindu jgak!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa so harini Na ke beraksi hihih..
      sebab hari ni da x bz dah..
      mesti Indah rindu Na kan kan kan ;D

      Delete
  9. fisya la yang paling rindu Na ! o0 ade jugak benda macam vapor tu ek..tak tau pun sbeelum nih . thanks . (tambah ilmu malam nih hehe)

    ReplyDelete
  10. Na, nak booked tiket nak gi holiday melalui Na boleh tak? Hehehe. Berangan je, taktau pun nak holiday mana :P

    Congrats Na dah berjaya benti smoke about 2 weeks. Muga lepas ni berweeks-weeks okeyyy! Bagus gak benda tu. Ehem. Ngah pikir nak beli & hadiahkan untuk sape :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole bole bole
      nak kemana??
      bagtw cepat..
      hihih

      Tenkiyuu Lyaaaa for ur support
      LOVE YOU LOVE YOU
      hahahaha

      bagi laa adiah kat Na..
      Na nak banyk Vapor tu..

      mcm payeh ckp begi kat Bundle pun ok jugak..
      si pakcikk tu kuat merokok!

      Delete
  11. vapor tu ada perisa dunhill x? Ehhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh~!!
      klau mcm tu Na nak perisa Marboro hihih

      Delete
  12. Peramugari? Yeyyyy....xpernah nek firefly lgik...air asia pown bru pestaem nk nek nieh.....vapor nie mna erk nk cr....dh lamer taw benda alah vapir nie...tpi xtaw mna nk cr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrng ni da bersepah awk bende ni...
      tapi kalau awk bebtl nak awk email Na
      nty Na suruh kawan belikan utk awk ;)

      norjana.rosli@malaysiaairlines.com

      Delete
  13. Pramugari ke awak ni? Vapor tu yang kena tekan 5 kali baru on tu ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi asyraf saya bukan pramugari laaa ;)
      Vapor tu tekan 3kali je awk..
      tataw laa kalai ade yg 5 kali ;D

      Delete
  14. nasib baik la H tak benci kat Na..sebab personally, H ada ramai jer kawan2 ppuan yg merokok..so its not a big deal..kita still boleh bercuti naik firefly sama2..:P

    lagipun H sendiri merokok..cuma bukan heavy smoker la..kalau beli sekotak dunhill, 3 hari pun tak tentu habis..then bila masuk angin, buang..sehari tu boleh kata 3-4 batang jer..

    last2 seminggu sekali H bagi RM10 kat hausemate, then tiap2 hari H mintak rokok dia jer..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. H memamng laa xbole benci Na ..
      sbb Na syg H #_# so H harus syg Na jugak
      INI PAKSAAN ;D

      gilaaaaa best H bole tahan sampai 3-4 hari..
      kalau Na sehari sekotak itu pun klau x de pressure klau tak confirm 2 kotak...
      SALUTE H ;))

      Delete
    2. so, bila boleh bercuti naik fireflyz sama2? #_#

      Delete
  15. Na,
    syok kan belajar pasal aviation.. dulu sempat jugak lah masuk simulator, engineering site, MH academy bla bla ...but, the best is simulator A380 is awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awesome~!!!
      kenapa laa kita tak kenal dlu kan???
      kan kan kan kan ;D

      Delete
  16. na aku nak booking tiket selalu malas..tolong bleh..hahaha..

    vapor tu ade flavor suria tak? aku ni payah betul la nak benti smoke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bundle utk awk ape saja taw..
      nak terbang kemana???
      hahaha

      Bundle klau ade perisa suria mesti Na akn belikan utk Bundle.. taw ;D

      Delete
  17. hai 'izreen' lama tak ketemu,kita pun busy :(

    eh promotion tu sampai bila?
    teruskan usaha Na, ganbatte ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Madi yg xpernah putus asa hihihihihihi
      kita JNA laaaaaaa hahahaha

      promotion tu boking period dye sampai 23dec12
      tapi bole travel until next year
      pegi booked cepat Madi.. ;)

      Tenkiyu for ur support Madi!

      EH asl Na rindu Madi eh??? hahaha

      Delete
    2. Lalala. oh izreen,lalalala :p

      oh ye ke? nnt nk try tanya kengkwn dulu,kalau dorg nak.

      sama-sama awak.hihi.
      eh rindu kita ke? alolo omey sungguh :D

      Delete
    3. Jna laaaa ;D

      okay pg deal cepat pg laa terangganu ke peneng ke kan kan kan bole Na ikut (semak tak)
      hahaha

      #_#

      Delete
    4. okay okay JNA IZREEN okay ? :p

      sedih tak boleh pergi,bajet kewangan sekarang ni untuk asaimen je ni, byk final project kena keluar duit,sedih :'(

      Delete
  18. semoga berjaya berhenti merokok ye sis.. hehehe.. btw, sis jd pramugari ye?? wah wah!!! terbaiklah.. ena tetap sokong sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu Ena atas sokongan yg sgt sgt awesome~!!
      hihihihii

      Delete
  19. pena skali je naik fireflyz lps tu blk kpd airasia hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb fireflyz suka delay flight kan kan hehehe

      Delete
  20. patutlah org tingggiiiii kerja pun tinggggggi atas awan..wah wah wahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh jgn salah faham..
      Na bukan pramugari ;)

      Delete
  21. Replies
    1. HAHAHA
      xnk laa bz dah..
      Na rindu kat blog Na ..klau bz =)
      Rindu kat Cik Mun jugak!

      Delete
  22. Mana ada benci kakak Jnaa! Anyway, tahniah dah berhenti! Semoga kuat semangat dan terus berhenti. Hehe :D Lepas ni mesti lagi busy eh? Rindu nanti :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak benci tapi sayang kan kan kan
      hihihi
      Tenkiyu Ninja ;)

      Delete
  23. Na kau pramugari ke? Harap bila fie naik flight kau lah yang layan ye. Yeayyyyy. Baik berhenti terus, nanti dah pregnant kesian baby. *kenapa jauh benar imaginasi nie. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hambihhhh jauhh nyee einaginasi Fie hihhi
      :D

      Delete
  24. accept friends for who they are ;)

    kita kan gengg!

    Payeh penah isap rokok.. tp yg lepas org tinggal dah.. kehkehkeh.. tinggal tapi bara tu maseh ada.. try sedut.. semput teruihh! batuk2 dkat ngan seminggu gak.. penangan.. hahaha.. tapi masa tu kecik lagi.. berani tak hengat..

    muhun Na belanja tiket flight untuk saye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muhun pated jangan hisap rokok!!

      Delete
    2. Aku pun dulu sebenarnye penah tyme skola rendah. Isap rokok daun atok aku. Hehehe :D

      Delete
    3. Tenkiyuu payehhhh
      Tapi dahh jgn cecuba nk smoke taw..nty Na pukul payeh klau payeh smoke hihihi

      H-nampak mcm caring sgt kat payeh JELES Na ;p

      Lyaa- lagi advance dari Na biaqqqqq btul huhu

      Delete
  25. vapor..boleh gak try beli untuk abah nanti. hehe

    gud luck dalam pape pun yg akak buat k. :)

    ReplyDelete
  26. mish u too na. bz kerja takpe na, dimaafkan. hihi..

    wah bagusla vapor tu & happy for you na sbb dah dpt stop smoking. bertambah cun tau. ganbatte!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maafkan okay.... hahahaa

      Tenkiyuu Chic Naaaaaaaaa ;D

      Delete
    2. welkem.. ingat daku dalam tidurmu na. hikhik..

      Delete
    3. Hahaha ingat daku dlm setiap mimpi mu taw hehe

      Delete
  27. woo..o cent tu...na..sama la...kita pun da lama tak update blog neh hehehhe, slmt membizikan diri utk kita ekkk..miss you!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat membz kan diri utk kamu hihihih

      MISH YOU MOREEEE~!!

      Delete
  28. Rinduu juga Kt Jna...lama tak nampak..hihi..
    makin update you dikk... dh byk knowledge kan??hehe..
    Na, beli kt mana Vapor tu?? rege brapa rm??
    Nak beli utk hubby kak lah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu kat kak atie jugakkkkkkk
      Na beli dgn kawan Na..
      Kak atie bole beli utk hubby akak..
      sbb ramai yg da cuba Vapor ni mmg confirm stop smoking..

      Delete
    2. tu lah dok berusah jgk nak suruh hubby stop smoking.. Na, harga Vapor tu berapa rm erk?? :)

      Delete
    3. Skrng murah je kak ..
      RM168 pun bole dpt.
      Tp kena tgk buyers..akak try belikan okay! Na yakin hubby akak sure stop..sbb kebnykkan yg heavy smoking bila da kena bapor ni terus stop smoking taw.

      Delete
    4. TQ for info Na...
      cyggg Na... chaiyok...chaiyok....:)

      Delete
  29. xpe na, buat mana yg penting dl..dh btl² free, maila dtg blog kami lak..hehe..

    na, xkan sbb na smoker trus xnk kwn lak kan..xde peraturan cenggitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure Tina mesti Na akn dtg terjah blog2 anda smua hihiihi

      Tenkiyu Tina trima Naas kawan Tina..
      *terharu

      Delete
  30. so far, kenkawan ed yang try.. memang vapor buat smoker kurang skit nak isap rokok batang, lama kelamaan buat korang tak suka terus pada rokok.

    selamat bervapor cik na.. semoga slow slow berenti nanti..

    k bye.. nak check firefly jap.. lalala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup Ed..mmg btul pun..
      Na pun xde perasaan nak smoke lagi..
      Alhamdulillah da ok..Tenkiyu for ya suppot Ed.

      Delete
  31. good syg...nanti jue check tiket.

    n goodluck dear..da bhnti ye..
    tambah2 love na banyak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeyyy \0/
      LOVE YOU SO STRONG hahahahahahaahha

      Delete
  32. naz pun dgr vapor ni best mcm shisha...
    tetibe rasa nk belikan utk ayah kat umah tu..sbb kotak rokok dia dah menggunung...heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Naz kena belikan laa kalau mcm tu..sure dye hapy dpt VAPOR ni ;D

      Delete
  33. kite mcm byk persamaan..akak dulu pun pernah amek course mcm na...n i'm used to be a heavy smoker too..brenti terus sebab tetibe xblh bau asap rokok...rupe2nyew pregnant..hehehe..alhamdulillah sampai skunk mmg dah xsentuh dah..ajaib kan...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekwan Na pun sama mase prgnant smua tak lalu nk smke..tp lepas pantang smua smoke semula.. rugi kan?? mcm akak bagus laa dpt stop..Na pun macam da hpy gila da stop smoking..Mak na laa org yang paling hpy hehehe

      Delete
    2. yup...teruskan usaha k..akak sentiase menyokong...pucuk pangkal pade kite kan...akak tgk na ni jenis yang kuat n xmudah dipengaruhi...

      Delete
    3. wahhh~ sampai mcm tu skali..Tenkiyuuuu kak anggun hihi LOVE YOU!

      Delete
  34. tula,prsan jgk Na dh xjenguk..xpa2..dimaafkn..Na, bgus Na cuba bhnti..ada inisiatif..good luck dear..u can do it..kwn ceq ni pramugari rupanya..pttla wewiitt! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaceh Shu..EH na nak jumpa Shu laa 1day.. bole kan??
      Shu slalu bgi na semnagat..terharuuuu gilaa!

      Delete
  35. along saya pun ada hisap rokok ni aritu..

    ReplyDelete
  36. baguslah Na dah benti rokok. tak bagus untuk paru-paru. semoga Na berjaya untuk teruskan perjuangan stop dari smoking ni tau! kalo merokok lagi kena babap. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngee~!!
      Tenkiyuuuu oshinz..
      Na janji tamau smoking dahh okay!

      Delete
  37. JR dah lama henti merokok sejak kawin. Kpd Na, tahniah krn berjaya melawan agen pemusnah jantung itu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dan kepada JR terima kasih atas sokongan itu..
      :D

      Delete
  38. Tahniah dear...2 weeks dah ea :) good job!utk kesihatan jgk kan...
    nak layan peel org mmg kite pon sndrik blh meroyan kot..hihihi..nk plan percutian pon tak tau nk g mne...rase loser di situ..pnye byk tmpt blh tak tahu nk g mne kan... -_-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu ayutttt tqsm!!!
      hahaha Na yg kerja kat cni pun belum plan percutian kat mana2 sama mcm ayut sbb tatw nk kemana2 hahahahah ;D

      Delete
  39. hehe mmg nampak buzy ni ;-)..alhamdulillah berjaya kan..thniah na..

    ReplyDelete
  40. Macam best je training tu.
    Lain kali kalau ada, ajak Gill ye? ;D

    Busy2 pun, jangan lupa makan tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa syg mcmne nk ajak u??
      Training only for staff yunk :)

      Yes sure ingat syg!
      ;)

      Delete
  41. huhu macam yang farina belajar je, how to handle customer camtu camni . hee~ good luck sys !

    ReplyDelete
  42. na aku pun dulu smoker , tapi kite boleh berubah kan ,. too yang penting ,

    na ade keje kosong tak ? ticket free hadiah kawin ? hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes!!! Pasti bole berubah :))

      Alaaa kerja kosong Na x sure laa awk..ticket free hadiah kawen eh hehehhe :)

      Delete
  43. terima kasih sebab jadi pembaca setia blog saya.. ^_^

    ReplyDelete
  44. amboii na , kemain wanita bekerjaya . rinduuunyaaa dah lama tak bbm :(
    hihi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinduuuu ayuz
      Yelaa skrng kan jaka da ade bb
      so na bg peluang jaka bbm dgn ayuz hahahaa

      Delete
  45. saya juga seorang perokok. hehe :p
    eh, u ade twitter tak? nk follow bulih? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Follow laaa hihihi
      awk try vapor okay then awk bole stop smoking
      try okay!

      Delete
  46. hehehe....



    2minggu yer....



    all de best u!



    i x kisah pun....



    tapi baju kuning u tu cantik!



    i like!



    0



    ok no hp i dah kasi habis!

    ReplyDelete
  47. hye jnaaaa! now u're back! rindu.rindu. hhehe

    ouh..vapor ni pengganti rokok ke. aritu mase meeting nampak org hisap 'pen'..ingatkan pen ajaib tetieb siap ade asap. hahah rupe2nye vapor ni.tp yg xleh blah tu time meeting pun blh mrokok lagi. =.=

    gud luck dear! hope usaha ini berterusan smpi bile2 k darl ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyeeeee zaty
      missyu missyu
      Hahahah pen ajaib pulak..
      Yes benda ni na pun bole hisap dlm office
      Boss tak marah pun sbb wangi hahaaaa

      Tenkiyu zaty for ur support.

      Delete
  48. heeeeeeeeeee !! izzah pun dah lama tak jengah blog Na. rinduuuuuuuuuu !!

    bestlah Na dapat kerja yg bagi service kat orang. izzah suka dengan kerja macam nie. tapi kalau nak jadi pramugari tue. ehehehehe. memang taklah :P

    Alhamdullilah, teruskan usaha Na untuk stop smoking :)
    support Na !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinduu izzah haaahah
      Tenkiyu izzah dtg jugak terjah blog na kan
      And tq for ur support AMinnnnn
      ;)

      Delete
  49. tba2 rindu lak kat kak jna :'(
    bz sangat eh...
    rindu xleh benci kan? hahaha... tahniah, truskan berhenti! :D
    Jom g Langkawi.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu kat Emma; (
      kalau rindu xbole benci
      Rindu kena jumpa taw heheheh
      jom gi langkawi
      Bila?

      Delete
  50. yeahhh u can do it... saya pun bekas perokok laa nie Alhamdulillah.. dah lebih setahun berhenti.. memang tak lalu dah bau asap rokok..


    tapi hari hari terpaksa hidu gak.. bos perokok (TT___TT)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyyyyy awak da stop alhamdulillah da kurang pembaziran kan heeeheh

      Delete
  51. hahaaa..tulh sape suh mrokok..tulh degil..papehal gd luck..

    ReplyDelete
  52. jna stewardess ke????
    slow2 k...merokok mebahayakan kesihatan :)
    xnak ape2 jd pd jna..sbb kitorang sume syg jna =)

    rindu kamoo juga

    ReplyDelete
  53. rindu na!! na jom karoke!!hehe.. blh bg bnda tu kt bf dya..dia nk stop smoke..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinduuu Dya
      Jom karok bila? Kat mana? Hehee
      Dya patut beli vapor tu tuk bf confirm dye stop smoking.

      Delete
  54. Owh...patutlah lama tak nampak jejak na kat blog saya...bz erk. Tak per, take your time.

    Tahniah. Smoga na berjaya berhenti merokok utk selama² nya, in sha allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yups Fiza..tp rini Na mesti akn sampai ke blog Fiza hehe da windu nak tgk entry2 baru yg ade kat blog Fiza hahah

      Tenkiyu Fiza atas sokongan tu :)

      Delete
  55. Na semakin handsome bila berjaya jauhi rokok. tunang kita pun dah mula nak berhenti sikit2 da berkat vapor ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerja kat bahagian nk handle customer ni memang kena tough mental & fizikal....sabar pun kena TINGGI nak melayan karenah "customer always right" tu. hahaha.

      Delete
    2. Yekerrrrr? Alhamdulillah! Nty confirm En.tunang tu stop smoking!!harap dye kuay mcm Na hahaha (Aien bukan senang taw nk stop smoking :/

      Ain kerja bahagian customer service eh?

      Delete
    3. harap2 dia berjaya macam Na. nanti bertambah handsome! hahaha. yelah susah tapi tak mustahil...tahniah Na!


      admin...ada kaitan dengan customer gak kadang2.customer yg nak dilayan bagaikan raja... :(

      Delete
  56. kak jna , berapa harga vapor tuh, rasa macam nak beli untuk kawan lah. kesian tgk dia habiskan duit buat beli rokok saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang da murah sha,boleh dpt dalam 168 je..

      Delete
  57. jna!! chaiyok2!! wei yg kite tau daiso kat 1u n curve je :P hmm charcoal mask tu rm5 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEKER???
      Hahaha okay! Pasni Na pg curve je!
      Hihi

      Delete
  58. uit banyak nye sampai 5rtssssssss...alhamdullilah jna dah berhenti dr amalan syaitan tuh iaitu "membazir" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btullll tu iima now Na da x membazir dah hehe :)

      Delete
  59. susah jgk jd pramugari ni ek... huhu.. vapor tu serius rasa mcm shisa.. mcm2 perisa ada.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ade na jd pramugari awk
      Memandai je taw heheh
      Bestt kan vapor ni hehehe

      Delete
  60. Lepas ini blh naik free ye..hehehr

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaaa Na yang staff pun kena bayar -_-"

      Delete
  61. wa o.oo sen. wa....

    oh nak smoker dulu? takpa2. tinggalkan yang dulu, mulakan yang baru. hidup Na!!! hehehe

    *malas nak sign up blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeyyyy \0/
      Tenkiyuu Dani atas sokongan ituuuu ;)

      Delete
  62. rokok pakai betri ni....tak pe....yg penting rokok ni x ada abu hehheee

    ReplyDelete
  63. apa 0.00 sen....betul ker? nak terjah web firefly la

    pssst sis vapor tu sgt membantu, aku dah 3 minggu pakai dan baru sekali saja hisap rokok itu pun tak habis. hisap rokok pasal vapor aku sdg di cas baterynya

    ReplyDelete
    Replies
    1. btull so pergi terjahhh cepat ;D

      Eh awk pun ada dah??
      yeyyy bole stop smoking da kan???
      good luckkkk awk ;)

      Delete
    2. yup ada dah...ya im try my best to quit smoking now

      Delete
  64. Na....na keje ngan firefly eh... Wah!!!! Okje dh terbayang Awan Dania....
    Baguslah Na...kalau cam tu...kita kena ada target tuk menjadi yg lebih naik dr semalam! tahniah Na.. Boleh le belanja okje kalau cam ni Baju dinner dh dpt ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na bukan pramugari Okje so xde laa AWAN JNA hihi

      Tenkiyu Okje atas nasihat tu..TQSM
      sayanggg Okjeee muax muax

      Delete
  65. na ni jadi pramugari ke?? nak naik firefly nak jumpa na.. syukurlah kalau na dah berenti smoke kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk xayh naik fireflyz pun kita bole jumpaa
      JOM DATING!
      =D

      Delete
  66. bagus2..ada usaha untuk berhenti merokok..
    semoga berjaya ye,...:)

    ReplyDelete
  67. Jna..wahhhh... tahniah.. na berjaya berhenti merokok..sangat bagus..thanks to ur mum..hehehe

    apa pun..dalam kesibukan bekerja.. jgn lupa jaga kshtan..skrg banyak pnyakt global..

    miss you too.. peace no war..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      PEACE NO WAR EH?

      Tenkiyuu awk!!
      TQSM ;)

      Delete
  68. cepat2 cek website fireflyz sbb nak pi hanimun lg kihkihkih :p

    Alhamdulilah tahniah Jna!!! semoga awak sentiasa istiqomah(tetap pendirian) untuk tak lagi smooking ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. besttt laa pg hanimunnnnnnnn JELESNYAAA~!!
      HAHAHA

      tenkiyuuu Kiera atas nasihat tu..
      Na akan beristiqomah In Sha Allah ;)

      Delete
  69. cantiknyaaa kakakk!! :O
    Amy doakan akk boleh berhenti merokok, slow2 k u can do it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu Amy..
      akak pun doa utk Amy ;)

      Delete
  70. 0.00 sen.. wahhh cam best...hehehe boleh beli nih tuk balik kg...

    alhamdulillah dah brhenti merokok.. nk cari jgklah benda 2 nak bagi ayah sy... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups bole beli Miera!!
      cepat beli taw ;)

      Macehh Miera ;)
      Miera pun kena beli utk ayah jugak hihi

      Delete
  71. xper slow2 berhenti rokok..mesti jna boleh punya..chaiyok2 :-)

    ReplyDelete
  72. sekali berenti kena berenti terus kalau tak lagi susah nak berenti *kisah benar* hehhe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu..
      tapi Alhamdulillah mmg Na da stop dahh yey
      \0/

      Delete
  73. hihihi tak per na slow2...hubby akak pun kuat smooking huhuhu...susah betul nak stop kan dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha
      aku hadiahkan dye Vapor ni In sha Allah dye akn stop ;)

      Delete
  74. bagus...bertambah lagi seorang ahli yang vape kat malaysia nie..hehehe..tapi after sometime nanti smoking tu sendiri akan jadi tak best..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnnnnn
      tahniah untuk diri Na
      hahahah

      ;D

      Delete
  75. Tahniah nah.. Harap lepas ni terus berhenti merokok ye.. Tak cantik la perempuan merokok. Hehe. Mahal tu belanja utk merokok sampai RM500 sebulan.

    ReplyDelete
  76. miss you too... baru hari nie free nak BW.. :(

    ReplyDelete