HandsomeGirl

Monday, 24 December 2012

Double THUMBS UP NA




  

TQSM BUndle & Lyaa
kepada yang lain MAAF na tak dapat nak BW sampai Na da sihat sepenuhnya
NA RINDU KORANG SEMUA





#actually Na terjatuh sebab pakai selipar JAHAT tu masa nak gi toilet #_#




248 comments:

  1. ala siannya..moga cepat sembuh yea NA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah??? Jna eksiden? Apa cerita di sebaliknya? Siapakah pakcik itu? Eii.. Jna ni... kena selalu berhati2 tau. Awk tu anak dara. Jaga kesihatan baik2 ye.

      Delete
    2. pakcik tu ayah Na hihihi
      Na pakai selipar licin...
      kaki tu terseliuh je kak lyd but now da okayyy ;D

      Delete
    3. alolo ciannye~ igtkn excident ape td nsb baik selipar jepun je hehe

      Delete
    4. kesian kan kan kan
      hehehheeh ;D

      Delete
  2. assalam..
    alolo siannya adk akk sorang nih...
    mcm mana lah blh terjatuh sampai patah kaki erk..
    get well soon ye..

    ReplyDelete
  3. la..patutla tak nampak na. rupanya eksiden. et well soon!

    ReplyDelete
  4. patut la lama diam.
    Moga cepat sembuh Na!

    ReplyDelete
  5. jahat siper tu ye na..meh nak babab dia sikit..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cis ni perli je ni kan???
      Bundle TQSM ehh siap letak kat status blog Bundle lagi *terasa diriku begitu berharga
      HAHAHA

      Delete
    2. ko kan adek aku...kene la caring2 sikit kan..hahaha

      Delete
  6. cepat sembuh, cepat sembuh, cepatttt sembuhhH..

    ReplyDelete
  7. Na,
    sakit2 pun, kamu still adorable..baju tu cantek!!
    hati-hati next time ya! semoga cepat sembuh ^_^

    pssstt : admin building 2, long house on last picca!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHHA
      sempat puji baju ni?
      hihihihi

      yup2 hahaha
      bila nak mai cni?

      Delete
  8. selipar jahat? kehkehkeh.. ade jugak mcm tu ye..cepat sembuh Na...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg jahat selipar tu.. -_-"

      kat tepi tu ayah Na yg annoying..
      kerja dye mengejek Na jeeee T_T

      Delete
    2. hahaha.. padan la kena annoying... dah bertopang kiri kanan..

      sakit lagi tak? kalau dah okey, jum lompat2 dalam air hujan :)

      Delete
    3. Hahahha confirm da ok payeh!
      Na da main lompat sitak lompat ni..tak sangka menang pulak tu Na no1 HAHAHA

      Delete
  9. beberapa hari lepas, wan ada pos kan resume ke alamat :

    Human Resources Department
    MAS Sdn Bhd (346606-K)
    3rd Floor, Admin Building 1, MAS Complex A
    Sultan Abdul Aziz Shah Airport
    47200 Subang.

    Bila agak agak intake dorang Na?
    Manager Na boss HR ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manager Na kira boss utk operation je..

      Delete
  10. wahhh..nama H x sebut pun..mentang2 la H cuma komen kat entry bundle..huk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit makcik..lamanya hilang..hahaha

      Delete
    2. alaaaa H name H kan dlm hati taw..
      ;D

      diraaaaaaaaaaaaaaaaaa kemana kamu??
      MISHHHH YOUU~!!!

      Delete
  11. alahai.. kesiannya. xpa2. kejap ja tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupssda sembuh da awk ;)
      Alhamdulillah

      Delete
  12. hehe....kesian dia!


    tu la lain kali pakai selipar yg baik2 jer tahu!



    bila?

    ReplyDelete
  13. sakit kaki pun sempat melaram lagi tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      mana ade melaramm laaaaaaaaa
      hihih

      Delete
  14. Patut lah kau senyap je na, hari tu syok berbalas email then terus senyap. Na get well soon maaf tak tanya khabar fie tak tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan fie kan??
      furla tu ape cita fie??na add kwn fie xnk apprv Na pun ;c

      xpe Fie Na da makin sembuh dahh..
      esk lusa da bole shuffle da ;)

      Delete
  15. sorry to hear that na. cepat sembuh tau. ;)

    err selipar jahat? haha.. lawak la na.

    ReplyDelete
    Replies
    1. how r u today dear? hope makin sembuh & takyah pakai tongkat lagi. take care tau. :)

      Delete
    2. Yups Chic I feel much better now dah bole shuffle its seems hahahah :)

      Delete
  16. semoga cepat sembuh naa....
    macam mana noleh jatuh ni..?
    tak tahan nak terkucil eh..
    hihihihi..

    apapun, hati2 ye lepas ni na..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup Nur..
      Alhamdulillah xde ape dahh..
      Na da sembuh da ;)

      Delete
  17. KJNA OK X NI ? DA MAKAN UBAT ? DA LETAK UBAT ? NPE XGTAW PUN :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa Deq bukan xnk bgtw..xsempat nak bgtw hihi
      now da ok deq ;)

      Delete
  18. Alaaaa....siannya Na....take care Na....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah xde ape da Alai..
      now Na da sembuh..Tenkiyuu Alai.
      awk pun jaga diri dan baby elok2!

      Delete
  19. MasyaAllah Naaa.. serius ena terkejut naa xcident.. MasyaAllah!!!! semoga cepat sembuh ye, jaga kesihatan tu dlu.. blog ni lain kali boleh urusana.. semoga naa dengan ayah naa di lindungi Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ok da Ena..Alhamdulilah xde terok sgt ;)
      pengajaran buat Na kan?
      hihihi tenkiyu Ena

      Delete
  20. la hai.. kesiannya. nasib baik kat kaki je. takde jatuh terhentak sampai cedera muka ke tulang belakang ke. lainkali hati2 tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup selamat xde apa...tu laa mmg kena lebih berhati2 lepas ni =)

      Delete
  21. Ya Allah... macam mana boleh eksiden tu??? ish.. kesiannya... awak jaga diri baik2 tau.. jangan skip2 makan ubat..mohon segera cepat sembuh tau... buang je selipar jahat tu dalam tong sampah..

    ReplyDelete
  22. Replies
    1. Tenkiyu ayuz,..
      Na mmg mcm da sihat ni..
      bole shuffle da HAHAHA

      Delete
  23. cian nya Na...
    moga cepay sembuh ya...patut lama hilang..rindu tau!..
    Take dear dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinduuuu jugak kat kak atiey hihih ;)
      u too take care!

      Delete
  24. meh ni nak karate selipar tu, meh meh
    Moga cepat sembuh,lepas ni cari selipar yg elok-elok ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergg selamat ade backp up besar HAHAHA
      tolong Madi tolonggg! hihihi

      Delete
  25. la hai....cmnerr la sampai jd gtu..moga cepat sembuh na...

    ReplyDelete
  26. Okey. wan post ye?

    na bagi alamat na kat email wan boleh?
    letak contact number sekali pun tak pe kan?

    syazwanchederaman@gmail.com.

    ReplyDelete
  27. selipar jugakk jadi mangsa tohmahan . haha . cecepat sembuh nnt boleh main tumbuk2 .

    ReplyDelete
  28. "Xpe..sikit je tu..Jna kan kuat.." Agak2 ayah Jna ada kata macamni x masa Jna jatuh kecil2 dulu?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa dye nk ckp mcm tu??
      siap dye ejek lagi adelahh tu pix ayah laa yg bertongkat jugak tu ;)

      Delete
  29. gua dah repeat dah dengan selipar tu. teruk gak ah dia kena. besa tu buat JAHAT dekat Na gua. sekarang selipar tu ada dekat wad kecemasan Subang. boleh la siapa-siapa kot berhajat nak repeat gak. turun lewat-lewat malam selalunya clear..Nurse sebok bergayut dengan boipren.

    Cik Kaki Berbalut (kaki kepada Na)..sila cepat sihat. Na cakap kalau cepat sihat nanti Na nak bawa Cik Kaki Berbalut jalan-jalan tempat best.

    Na.pstttt..jadi ke tak nak joging dengan gua petang ni?*ihik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously??????????patut td ade polis halo Na bgtw selipar tu da ditahan kat wad subang...Na baru pk nk repaet sndri bila da baik!
      Haishhh TQSM pazil sbb back up Na dgn lebih awal lagi! *terharuuu gila!!!

      Uitsss Na da sembuh kot!
      Ni tgh training shuffle..
      Mlm kang ade battle..mehh laa dtg support Na pazil..

      HAHAHA

      Delete
    2. HAHAHA.galak!

      mana kaki sebelah lagi..meh hulur meh..nak bershuffle sangat aih. meh gua tolong sarungkan selipar sebelah lagi meh.

      Delete
    3. Hahahahha kejam!
      Xyh laa jeles ngn kittew awk
      Kekeke

      Delete
  30. takmao pakai selipar jahat tu lagi tau ! semoga cepat sembuh Naaaaa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg xnkkk pakai da selipar jahat tu..da buang ponggg :D

      Delete
  31. Alahaiii na. Kesiannya. Get well soon dear :)

    ReplyDelete
  32. na!!!! didiey doakan na cepat sembuh ok.
    hati2 tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dieyyyy tenkiyuuu
      Sbb diey doa kan Na da sembuh dah
      Hehe :D

      Delete
    2. hehe...
      pasni jgn jatuh2 lg..~wee~
      pakai selipar baik plak

      Delete
    3. hahaha
      sure Na xmoh kawan da selipar jahat

      Delete
  33. uits...bila kena tu...?
    ok bwk berehat ye....dan moga cepat2 sembuh...
    amiiiinnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...
      Na dah sembuh dah..
      Tenkiyuuu tenkiyuu tenkiyuu

      Delete
  34. laaaa...injured ke.Kejap lagi ok la tu..Kamon! kamon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahha semangat terus Na bace cmmnt ni!!!
      Gooo Na hehe
      Awk sy da sembuhhhh :D

      Delete
  35. ala la siannyer, moga cepat sembuh ye dear !

    ReplyDelete
  36. alahi na ..sakit tu kejap je hahah gurau je you..Na semoga cepat sembuh k..itu lah awk Na suka sangat berangan sampai terjatuh..werpp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha mmg kejap je Fisya!
      Na da sembuh dahhhh
      Dah bole dating dgn Fisya!
      JOM!

      Delete
  37. laa.. patutlah dah lama tak nampak. get well soon bebeh! :)

    http://kaio.my

    ReplyDelete
  38. semoga cepat sembuh, Na.. ;)

    ReplyDelete
  39. mcm trok je kaki tuh . hmm . semoga sis jna cpat smbuh ea sis . amin .

    ReplyDelete
  40. selipar tu dah abis 'bunga' kot..
    alhamdulillah tak teruk.
    get well soon Na!

    ReplyDelete
  41. Saja je kaki tu buat mcm tu kat Na, dia nak minta Na rehat2 di rumah, kalau kaki elok selalu jalan jauh2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeeee ape ni JR mcm pakat dgn mak Na jee ckp camgini hehehe

      Delete
  42. semoga cepat baik kaki awak tuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  43. na moga cepat sembuh.. rehat cukup2 yer...

    ReplyDelete
  44. get well sis.. :)..jaga diri yer..

    ReplyDelete
  45. oh, really? i find this hard to believe it happened to you. but i hope that you would get well soon, babe.

    i've just followed you here. so it's easy for us to keep in touch. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i dah bole shuffle beb!
      HAHAHAH
      dah sembuh dahh TQSM =)

      yup yup harus keep in touch yaw =D

      Delete
  46. Baru tau.... ala...ala...siannya....patutlah pelik bebeno....lama tul entri tak bertukau!

    macamana boleh jatuh Na? masuk dalam bilik air sambil berangan eh!!!!

    Bis tu camne nk gi dinner ni? Tak vouge le....

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAH
      Na ngade2 jee padahal kaki yg sakit tangan bole grax kan???tapi gedik lebih buat2 1 badan sakit
      so dpt perhatian lebih sikit kat rumah
      HAHAHAHAHA

      now da ok okjeeeee..dinner tetap akn vogue TU SUDAH PASTI kakakakaa ;D

      tenkiyuuuu kakak kuh!

      Delete
    2. Ho... ho... nasib dah boleh vouge adikku...kalau tak, terlepas contract fotoshoot setahun he..he...

      Delete
    3. HAHAHAHA
      setahun xdpt contract tuu sedihhh hehehe

      Delete
  47. patot la lame menyepi..tertunggu2 post dari na...get well soon dear...miss u much..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa tertunggu ke anggun #_#
      TERHARUUUUNYAAAAAAA

      tenkiyuuuu shoo muchh muax muax anggun

      Delete
  48. get well soon Na.. akak bru tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqsm kak tina =D
      Na da sembuh dahhhh =)

      Delete
  49. Ramainya care dekat die.
    Dah okay dah kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA
      tu laa tu...hpy ramai org syg kitew
      *berangan

      yups gill da ok daaa hihi
      tqsm gill dekat BB pun selalu gill tnye khabar Na!!! tenkiyuu sayangggg~!

      Delete
    2. Ramai yang care awak Na :)

      Memang betul pun ramai yang sayang Na :)

      Jangan pakai selipar jahat lagi

      Delete
    3. =)
      memang tak dah pakai selipar jahatt tu hihi

      Delete
  50. la jtuh ka na..ayu ingt eksiden kt luar tadi..moga cpt sembuh ya..jgn jln sgt tau..bg baik dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ayu..hihi yups jatuh jee xde xcdnt kat luar pun..
      hihihi

      Delete
  51. moga lekas sembuh na..!

    igtkan ayah tu pn excident gak..
    na sorang je kan..? jaga diri elok2..jgn ganas2 sgt..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu miss senget!
      Na da sembuh 80% dahhh ni ;D

      Delete
  52. laaa...na eksiden ke? ok, get enuff rest. jgn nak BW tak tentu pasal nanti lambat baik pulak. get well soon ok!

    ReplyDelete
  53. aduhai..nape cam tu na?
    rajin2 makan ubat k.. miss u na

    hati2 lain kali

    ReplyDelete
  54. Laaa...kesiannya Na. Macam mana boleh jatuh. Teruk ker? Jahat betul selipar tu yer.

    Get well soon dear. Next time hati² tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jatuh dye xde terok cuma kaki tergeliat kot but now ok dah Fiza..Na da bole jln weeeeee =)

      Tenkiyuu Fiza.

      Delete
  55. Ya Allah Na. teroknya sian kt awak. tue yg sebelah tue siapa? dia pun jatuh cm Na jugak ke? jaga diri bebaik tau. jln leklok

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde yg sebelah tu ayah..
      dye mengejek Na ..Jahat kan?
      Na da sembuh Kiera =)

      Delete
  56. hee . sys jato ye . ta sempat berak kan . hehe get well soon sys :)

    ReplyDelete
  57. get well soon Naa..mcm mna la blh trsungkoq ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selipar jahat tuuuu laaa T__T
      but now Na da ok Shu..

      Delete
  58. mcm mne blh terjatuh ni..sian selipar tu dipersalahkan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyeee Dya mmg selipar tu salah..
      dye licin..kalau tak mesti Na takkan jatuh =D

      Delete
  59. baru tau! semoga cepat sembuh ya na.. jaga diri baik baik..

    ReplyDelete
  60. gadis cantik, bila nak up entry baru ni..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaaaaaaa mana ade idea lagi..hihihi
      ;D

      Delete
  61. Replies
    1. Tenkiyuuuu awk..
      Tp Na mmg da sembuh dah taw =)

      Delete
  62. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Perbedaan di antara kedua golongan ini adalah golongan pertama benar-benar hidup, sementara golongan kedua hanya sekedar hidup apa adanya
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete
  63. amacam kaki??sudah sembuh??lepas nie extra careful apabila nak pergi toilet eh.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHHA dat is for sure Lan..
      ;))

      Now okey dahhhhh

      Delete
  64. Replies
    1. uiksss Na xde idea laaa awk..
      nanty okeyyyy ;D

      Delete
  65. semoga cepat sembuh sis!! :D best tak sakit? .. hehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEWONOK GILAA~!!
      hahahaha *jahat eh Emma =)

      Delete
  66. kak na okay jekan ? hmmm ... siannya kak Na... :'[

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups dikk now da bole shuffle dahh hehehe ;D

      Delete
  67. saya rindu kaka Jna jugaKKK. eh xtahulah kak jna eksiden. semoga cepat sembuh ya kak jna, saya dapat doakan kak jna seja. hope sembuh secepat yg mungkin. :') miss you gila gila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyu Sha...K'Na da okay dahh
      Alhamdulillah dah back 2 normal hihihi ;)

      i misshhhh youu moree Sha ;*

      Delete
  68. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  69. hai. dah okay ke sekarang? :0

    ReplyDelete
  70. Alamak Kak Na ! Cepat sembuh =)
    Alhamdullilah tak jadi pape. fuhhhhh ~ ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah da sembuh izzah yeyyy ;D

      Delete
  71. ish2.. lain kali hati2... smoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupss..lepas ni kena lebih berhati2
      tq pha =)

      Delete
  72. HUHU.... pas accident pun still cun lagi.. :) alhamdulillah

    ReplyDelete
  73. laaaaa... cepat sembuh tau NA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah da sembuh sikit Rina =)

      Delete
  74. cepat sembuh NA.. rindu hehe patut lama diammm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da sembuh imaa
      Rindu imaa jugakssss =D

      Delete
  75. baru tau naa... moga cepat sembuh ye... take care!

    **rindu kamu!

    ReplyDelete