HandsomeGirl

Sunday, 30 December 2012

2013 is coming real soon..

The year 2013 is always the same year but
with better life if you decide it to be,
nothing else matters
Always end the day with positive thought 
Tomorrow's a fresh opportunity to make it Better.

 Kepada semua pembaca blog Na yang sangat-sangat Na sayangi
Bundle,H,Lyaa MF,Okje,Ayuz,Madi,Pazil,Kak Lyd,kak Shu,Dedeq,Shasha
Payed,Ninja,Chic Na,iima,Emma,Fifie,Dani,Nana,Tina,Cik Nur,Aien Alien
Kak Sha,Len,Syaifuddin,Ivana,Cik.blogger,NIzam,Si pipi Merah,KA,TA,Jue
Aina Yazid,Man,Indah Mulya,Wan pilot,Ali Raden,Nor zilla,Dira,Dya
Hazmin Hamudin,Felly,Mohd Lokman,Ain Najwa,Kiera,Faiq,Mieya,GB
HaniAsyira,Hnahdy,Shalee,Ainraus,MeeSuppergirl,Ain Norainsyah,Domu
Izzah Azizah,Aleeya Atinza,Nita,Alai,Rai Ourkinizuna,Wak Gelas,Gill
The malay male,Fandyz,Nuratikah,Ayut,miss Senget,Lyaa Suriany,Ujie,
Crescent,Cik Bolat,Kak Atiey,Ainaa,Ahlam,Nory,Ayu,Syiela,Boni kacak,
Didiey,Che Rose,Nik Ros,Eita,Cikgu Ma,Ema Blog,Elyna,Kak Zakie,Iffah,
JR,CintaZulaikha,Farina Hunny,Anggun,Amraniman,Nur Farahiza,Namee
Nur-Nba,Mrs Valentine,Zulhilmi,Telor power,Suara Hati,Azlan,Ann Ishak,
Lelaki Semalam,Alkisah,Fandyz,Faizul Amir,Iyan Shalind,Ince hlovate,Zaty,
Pilot Lover,Rina Ellisa,Suria Amanda,Pha is,Pan,Ku syida,4feet8,Sue
Wanie Ibuqhalief,Farra Arisha,Pyka,Kaio,Afisya,karukord,Diana,Kirana,
Dezee,Oshinz,Eva,Watercolour,Ieja Mieja,Aujinz,PuteriPanda,
Kaishin,Nabyla,Elyna Mirsada,Nitnot,Henrietta Jose,MIss Nuna,Cik Mun,NUr Farahiza,Meuzangelo,Amy Syahirah,Mira Adzila,Skull writers,
Kura,Khairul Hassan,Aisah Jahirah,Kak May,Wantie,Kak Ieda,Nizam Ijam,Dan Ramai lagiii
HAPPY NEW YEAR 2013 MAY ALLAH BLESS US ALL
 AMEEN.




**Nama mana yang Na terlepas pandang Na minx Maaf,
apa pun Anda tetap Na sayangi muaxxx =)







Dear pass Thanks for all LESSONS
Dear future IM RERADY!!
 love+hug+kiss
MUAX!
 

189 comments:

  1. Replies
    1. Tak puas hati nama I kat bawah2..Merajuk..K,bye!

      Delete
    2. Iskk baru Na nak 1st!! Grrr
      Hehehe syidahhh nama syida wlaupun kat bawa tetap kat atas ingatan Na taw ehehe ngade nak merajuk..sekeh kang!!!

      Anywy hpyyyyy nuyerrr \(´▽`)/

      Delete
    3. Yey.. macam biasa kak Lyd malas nak scroll ke bawah.

      Happy New Year jugak utk Na Hensem. Nasib baik nama aku ader. Kalo tak meh nak sekeh Na. Hehe.

      Delete
    4. SObs3x..Hati benar2 terluka..Ekekekke..

      Delete
    5. Hahah kak Lyd sampai hati ke nak sekeh2 Na ni??? Heheh

      Syida- no drama plz hahahhahahah

      Delete
  2. 1st time komen jna. erkk~ ramainya y na mention. hihihi :D

    welcome future :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyeee Farahhhh :)
      Tu laaa 1st time Farah kecni..
      So Na mention Farah skali laa
      Hehehe HAPPY NEW YEAR Farah :)

      Delete
  3. KJNA .. DEQ ADE LA .. WAAAAA ~ .. HEPI NEW YEAR KJNA :) LUV U

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh deq mesti laa kena ade!
      Hahhaha LOVE YOU!

      Delete
  4. Eh Nama Alkisah pun ada.. Thanks.. kaki dah okey ke blom??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Ada Ada
      Hehhehe
      Nwy thxs Al-kisah yg slalu support NA ;) kaki Alhamdulillah da sembuh tp x sepenuhnye laa :p

      Delete
  5. pewitttt...me 1st lah..terharu, blushing.hahaha...cayang u too na..happy new year..malam ni party kat mane nan?..nak join bleh..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa abang kuh!
      Let's. Berparty!!!!
      Na blum plan lagi ni..
      Hehehe jom jom jom KL.

      Delete
    2. sangat2!! STRESSSSSSSSSSSSSS

      Delete
  6. ma kasih na ingatkan saya jugak...utk na juga, jaga diri dan sentiasa berazam untuk berubah ke arah kebaikan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi cikguuu Ma mesti laaa Na egt!
      Org yg memberi Na myvi oren
      Weeeeeeeeeee
      Tenkiyu Cikgu Ma :)

      Delete
  7. weyh ko nk taw x..mule2 aku poyo..kire mls nk cri name aku dlm tag ko tu..sbb sakit mata bnyk sgt name..

    tp last2 aku cr gak..sbb x puas hati..hahaha

    tq kwn

    ReplyDelete
  8. ehehe... Happy New Year NA.... wahh nama akak tersenarai kt atas tu...class i...ahaha...
    moga kita menjadi insan2 yg lebih baik di tahun hadapan ya dik...aminnnn....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...yups kak atiey doa utk Na slalu taw!
      Kirim salam kat pa'e :)

      Delete
  9. Jna,

    Selamat Hari raya juga...ehhhh..salah dan malas nak delete balik...boleh?
    Selamat Tahun Baru 2013, Semoga Na dan sekeluarga akan sentiasa dirahmati Allah. :)

    psstt: terharu la Na dapat tulis nama2 blogger tu..and of course sebab nama saya ada di sana :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya in advance ivana hahahahha
      Hpy new year my frewn!!!!
      Semoga awk juga sentiasa dirahmati amin....

      Yeayy u are!!! *hug!

      Delete
  10. happy new year Jna...Hip Hip Hooray! (Triple H) hahaha. terharu nama kita ada...hihi.

    ReplyDelete
  11. apasal jue komen ilang? ilang kat mana ye? muskil sungguh

    ReplyDelete
  12. Eh, name kita pon ada jugak la.. Heee :D thanks Na :)

    Selamat Tahun Baru Jna.. Hope kita tetap berkawan di alam maya ni..

    Sygggggggggg Jna! :D Friends Forever tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thxs Rina be my sweet frewns!
      Yups frwns foreverrrrrr :p

      Hpy new year awk!

      Delete
  13. Naaa! happy new year! wah ade jugak nama Indah disitu..terharuwuwuwu..hehe. Moga 2013 ni membawa something yg lebih baik utk Na jgak ^^

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru juga buat jna. semoga tahun baru ini membuka lembaran baru dalam hidup kita

    ReplyDelete
  15. Selamat tahun 2013 sayang :)
    Stay sweet and happy :)

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Hpy new year awk!
      Eeeee dah lama Na tak terjah blog awk kan!!!!!!!
      RINDU.....!

      Delete
  17. powernya Jna boleh tulis semua nama pembaca blog dia... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koh koh koh
      Mana ada bnYkkkk lagi yg Na x mention ni hehehe

      Delete
  18. erkk..sapa kata Na xde dalam bloglist? dah lama ada okey..-_-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde takde takde
      tak nampak pongggg
      heheheh takpelahh H xde pongg Na tetap percaya
      Na ade didlm hati H kan kan kan HAHAH

      hpy new year H!!

      Delete
    2. errr..malew titew..:">

      happy new year Jna..:)

      Delete
  19. happy new year Naaaa !!!
    semoga 2013 lebih2 baik dari 2012. Amin :)

    ReplyDelete
  20. Nasib baik nama JR ada...kalau tak siaplah Na kena pukul kat kaki...hehehehe...apa pun semoga hidup sentiasa dilindungi Tuhan sepanjang 2013...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA
      Tenkiyuu JR selalu support Na dlm ape jua keadaan...TQSM taw!
      hpy nuyer JR =)

      Delete
  21. uikkk...huhu....terharu...terselit nm titew :P...semoga tahun 2013 membawa tuah & rezeki yang melimpah-ruah buat jna n rkn2 blogger.....amin ^^....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...Tenkiyuuuuu awk =)
      Na doa kan utk awk sama...

      Delete
  22. Nama fie pun ada, hehee. kalau tak ada memang fie merajuk sangat sangat ngan na. hehe. Na happy new year, may Allah bless you, and I love you kawan alam maya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie Name Fie WAJIB ade...Fie laa yg dari dlu sampai skrngggg TQSM fieeeeeeeee
      Lebiyuuuuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  23. Yeyyy..nama rietta ada..happy new year Naa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyyyyy name rita ade hehehe
      selamat tahun baru rietaaaaaa

      Delete
  24. slamat tahun baru!! :D smoga tahun ni lagi baik dr sblmnya~ miss u :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same goes to youuuu emma yg sweet!
      rinduuuuu Emma jugaksss

      Delete
  25. semoga dipermudkan segala urusan Na.. semoga bahagia selalu..semoga dimurahkan rezeki..semoga cepat kawin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesszaa wish yg cepat kawen tu na mmg suke hihihi
      Amen.....hihihi

      Delete
  26. selamat tahun baru Na...hehhe. lepak mana malam nih?? hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru kak
      na duk rumah je kak layan tidur hihi

      Delete
  27. kita cas bateri baru untuk tahun 2013 pula...

    ReplyDelete
  28. wah, saya pun ada! terharu sgt. hihi.. selamat tahun baru 2013 kepada Jna. semoga tahun baru berjalan dengan lancar. sentiasa happy dan bahagia menjalani kehidupan seharian. AMIN. love you, sis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyyyy tenkiyu puteri.....
      love u moreeee *HUG

      Delete
  29. sayang na jugak.. may Allah bless us always dear..

    happy new year.. :)

    ReplyDelete
  30. Na ingin mengucapkan hepi new year kpd Naaaaaa jugak ! Dapat kenal kat alam maya pun dah best kan. alebiuuuu. muax !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyyyy sama -sama kita NA hihihi
      ailebiyuuuumooooo

      Delete
  31. NA... Luv u too...kaki dah baik?

    Hepy New Year NA...semoga tahun ini menjadi tahun yg lebih baik dari sebelumnya...


    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni laa kakak na yg palinggg sweet
      heheheh tq okje
      naaa sygggg okje
      muax

      Delete
    2. Na... dtg lagi tgk entri baru..kalau-kalau ada..... tapi tak de...hu..huu

      Na sekarang ni Na macam extravagan bizi je berlakon filem pulak ke??tumpang glemer le okje gamaknya ha..ha...

      Delete
    3. hahahahahhahahahahha
      Aminnnnnnn semoga apa yg okje doa tuk Na dimakbulkan ;))

      Delete
  32. hai3 cik na cun mlocun!
    slamat tahun baruuu! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye kochik yg Cute!
      hpy nuyerrrrrr =D

      Delete
  33. eh..........nama saya pun terselit sekali lah..sob3.. rasa terharu sampai tertanggal kudis buta saya ni..

    ReplyDelete
  34. Replies
    1. selamat tahun baru kawan baruuuuuu yeyy!
      =D

      Delete
  35. selamat tahun baru Na, moga tahun baru ni lebih baik dari yg sebelumnya

    wah2 nama sis pun ade.thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu sis!!!!
      selamat tahun baruuuuuuuuuuuuuuu
      =D

      Delete
  36. selamat tahun baru . semoga tahun baru ni memberi 1001 makna pada awak . :)
    follow blog kite eh :)
    http://sayangrindubersatu.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk Na da cuba pg blog awak tp xde button follow n takde ruang nk cmmnt camno???

      Delete
  37. eh nama kite ada lah :D alah terharuu
    happy new year sys ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. *Eh terharuuuuuu hehehe

      Tenkiyuuu Farinna =)

      Delete
  38. alaaaa..nama kite xdek...huhu..selamat tahun baru ya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiraaaaa awk cek le bebetull ada name awk terselit belit kat tgh2 org ramai tu sayang =)

      Delete
  39. hmm. nama kita?? :( anyway selamat tahun baru 2013 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awkkkkkkkkkkkk kita nk tarok Name awk tataw takut salah spell..nak buat tulisan jawi kita tataw MAAF! tp serious kita mmg egt kat awk SWEET tak kite hihi

      Delete
  40. na.. happy new year yea.. macam terlambat je wish kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hani hpy nuyerrr
      tidakkkk anda tidak pernah terlambat

      Delete
  41. Yeahhh nama titew dekat line keduaaaa ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ . Selamat tahun baru na . Smoge tahun ni lebih bmakna . Dan dan terima kasih atas smua nasihat na utk kite selama ni (‾⌣‾)♉

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeyyyyyy Name ayuz selalu 1st kat dlm hati SWEET jee Naaaaaaaaaaaaaaa
      hahahaha

      yups ayuz pun Na doa yg terbaik utk aw dan Jaka =D

      Delete
  42. dah masok dah.. ni ble nk hapdate tahun br lak ni. hahaha

    ReplyDelete
  43. Selamat tahun baru. 2013. Ikhlas dari BANkami

    ReplyDelete
  44. selamat tahun baru!
    moga semua terlaksana

    ReplyDelete
  45. happy new year naaaaaaaaaaa!
    nanti jgn lupe update entri bergmbr new year puloook.
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nuyer Na tak kuar laa Lyaa..
      so xde pix nak update =)

      Delete
  46. yeay!! nama kita ada lah.. hehehe. gigih mencari sampai juling-juling anak mata. happy new year na! xoxo Na.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha CUTE!!! sampai juling2 mate dyeeee
      xoxo!

      Delete
  47. Nama kita tak der pon...huhuhu...

    Selamat tahun baru NA.


    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaaa name kak fiza adeeeeee dlm ingatan Na..
      Maaf Na terlepas pandang kak ;|

      Delete
  48. dear future..!!im ready too!!haha..slmt tahun baru Na..smga yg baik mnjdi lbh baik,dan yg krg baik kita baiki bersama ^^

    ReplyDelete
  49. happy new year na..macih tak lupa kita.. hihihi..

    ReplyDelete
  50. Happy New Year Dear Jna....semoga kedatangan tahun baru ni akan memberikan kita kita kehidupan yg lebih baik dan dimurahkan rezeki,kesihatan yg baik dan kebahagiaan yg abadi...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin......
      Tenkiyu Alai...
      Na doa yang terbaik utk Alai dan babyyyyy hihi

      Delete
  51. wahh byknya..salam 2013 na ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      tu pun mcm bnyk Na terlepas pandang rasa bersalah ;|

      Tenkiyuu Ayu ;)

      Delete
  52. tq ingat kakak...Happy new year Jna

    ReplyDelete
  53. nama didiey pown ada..hehe
    tw na :)
    moga 2013 memberi seribu makna buat na =)

    ReplyDelete
  54. iima? kita ker tuhhh? haha WAh senarai semuaaaa yang tak de dlm senarai kecik hati cepat dkt NA hehe :)


    Selamat tahun baru NA, i LAPP u hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaaa si comel sape lagi ade name unik iimaa selaian awk hihihih

      =D

      Delete
  55. hepy new year Jna. terima kasih letak nama kita kat situ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololololo
      hihihihi
      Hpy nuyerr Kieraaaaaaaa =D

      Delete
  56. sedar tak sedar dah setahun kan.rasa macam baru semalam je kita gurau senda main masak-masak kari ikan terubuk guna serbuk kari adabi kan?

    moga kekal adabi.

    #selamat tahun baru ya na Jna.moga di limpahkan rezeki baik punya. kesihatan baik punya. semua-semua yang baik punya.

    sukses selalu na.*hugs rapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hug ketat2!!
      hahahahahahahaha

      apahal moga adabi tu kekekekekekek

      Delete
  57. na.. saya datang lagi. saya datang lagi hahaha

    ReplyDelete
  58. Thanks cik adik manis. Allahumma ameen.inshaAllah semoga azam Na dan niat tersebut dipermudahkan olehNya.

    ^__^

    ReplyDelete
  59. yayyy na syg chic na. :p

    happy new year. harap2 na lebih berjaya di tahun 2013. ~big hug~

    ReplyDelete
    Replies
    1. *Bighug~!!!

      Sayang Chic Na jugakssss =)

      Delete
  60. Ada juga nama JR, walau tersorok di tengah2..hepi niu yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      terselit belit =)
      hihihi

      Tenkiyuu JR!

      Delete
  61. Replies
    1. happy new year na. 2013 ni dtg la bercuti kat sabah. im here for u :)

      Delete
    2. Tenkiyu Pan & Eva =)
      mstiii Na akn sampai jugak kat sabah
      1day InshaAllah =)

      Delete
  62. yeyey!!! nama kita ada!

    happy new year to you na! semoga tahun ni na tak eksiden ye. amin...

    muah!

    ReplyDelete
  63. Wah..nama Dezee ada la..nama Dezee ada! Tiba2 jer rasa bangga..muahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha
      yeyyyy \0/
      Na tumpang hpy eh hihi

      Delete
  64. aww....sgt tak sangka kak Na ingat saya... .
    feeling2 great ...hihi ..
    happy new year kak Na...sembuh cepat2 tau kak Na

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestii laa egt adik..
      awk sorang jelaa adik lelaki Na yg kacak! kena sentiasa ingat hihih

      Delete
  65. yaaayy!

    wan pon ada.
    thanks!

    Happy New Year Jna!

    eh, wan tak dapat lagi email Jna ni.

    syazwanchederaman@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu Wan!!

      Eh xde???
      nty Na check semulaaaaa

      Delete
  66. selamat tahun baru juga buat naa...
    moga tahun ni kita ceria2 selalu..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuuuuuu Cik Nur..
      Na doa utk Cik Nur sama
      Ameen...

      Delete
  67. Wah... Panjangnya senarai nama.. Nama saya pun ada la..!! Selamat tahun baru Na....

    ReplyDelete
  68. Happy new year to Jna also - may this your brought all the happiness and successful to you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macehh kak zakieeeee =)
      same goes to youuuuu!

      Delete
  69. Happy New Year Jna...moga tahun nie akan lebih baik dari yang sebelumnya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Lan...awk pongg sama,semoga yg terbaik utk awk... =)

      Delete
  70. ramainya pembaca setia blog Na. blog Na mmg best!

    Thanks for visit my blog n happy new year! wish u get a better life :)

    ReplyDelete
  71. Replies
    1. selamat tahun baru puteri yg cantik =)

      Delete
  72. selamat tahun baru na..

    terjegil biji mata baca list tu...oh ada juga..thanks dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHHA
      SELAMAT TAHUN BARU KAK EMA =)

      Delete
  73. happy new year dik & all the best in 2013 ye

    ReplyDelete
  74. mee guna yg mcm kat atas . susah pulak nak sebut nama . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;D tu laa tu Na pun tataw nk sebut kekke

      Delete