HandsomeGirl

Wednesday, 5 December 2012

Lets Do It


 Perubahan setelah mengambil Vitc & Gluta
and ofcoz juga perubahan setelah DI MAKE UP oleh =Ajam
hahahahaha  

217 comments:

  1. hai azreen azminda.. <--betul tak ejaan nama dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      awk silap orang kot..
      salah rumah ni ;p

      Delete
    2. Ish.. ape panggil nama minah lain nih..
      :p

      Delete
    3. kalau komen kat sini, bleh jadi orang pengomen kedua x? haha

      Delete
    4. HAHAHA

      kat mana-mana pun bole klau utk Hana hihi

      Delete
    5. Na, semalam masa akak jalan kat midveli, akak macam nampak na. Tapi bila tgk gmbr na kat atas ni, nampak warna rambut lain plak. Yg akak nampak semalam rambut blonde. Ehehee..

      Delete
    6. yeker??? tapi tu bukan Na laa kak..Na rambut da hitam da ;))

      Delete
  2. Replies
    1. EH! a'ah laaa best nye jd org pertama..
      heeeeeeee~

      Delete
    2. titew nak jadi 2nd ley x? hahaha

      Delete
    3. hahahaha

      kiut kan ckp pelat kan kan kan..

      Delete
  3. Na,
    sepatutnya bubuhnya wordless Thursday. Cantekkk!!
    mintak sign sikittt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak sgt org buat title mcm tu Ivana.. ;)
      hiihihi

      -JnaLo-
      sign tuuu hihi

      Delete
    2. Perrgghhh, dapat juga sign!! hahaha
      TQ la Jna Cantekk, akan di simpan sign tuuu ;p

      Delete
  4. Gorgeous, cantik dan sweet.
    Love your eyes. :)

    ReplyDelete
  5. cantik dan cun la Na.
    tapi btol la .seakan izreen azminda rupa Na.

    ReplyDelete
  6. cantik... akak mkn vit c gak, tp selalu skip.. acane tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa jgn malas kak..
      pasni makan setiap hari..
      WAJIB taw ;p

      Delete
  7. Hmm... mestilah anggun dan cantik ye tak:)

    ReplyDelete
  8. cantek . nak jadik artis tak ? hihi dah ada ciri ciri dah tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaceh Sha ;))
      Takdelaa nak jd artis..
      mustahil tu sbb Na tak berbakat langsung ;p

      Delete
    2. hamboii, jadik model pun okay lah NA :D

      Delete
  9. cantik.. nty boleh lawan blogger "hanis" hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikss Hanis tu cantik yg sesgt cantik
      banyk beza nye yunk ;D

      Delete
  10. Na memang cantik pon ☺☺

    ReplyDelete
  11. yg ni kacak..tiada lagi pasu bunga dikepala..hahaha..aummm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aumm..
      Na mcm xcaya je Bundle puji Na

      LALALALALA~

      Delete
    2. nasib je ni..pasal aku pon suka style rambut gitu tambah makeup tu santek..jgn suka sangt tau lain kali..hahaha..

      yg ni serius suka..kacakk..

      Delete
    3. SWEETTTTTTNYAAA ABANGGG SHAYEEEEEEEEEEEE~!
      ;D

      Delete
  12. wahh...cantik lah JNa... wiwittt Pa'e ckp...
    comel..comel..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe'e cakap cantik??
      SWEET!!!! HI pe'e
      Tenkiyuuuuuuuu ;D

      Delete
  13. just do it! mehla share2 supplement yg na makan tu. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chic Na Na just makan Vitc & Gluta 20000
      cuba try!

      Delete
  14. ekhem selebriti baruuuuu :p
    kite tahuu na terima offer tu okeng .
    (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ggrrrrr
      Ada masa lagi utk Na fikirkan kan kan kan

      HAHA

      Delete
  15. Replies
    1. Cik Nur Na beli pun kat blog jugak..
      Nak No phone dye x?

      Delete
  16. cantik.. akak amik vit c shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Shaklee tu mmg elok..
      Akak terus kan makan okay..jgn stop.

      Delete
  17. Na, rambut camni cantek Na. Perm ke? Muka Na nampak lagi outstanding ngan rambut camni compare ngan too straight hair. Outstanding ke? Err carik pekataan yg sesuai tak jumpa. Guna outstanding je la dulu. Hihihi

    Muka pun nampak hidup ngan mekap Na ni. Ewahh, dah macam perunding imej lak kan komen lebih2. Hahaha! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa tapi rambut Na akn bertambah rosak kalau buat rambut camni..so better lurus je Lyaa

      hacummmmmmmmmmmmmmmmmm! Lyaa puji Na
      mcm x caya je HAHAHAHAHAHAHA

      Delete
    2. haa betul kata Liyaa, rambut camni buat na jadi makin lawa..

      Delete
    3. Alaa ni nak sentap...kalau xde rambut camgini xlawa lettew ek?
      hehehhe

      H puji Na pun mcm bermimpi je ni heheh ;D
      Tenkiyuuuuuuuuuuuuuuuuu H

      Delete
    4. better dari pasu bunga kat kepala cam nuyer style tu...kahkahkah..

      Delete
    5. jeless lettew Bundle ni wekk ;p

      Delete
  18. AKAKKKKKKKKKKKKKKKKK .. CANTIK GILERR WOO .. NAK SIGN BOLEH ? T JADI ARTIS JUGAK AKAK NI :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMIN...
      hehehe tapi mcm tak je Deq..
      Na x berbakat langsung ;)

      Delete
    2. ALA .. KJNA XPASAN LA TU BAKAT SEMULA JADI .. HEHE

      EH .. KJNA DA DE LAME LAM BLOGLIST DEQ .. BLOGLIST MEREKA SPORTING TU :)

      Delete
    3. Alaa Kjna gurau jee..
      Akak taw mase memula kita kenal lagi Deq da bloglist kan Na hihih

      SWEET SGT KAMU NI
      muax muax

      Delete
    4. HOHOHO .. YEAH .. SIB BEK .. INGTKAN KJNA XPASAN TD .. KUIKUI .. APELA KJNA NI .. KJNA .. T DA JADIK MODEL TRKENAL .. JGN LUPE GENK BLOGGER KAT SINI TAW .. HOKHOK

      Delete
    5. Amin...
      Tapi xde la Deq..Kjna buat photoshoot tu saje2 je..xde laa sampai ke tahap model terkenal Deq..Ape pun jd..Kjna xkn lupe kat smua yg slalu support kjna..lagi2 kat Dedeq! :)

      Delete
  19. hello, gorgeous! i feel like falling in love with your hairstyle! :D and you're just so damn cute, you know. :p

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. Ni mesti terpengaruh ni.. Haishh..
      Hehe

      Delete
  21. Naaaa nanti boleh la sponser vitc dengan Gluta tu ye dengan peminat nii. Ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ERkkkk SPONSOR???
      Doa Na kaya okay Nana?

      HAHA

      Delete
  22. tang mata yg cun tuh...hikss..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang make up tu ckp..
      Mata Na mata org Indians..

      Na pun tataw apa maknenya hihi

      Delete
  23. Cun nya dia....nanti boleh ambik pegang watak anak tiri yg teraniaya dlm drama saya akan datang...(kalau saya pengarah dramalah...)

    ReplyDelete
  24. adoi... org cantik pakai apapun cantik. tapi kalau aku, make up nipis paling seksi...

    [pisang kaki]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak make up lagi mcm best jeeee kan??

      HAHA

      Delete
  25. perghhhhh cantik sis!!!! memang meletup! awww.. ur hair, very lovely!

    ReplyDelete
  26. Muka nak sama dengan izreen, weh rambut comel lah na. Na dah makan vitc kenapa ? kan kita muda lagi. Muahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie pun da terpedaya dgn Izreen ke?
      isk isk isk

      HAHA

      FIE vitc ni dari kecik kita dah elok makan taw.
      ape laa Fie =)

      Delete
  27. tolongkan make up kan sy jna.. pleaseeeeeeeeeee!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa Na mana taw make up..
      Ni org yg make up kan lorhhhh ;p

      Delete
  28. Replies
    1. FEL!!!!!!!!!!!!
      RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :*

      Delete
  29. ezreen azminda!!!! nk sign! hehe

    ReplyDelete
  30. Cantik nya adik Jna...
    moga terus sukses dlm dunia modelling ya adik:)..

    ReplyDelete
  31. cantik wehhh!!! rambut gitu kena sgt dengan muka na!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi Na rasa mcm rambut baru bagun dari tdo je ;p

      Delete
  32. cantik gila , and lawa then gojes , awww u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kembangg da hidung i youuuuuuuuuuuuu!
      HAHAHA macehhhhh ;)

      Delete
  33. lps reg, g tempek iklan nuffnang kt blog ^^

    ReplyDelete
  34. tang perubahan kena make up tu terserlah..cunnnn!!!hihihi :p abg ajam ayut nk jgk blh??? *tetibe trus abg ajam*hahaha

    ReplyDelete
  35. Jna Jna.. nak signnnnnn... koh koh koh....

    ReplyDelete
  36. Cantiknya Jna...lovely!

    Rindu Jna jugak :D

    ReplyDelete
  37. Makeup natural.

    Saya tidak reti makeup sgt.
    tp cara make up ni buat saya mau belajar:0

    http://inijojomerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. wow.. so hot gitu yang... kena cuba ne sejak berank pinak semua da mengelebeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak kena try jugak okay!
      ;D

      Maceh kak...

      Delete
  39. amboi comel nyer..nak kemana ni bukan main vogue lagi

    ReplyDelete
  40. semestinya na mmg dah cantik..hehe..alhamdulillah nasib mask tu ssuai ngn na kan..tumpang hepi ;-)

    ReplyDelete
  41. Replies
    1. tak lah ganti dye..
      HAHAHA *MEMILIH TETBE

      Delete
  42. cantiknya kak Na..macam nak ngorat kak Na pun ada jugak ni.humm

    ReplyDelete
  43. hey si manis yang cantik...hehe.

    ReplyDelete
  44. Wah...cantik..surely boleh jadi model product ni...

    ReplyDelete
  45. wah.ketare ke prubhn amij vit c.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vitc tu rasa badan sihat je kak May..
      tp Gluta tu Na rasa ade laa perubahan coz Na jd sikitt je laa cerah hihi

      Delete
  46. tak sabo nak tunggu anak habis BF. nak juga torai si gluta tu. mana tau leh gijes mcm kAMU

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lawak laa kak wantie ni..
      nty akak try Gluta tu taw,..
      dye mencerahkan ;)

      Delete
  47. gojes nyee
    ayuuuuuuuu
    make up cantik ;)

    ReplyDelete
  48. na mkn vit c ke? wahhh..ptt lah kulit cantik je..nk try jgk lah ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaty nk kulit cantik tu makan Gluta..
      dye mencerah n melicin kan kulit.

      Delete
  49. saya kawan dengan model . uhhh segannya .

    *merendah diri*

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeeeeeeeeeeee Tak baik ckp mcm tu laa
      mana ade model CekBolat.

      Delete
  50. kamu rasa kamu cantik atau tidak?



    5


    :)

    ReplyDelete
  51. ha.rapat lagi pipi kat monitor.sikit lagi..hais.tak sabar gua nak siku laju-laju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elehh mcm sampai hati nak siku prg??
      mesti tak kan kan kan?

      Delete
  52. lawaa lawaa..

    n the best part..
    ada before after..
    before mekap selekeh selamba..
    after mekap anggun jelita :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. chehhh selekeh selamba...
      suka ayat tu kekekke ;D

      Delete
  53. salam.. hmm rasa letak kat header cun gak nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..tapi tataw mcmne nak tukar..
      ;D

      Delete
  54. wooooooowwww...

    gila ensem...hehehe...

    sweet la you nih....yamm yamm...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yummy~!!!
      ensem gila tak???
      hahha *perasan ;)

      Delete
  55. cik na memang jeliterr yee.. ehhHHe

    ReplyDelete
  56. Replies
    1. Elehh xde laa berseri tuuuu ;)
      tenkiyu Dya.

      Delete
  57. Lawa... kirim salam ya.

    -Nico Robin-

    ReplyDelete
  58. awak nampak kacak!! kihkihkih :p

    ReplyDelete