HandsomeGirl

Tuesday, 4 December 2012

RAPI


TENNY tenkiyu so much bagi i peluang for yesterday photo-shoot.
seriously it was SO AWESOME beb !

Hi..semalam Na diberi peluang sekali lagi
untuk pergi photoshoot Majalah RAPI kali ni berkonsepkan
"GAYA RAMBUT UNTUK TAHUN BARU"
"bergaya sangat weyh ;) 

Photoshoot tue bertempat di KarangKraf Shah Alam
dan ada 1 perkara menakjubkan yang telah Na berjaya lakukan
**Na datang ke sini,Na drive sendiri okayy HEBAT gila -_-"
"saya memang tak pernah taw jalan lain selain dari rumah ke pejabat sajaha

 Ni masa memula sampai kemain selekeh lagi kau Na

Proses transforme bermula 
Juru make-up dan hair stylish = AJAM
memang hebat gila mamat nie Na sangat teruja dengan dye
"seronokkkk nye kalau pandai make up dan mengubah suai rambut ecewahhh~

Still Na kekok untuk bagi POSE yang dyeorg inginkan
MAAF pihak Majalah RAPI ni 2nd time saya berphotoshoot
"Harap Maklum"

Yang nie kawan baru Na " iti " nama dye
dari soromban cHeRyNa PiReS ni geng setempat kak sha taw hehe



GUYS! yang rajin BW kat blog Na then drop commnet TQSM na ucapkan
seriously Na jugak mohon maaf kalau selama ni terover reply comment ataw ada word2 yang menyakitkan hati Na mohon maaf sesangat sebagai manusia biasa Na memang tak lepas dari buat silap.
Okay lately ni ada je orang kat ALAM MAYA ni yang sakit hati dengan Na tataw laa kenapa apa masalah dyeorg kat Na,as Na pun memang tak expect semua orang KENA suka Na kat dalam Alam Maya ni.As what Na taw ,Na tak kacau orang and Na takde pulak menyusahkan orang dalam ber-blogging nie.
KEPADA sesiapa yang rasa berdosa datang blog Na anda diminta jangan jadi bingai sangat sebab anda tidak dipaksa langsung untuk datang ke blog saya dan menambahkan dosa-dosa anda =D untuk Na kalau orang itu ikhlas menasihati Na,biarlah dengan cara yang baik dan elok bukan dengan cara menyakitkan hati.
PELIK orang yang kekonon sempurna sangat tu ataw yang suka mengacau blog orang selalunya ANON kenapa ek tak berani nak tunjuk diri?
GOYANG LETTEW **Naa mana ada orang berak tepi jalan nak mengaku,sebab dyeorang takut disamakan macam anjing.Tapi anjing lagi senonoh dari orang yang macam tu.SO ABAIKAN bak kata gdsbnga & Ym.Bundle  & pazil

 

#Suka pix ni
 (Na kau budget gila nak suka pix sendiri hewhew)






Apa makna mimpi dapat pakai wedding white dress???
TAKDE MAKNA!!
**just mengharap dapat photoshoot untuk Majalah Pengantin pulak lepas ni hehe


207 comments:

  1. lepas ni mesti ada orang ajak jadi pelakon plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berlakon tu macam tak je Miss..
      Na takde bakat langsung HAHAHAH

      Delete
    2. rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari kan.
      Benci la dgn anon2 yang attack org melampau2. Geram. sakit hati. T.T! Pengecut yang perasan bagos sgt! Xyah layan dorang tuh.

      Delete
    3. Soo true Len..rg xde life len mcm tu laa KESIAN kan? kat org2 mcm tu..hihi

      Delete
    4. Gamba last tu..nampak mcm patung je tau.

      Na, ruangan komen ni boleh setting utk tak bg anon komen. akak buat gitula..

      Delete
    5. Kak Ujie tenkiyuuuu ;)

      Na pun rasa nk ubah setting ni ;)

      Delete
    6. Alaaa.. akak tertinggal bas ni. Sorry na, lama tak dtg sini. Bz sikit minggu ni. Sape yg cari gaduh tu Na? Kuang hajau kot dia tu.

      Wah, makin femes la Na skrg. Nanti dah makin femes berlakon filem jgn lupakan kak lyd ye. sob..sob. Eheee.. :D

      Delete
    7. Kak Ltd sungguh mustahil Na lupa kan kak Lyd..itu x kan terjadi kak hihihi

      Delete
  2. memang berbakat besar dalam bidang modeling la dia ni.terbaik..hehehehe.. semoga terus sukses tau.. tang anon tu, tak yah fikirkan sangat. abaikan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu Abang Kacak ;))
      Memamng xnak layan..Buang masa hihi

      Delete
    2. Hr tu Len baru ternampak kat Buasir Otak. Dorg komen bikin panas. X boleh la tgk org attack member..lg2 perempuan. I am not feminin but I am ABSOLUTELY FEMINIST!!!!!!! grr~

      Delete
    3. Taw xpe..Na takut gilaa tgk blog Buasir otak tu.. PANAS hihiih

      Delete
  3. waaaa... masuk majalah.. nti kena beli ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good2.. I got senior 1sekolah dulu(blogger) jugak dlm ruang soal jawab dgn doktor dlm rapi. Skrg ade member dlm fashion section plak. Hehehe.. support2!!

      Delete
    2. Hahahahahha bertambah kawan Len mcm Na..
      kekekek ;D

      Delete
  4. Jna! ffeeeeeewwwwwiiiiit...heheheh

    ReplyDelete
  5. wiiiiii..!syoknya Naa..!
    Kira pandailah juga posing tu, kalau suruh nur..!
    Lagilah nur xpandai..sbb nur suka ambil gambar je...
    bergambar xpandai..hehe..pelik tak..?

    oh ya..keluaran bila rapi ni..?nanti bgtahu la..
    boleh beli.. heeeeeee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur klau Nur tak pandai.lepas ni Na yg ajar kan..klau Nur nak hihih ;D
      TENKIYUUU NUR~

      tak silap Na end of year punya keluaran kot..
      Na pun x berapa pastu Nur ;)

      Delete
    2. xpandailah..nur pendekk..tak tggi macam na..hihihihi,.

      xpe naa..nur amik pic naa je nanti..hihihi

      Delete
    3. Alololo sweet nyer..
      Tenkiyuu NUR ;)

      Delete
  6. Na apa kau kisah sangat dengan orang yang sakit hati. Biarlah diorang, sebab na kan dah mula dikenali. As long as kita kan bersama. hehehe. Bestnya kurus macam na.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie Tenkiyu so much..
      Sbb Fie dari start Na ade blog sampai skrng Fie support Na ..

      ELEHH mcm dye gemok pulak ckp org kurus hehehe

      Delete
  7. abaikan ja dorang yang dok mengata tu Na.. kami suka ja pi sini.. :p ya Allah, why la kita bru kenal after sy da habis intern...kalau tak, confirm ada kawan nak jimba2 masa kat subang dulu.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang abaikan pn Ivana..
      Orang yg x bole tgk orang lain lebih mmg mcm tu kan haha cuma kesian dgn org yg mcm tu..
      bila agak nya nk berjaya dlm life.

      A'ah kan kan kan..
      tp sbnrnye time awk training tu Na da ade kat cni..cuma xde blog ni lagi laa
      hahahaha

      Delete
  8. KJNA .. MEMG CUN HABES LA .. PERGHHH .. COMEL KJNA MEKAP .. UNTUNGNYE KJNA .. CANTIK .. TINGGI LAMPAI .. MANTAIN JE BODY .. :) PAS NI KALO JADIK ARTIS .. JGN LUPE DEDEQ .. HOHO ..

    OH YE KJNA .. ABAIKAN DORG SUME TU .. SALAH ORG JE NMPAK .. SLAH DRI SENDIRI .. XNMPAK LANGSONG :) .. SABAR K KJNA .

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah deq jd artis ke x jd ke..
      Deq mmg Na akn setiasa egt..Percaya laa okay!

      Yups Na mmg takkan layan..
      bia laa dye penat sndri..tapi org mcmni mana pernah penat kan?
      hahah

      Delete
  9. Replies
    1. ZIANA ZAIN?
      hehehe
      dye lagi cantik laa watercolour ;)

      Delete
  10. ecehhh..pegi photoshoot lagi na? untunglaaa..hehe..na mmg cantek pun..abaikan je yg mn tak penting tu na..steady keyh? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Steadyyyyyy Indah ;))
      Tenkiyuu Indahhhhh

      Delete
  11. hikhik... ok pasni beli mjlah rapi..

    ReplyDelete
  12. nak komen pasal haters Na. Na , kalau anon datang serang na wat tak tahu saja. Kalau dia nasihat yg baik, ambil nasihat dia. tapi blogger semua memang akan kena . namee pernah kena gak dulu. tapi orang terdekat juga yg jadi anon tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Namee tenkiyuu..tapi Namee kalau da name hatters mmg Na xkn layan laa even baik pun..for me klau ikhlas xyh kot nak poyoo sgt nasihat org..Even benda btul pun ada cara lain kan? tapi yes Namee..Na pun rasa org yg terdekat..sbb Na bukan NASHA AZIZ pun org nak benci hahahaha mesti kawan2 Na ataw blogger2 lain..Lanx pi laa Namee Na bukan makan nhidup atas nasihat dye yg xberguna langsung tu..

      Namee hows preparation for wedding??

      Delete
  13. Wow...na....u r so gojes....sangat berbeza bila dah make up bagai....blom make up pown dh cun...bila dh make...fuyoooo....sgt sweet taw....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TENKIYUU Rietta ;))

      kalau xmakeup tu cantk mcm xde jee awk haha
      Na ni selekeh laa ;)

      Delete
  14. Lepas ni na boleh la jadi model iklan komersial... :)

    ReplyDelete
  15. yang bawah sekali tu ke rambut nuyer na?..hok alohhh..macam pasu bunga je aku tgk..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhh
      kurang hasammmm!!
      tapi btul jugakkk dari tepii jelaa isk isk isk

      #dushh tampar!

      =D

      Delete
    2. kehkehkeh..jgn lupa siram air ngan letak baja ye na..baru la subur sikit bunga tu..haha..sebenarnya aku tak paham konsep rambut tu..jambul tinggi pelik je aku rasa..haha..

      nampaknya aku je la mengkritik ko na setakat ni..hahaha..toksah nak sentap2 tau ngan aku..hehe..

      *hii Iti..den orang soromban gak(tibe2)..

      Delete
    3. Chehh Na da sentap ni..kekee
      Na bukan kaki senap2 ni bundle..
      lagi2 dgn org yang mulut xde insuranve mcm Bundle kekekeke
      Eh asl x cmmnt kat Fb??
      goyang lettew~!!

      Nape na xbole cmmnt Bundle nye entry baru tu?
      Bundle block Na ke???
      Amboiii Amboi Amboi..
      org minx tlg dye block kan org yg xguna tu..
      dye block kita pulakk FINEE BUNDLE~!!

      Good Bye FOREVER

      Delete
    4. **bukan senap..xcited gila nk reply..

      SENTAP

      Delete
  16. naa.. u look so gorgeous. nak mintak otograf lagi sekali. hihi..

    ignorekan saja kata2 anon tu naa. ambik yg baik sudah. yg tak baik tu buang jauh2. i'm glad to have a fren like u. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. -JnaLo-
      ambekk tu sign Na hahhah

      Mekaceh Chic Na
      >,<

      Delete
  17. hehe.. tandanya nak kahwin tak lama lagi lah tu.. ^_^.

    ReplyDelete
  18. wahh Tahniah NA... makin glamer you dik.. rezeki kan..hargai nya...:)
    Harap2 lepas ni boleh jd Model Majalah Pengantin plak kan..mana tau....
    Jna: abai kan je apa kata2 org yg dengki tu... sllu nya org mcm tu takut dgn bayang2 sendiri tau... depa rasa terancam kot coz Na cantik...ahaha....
    Janji Na tak kacau orang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa harapan Na tu..mcm syok je tgk dyeorg shoot utk majalah pengantin ;))

      pasal haters tu..bia laa Atie org BODOH..
      kalau Na layan Na pun nampak bodo mcm dye.
      kan Atie kan?

      Delete
  19. cun na. dah ada improvement :)

    nanti kua magazine tu gitau ek. wanna be the 1st to buy it ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eva ni smua advise dari Eva taw..
      hihihi
      TQ SIFU ;))

      Delete
  20. Replies
    1. Belum lagi Dani..
      hihi ni just suka2 je Dani ;)

      Delete
  21. cunnyer Na. tak pe la.nanti byk lagi photoshoot.lepas tu dah tak kekok dah nak berposing.hehe

    hal haters tu tak yah la ambik peduli. biasa la tu kan.tak semua akan suka kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa Nik Ros..harap lepas ni Na da tak kekok lagi ;)

      Haters tue..Na mmg malas nak layan.
      bia laa dye dgn life dye..dye mungkin nak jd femes kan blog Na kot..tu yg sengaja buat benda bodo tu..tak modal nk jadi femes agaknya ;)

      Delete
  22. sapa kacau Na, sapa kacau...meh sini akak silambam...hehhhe. comey Na..taper la Na, tangan org, mana boleh kita nak tegah dr jgn taip kan..yg penting kita akan berubah dr baik dan terus membaik dgn susu dutch lady..erkkk, merepek suda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selimbam tu apa kak?
      heheh

      tu laa tu tgn org bangang ;))
      ade je nk sakit hati...
      CEMBURU LETTEW kan kak kan?

      Delete
    2. silambam adalah sejenis seni mempertahankan diri dikk..ahakzzz

      Delete
    3. HAHAHAH
      okat roger kak! nty akak tolong selimban dye taw!

      Delete
  23. hai "izreen" kehkeh,lama tak bersua. wah wah dulu make up sekarang rambut pula, makin meletup uolls! :P

    ala biasalah tu,cik anon mmg macam tu.Jelly too much :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA

      Madi Na rasa kan Madi je yg xpernah putus asa dgn Izreen kan?
      hehehehhehehehe KIUT~!!

      Tulaa tu manusia yg tak de life.. ;))

      Delete
    2. biarlah, kita tak akan menyerah kalah :p

      adatlah,ada yg suka, ada yg tak suka nak buat lagu mana kan?

      Delete
    3. Saya akan Pastikan anda menyerah kalah huhuhu

      Btul btul btul
      Yang penting MADI Suka!
      Jna pun suka!

      #Kalau anda gembira tepuk tgn
      *clap clap

      Delete
  24. na cantik!!!!! hehehe...

    na, abaikan haters tu sume k... yg penting, kite enjoy! hehe

    ReplyDelete
  25. aku rasa peluang ko nk sebaris ngn neelofa makin cerah..harap ko x lupa aku..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha yg ni serious lawak!
      Eh xkn lupaaaa In shaa Allah.. ;)
      Kakakaka

      Delete
  26. Pergh! Dahsyat ko dik! He...he... Na cuma okje nk tya mcmana Na boleh terlibat dlm fotoshoot ni ek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bf na semangat suruh Na pg..
      Na mmg dari dlu dpt offer..
      Dari kawan...

      Nape okje???

      Delete
  27. amboiii Na..melangkah maju setapak..nanti dah glamour jangan lupa fisya taw ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki.
      In Shaa Allah
      Kawan2 blogger Na mmg xkn Na lupakan..sbb korang smua yg selalu support Na.

      Tenkiyuu Fisya :)

      Delete
    2. dah ada dalam rapi , sila la buat ENtry . i support u Na ;)

      Delete
    3. sweet nye hehehhe
      maceh Fisya

      Delete
  28. cantiknyaaaa sis!!! boleh gantik Hanis Zalikha after this.. ur body, slim ja.. i loike!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOW Hanis tuuu sgt berbakat Ena..
      Jauh sgt nk sama kn dgn sis :)
      Nwy tenkiyuu Ena.

      Delete
  29. Waaa...bestnyeee...Na nampak berseri.....:D

    ReplyDelete
  30. Cun nya dia...rasa2 mcm nak buat menantu pulak...

    ReplyDelete
  31. ekhems kemain nak jadi model majalah pengantin pulak :p

    baju putih penuh labuci dengan bunga - bunga pink/merah , lepas tuuu bajunya kembang , photoshoot dekat taman auuuwwwh omeyyynyeeee !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekhems!!!! Mcm dye bg semangat lagi tggi mengunung nampak???
      Hehehhhe

      Delete
  32. Untung laa masuk majalah lagi. hehe...

    alaa akak. wat dek je dengan yang terasa tuu. Over sensitif camtu, tapi still nak tulis entri n baca blog orang kan. jangan layan sangat, buat2 buta je, macam ain ni.. he :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alelelelle Ain ape ntah yg untung hehehe :))

      Tu laa dik..akak mmg malas nk layan..akak fikir 1 je..dye sakit hati myb..org xde life mmg camtu dik..Anywy tenkiyuuu Ain.. :)

      Delete
  33. wahhh..canteekkk...nye awex ku...huhuu

    ReplyDelete
  34. cunnyer Na...mmg layak jadi model ni...ade gaya & bakat terpendam...caya lahh..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha xde laaa layak tu nory isk awk ni... :)

      Delete
  35. amboih. posing sakan wooo.

    ReplyDelete
  36. mmg makin fofular lah na nanti kan.. igt2 kami ei..

    org ni nak tgur mang tak tahu dgn berhikmah kot na..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA
      takde fofuler..
      Eh..Na mmg akan sentiasa egt kat awk2 smua hehehe

      Delete
  37. tak tau nak komen apa, yg pasti na mmg encem ;))

    anon berani la nak merapu meraban kat blog org..abaikan je na

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih ensem kan kan kan hihih

      Biaq pii aa kaishin..dye nk buat ape pun..org xede life mcmtu laa

      Delete
  38. ralit tgok gamba2 tu.. haiyahh.. kalo nak suruh Payeh yg posing mcm tu, mau retak kamera.. kahkahkah! saya=kayu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAMA !!!
      hehehe

      Na pun KAYU gak payeh..so kita sama okayy hihi

      Delete
    2. tolong ye payeh..jgn posing camtu..hahaha

      Delete
    3. hahahahahahahhahaha ;D

      *tengah bayangkan bundle posing mcmtu awwww SEXY in the CITY !

      Delete
    4. aku belasah kang bundle ni..

      Delete
  39. Naaa, jadik model untuk magazine pengantin mesti best Naaa! Nanti dapat pakai baju pengantin tu, wahhh best taw! Mesti cantek gila, meletop bak kata Na. Kahkahkah! Mintak2 da dapat la offer tu. Hihi.

    Walaupun Na salu memdengki, tapi tak pernah lagi saket hati @.@

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA
      tu laa berangan2 ni....
      Haritu mase shoot dengan Rapi..
      ade shoot tuk majalah pengantin sekali..
      sukaaa gilaa Na tgk ...
      pakai white n blue dress..
      MENGANCAM!!! hahaha

      walaupun Na selalu mendengki dgn Lyaa..
      Na taw Lyaa xkn sampai hati Na sakitkan hati Na hihih

      Delete
  40. waaaaaaa...comel..comel.. pemes la Na pasni ye..hehe..


    psst, abaikan apa org nk kata.. chill dear!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde nye pemes Tina hihi

      #mmg abaikan jee buang masa layan org yg xde life tu hihi

      Delete
  41. nk bli majalah Rapi sbb nk tgk Na..heee

    ReplyDelete
  42. amboi, gambo last tue sampai teleng teleng kepala nak tengok.. kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh
      ;))

      nape x pusing kan je PC tu kan xyh teleng pale koh koh koh ;D

      Delete
  43. Nak itut g shoot mjlh pengantin klu dpt nnt Na... :p siap diarrange nk gaya mcmne tu.takpe baru lg..nnt dh blmbr photoshoot tak yah dh tunjuk2x..Na bt sndrik sudah.hahahaha..biasalah dlm dunia maya..pasti ada..klu dia nasihat baik trima..klu sbaliknya doa jela utk yg terbaik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk ikut ke?
      JOM JOM JOM
      hehehehe *Doa laa dapat ye hihi

      Tu laa ayut..tapi kalau org y dengki mana ade yg elok..ade jee yg x kena..yela Na doa semoga dye entiasa temang aman dan damai ;)

      Delete
  44. Replies
    1. Mekaceh Kesoma..
      Eh suka Name awk kiut!

      Delete
  45. amboii jadi model eh... kuar majalah nnti bgtau eh..tp seksi bebenor pic tu...hikhik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah..
      Na pun tatw bila kiar lagi..
      tu laa baju mengikut konsep yg dyeorg nak..
      Na pun rasa sexy sgt tuu ;)

      Delete
  46. aiii apa x ckp awal2 nk dtg shah alam....
    kalau tdk bole aku belanja makan cendol kat seksyen 16 tu (^___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na suka jendol pakLi terbaikk!!!

      Delete
    2. sedappppppppppp nyer!
      Na mmg slalu kat ne laa awk :)

      Delete
  47. waaa Na model upenye..patut cantik..

    hehehehe

    tq Na,selalu dtg komen belog eka..
    Na kawan Wan pilot kan.selalu nampak Na kat situ..hehehehehe

    MMg pun na,ade je tak puas hati kat alam maya ni..eka penah kena dah.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ade model laa..xde..
      tu just suka2 je..

      Haa Na kenal Wan pun kat blog je hihihi

      Tu laa Eka adeeee jee yg xkena kat dyeorg..padahal kita x kacau dyeorg pun kan

      Delete
  48. spe la yang cri gado ngn Na tuh? Na dah lah baik orgnyeee..tak patut2x hihi :))

    sikit lagi nam izreen mmg tenggelam laaa Na boleh lawan dia dah ni :p

    Cantik Na boleh pergi jauhhhhh *ikhlas ni taw
    kita doakan utk Na yer. mm yang tak suka Na sorg dua jer tp yang suka Na ramai lagi jgn risau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iimaa kita buat baik mcmne pun klau org xsuka tetap dye pandang jahat kan?so lanx laa dyeorg iimaa..yg penting iimaa baik dgn Na hihihi

      WAHH~sampai izreen tenggelam tu yg segan dgrr tu hihi

      Tenkiyuuuu imaaa LOVE YOU! ;)

      Delete
  49. na serius suka tgk..mmg cntik gla lah..hihi..eh lpa gtau ayu dh pos mask minggu lpas xslh ayu jumaat..nti sampai na gtau eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaah Xde laa cantik gilaa isk Ayu ni..
      hihihi

      Tenkiyuu Ayuu

      Delete
  50. Na...gojes giler lah..eh lupa ..Na mmg jelita sepanjang zaman takyah puji daa hahaha, Na..nnt ajar eh wat rambut gitu..tingin plop,

    ape fb Na..add me Na..blog ni mcm nak kena blocked je kat opis..ssh gila nak view dah..nk comment pun asyik failed je

    my fb Aleeya Saaid (Yaya), add me please darl...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kembong hidung Na dgn pujian tu haha bukan kembang lagi dah ;p

      anywy TENKIYUUU Aleeya


      Ok! Na add FB awk ok sayang ;)

      Delete
  51. merah nyahh lipstik tu.. haha.. jeles makk! ngehngehngeh.. seriously u gojes na.. ehh myra lebih skt.. hehe..
    na abaikan komen yg merepek2 tu.. its "unknown" error has occured.. haha.. tetiba pulak mcm system firefly ni kan.. anywy congratz na! dpt photoshoot utk magazine rapi pulak.. lepas ni confirm utk majalah pengantin pulak! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. MERAH makngah sgt kan?
      ahahahahahha

      Tenkiyuu Myraaaa ;)Tu laa org xde lifeee huhu

      #Doa kan utk Na okay!!!!!

      Delete
  52. wah..rambut tahun baru ye.. untunglah.. :D

    ReplyDelete
  53. saya cadangkan awak on kan comment moderation si bahagian setting, post and comment. Comment moderation ini membolehkan awak pilih commnent siapa untuk di publish.

    ReplyDelete
  54. Replies
    1. Isk mana ade Jna ni hitam kot..jauhhh nye nak samakan dgn jepun hihi

      Delete
  55. buat dek je dgn org mcm tu. huhuhu~

    *very the prettylah pic black and white tuh!

    ReplyDelete
  56. senyum.. tak perlu kata apa-apa...

    ReplyDelete
  57. Phewitttttt...cantiklah. Suka gambar yg last tu.

    Lorrrr...sapa plak org yg sakitkan hati Na ni? Apa yg dorang tak puas hati? So far entry Na ok jer. Komen2 gy Na drop kat blog saya pon ok jer...tak der yg menyakitkan hati. Sabar jer lah. Abaikan saja. Dorang jeles sbb Na cantik ☺☺

    High five. Samalah kita. Tau drive dari umah gi keja jer. Klo bab jalan memang gagal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wewitttt wewiitt ;))

      Tak la kak Fiza..biar laa org tu..myb ade laa kot yg tak kena tu MENTAL agak nye ;))

      *UP TAP!! ;p

      Delete
  58. majalah rapi??keluaran bila ye??
    nanti bagi tau kat blog akak ye..nak beli..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. End of year Kak Diana..
      In Shaa Allah nty Na bgtw eh.
      Tenkiyuu Kak Diana ;)

      Delete
  59. salan j'na
    Menang solekkan buat j'na cantik,memang j'na dh cantik pskai apa pun cun.........
    Tukar gambar pfofil ke.....?ingatkan ratu rock ella tadi......hehehe............
    Thanks j'na sudi singgah.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA
      Ella pulak hihihi ;D
      A'ah sajee je tukar pix profile tu hihi

      Delete
  60. whoa terlalu lawa:)

    http://inijojomerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  61. nampak classic lah Naaaaaaaaaaa ! cantekkkk. Ahhhh Na tinggi gilossss ! Klu begambar sebelah Na mesti kite paras pinggang je. Ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa sian nyee klau camtu..Na duduk bersila Nana berdiri laa baru kita sama tggi kn hihihi

      #Na gurau je okay jgn ambek hati MUAX!

      Delete
  62. waahhh..na..untunglah dpt jadi model.. na tinggi n cantik kot..hehehe.. and congrats berjaya pandu sndri ke situ..sesat tak?hehehe


    p/s: bukan misz domu kan yang komen cmtu.. takut ter komen tanpa sedar jer.. maaf yer.. ase nya takde komen2 sebegitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha Damu perli Na ke sbb dpt drive sendri?
      kekekek

      #Dome yg pasal annon tu bukan DOMU..langsung x..Na jujur akn trima seikhlas hati klau Domu yg nasihat kan..sbb Na taw Domu nak Na jd yg terbaik kan kan kan...Anywy tenkiyuuu so much for ur support. LOVE YOU!

      Delete
  63. bestnya na....
    jue nak cari juga ni,..hari tu xbeli,,ingat ni nak beli juga,

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah beli laa Jue..nty Na share je kat blog Na okay ;)

      Delete
    2. jangan..ni pic na..sume cantik sangat.. xdpt kawan kat dunia nyata..terharu sangat dapat jadi kwn maya

      Delete
    3. Eh!ape pulak xdapat kat dunia nyata..
      Mesti dapat..1day kita mesti jumpa..
      Kalau Na kawen nty Jue WAJIB datang.

      Delete
  64. fuyohh na dh matcham JLo nii. .IHikks

    ReplyDelete
  65. sabar lah NA, yang tak suka tuh tolak tepi. yang penting na happy. :D

    ReplyDelete
  66. aik? mana komen ai sblm ni? T.T

    nah g sini utk join nuffnang http://www.nuffnang.com.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik..mana ade yu belum cmmnt lagi..
      lama ai tggu yu dtg cmmnt hahahaha

      Delete
    2. eh eh profile pic izreen azmida tu jgn la tbalikkn. yu ni suka sgt tbalikkn gmbr. senget kepala ai tau~

      Delete
    3. yu slalu silap orang yu..
      tu JNA lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;D

      Delete
  67. ala..na.. abaikan je org yg xsuka na tu.. org tu jeles ngn na tu..cantik lah na..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Dya asl kan Dya adaaaaaa dgn Na
      wewiit~

      Delete
  68. wowow glamorous sgt. nnti kim salam dekat erra fazira eh. *tehee tetibe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA
      Na pn teringin giloss nk jumpa Erra ;)

      Delete
  69. sapa kate ai tak comment? ade la yu tp yu delete kan??!! cpt ngaku!! ai org 2nd comment aritu T.T mls la cmni dah jd org last T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      yu kalau bole remove sure i da remove kedudukan cmmnt yu taw! masalah nye mmg xde hihi
      mungkin yu tersilap blog kot..
      yu pg blog izreen kot hahahahaha

      Delete
  70. Replies
    1. Eh bukan Model.
      ni saje2 je Cikgu Ma =)

      Delete
  71. Bestnya kena photoshoot...
    Saya sebenarnya kacak gak...hehehheeh.
    Boleh rekemenkan aku ...hahahha

    ReplyDelete
  72. gambar last sekali macam arttis , tapi ta ingat pulak nak namenye wow na , bstnye jadie modeling , teringin jugak nie , gila cun

    ReplyDelete
  73. .wah rajinnya jna join untuk makeover !! kena hantar gambar dan apply . tapi bgus join sbb kita pun dapat belajar cara2 makeup kan ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jna x anta ape2 application pun..
      Ni myfwn yg minx tolong sbb dyeorg nk shoot for new year entry ;)

      Delete
  74. kak na memang lawa..hrmm..kak na..sorry kak na..tak dapat cari laa mana yg block users from following us..huhu,, sorry3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its okay dik mamat mental tu just mangacau..as advise delete je la mamat mentel tu punya cmmnt ;)

      Delete
  75. memang best kalau dapat make-up dari pro nie...muka kita nampak lainkan....hihihi...

    P/S:Abaikan orang yg tak puashati gan na okey..

    ReplyDelete
  76. pernah melalui zaman2 ini...bersama dengan sidia dahulu...


    enjoy sahaja ok!


    dan ttg....yg sakit hati dgn u tuuu...buat pekak teliga jer!

    ReplyDelete
  77. bestnya...kak dlm mimpi jak ni merasa..haha

    ReplyDelete
  78. perghhhhh....gorgeoussssss.....

    ReplyDelete