HandsomeGirl

Thursday, 29 November 2012

Jangan Di Pegang Buah Dada..


Semalam Na singgah ke blog kiera'sakura 
kisah entrynya Duhai Mama Papa
Apa yang menarik sangat entry nie,buat Na teringat kisah Na dengan Mak
"eh kalau Mak bace ni sure Mak tersenyum simpul rapi =) 

Dulu mase kekecik memang laa fevret tidur bawah ketiak Mak kan?
Lagi-lagi Na anak bongsu yang tak manja langsung 
 takde kakak pulak yang nak teman tidur so memang pilihan Na 
antara tidur dengan Mak atau Mak jawapannya tetap Mak. 
**opss lupa Mak & Ayah da divorce so mak pun no choice hihi

Na percaya setiap orang ada peragai pelik atau pe'el yang mengarut masa
 kecik-kecik so Na tak terkecuali dari berperangai macam tu.

Masa kecik 
Na tataw kenapa  kecik-kecik dulu masa nak tidur Na kena pegang 
Mak punya ****dada (blushing),tapi Mak hanya bagi pegang
dalam 1 minit je,pastu Mak ketepikan tangan Na,Na merengek
nak pegang lagi,pastu mesti Mak tak bagi,
(dapat pegang seminit nak buat hapaa!)selalu Na mengomol sendiri
"Alahhh tuuu pun nak kedekut, adik nak pegang je bukan nye makan!!"
''Adik pegang laa adik punya sendiri " jawab Mak
Tapi adik punya tak besar T.T Jawab Na 
(masa kecik-kecik apa laa yang ada hiks ;) 
Dan setiap malam lah antara Mak dengan Na mesti akan bergaduh 
benda yang sama kekadang tu even seminit pun Mak tak bagi pegang
 **dan itulah saat yang paling sedih
Tapi bila dah dewasa hahahahah baru laa Na taw,
kenapa Mak tak bagi Na pegang wek wek wek 
Mak adik mintak maaf Adik tataw bende tu geli hewhewhew 

Bila Dewasa
Still Na tidur dengan Mak tapi kali just peluk peluk je 
yelaa kan Na da faham kenapa tak bole pegang ****Dada Mak ;))
Satu hari tu Na bagun tidur Na carik Mak,tengok Mak takde kat rumah
Aikkk??Selalu Mak nak kuar mesti Mak bagitau Na.
Tanya Angah (abang Na) mana Mak Ngah?? 
"Mak kat rumah nenek kau pergi tengok apa yang kau dah buat kat Mak."
GLUP! tertelan air liur basi ,apa yang aku buat (dalam hati)
Ehh apa Adik buat?? tanya Angah lagi
Pergi laa tengok sendiri "jawab Angah
#ahhh Angah ni main teka teki pulak!!!!!!!!!!!
Makkkkkkkk apa adik dah buat?? (DRAMA SEDIH KEJAP)
Na memang kuat belakon untuk jadi yang terbaik dari Angah hahaha
APAA????? MATA MAK LEBAM!!! SIAPA BUAT??? 
yelaa mesti la lebam kalau semalam kau tidur mengigau apa ntah
kau tumbok muka mak.
OHHHHHHHHH TIDAKKKKK!!!
Takkan Adik kuat sangat sampai boleh tumbuk mata mak jadi lebam
ni mesti Angah punya kerja Mak ( hahah gelak kejam)
"Dah kau tak yah laa semua benda kau tuduh angah Dik,kau yang tidur dengan Mak kenapa pulak Angah yang tumbuk,lagipun lepas kau tumbuk terus Mak tersedar.
hhmmmm Ampun kan Adik Mak ;c Adik tak sedar (WOW kuat nyee adik)
***Lepas dari kejadian tu,Terus Mak tidur dengan Angah 
takut dye nak tidur dengan Na sob sob sob
Cis happy laa Angah tuee
gggrrrrrrrrrrrrrr

 Na dengan Angah selalu bertanya kat Mak,
Mak Adik anak derhaka ke?
Mak Angah anak derhaka ke? <--Ye kau anak derhaka Angah (jawab Na)
hahahahahaha

dan selalu Mak akan jawab
Along Angah Adik
anak yang baikkkkk..
~cewahhh...~
memang kami baik pongg~!

Perfect Family

MAK
***Adik Along Angah SAYANG MAK sesangat


220 comments:

  1. hahaha,,,apa ni..18 tahun ke atas..

    jue masih 15 tahun lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAH
      so Jue jgn meniru aksi itu kay ;D

      Delete
  2. Replies
    1. hehe . sys la kiut wat prangai gitu , kikiki

      Delete
    2. Eh takk Farina yg kiutt hihi ;D

      Delete
    3. ehehe sma-sma kiut je la akk .
      sume yg ada cuma sementara Allah kasi pinjam .
      ;)

      Delete
  3. ceyt sesaje je tnye mak sbb nk dpt pujian dr die la tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha, pandai je jawabkan soalan angah bagi pihak mak ek? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh nape mcm da lama x borak dgn Ninja ek??
      RINDU~!!!

      Jawapn utk Angah tu mmg slalu da Angah dgr heheh
      dye da biasa da. ;))

      Delete
    2. Awww, jangan sweet sangat boleh tak? Nak free hug tak kakak Jnaa? ;)

      Haaa, nakal eh kecik kecik dulu xD

      Delete
    3. *hugsss dan lompat lompatt*

      ;)

      Delete
  5. samew perangai macam anggun...kalau xdapat pegang, die jeritkan akak..huhuhu..dah dapat, tdo pun sengih...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahah kan..kalau da dapat baru bole tdo dgn lena.. ;)

      Delete
  6. comel jea la na ni kan..sian mak mcm mana la boleh tumbuk mak tu. mimpi apa la tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaa Na pun tak pasti Na mimpi ape..rasa mcm xde mimpi jeee time tu ;)

      Delete
  7. fuuh.. cam Adam and Family la photo tu..espeseli yang rambut panjang tu.. :P

    ReplyDelete
  8. hahah...ganass btul smpai lebam mata mak ko, Na...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tgh tidur bole plak jd kuat hahah ;D

      Delete
  9. wakakaka tak sangka kita serupa!! kite pun anak bongsu gak bila tdo dgn mak mesti nak pegang kat situ HAHAHAHAHAHHA! na tak pegang dah ek? kite masih pegang sampai SEKARANG ok SEKARANG!! HAHAHAHAH tak tau npe tp dah terbiasa kot HAHAHAHAH! kdg2 mak marah gak tp kite degil HIHIHIHI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lah Shalee pun ke??? sampai skrng BESTTTTNYAAA!!!! Na da xdpt da..sbb mak dah xnk tdur dgn Na hihihihi

      Delete
  10. ala..la..la...entry touching ni...
    tetiba akak teringak mak..huhu
    Na..tido dgn mak mmg best kan..
    paling best bila mak peluk...pelukan seorg IBU adalah paling menyaman kan...
    Na, Along & ANgah hensem... NA pun lawa coz mak Na mmg LAWA...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaa nty akak pi jumpa Mak Akak okay ;))
      kan bila dyeorg pelok kita rasa tenang jeee

      Angah x ensem..dye poyo hihi ;))

      Delete
    2. hiihi..minggu dpn bru dpt jumpa mak, br dpt coti..:)
      Na, angah yg duduk ke berdiri?? sama je depa.. semua awet muda ye..haha...

      Delete
    3. Yeyy maknanya minggu depan dpt kak atie tdo dgn mk kan hihihi


      Angah yg berdiri; )

      Delete
  11. Kesiannya mak, kena tumbuk dgn jna. Mimpi apa dear sampai tumbuk2 ni...hehehe...

    Jna, anak bujang saya macam kamu tau. Mungkin sebab dia breastfeed baby. Bila dia BF tgn sebelah mesti nak pegang breast. Dah 5 tahun pon mcm tu. Klo tido mesti nak pegang, kejap pon jadilah. Tapi kena tepis lah skang nih. Tak boleh nak buat mcm dia kecik2 dulu ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa Na pun x pasti mimpi ape ntah sampai mcmtu skali hihii ;))

      Yeker??anak bujang yg ensem tu kan?
      kiutt laa dye tuu hihih

      Delete
  12. He..he... anak bongsu rupenya....samalah kita....
    Gambar raya baru ni ke Na?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje pun ank bungsu ??
      WAH~!!! mesti Manjaaaa ni kan kan kan?

      yup tu pix raya tahun ni ;)
      ALL GREEN.

      Delete
  13. anak tertumbuk mak dalam tak sedar.hahadoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaa tp x bersalah kan kan kan..
      TAK SENGAJA hihi

      Delete
  14. hahahha.. takde mende lain ke nak pegang Na oiiii!! kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha
      Da tu je jd port fevret koh koh koh

      Delete
  15. Hahaha!
    Apelah Jna ni. :)

    Sampai hati tumbuk mak Jna ;p

    ReplyDelete
  16. ok, skrg u dah besar panjang.. haha :p

    ReplyDelete
  17. best la boleh pegang..haha..


    bersambung...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh x habes2 bersambung..tp xde sambungan nye pongg~

      Delete
    2. Aku takut nak baca sambungan komen Bundle. Hakhak!

      Delete
  18. Adess...xpasal mata mak lebab..!
    Ganasnya na tidooo..!hehehehe..
    na tak ingat ke na ngigau apa sampai tumbuk mata ma..?hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mmg tatw Na mimpi ape Cik Nur =)

      Delete
  19. na, apa ni sampai tumbuk muka mak?? hahahaha..
    erkkk,, sy xlah tido ngan mak sampai nak pegang tuh.. cukuplah ada bantal mucuk kiter.. heee~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaah Bantal mucukk tetap Na ade jugak hihihi ;D

      Delete
  20. pasal pegang2 tu, masa kecik aku pun sama...
    pesen anak bongsu gitu kut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu laa Na pun rasa..cam gitu ;)

      Delete
  21. WAH KJNA .. SAME TEBIAT NGAH ADIK DEQ YG BUNGSU NI .. HAHA ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deq Na rasa kan anak bungsu mmg cam gitu laa Deq ;))

      Delete
  22. Haha...comelnya akak ni! Sengih sorang-sorang ain baca entri ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh sengih sesorang xpe..xsalah
      hahahahah ;D

      Delete
  23. hehe..mcm2 la na ni..ganas btol tdo ha..ish3..tp comel je lah na cte..haha..tgelak indah ble bc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw xpe..Na pun tatw mcmne bole tumbok mak aduhh ;|

      Delete
  24. hamboii tajuk gempak noo. saya bawah umur lagi . boleh baca ke? haha. opss dah terbaca,. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha Bawah tp mcmne bole terbace ni hehehe

      Delete
    2. Hihi, TER baca bukan sengaja . Haha lagipun nak dekat 18 tahun dah umur nih. Hahaha

      Delete
  25. wakakaka .. apa ni apa ni !! Payeh budak bawah umur ni haa... aikss..

    terkejut tadi tengok tajuk... jangan dipegang tetttttt! apa la Na nii.. kasi suspen je.. tapi betul la tajuk tu kan,,.. hahahha

    Na penah masuk kick boxing x ? takpun Muay Thai ? sampai lebam mata mak.. bahaya wooo... esok2, husband Na confem lebam jugak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA
      payeh da bace ke aduhhhhhhhhhhh wkwkwwkkw

      Tajuk tu saje bikin panas kan? hehe padahal xde ape pongg~!

      Cis!Perli hahahah Na xde belajar ape2 pun seingat Na sbb tu Na mcm pelik bila tuduhan menumbok tu jatuh kat Na..lain laa Along ke angah ke kan dyeorg ade silat haishhhh x aci btul Mak Na ni ;D

      Delete
    2. dah terlanjur baca.. hahahaha...

      Na memang takyah belajar ah.. ilmu yg ada pun boleh kasi lebam dah tu.. kalau belajar, mau patah riuk tulang orang..kahkahkah!

      Delete
    3. Hahahhahahahahahah
      Kuranggg hasamm payeh!
      Payeh last kena pukul reramai bila??? Hahahha

      Delete
  26. lebam mata mak..? amboi kuat nya Jna. ^^
    haish noty ni masa kecik2.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha
      Aina Na ade 1 soalan laa..kenapa Na xbole bukak blog aina? kenapa ek? kenapa?

      Delete
  27. chic na ramai adik la so xdpt nk bermanja2 sgt. hikhik..

    haihh.. mimpi ape la tu sampai tumbuk mak. kan mak dah tak nak tido ngan na. kesiannn.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo meh manja dgn Na Chic Na,..
      Nak tdo dgn Na x?? hihihi

      Kesian Mak kan? tula padan muka Na...kekeke

      Delete
  28. mak aihhh, hahhha..tabiat ke tebiat tuh..hanya Na yg tau, kikiiki

    akak pon sayang Na cam mak Na, kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. tabiat laaa kak hahahahah

      awww SWEET nyeee akak!!
      Naaaaa lagi ;agi lagi lagi sayanggg akakkkk
      muaxxxxh!

      Delete
    2. 'akak mmg sweetttt'...perasan gilo terbabas suda..lallalla

      Delete
  29. dosa...ayo...taktau...

    ahahaha!!!

    seb beik mak memahami!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde laa mana ade..kan Na da tanye da Minx ampun hihii ;))

      Delete
  30. ganasnya tdo sampai tumbuk...kakaka..tido lasak tew hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lAa I pun rasa I lasak sgt..Tp lately ni rasa mcm da sopan sikit kot..kekekke :D

      Delete
  31. reply: sepatutnye u pilih no. 2, baru nice.. hehe.. yup, font size kene bg besar sikit je lagi.. 12px-14px la nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeker hihi okkk I try chnge the setting.... Tenkiyuuu :)

      Delete
  32. ganas betul.. habislah suami awak nanti..hari2 kena tumbuk..hahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh xdelahh dgn suami mesti mesti Na kene belasah dlu kan? Hehehhehe

      Delete
  33. Entri 18SX nih...terguling2 juga baca kisah pegang2 tu...nasib baik masa kecik2 JR tak suka pegang2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elehhh yelaaa tu..tp laki mmg kecik² x suka pegang² da besar suka kan? Haha

      Delete
  34. dah kahwin nanti.
    agak agak tumbuk suami tak?
    ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngeee ~
      Xkn laa Wan sbb Nnty mesti Na kene belasah balik hehhehe

      Delete
  35. hehe entry kekeluargaan yang sangatlah cun ;p

    ReplyDelete
  36. kahkah. ada-ada je perkara yang melucukan hati semasa di zaman riang kanak-kanak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huk a"ah taw xpe hehehe
      Eh hyeee Mieya Rindu kat Mieya :))

      Delete
  37. cuba Na bgtau kenapa Na tumbuk mak? sebab mak balas balik ke? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah
      Manaaa ade laa iskkkk H niiiii!!!
      Kectu plakkk kekkekeke

      Delete
  38. Ya Allah, sampai bertumbuk2 time tidur.. hahaha bahaya kalau tido dengan sis ni... semua katate judo nanti keluar... =P..

    ena masa kecil2 dahulu, kalau nak tidur, suruh mak garu belakang.. jadi habit dahulu.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahha mana ade lahh Ena..sis bila tdo bersopan santum berbudi perketi taw :))

      Tu laa mase kecik2 mcm2 pe'el kan?? Skrng nak kena garu lagi x?

      Delete
  39. Macam ida suka bau ketiak Mama. harum tahu! Hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wangiii kan?? Walaupun berpeluh hehehe :p

      Delete
  40. Na, nanti dah kawen Na lak rasa apa yg Na buat kat Mak masa kecik2 tu. Bwahaha!

    Anak buah pun ada perangai macam Na ni. Tp dea bukan nak tyme tidur je. Siang2 pun dtg mood dea nak, tanpa cover2 depan2 kitorg ni sume dea mintak. Siap sebut terang2. Nak T****k, nak T****k! Hahaha! Tapi dak2 kecik buat cam comel je laa. Cuma Mamanya laa yg bengang je anak bikin malu dea. Kahkahkah!

    Err ganasnya Naa tumbuk Mak sendiri. Hahahah! Baru ingat nak ajak Na dtg umah & tidur sini. If camtu pe'el Na masa tidur, kensel la. Kehkeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wekkkkk :p Na x sengaja laaa Lyaa x baik menakut-nakut kan Na taw!

      Hahahhah tu baru anak buah Lyaa..Lyaa tggu la nty Anak Lyaa pun buat benda yg sama kt Lyaa xpun husband Lyaa buat.ehh husband ade ke buat mcm tu haha *tatw laa :))

      Eh bolee laa ajak! Na da berubah da..cara Na tdo skrng sgt bersopan santun Lyaa ayuuu je waktu Na tdo!jemput laa Na tdo umah Lyaa jemputt laaa.

      Delete
  41. huh.. mmg bahaya kalua tido dengan Na. kalau xkena tumbuk, kena tendang,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuu dlu Hana skrng Na da bersopan santun da :))

      Delete
  42. hehehe lawaklah na ni.hihi.ayu bca pn nk trgelak
    .hehe yeayy perfect family..

    p/s:na ayu dh amik almt na..nk tya ni utk adk..tmpt na da kja ksg x.haha.adk ayu kja kt mas krg tp srvce xokla.takat spm ja dia tu lki.kot2 la na tau.dia bhgian airport jgk.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1hapy family sgt kan hehhe :))

      Pasal kerja kosong tu Na x pasti la Ayu..so far xde pun Na dgr ade ambek ape2 pengambilan...

      Delete
  43. salam j'na
    Lepas baca TA cepat cepat tutup idung..

    P/s samatla jna ni dgn anak ta nurqaliesah tu..kalau nak zz je mesti nak pegang ...erm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Npe tututp hidung pulak?? Hahaha

      Yekerr Na rasa waktu kecik je tu.. Hehehe

      Delete
  44. hahahaha . kuat gila sis jna nie . mimpi apa la sampai bole pergi tumbok mak sis jna tuh . kcian kat mak sis jna .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Power gilaa kan?
      Hahaha
      Tengah tdo pyka x sedar smua tu heheh :))

      Delete
    2. lasak gile la sis jna tdo . haha

      Delete
  45. berkunjung ke blog negara tetangga,,
    d tunggu kunjung ablik miz

    ReplyDelete
  46. last gambar kalo ada ayah disisi lagi perfect tuu.. nice na have a good and happy family.. ehhhHHEe

    ReplyDelete
  47. naaa ganasnyeee tido sampai lebam mata mak -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ggrrrr Mana ade ganaz tu MANJA name nyee ;)

      Delete
  48. hahaha..mimpi apela smpai tumbuk mak ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa still blankkk tatw mimpi apee hihi

      Delete
  49. errr....speechless..kah3..lawak laa kak na ni

    ReplyDelete
  50. ngigau gaduh dgn boipreng ke? cian mak lebam mata ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana adeee gaduh ngn BF mana ade tumbuk menumbok ni
      HAHAHAHA

      Delete
  51. dasat kau mengigau na..
    sian mak kau..
    hahahhaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA
      Dalam keadaan tak sedarrr tuu hihi

      Delete
  52. amboi Na ! ngigau sampai tumbuk mata ? bahaya nie.. kesian makk.. tapi mak kan sayang kite. tumbuk bnyak2 pun takpe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHA
      tu Na stuju kekekke
      Tapi mcm x sampai hati je hihihih

      Delete
  53. eh kenapa pegang dada ?? hehe . first time dengar. hehe.dah besar ni jangan pegang2 dah. hihi. gerun mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. FEVRET kot hihhi feeling dye lain sikit b4 tdo tu kan hahah

      Dah besar xde dahh ..hahaha
      Dah besar sopan jee tdo huhu

      Delete
  54. eh eh eh same lah Na ngan adik kecik kite yg umor 2 tahun tuuuu. tapi adik kite ehem2 tu sebab dia menyusu badann lagiiii. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haccummm!
      Ni nak ckp Na lagi ngade2 kan
      hahahahah ;))

      Delete
  55. manjanya Na sampai ke besar ha...sekali ngigau tumbuk mata mak lak. dah tak dapat tidur dengan mak. hehe. kelakar la Na.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann kesian kan..
      Padan muke Na hhuuhu

      Delete
  56. hahahaha... tajuk entri x leh blah r kak jna... hhaahaha...

    ganas giler tdo smpai mata mak lebam... errr... takotnyeeee.... haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      Alahh sukaa laa tu hihihi

      Delete
    2. suka? suka ckit je... hahahaha

      Delete
  57. Naaaaaa kita sama la. mesti nak pegang mama punya tue. dah besar still sebok nk jugak. klu xdpt mesti rasa nak nanges. huuuuuuu *busuk punya pangai sndiri kihkihkih :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekerr KIERA masih lagi ke??
      ewwwww tak malu hahahaha ;D

      Delete
  58. seb bek tu citer zaman kecik..hehe...

    tp best kan dapt manja2 dgn mak...

    ReplyDelete
  59. Pegang Mak punya. Geli. Nak lagi. Mak tak bagi.

    OMG!

    ReplyDelete
    Replies
    1. positive thinking ok bro?
      no dabel meaning "terima kasih"

      ;)

      Delete
  60. Err..too much information na..too much. Dezee baca pun macam errr.XS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dezee actually this is nothg..just crita pasal zaman kanak2 tu jee kot.. okay Dezaa ;)

      Delete
  61. Salam, 1st time saya singgah kat sini...so,salam kenal Na...

    hahaha,lawak je... kesiannya hah mak tu kena tumbuk,haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyee Hanih salam kenal ;))

      Alaa takpe x sengaja tu hihih ;D
      *kesian sebanarnyee

      Delete
  62. mase kecik nak gentel ehem2 mak. dah besar nak gentel bijik mate mak ke pulak na oii ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mana ade laaa tu tak sengaja tu Mee ;))

      Delete
  63. mak oiii! tak boleh blah betol habit cenggitu.

    mne tau anak awok nnti ikut perangai awok. hahhaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA
      tu laaa Harap2 xde laa perangai mcm na ;)

      Delete
  64. bhya betul na nih..dlm tidur pon boleh tumbuk2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam keadaan x sedarrr Luqman hihihi

      Delete
  65. naa.... apa yg naa mimpi tu..ni dah jadi wwf nie..hehehe.. apa pun..lama xsinggah..nz la sis..

    hehehe.. apa tabiat awk tu..memg pelik la na.. mjur waktu kecik2 je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHEH
      xpe sis Na faham..
      since Na pun bz gila lately ni..
      lama da tak BW ;))

      Delete
  66. tu dia abg Na....hihihi..best ye tido msih blh pluk2x mak...rindu jd ye kat arwah mak T_T Perfect family...only 3 of you..just take care k! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al-fatihah utk arwah mak Ayut..

      Tenkiyu Ayut atas sokongan tu ;)

      Delete
  67. Na bizi ke....sampai tak sempat tukar entri ni!

    ReplyDelete
  68. Na bizi ke....sampai tak sempat tukar entri ni!

    ReplyDelete
  69. bolat ade sorg bestfriend ni dkat kolej . dia manja dgn mak dia . so dia manja dgn bolat . prangai mcm Jna, tidur pegang ehem ehem . kdg2 bgun pgi die pgang2 . haha so trime je la . haaaaaa= _ =

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekerr..gila kiuttt kawan Bolatt klau cam gituuu
      hahahaahhaha ;D

      Delete
  70. hmmmm.. xtau nk komen apa ni.. nk byangkan rs mcm xbepatutan sgt..

    kuikuikui...

    jna... tu bkl famili i ek..?? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHHAHHA

      yelaa tu laa BAKAL family u..
      i bila nk kenal dgn family u laks hiks ;)

      Delete
  71. ganasnya Na.. hahaha.. hepi family!!

    ReplyDelete
  72. ganas betul kau na.. sampai lebam lagi...

    apapun dear suka tengok family na

    ReplyDelete
  73. amboi sampai tumbuk muke mak kau na , ganas betol da too , hahahha

    na u cantik sangat nie . tips tips , hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada ganass..
      tumengingau tu hahahah


      EH!dye pun cantikk jugakk NAK tipsss jugak ;)

      Delete
  74. part dada tu, mmg la tak blh pgg kot..eh..mujur masa kecik dl takde habit mcm tu..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      dah besar kak May na lebih memahami hihih

      Delete
  75. hahaha nasib baik dah besr tak mcm tu kan

    ReplyDelete
  76. anak akak nk tidur cari akak sebab tu...hehehe...

    p/s : na duk Kuantan ke?

    ReplyDelete
  77. ish ish tutup mata jap ..huhu

    ReplyDelete
  78. Alololo...abih angah ngan along bila tido ngan mak wat mende yg sama ke?
    Msti lps tu esok bangun antara mereka lari gi umah nenek. Mata lebam angkara mak. Huhuhu

    ReplyDelete
  79. makcik kalau nak repeat roger saya ye..anytime..free dan dijamin halal..kompem makcik akan berpuashati.(sound gua sopan santun dekat mak kepada NaKakiPukulGirl)..

    roger tau makcik!Assalamualaikum..(pesan gua lagi)

    ReplyDelete
  80. Gila kau na, suka pegang tutttt hahaha.

    ReplyDelete
  81. moral crt ini tido blk msng2

    ReplyDelete
  82. haha..lawak lah na ni..haha..cm ne blh tertumbuk mak time tidur??kalau dya pun lari balik umh nenek..haha

    ReplyDelete