HandsomeGirl

Tuesday, 13 November 2012

Wordless Wednesday "Kata Kak Sha

Kata Kak Sha hari rabu is hari cuti untuk blogger so just post pix je
 **seriously saya baru tahu pasal ni "kesian ketinggalan zaman)
so here i would like to wish to all Hindu Faith
a very happy and cheerful Deepavali

^^நான் உன்னை காதலிக்கிறேன்^^ 
naan unnai kadhalikkiren


#google translate meaning of 
naan unnai kadhalikkiren and reply me back ;)

178 comments:

  1. deepavali vertikel.. betul tak? kikikiki.. selamat bercuti na ^_^

    ReplyDelete
  2. buat kolam erk? hihikkk nak tgk kuch kuch hota hi mlm ni

    ReplyDelete
  3. dah mandi minyak ke na?hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cis xguna
      hahahahahaahahahah ;D

      Delete
    2. kehkeh. na mandi minyak wangi je. harummm. hehe

      Delete
  4. wah, cantik gambar jna peeeeeeeeeewwwwiiiitt!!

    ReplyDelete
  5. hpy diwali izreen!! eh jna hehehe :P

    ReplyDelete
  6. Hehehe..^^ happy Diwali kepada Kaum India di luar saneeee..kaaaannn..??..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa tp mcm xde je kawan hindi kat blog ni hihi

      Delete
  7. happy depavali..and i love u tooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hpy dewali hihi
      Pandaiiiiii btul answer tu :D

      Delete
  8. happy deepavali..dan selamat tahun baru salam maal hijrah

    ReplyDelete
  9. happy deepavali. cantik kolam hehe :)


    p/s : i love u too :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha cantik kan? Na buat tu..
      cewahh~

      #haha pandaiiii jawapan yg btul

      Delete
  10. Hahaha... serius ada gaya. :)
    Dengan tindik kat hidung sesuai sgt dah tuh.
    :p

    naan unnai kadhalikkiren (sambil gerak2 kepala)

    ReplyDelete
  11. Jna..
    sa pun tak tau Rabu is Wordless utk para blogger..haha..
    Ketinggalan zaman jgk..
    Happy deevali..vennekam...:)

    ReplyDelete
  12. நான் உன்னை காதலிக்கிறேன்

    happy diwali..kekeke

    ReplyDelete
  13. tergeliat biji mata nak baca ayat-ayat kat bawah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. berpusing mata kan?
      Tapi kita 1MALAYSIA
      kena bljar ;p

      Delete
  14. Happy Deepavali.

    cantik Jna..tenggelam kolam tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy dewali ahaks ;)

      hahaha kolam tu lagi cantik laaa

      Delete
    2. laa...kita cakap dia laa.. bukan kolam.


      err...macam kajol. hihi

      Delete
    3. Betul Aien. Macam Kajol kan? Hehehe. Akak pun cakap benda sama :D

      Delete
    4. bagi no acc korang 2 cepat ;)

      Delete
  15. cantik kolam tu ..hehe.. happy deepavali kak Jna.. :D

    ReplyDelete
  16. rabu tanpa kata la kalau versi melayunya. dulu sis buat gak tapi skarng dah malas. mcm tak best lak letak gambar tanpa berkata2 ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mcm best je pulak bg Na hehehe ;D

      Delete
  17. hepy diwali....jum men mercun..haha

    ReplyDelete
  18. Cantek gambar tu Na. Na dah nampak cam Kajol dah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oitt klau entry org lain pjg lebar cmmnt nye..
      dah laa touching episod 2.
      haha

      Delete
    2. Erkk! Ni kan entry Wordless Wednesday. Comment pun patutnya wordless jugak taw! Hahahah! :D

      Err sebenarnya bukan taknak komen panjang. Tapi terspeechless tgk Jna dlm gambar tu yg cantek gila cam Kajol. Heee. Fuhh, mintak2 la Jna dah tak touching pasni :P

      Delete
    3. sudahh cukup sudahhhhhh~!!
      hahahahahahahaha
      pandai putaq ni kekeke
      Lyaa ni mcm ex BF na *serious
      AKAL PANJANG~! hihihi

      Nape nak bg kajol? lain lain plz..
      huhuhu

      Delete
    4. Alamak! Teringat ex bf pulak. Lagi la serba salah camni. Jna bukan touching je skang. Mesti ngah nanges tekup muka kat bantal kan? Hahahah :P

      Takde2. Kajol je :P

      Nape? Tak suka Kajol ke?

      Delete
    5. Hahahha xpe laa Na da xyh egt ex Na da..Na bole egt kan Lyaa je skrnggg *sweet tak???

      Kajol x cun sgt Na nk yg lagi cun kakakakkaka *muntah skrng!

      Delete
  19. jna.mana kau beli bajumu tu...?

    ReplyDelete
  20. cantiknyaaaa sis... wahhh, selamat deepavali kepada kawan2 sis yg merayakan hari pesta cahaya ni....

    ReplyDelete
  21. Happy diwali sayang :D Meriah sakan kat luar. Hehe

    ReplyDelete
  22. tebal juga rambutmu.. tinggi lampai, rambut tebal.. boleh jadi pelakon la ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau botak pun bole jd pelakon laa hihihi

      Delete
  23. Hai~ just visit ur blog :)

    happy holiday~

    ReplyDelete
  24. jangan lupa datang jenguk 20nov ni di teratak siFaqir ilmu tau.. hehe(^__^)
    tengs~~~

    ReplyDelete
  25. Patutlah Gill perasan 3 bloggers letak entri 'silence'
    Hehehe
    Comle je Na pakai punjabi suit tu. :)

    ReplyDelete
  26. ina bt kolam kah?hihihi...mmg ari mlas pon..tp kdg2 tu xde gmbr tak jadi jgk..hahahaha :p

    ReplyDelete
  27. hehehe.

    saya tak happy hari ni Na. sobs sobs.

    ReplyDelete
  28. cantik kolum tu,
    sape yg buat..? Jna ke..?

    ReplyDelete
  29. gambar kat mana tu Jna?

    Jna, asal mintak nama wan hari tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat rumah Boss Na tu..

      Alaa nak taw skrng ke?

      Delete
  30. I Love You too, cicak!. hehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoiiiii cicak?
      hahahaahha pggil laa meow ke iskkk

      Delete
  31. hmmmmm maksud ea apa tu mba
    hehehehe

    ReplyDelete
  32. selamat bercuti Jna...suke yaaa !

    ReplyDelete
  33. Kat mana ni Na... sakan nampak!!!

    ReplyDelete
  34. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh.... bestnyerrrrrrrrr tgkkkkkk.. sebab semalam depavali.. nak ucapa salam maal hijrah pulak

    ReplyDelete
  35. selamat tahun baru...


    dulu akak pun rasa jakun macam ni jugak..hahahahha

    ReplyDelete
  36. cantik baju. :)

    na, nak maruku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ChicNa
      Nk meruku meh laa dtg umah :p

      Delete
  37. bukan takat baju ja cantik ...ngan org2nya cantik....
    (^____^)

    ReplyDelete
  38. i love u too..na sambut deepavali ke?hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah yelaa kne clbrt dya..
      We are 1 Malaysia :D

      Delete
  39. org sebelah menyebelah beraya deepavali..umah akk plk ramai sedara tgk ank bujang akk..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha meraikan skali laa tu kak hehe :p

      Delete
  40. நான் உன்னை காதலிக்கிறேன் :)
    :)
    :)
    Hepi deepavali, vanakum!!
    Wordless Wednesday Night...

    ReplyDelete
  41. yeah..komen yg ke-100..bak hadiah pls..:p

    selamat hari raya na..maaf zahir batin..kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEAY (^^)/
      Nahhh ambek laa bunga ni
      @>---

      Selamat Hari Raya!
      Nkkkk angpaw awkkk :)

      Delete
  42. Replies
    1. madii nak menggatal . hahahahahahahaha

      Delete
    2. wewiitt nak kenal =)

      Ayuz-Jgn jeles bole? haha

      Delete
    3. ni semua kaki bodek kaki gatal
      jna u jgn gedik-gedik layan

      bai! *campak bantal

      Delete
    4. yeker? kaki gatai eh??
      ok xnk layan..
      sbb na suka org kaki shuffle hihih ;D

      *sambut bantal

      Delete
    5. gdsbnga: eh mana ada :p

      iqa gojes: ala bebi jgn macamtu bebi.

      Na : weewwitt nama sapa? :p

      Delete
    6. mcm bahaya jee spell BABY tu BEBI ehehehe ;D

      wewiitt tu name rahsia ;)

      Delete
  43. jom silambam dia ni ramai-ramai.mengada-ngada makan muruku sorang-sorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahaha

      awk saya tggu awk kat rumah ritu lama gila!
      taw2 awk da gi batu caves! ape cita?

      Delete
  44. jaa tak ikut pon wordless tuu..hentam wat entry pjg2 gak..hihi...

    p/s : hepy deewali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Jaa ;)
      Na justt nak cecube je hihi

      Hpy dewali ;)

      Delete
  45. hoi hoi yang pink pink tu buat sendiri ke ? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Hey mesti laa tgk tgn laa
      #agak2 caya tak?

      Delete
  46. selamat cuti,
    pocket ada perabut yang sama kat rumah...
    eh.. sheet cover tu pun macam sama...
    humm vase tu pun sama...

    kamu!!!
    mungkinkah kamu kawan housemate pocket
    yang tak pernah pocket 'TERSEREMPAK'
    lagi tu!! ohh..
    patutlah ada pinky stuff kat celah celah tiles
    umah pocket... waahhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yelaa tu Na laa tu..
      Tapi pix ni mase Na kat rumah Boss la hihihi
      So myb Boss naa laa housemate pocket kekeke

      Delete
  47. cantik la cik jna nih~!. hehehe
    bdw,nice kolum tu~! jna buat ke..? =).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aina nk angpaw x??? ckp Jna cantik..
      hehehe gurau jee ..
      Tenkiyu Aina ;)

      A'ah Jna yg buat caye tak? kekeke

      Delete
  48. hi handsome
    hihih


    selamat deepavali
    salam maal hijrah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Jelita ;)
      hihi

      Hpy dewali
      Salam Ma'al Hijrah =)

      Delete
  49. happy deepavali jna...lepas tu awk masak beras tu ker buat nasi hujan panas???haha...

    ReplyDelete
  50. dh byk sgt tu nana berkata-kata dua baris je...tp xbese la xbekata-kata hehe

    ReplyDelete
  51. jna forever lah cun kt memn pn..haih..eh ngeluh lak..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishh ..
      Eh nk ngeluh jugakk hehehe

      tenkiyu indah yg cantik forever jugak hihi

      Delete
  52. salam Maal Hijrah Jna :) lari dr topik kt atas..haha

    ReplyDelete
  53. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  54. tu la..aku pun bru taw psl wordless wednesday ni..aku x penah wat lg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeker?? Next week rabu bole laa cuba =)

      Delete
  55. haipp . rabu tanpa kata !
    awatt ada caption jugak ? hahaha

    salam maal hijrah dan hepy deepa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu laa mmg rasa nye kena ade caption bg org faham hihihi ;)

      Delete
  56. hehehe,semua blogger memula pun tak tahu,so jangan malu jangan segan..kita serupa..hahaha.

    ReplyDelete
  57. hari2 pun boleh kalau kau nk post pix jna..haha

    nice sari u..auuww~

    ReplyDelete
  58. jna comel! itu je boleh cakap buat masa ni sbb kak sha sangat sibuk wahai sayang:)

    Hai...kak sha kate ye! macam penting sangat je kata2 kak sha:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha bagi Na penting kak Sha ;)
      hihi

      Delete
  59. pung pang pung pang sejak bp ari nih...:)
    bawu tahu ari rabu blogger coti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa awk pun baru taw?
      okay Na da ade geng da yeay!

      Delete
  60. org baru x per la...lebih x tahu dari mengaku atau buat2 tahu kannnn!



    017

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe
      Tapi kesian sbb baru taw.
      LAMBAT~

      o17?

      Delete
  61. say pun rasa mcam ketinggalan zaman, rabu untuk hari cuti para blogger rupanya, baru tahu, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii
      so sjrng da taw kn?
      heheh JOM cuti setiap hari Rabu ;D

      Delete
  62. HEPI DEEPAVALI TOK YG SAMBUT .. HEE~ ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih ;D
      okay Na clbrt jugak..taw BEST!

      Delete
  63. amboi comel dah mcm prty zinta . auww :3

    ReplyDelete
  64. Happy Deepavali...eh, dah terlewat ker??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  65. xpe2 dari tatau langsung kan hihihi

    ReplyDelete