HandsomeGirl

Tuesday, 27 November 2012

Abu Dhabi Aku Datang

 
 Etihad Airlines Flight Number EY418 KUL-AUH
 OH MY GOD OH MY GOD OHH MYYY GODDDDD
Finally sampai jugak kat ABU DHABI 
HOOREEYYYYYYY *chicken dance
okay just a short story saya nak share kat korang semua
Gambar yang ada driver tu menuju ke Madinah Al Zayed dari Mafraq
And last picture tu pulak is the landscape with beautiful buildings
MEMANG CANTIKKK~!!  \0/

 View of Shang Ri La Hotel (1st picture)
View of Mafraq Hotel (2nd picture)
KORANG KORANG KORANG 
nak taw hotel ni punya laa gempak sebab
dari lobby untuk ke guest room "SAHAJA" kebilik saja taw 
again SAHAJA, kita kena menaiki bot.
WHAT?????  "terbaikkan???
YES TREMENDOUSLY
The ride from the hotel lobby to the room (Shang Ri La)
KORANG KORANG KORANG
kena try nikmati pemandangan kat sini,sumpah akan TERUJA
tak yah lah keluar jejauh bila dah menginap kat hotel ni
sebab view from the hotel pun dah cukup SUPERB! 

 Im going crazy
KORANG KORANG KORANG 
yang ni buffet with full of dessert yang boleh di makan sampai lebam ;))
boleh jadi gilaaaaaaa sebab tataw nak pilih makanan tu semua
"sampai macam tu sekali weyh #_#
**p/s walaupun di Abu Dhabi ADAM & HAWA tetap kena layannzzzz



 @snow walk at Marina Mall
 Yaallah seronoknyaaaaaa memang best sangat-sangat
kalau dapat pergi sane.!OHH lupa nak bagitaw
 Actually yang pergi Abu Dhabi ni BUKAN Na taw ;D
Na just berangan je yang Na ada kat sana ngeee ~
yang pergi sana Shakiena Abd Manan "Kawan Saya"
she's goes there sebab rindukan suaminya
yang bekerja kat sana JELESSSSS T_T 
(nakkkkk suami jugakkkkkkk) 

Untuk Shakiena TQSM share kat i cerita keseronokkan
 engkau kat sana walaupun i senyum dan melompat-lompat
menunjukkan reaction yang sangat gembira
tapi jauhh sudut hati i meronta-ronta 
i nakkkk jugakk pergi sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Tenkiyu juga for this souvenir  ;D

Suami Isteri yang kerinduan kerana berjauhan ecewahh (^_*)




**korang yang tetiba planning nak gi Abu Dhabi ajakk laa Na eh ;)


243 comments:

  1. Replies
    1. Macam nak klau bukan Na yg pergi -_-"
      hihi

      Delete
    2. Eii... Na buat saspen. Akak baca entry ni dengan penuh kejelesan sambil dalam fikiran nak mintak Na beli souvenirs dan buat give away yang pemenangnya pastilah akak. Heheh..

      Takpe na. Nanti kalo ada rezeki Na plak pegi. Akak pun harap dapat pegi bergedik kat sana one day. ~Daydreaming~

      Delete
    3. hahahahha
      siap nak buat give away tu yg Na tatw tu kak hihihi

      Kan kak kan??Nty ade rezeki In shaa uAllah kita akn sampai kat sne.
      -Everyday dreaming ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Eh..bukan Na yg pergi laaa ..
      Na lama senyap sbb bz tdo =)

      Delete
  3. saspen je na ni..kalo btol na pegi sana, mmg indah yg 1st skali jerit JELESSS tadi..hehe..haih.bestnya lah kalo dpt g mlncong kan na? indah nk sgt g jejln skrg..wuuuu..oh untungla dapat svnier ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHHA
      alaa Na berangan da pergi pun Indah patut jeles taw hihih

      Taw xpe!!JOM indah we plan og sane..ajak fifie ajak Ayuz ajak Fel..Wan kene ikut pilot kite tu hihih

      Delete
  4. Hish... tipu...tipu...tipu......ingat Na yg gi...penuh khusyuk OKje baca... Bestkan Na kalau dapat pegi sana... Dah..dah... gi cari laki keje Abu Dhabi he..he...ke pilot ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAH
      tipahh tertipuuuuuuuuuuuu ;D

      Taw xpe Okje ..JOM we plan kesane Okje JOM JOM JOM..JOM JOM JOM JOM JOM JOM JOM

      #ohh suami datang laa kemari..OKJE doa utk Na ye AMIN.... =)

      Delete
    2. Singgah malam ni.... tgh buat apa tuuuu!!!

      Delete
    3. Pujuk mk na buat sotong goreng tepong hihihi

      Delete
  5. eh tau tak stat gambar 1st je dah whoaaaahhhh pjg dalam hati. kerlasss na story u. haha. nak tumpang jugak perasaan best kwn na Shakiena tu. bestttt nyeeee !

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAHHh~!!!
      kelass nye cmmnt ni hihihihihih

      MARILAH kita merasai keseronokkan kawan Na yg annoyinggg tuuu (annoying sbb dye pg tanpa Na)
      wekk ;p MAAF beb ;)

      Delete
  6. baru dengan muka tak malunya kite nk mintak ole2..


    owh kecewa..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ole-Ole yg Na mampu bagi.
      Is sharing All the wonderful pic kekekek

      OHH Na sejuta kali 800Juta kecewa ;|

      Delete
  7. angan2 dulu Na..nnt Na pun akan sampai kesana gak...percayalah..

    ReplyDelete
  8. hahhaha... ingat kan Jna yg pegi sana...tertipu akak!..hehe.. mmg cantik lah Jna view sana tu..huhu..mmg Abu Dhabi negara kaya minyak kan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA sorry kak Atie..
      Na just berangan je pg sana..
      yup yup..suami kawan Na tu keja kjd org minyak laa kat sne kakakakakak ;D
      tak tak tak dye kerja berkaitan dgn minyakk kat sne *tatw nak xplaint ;D

      Tapi tu laa kawan Na ckp org kat sne sbb terlalu kaya laa kak yg gedix sgt sampaikan dari lobby hotel nk ke guess room punkena naik bot bukan jauh mana pongg~!

      tapi mcm SYOK!! JOM kak kita pi sesama ;)

      Delete
  9. omg sangt cantik!! nk pegi middle east~

    ReplyDelete
  10. Haiii makcik, fie ingat kan awak yang pergi dah nak tanya mana souvenier untuk fie. Haha. Takpe dengar cerita orang pun kita dah kemain eksaited kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiiii kakcik :)
      Hahahaha Na pun terlebih xcited laa Na buat entry ni kekek
      *Na mampu berangan je Fie :)

      Delete
  11. Pernah juga JR ke Abu Dhabi tapi Abu Dhabi cuma hadir dlm mimpi..malangnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gilaa bestt even berangan je JR :)
      Untunggg laaa Na ni mimpi pun x sampai lagi heheheh

      Delete
  12. cewahh, rindu betul dia ,sweet mewwit. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi, xda ole ole untuk saya ke ? haha

      Delete
    2. mcmne nk bg Sha.bukan Na yg pergi pongg~ huhu

      Delete
    3. Aik cepat nyeee
      xsempat air mata jatuh kat pp Sha hihi

      Delete
  13. kita ingat Na pi rupanya kawan dia,tp seriously cantik hotel tu. Tetiba rasa nak ke Abu Dhabi satu hari nanti, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaaaadiiiiiiiiiii cer tgk cekelat kaler merah tuuu ape ayat dyee
      Dan ayat tu kita bg kt madi 100juta kali taw. *Sweet tak?

      jommm gi sane jom.

      Delete
    2. alolo sweetnya Na, kita bagi baik ayat tu kat Na tapi ada penambahan ayat 'too' dibelakangnnya, hehe


      jom jom, kumpul duit dr sekarang :p

      Delete
    3. Alaaaaa nk jd lagi sweet ke hihihi
      Da sihat ke madi?



      Okay start menabunggg huhuhu

      Delete
    4. Hehehe, dah sihat kot,siap boleh mkn ice cream,:p

      start dgn seringgit sehari ye.

      Delete
    5. Wahh klau da bole makan ice cream means da sihat laa tu hahaha

      Sehari seratus laa :))
      Ok!

      Delete
    6. yela, kalau dulu mana boleh makan, batuk. sobs

      kalau seratus rupiah boleh tak?

      Delete
    7. Haaa itu laa yg Na mksudkn hihi

      Delete
  14. oh my!! bestnyaa sis dapat pergi sana!! cantiknya kat sana dan ena teruja dengan tempat ice skate tu... serius! berapa tambang sis??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena sis tak pergi sana pongggg
      Entry ni sis berangan jeeee; )

      heheheh

      Delete
  15. Cis... Ingatkan Na yang pergi... Hahaha.. Berangan...

    ReplyDelete
  16. kemain na punye citer. real je. cikna baru nak mintak coklat I MISS YOU tu. huhuhu.. syok eh member na. nak suami keja kat sana jugakkk. hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan Na berangan soo crita tu kena over hihihi
      Untuk Chic Nak cokelat yg sesuai is ^u are the best^

      ;)

      Delete
    2. yela na berangan, chic na sekali ikut terberangan. huhu..

      yayyy.. chic na best. ngeee.. ;)

      Delete
  17. ingatkan na yg pegi..rupa2nya kwan na..
    tapi seriuslah bulat mata tgk coklat tu..
    sedapp tuuuu..!

    teringinnya nak pegii..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahhh
      Nak mampu berangan jee Cik Nur hehehe

      Jom kitaa pegi jom,! ;)

      Delete
  18. aku dah sampai dah sana na..serius..tapi kat airport je sebab kene transit flight..rugi gak sebab tak sempat pusing town...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeeeeeee bundle ni klau x bg org ketawa berair mata x sahhhh kan.
      haaahahahha bila nk transit lagi Na nkk ikuttt heeeee

      Delete
    2. ko nak kene sekeh ye na..aku tak buat lawak pon..grrrrrr..ni betul2 laa..hahaha..aku turun flight, pusing2 dalam airport..cun gila airport tu..cari tandas pastu melepas..bukan senang na nak g sana semata-mata nak berak kencing..ekekeke..

      masa ada lebih kurang sejam sebelum flight blepas balik aku sambung tido kejap..ada kerusi katil woo..mohon LCCt dan klia sediakan kerusi camtu gak..tak la penat menunggu..


      bersambung....

      Delete
    3. Yelaaaa Na cayeeee Na gelak sbb statmnt awk *pernah sampai sane tp kejap jeeee tu yg lawak mcm kecewa ade mcm hpy dpt lepak airport je pun ye jugakkk kekekkk

      Tp bundle lg untung laa dari Na.. sbb Na mampu berangan jeee.

      Bundle jgn harap laa kat cni nak sama taraf dgn sane as Na dgr cita kat sne smua benda mewah... kat cni bnyk tempat mewah tp club clubbing disco dangdut kekekekdk
      Yg lainnn hahahahaharem jeeee huhuhu

      Pulak!!siap bersambung bagai kekekekkd

      Delete
  19. omg..namee pulak yang semangat baca and teruja. rasa macam nak pergi jugak ! huwaawaaa. haha. tapi kat sana memang mewah betul kan . tapi orang sana banyak plak datang negara ni kita melancong...tak faham. depa suka sangat sunway pyramid. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Namee pergi laaa as tempat berbulan madu *ahhh jelessnye -npe ni na yg sugest na yg jeles ni hahahhhhaah

      Tulaa Namee kawan Na bgtw dyeorg kat sne mmg sgt mewah sampai kan tataw nk buat ape dengan duet dyeorg (bek bg kita yg taw nk buat ape dgn duet kan kan kan)

      Delete
  20. laa ingat sis yg pegikk ! :D aha nak suami yee . cepat la kawenn ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha sis mampu berangan jee Farina :))

      *JOM kawennn jom.

      Delete
  21. WAH KJNA .. DGN CARE KJNA BERCERITA TU KAN .. DEQ INGTKAN KJNA YG PEGI .. FUHH .. KALO LA LEH G SANE KAN KJA .. SYIOOOOOOOOOOOOK ABES LA .. PERGHHHHHHHHHH .. JOM KITE PEGI LAK KJNA .. HOKHOK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah tu laa nasib deq bace sampai habes,klau x deq da tertipuu da hahahh *gurau jee deq! Na nk pg x mampu lagi so berangan je laa :)

      Jom deq we plannnn :p

      Delete
  22. la ingatkan Na yang pergi.haha. bestnya naik bot nak ke lobby, guest room tu.wow wow.

    saya kol bakal imam. nak honeymoon kat sana. *berangan lebih je den.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha Na mampu berangan je Dani :) tu yg beriya bercrita kat blog huhuhu

      *okay kol skrng..klau bole sponsor Na utk kesna ye MEKACEH :)

      Delete
  23. bapak best gila ! and kita sangat jeles dengan awak !! arghh !! hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa awk jeles dgn kita?
      Kita x pg pun awk :)

      Delete
  24. nice post... hhehheee... mlm yg sepi nih...
    http://forester-untad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. damm aku igt ko yg g..baru nk ikut..hehe..tp kan aku cm teringn nk g mesir la..abu dhabi cam costing sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha
      Jom laa ikut Na berangan ape salah nye...

      Yups mmg sesgt mahal kat sne.
      Nty awk nk gi mesir bawa laa Na bersama :p

      Delete
    2. weyh tdo2....dah lewat mlm ni.hehe.nnt kita mimpi mesir la..ala2 panjat atas piramid ambik gmba sambil buat peace..

      Delete
    3. Wahhh jauh nye mimpi tu..mcm memerlukan tdo selama 3hari hahaha okay! Good nyteeee FAIQ :)

      Delete
  26. Hehe...ingatkan akak yang pegi... tapi, semoga akak dapat pergi jugak nanti k. :)

    Nak suami jugak? kawin laa cepat..he :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mampu berangan je Ain :)
      Amin..moga ape yg Ain doa tu makbul...

      Tu laa kawen tu senang Ain..persiapan dari segi segalanya termasuk diri sendri hehe

      Delete
  27. tertipu rupanya...hahhaha tapi syoknya Na.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sorry Na bukan niat nak menipu taw..niat Na nk share ape yg na berangan kan hahahah

      Delete
    2. tu la...bestnya dapat berjalan kat negara orang kan.. :)

      Delete
  28. Grrrrr. Ingatkan Na yg pegi. Dilarang mengkonfiuskan pembaca. Hahaha!

    Ingatkan Na jeles sebab membe tu gi sana. Rupanya jeles nak Suami jugak. Hahaha! Cepat2 kawen Na :D

    Jom Na kita kumpul duet gi sana. Tapi err err dah ada Suami, kena gi ngan Suami laa kan? Alamak, terjeleskan Na pulak. Mwahaha! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. P/s: Cukup panjang tak komen ni Na? Kehkeh :P

      Delete
    2. Laa di larang ke??
      Hahha MAAF Lyaa..tu bukan maksud Na..Na just nk share ape yg Na berangan kan je.. So Lyaa pun bole laa join berangan angan dgn Na :)

      Na mmg nk kawen cepat Lyaa *stantmnt gatai sgt kan??? Tp serious taw ni...tggu laa tahun depan klau ade org meminang huhuhu "̮

      Ohh TERIMA KASIH Lyaaaaaaa.
      Ape salah bg Na jeless kan??? Xpeee Na akan baik2 ajeee hehehhe

      Lyaa Na rasa ape yg Na cmmnt lagi pjg dr Lyaa cmmnt hahahahha

      Delete
    3. aku tak tertipu pasal aku skoll kat komen dulu baru baca entri.ekeke..

      na nak kawen bila? mane bf? tak penah tunjuk pon..

      Delete
    4. chehhh susahh laa nak game Bundle cam gini kan? huhuhu

      Na nkk kawen T_T
      masalah nyee hmm..Bundle ade cara lain x yg kita boleh berkomunikasi selain kat blog ni.. Lyaa pun..
      okay! (nak rasa mcm nk mengadu kat korang yg lagi TUA dari Na bole? )
      hahahhaha

      Delete
    5. Err sebenarnya aku takut baca soalan Pakcik Bundle tu. Soalan tu rasanya bersebab. Rasanya Bundle nak ngorat Na tu. Hahaha!

      Nak berkomunikasi selaen kat belog? Bukan la nak takutkan Na. Tapi tu lagi memudahkan Bundle. Nanti mesti dea akan cakap 'Kawen ngan aku je la Na, nak tak?'

      Hahaha! Err Pakcik, aku terfitnah kau ke? Mahap. Kehkeh :P

      Delete
    6. hahahahhaha..selain blog, kat fb je na kalau nk berhubung..ko jgn jeles la makcik..na tu adik angkat aku tau..hahaha..

      add la fb aku kalau rajin..bundlesmart@yahoo.com

      Delete
    7. hahaha Lyaaa Na nk Lyaa punya jugak lah..
      meh cni cepat..Email ke ape ke..okay!

      Bundle..agak2 la klau nk menipu pong~!!
      Nak search Email tu NO FOUND penipuu laaaaa

      Delete
    8. adehh..akaun aku hidden kot..haha..mintak na punye la..meh aku add..kalau tak ko add liyaa punye dulu..kat dia aku ade fren..

      cer search ym bundle lak na..

      Delete
    9. Daaaa smua da...
      Bundle cer add Na

      huneystar@yahoo.com
      ataw user name JNa'Lo

      Delete
    10. lol..dah bukak page na tapi takde button add pon..camne tu..hahaha..private tak bagi add ke apa ni..grr..

      Delete
    11. yeker??? Aduhhaii mana bole xde buton add mustahil laa.. kita mmg xboleh disama kan kot.. sbb tu ade halangan2 mcm gini kekekek

      Bundle bg laa awk nye user name..takkan hidden jugak kot? tak pun Lyaa punyaa..Na add Lyaa dlu..sbb Na punya FB klau xde Matual frwn mmg xbole frwn dgn Na budget bagus Na ni kekekke ;D

      Delete
  29. mati2 pyka ingat sis yang pergi tadi . haha bestnye kalo dpt pergi . huhu tringin jgk nak pergi sana . haih . jeles tgk gmbar2 tuh . huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi pykaa hehe
      Sis berangan je pg kekke
      Pykaa pun bole pg..ajak en.hubby pg berbulan madu disan taw :)

      Delete
  30. mencik mencik..tak ajak saya pun.. huh! nak majok 56 hari.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Npe nk benci..Ni sy publish sbb ajak awk bersama laa ni..
      Meh berangan bersama² :))

      #ambek balik majok 56hari tu hehe

      Delete
  31. 'nak suami jugaaakkkk'...
    kenyataan tu kamu kena elaborate sikit lagi,
    sepatutnya...

    'nak suami keja kat abu dhabi jugaaaakkkk!!'
    heheheh...


    pasal kalau setakat suami kena kat namibia,
    tak der makna la sangat sis :) mueheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha btul jugak..
      tapi nampak mcm demand sangat x poket?
      hihihi

      Delete
  32. uihh.. ingatkan Na yg pegi.. ape la Na ni.. Payeh dah mcm 'whoahhh' tengok gamba2 tu sume... best wot wot...

    Na, nanti nak pegi ajak Payeh.. Payeh pun single lagi ni haa... tapi kalo Na dah ade suami, sorang je nampaknya Payeh nak gi sana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha so mmg Na kena kena pg dgn payeh laa jln cerita dye kan..kekekekke ;D

      Delete
  33. ole2 untuk jue? ada la..kirim kat jue..please

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ole2??
      Jue Na tak pg pun Jue..hehehe

      Delete
    2. he ingat Na pg..

      http://juejaynee.blogspot.com/2012/09/jue-jueina.html ni link nye kalu Na nak tgk kembar Jue

      Delete
    3. Ju naaa da tgkk BEST!!!
      muka korang mmg exactly Sameeeee ;DDD

      Delete
  34. waahh i ingatkan u g sana tadi wei.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah So u tertipu la ni..?
      kekekekkek

      Delete
  35. ok terus tak jadi dengki bila bukan Na yg pegi hahahahahaha tp seyes tmpt dia sgt cntik

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAH
      kan Kiera kan..Nty ade rezeki kita piii sane ek?

      Delete
  36. wahh..seronok...kene plan g abu dhabi gak nih...tp best kalau g msim sejuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa Na pun dapat rasakn mmg seronok...
      Cepat planning okay ;)

      Delete
  37. mula mcm rasa jeles kat Na sbb dpt gi sane..haha padahal kwn Na yang gi hahaha


    tp mmg cantik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa jeles laa lgi...hehehhe ;D

      Iima nty kita ade rezeki kita pg ehh

      Delete
  38. bru nk mntak souvenir..heee

    ReplyDelete
  39. cis kau na.
    haha
    mati mati ingat na yg p sane
    baru rasa jealous yg membuak buak td.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha so skrng da kurang rasa jeles kan???? ;))

      nty 1day kita pi sesama eh ;p

      Delete
  40. hahaha..u memang gedik kan babe?watever it is, Malaysia is still the best..!u akn sgt rugi if xdtg Msia,but i can say dat u xrugi lgsg xpeg Abu Dhabi tu..but2,if ade rezeki then kita peg lagi k?awesome!!this trip will be awesomer if i peg ngan u kn babe?n beb, y on earth u p letak pic last tu?i tido mcm sleeping beauty kot..but not in dat pic...u ni pun...im glad u like the gift!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye babe mmg malaysia is the best...tp klau tgk tempat org skali skala pun bestt kan kan kan kan

      tu laa da taw ritu degil xnk bawak i..nk honeymoon sgt hahahhhaha ye beb SURE 1day kita akn pi sesema!!! yeayyyyy~!! *xsabarnyeeeeeeee

      beb pasal sleeping beauty tu..kau suda-suda berangan eh..ok beb.. mesti laa i suka baju yg u bagi..as i janji akan pakai for dinner nty hahaaha ;D

      Delete
  41. fuhhhhhhh besttttttt, tapi tertipu di akhir cerita, ciss!!

    taper2 ada rezeki akak kayo, akak bawa Na gi sana ek..kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..Na doa tok akak..yeayyy Nty akak da KAYO akak bawa Na samo taw hihihi

      Delete
  42. cantiknyaaaaaaa...xpe, nt Na pulak yg pegi sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..tu laa doa kan ehh eh he Tina hehehe

      Delete
  43. Lor...ingatkan jna yg gi, baru nak kirim fridge magnet...ekekeke...

    Cantiknyaaaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa Kak Fiza nty Na pg In shaa allah na belikan... ;))

      ;D

      Delete
  44. korang korang korang...
    bil hotelnya boleh bayar yuran astro 5 tahun, ko... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha
      Ape laa Nizam ni..tak baik ckp mcm tu..

      Delete
  45. Korang korang korang.. aku tertipu!!!
    Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahhaha Len na ajak berangan sama laa..
      ;D

      Delete
  46. na..paling superb bab gambar makanan tu.. hahaha...

    ReplyDelete
  47. hampeh betul.. ingat la na yg pegi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahha Na mampu berangan je Dira ;)

      Delete
  48. Bestnyeeee!
    Nanti kite pergi sesama jom! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na, minta tolong vote untuk survey Gill dekat header blog tu boleh tak?
      Kalau Na tak kisah :)

      Minta kawan2 vote jugak boleh?
      Untuk survey :)

      Delete
    2. sure 1day kita pg sana Gill..kalau ade rezeki..

      pasal VOTE tu sure boleee ok sygg ;)

      Delete
  49. outchh ingat Na yang pegi . hehe . tak salah berangan . saya pun suka .huhu okay nanti kite pegi same2 okay ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha yeayyy Afisya..nty ade rezeki kita piiiii ok sesama ;))

      Now kita berangan je dlu hihi

      Delete
  50. aishh ingt die yg p..huhu.. tp kat sana segala-galanya cantik2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa Na tgk gambar pun Na da terujaa awk ;)

      Delete
  51. perghh..syoknya dapat pergi abu dhabi..hehehe..stylo mylo gak hotel kat sana..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taw xpe.... bila laaa na dpt pgi sob sob sob

      Delete
  52. ingat jna g.sy pun kena tipu bl bc..tmpt dia lawa lah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan kene tipu laaaa
      Na membawa man berangan sama hihihi

      Delete
  53. na kena cari pak arab sorg la.. merasa pegi.. hukhuk.. jeles kan tgk kina n hanis.. eeee na cpt la kawen.. pastu baru myra kawen pulak.. haha.. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alehhhh dye yg confirm2 nk kawen next year tggu na pulakkk huhuhuA

      Delete
  54. he he tipah tertipu juga akhirnyer

    ReplyDelete
  55. Bestnya gie Abu Dhabi... nok gie jugokkkk... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann best kan koh koh koh :)
      Jom kita pi sana :)

      Delete
  56. ingatkan kak jna yg pegi.. heran tetiba sbab xde plak terbace yg kak jna kata nk g abu dhabi.. ehhehe...

    Bila laaa kita dpt jejakkan kaki ke sne ye? NAK SUAMI JUGAK!! hahaha...

    p/s : nak suami yg keja kat oversea.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah kjna berangan je dlu hihi :)

      JOM emma kita gi sne bila ade rezeki lebihhh ok!
      Hahahah

      Delete
  57. laaaa....mati2 lah akak ingat na yg gi..
    dalam hati bukan main kata..
    jeles nye kat na...
    adehhhhhhh...

    tapi tengok pn leh tau..mesti best kan kalau dapat gi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAAH
      Nak share kat ita kejelesan Na kat kwn Na ;))

      Kan Eita kan syokk kan klau dpt pg sne ;)

      Delete
  58. Omak aiii...ingat betui lah hang gi....nak pow FM...ahakz....ahakz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha
      Na belum ada rezeki pg sne hihihi ;)

      Delete
  59. Sekali dah terkena daa..tapi takpe, citernya tak tipu. Mesti mahal gile hotel tu kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh
      Alaahh kak Ujie Na tak tipu laa =)

      Delete
  60. na ni jo akaun mybank ayu:159012823474.noor alina ayu bt mohd suyuti
    klu dh bnk in na gtau eh.ni no ayu:0103737834.klu na bnk in sok tghari lh ayu pos.

    ReplyDelete
  61. salam jna.
    Pekabar?
    Tirana aduka seronok tgok gambr2 yg ada...thanks sharing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi TA Na sihat Alhamdulillah ;)

      Welkem back ;p

      Delete
  62. melawat jna di pg khamis yg ceria.pekabar?

    ReplyDelete
  63. assalamualaikum jna....bestnya dpt pi sana...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam ;))
      Tu laa best nye kalau dapat pi sne..

      Delete
  64. tudia tudiaa...ketipuan kita Na. ingatkan yoyoan la Na yang pergi. baru nak cakap "wah...untunglah!" haha. kemain Na ek. moga2 sampailah kita ke sana ek..KITA ok sebab terasa nak kesana juga. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yessszaaa KITA harus pg sne okay!
      KITAAAAA hihi

      Delete
  65. you buat ape pegi abu dhabii babe ? :)

    ReplyDelete
  66. Gila tak syokkk!Na..kalau Na yg pergi lg mmg gila nk bace ye kot..hahaha...tp tula..byaran yg kwn na dpt bile bjauhan gan asben...its ok...life must go on...hope dyorg happy slalu...utk Na..cpt ckit crik calon ye :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuuuu ayuttt ;))

      Na pun mmg rasa nk cepat bersuami ahahahha *gatai nye statmnt Na #_#

      Delete
  67. mati2 ingat na yg ke sana...

    mmg gila best.. aduii bila la akak nk sampai sana

    cepat2 carik hb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syiela doa kan utk Na cepat berhubby eh hihihi ;p

      Delete
  68. ala.. ingat na g sana.. na, sy dah balik!! igt tak sy ni??? owh, na jom kita g abu dhabi jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      Mesti laa egt..
      tapi awk nak balik mana nie? bgtw sikit yg tu Na x egt kekekeke ;))
      JOM awk kita plan ke Abu Dhabi ;p

      Delete
  69. Bestnya kawan awak dapat jumpa suami tersayang !!!!
    Saya kena tipu rupanya....ingatkan aawak yang pergi.....hahahhaa.
    Baru tadi terjeles ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn bestt kan???
      Na pun xsabar nk jumpa suami tersayagg *ecewah hihi

      #So xjd jeles laa kan hihihi ;)

      Delete
  70. mmg terbaik la bile kate bukan na y g

    haha br nk jeles

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha So xjd laa Iffah nk jeles kan huhuhu ;D

      Delete
  71. wah. syoknya. tak pernah lagi jejak kaki ke abu dhabi. wah. hehe. na bila lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa kene tggu ade rezeki..In sha Allah ;))

      Delete
  72. Replies
    1. Nape u jeles??? bukan i pergi pong~ hihi

      Delete
    2. ler....ni la gara2 x baca sampai habis...hehe sowei!


      (nakkkkk suami jugakkkkkkk)


      nak ke?


      60


      ingat nombor yg di berikan....sampai penuh!



      hehe!

      Delete
  73. salam jna.
    Selesai tirana aduka di masjid.terus lawat tempat jna di malam jumaat yg indah.pekabar?

    ReplyDelete
  74. hehe ingatkan Na pegi td tau..xpe darl..nnt ade rezki kita sampai la tew kan...mna tau kita satu flight nnt kan kan kan hahaha ...tp mmg gojes giler lah kan tmptnya..klo gi takot taknak balik..ermm acaner tew...

    ReplyDelete
  75. have a great happy holiday.. =)

    ReplyDelete