HandsomeGirl

Sunday, 4 November 2012

Study Biar Lepak ,Result Biar Gempaq


Sebenarnya baru Na pasan
kebanyakkan kawan-kawan blogger Na
semua nya masih belajar
ada yang nak ambek Diploma 
ada yang Digeree
ada yang ambek Master
ada yang ambek PHD 
and esok hari yang menduduki SPM
horeeyyyyyyyy~!


Seperti title Na untuk entry kali nie
"...STUDY BIAR LEPAK
RESULT BIAR GEMPAQ..." 
 All The Best For YOU Guys


#peace



"seronoknya dapat sambung study

220 comments:

  1. Ahaa, motto inilah yg bebudak memang suka gunaa~
    Tapi kalau result tak gempak cemane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ninja 1sttttttttttt yeay~!
      klau x gempaq campak je laa result kekekk
      ^^orang yg xgempak tu adalah Na ;)

      Delete
    2. Haah la. Yeaaay! :D

      Eyyy, ada pulak cakap camtu!
      Terbalikkan gambar please~
      Haha!

      Delete
    3. yelaa mmg btul pong~ result na xtatw nk ckp ape hhhuuhu

      alaa terbalikan laa laptop or pc plx ;)

      Delete
    4. Tapi Jnaa, kalau study tak lepak. Result tetap tak gempak. Mesti lagi sedihh~

      Delete
    5. aku baru amik upsr kak na..

      Delete
    6. ok adik bundle good luck ok!

      #tapi muka awk bundle mmg cam dak upasr pun..mcm xcaya je da kawen!! mesti pakai bomoh ke botox ke kan kan kan

      hahahaha

      Delete
  2. you ni kann...i terpaksa terbalikkan laptop utk tgk u betul2!


    sexy you....muahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha
      u da terbalikkan ke???
      sweet nye youuu~!

      Delete
    2. tapikan you....


      lamanya usia pic u ni...i nak yg latest2!


      hehe....nak2!

      Delete
    3. yup yups tahun 2009 3 tahun yg lepas.. pix ni je i buat peace yg cute KONONNYA~! haha

      xnak laa publist pix i bebanyk nty orang bosan laks hihi

      da tgk movie da skyfall best x?

      Delete
    4. nice pic anyway you!


      ooo macam tu yer...bijak2!


      dahhhhh :( ....but you xder movie best pun jadi bored!


      hmmmm....

      Delete
    5. aummm..geram tgk pic tu..hikhik..

      Delete
  3. sila stadi dengan ikhlas kalau taknak dicederakan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bek u tarik ugutan u sebelum pelajar2 buat report polis..kang u menginap plak dalam hotel besi 5 bintang..terpakse i anta nasi lemak setiap pagi isnin kat u..i bnyk lagi kerja taw nk buat dari pada lawat u kat hotel tu..
      iskkkk you nii! ;D

      Delete
    2. i nak uji tahap caring u *kenyit mata*

      Delete
    3. haha *pandai putaq belit nieee ;)

      Delete
    4. ikhlas lah *buat muka bersungguh*

      Delete
  4. esok.. ada test. bukan spm. stresss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn stress ok!! egt kat Na mesti hilang stress CEWAHH~

      Delete
  5. ihiiikk thanks na..wish me...hehe perasan nk jadi budak spm pula

    ReplyDelete
  6. rindunyaa zaman study. uwaaaaaa. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan? rasa nak balik kat zaman tu semula..n study bebtul kan kan kan?

      Delete
  7. lepak tu penting.ngahngahngah

    ReplyDelete
  8. sakit leher tengok gambar.
    heheheh.

    eh, Jna gi tak interview malindo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pg lg..
      Kena tggu boss jna pg dlu..
      Klau jna nye performance bagus Insyaallah jna terus ikot je dye CEWAH..

      Wan pg x??? Klau pg na doa wan dpt ok! Insyaallah ade rezeki wan tu.
      Klau da dpt bole belanjeee mkn kan? Haha

      Delete
  9. kiteww tgh tunggu result ni,takutnyaaa kiteww izreeen :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda salah entry ni..izreen di entry counter 78 ye.. Hahah

      Xyh laa takot! Insyaallah awk score klau awk main lagu creep dgn menggunakan adik kepada gitar yg awk baru beli tu dgn sempurna! Cer upload video for new entry satt

      Delete
    2. oh yeke? takpe kembar dia pun jadilah,izreen kuasa dua :p

      saya ni masih belajar lagi lagu tu,mentor saya tak ajar2 betul2 lagi. video? saya pemaluuuuuuuuuuuu

      Delete
    3. Mana ade sama lerrrr cer tgk bebetul (^_-)

      Alaaaa malu nape nye!! Klau malu pakai topeng :)

      Delete
    4. ada iras sikt je :p

      still malu lagi acane ?

      Delete
    5. Xde iras confrim xdeeee

      Jgn nampak muka laa *still memaksa

      Delete
    6. baiklah kak jna,tapi kita still nak panggil izreen :p

      tak nmpk muka pun maluuuu jugaaaaaaa.*still merayu-rayu

      Delete
    7. arghh stressssss malas laa pujuk *merajuk

      Delete
  10. thanks jna. eee berdebar-debar lah titew. esok titew SPM. hikhik. wish me luck okay ! ngehngeh ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha sama laa kitew pongggg~
      Ni tgh study kat uptown kekeke

      Delete
  11. haha dulu kite study gila - gila untuk SPM .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp result gempak kan??? So congratssss :)

      Delete
  12. Kalau melepak macam mana nak dapat result yang kita nakkan.. Takda rezeki yang datang bergolek melainkan kita berusaha untuk mendapatkannya.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depans on ppl laaa xsemestinya smua tu xkn terjd huhuhu :)

      Delete
    2. Kih3.. Tapi nak jumpa melepak tapi berjaya tu memang sangat susah la... Melainkan melepak ngadap blog and jadi blogger yang berjaya.. Haaaa

      Delete
  13. Replies
    1. :) good luck for ur spm alaimett hehehe

      Delete
  14. Dah 6 tahun tinggalkan SPM. hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau fie 6tahun na ni da berkurun da hehe

      Delete
  15. cikna dah keja. tp boleh gak apply kot. keja biar lepak, prestasi biar gempaq. ok tak? hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okkk chaiyokk!
      Pribahasa kita bersama okay?
      Hehe

      Delete
  16. agak2 kalau di suruh exam SPM semula nak x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Confirm nakk awk!! Confirm nakkk hehe

      Delete
  17. Study biar betul-betul nanti gagal, menyesal pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha skema nye pribahsa tp cute dan BTUL ;D

      Delete
  18. PMR dah lepas dah..skrg periksa SPM pulak..lepas tu STPM...hujung thn memang mcm tu laa tipa2 thn.. :)

    semoga adik2 yg ambil periksa semuanya berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Insyaallah mari kita sama² mendoakan nye kan abang :)

      Delete
  19. huhu..wish me luck k tak lama lagi exam...& hari rabu ne sy present projek akhir...doakan tau hehe
    last sem ni hopefully tak ada sangkut2 ..amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah xde ape okay awk jgn risau!
      Egt kt na sure all is well hehe

      Delete
  20. KJNA .. WISH ME SKALI TAW .. YG NAK TGGU ORG PINANG .. HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh hehe mcm tu deq pun wish tok kjna skali taw! *kenyit mata

      Delete
  21. mee jgak lah yg mmbongkang kt umh. Huk

    ReplyDelete
  22. sy x exam ag, tp nanti dh exam, sy gtau.. tolong bg peribahasa baru ea... haha..

    ReplyDelete
  23. oh spm *lambai lambai dari jauh
    hehe..exam plg indah tak smngat nk amek, spm..haha
    jna lain lah kot..kannnnnn ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. *lambai jugakkkk

      Jna semangat jugak..
      Tp semangat yg da terlambat
      Huhuhu "̮

      Delete
  24. kite dah keja... x amik exam dah... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama
      Tp kita wishhh kepada yg study ok!

      Delete
  25. anak saudara sis ade sorang yg ambik exam. harap lulus la kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye mari kita sesama doa tuk dye ok sis InsyaaLlah lulus :)

      Delete
  26. exam datang verderet-deret pas ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa jna laa rasa debaran dye hihi

      Delete
  27. huuhu betul2 study biar lepaq result biaq gempaq.. :) gambar yg merupakan sebuah penganiayaan :D ahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker tp tak penganiyaan sgt kan..? kkekek still bole terbali kan kepala kan kna kan?

      hehe

      Delete
  28. terima kasih ye..saya akan buat yang terbaik untuk spm ni!! hahahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohh adik boni..good luck okay! *wink

      Delete
  29. nak bikin tag study biaq lepaq, result biaq gempaq ni sekurang2nya IQ biar ligat sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu awk..lama awk hilang kemana??
      study ke hihi

      Delete
  30. Waaa..hihihi..!!..(^_____^)..walaupun entry yg pendek tapi tapi tapi tapiiiiiii, berguna sgt2..=)

    ReplyDelete
  31. Replies
    1. asal kan study..jgn malas okay! hehe

      Delete
  32. hmm bila la nak smbg degree ni :( umo da semakin meningkat :( sedey ah :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALAAA xyh sedihhh ok..! org kate mencari ilmu sampai ketua ..ataw selama nya..so sampai bebila pun awk bole study *smile cepat

      Delete
    2. sedey tau kwn lain dah amik master dah :(

      Delete
    3. xyah sedihh..
      eh awak dok mana?

      Delete
  33. Mieya entah bila lah nak merasa kan. Kawan2 lain semuanya dah sambung belajar.

    ReplyDelete
  34. yup, setuju ngn na...hehhe. sb dulu pon, seminggu sblom xm baru akak studi...terok kan...hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay jugak study jugak...dari na hhmm ;|

      *menyesal kemudian tiada gunanya !

      Delete
  35. ida dl lau nak g exam je mesti bawak muka panda..;p
    balik exam pengsan tidor..huk3....

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka panda yg cute....!!!
      klau na 24jam muka segar..hihhi

      *menyesalllllllllllllllll

      Delete

  36. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  37. Ayat ni dulu akak pun selalu guna jgk Jna. Tapi part study lepak tu je yg betul. Result gempak langsung tak berkaitan. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. na plak part yg ade LEPAK je...
      study xde result gempaq lagi LANGSUNG xde ;/

      Delete
  38. hei.... tak perasan ke, ada gak kawan blogger yang ala-ala bibik? hu..hu... tak mo ngaku lah tue....he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha CUTE!!!
      kawan blogger mcm MASTER CHEF laa okje
      mcm okje pastu KA kan.?

      ni jap lagi na terjah blog okje confirm pasal makan... japp cer testtt tgk btul ke tak!

      Delete
  39. ada niat nak further study tapi rasa xlarat nak ngadap buku dah...haish apa punya perangai le tuh kan..heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe *xpe tanam kan sikap SAYA SUKA BUKA!
      -cewahh kau na mengajar orang pandai (PANGG diri sendri)

      Delete
  40. Hamboi...macam2 pesan dia ye! Eh, awak tu macam mana Na? Kak Sha nieh takde org nak dirisaukan lagi. Cuma baby Na nieh je. Dah ok ke semua?

    *ayat tu dulu akak guna. 14 tahun lepas. lama tak?*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kak sha ni..malu na #_# panggil na baby pulak hiihihi

      **ye kak sha ayat ni laa konon prinsip na mase skolah..tp yg na ikut LEPAK je kak sha lain smua TAK HADO~

      Delete
  41. Na kat saya awak tak nak pesan pape ke? hihihihi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat awkkkk SELAMAT PENGANTIN BARUUUUUUUUUUUUUU!!

      Jgn takut2 dan malu (POWER tak ayat na)

      Delete
  42. ayat ni sllu kua kat ucapan time tulis kat majalah sekolah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni na ambek ayat ni mase na form5 ;)

      Delete
  43. sa bukan student..tp mama budak..waakaka

    ReplyDelete
  44. good luck untuk semua , termasuk ana , boleh tak ? hehehe

    ReplyDelete
  45. gd luck kepada semua org..hehe

    ReplyDelete
  46. my adik amik spm.. kite lak yg cuak.. fuhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAH sbb terasa debaran nye tu kan? hihih
      anywy good luck tok adik ;)

      Delete
  47. wak pon dh lama X study jugakkk.. uuhUu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha so wak pg study oaky>>jgn memalas taw ;)

      Delete
  48. kami dulu dulu pun suka ckp mcm atu bah jna.hehehhe

    ReplyDelete
  49. huhu..kina dip...huhu..yepeeeee..setahun setyengah afgi nak habis..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy all the best to youuu kina (mcm name bestfwrn na )

      Delete
  50. saya tak ambil SPM..sob2..tapi esok ada gak exam.. dasyaatt tul..otak nie dah exam oriented.. my life for the next 2 years will be disaster.. kerja full time and weekend bljar.. time mana nak enjoy entah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah keluhan yg sgt xpuas hati tu..ala chill ok Domi jgn stress ;)

      Delete
    2. hehehe.. tak stress sngt sbb minat..tapi seyes me and exam, it's like black and white.. :P

      Delete
  51. hidup bia enjoy...jangan asyik stress yedak? huhu

    harap2 budak ambik SPM dapat menjawab dengan jayanya..aminn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan nana kan hihih *jom kita sama2 doa tok dyeorg! ;)

      Delete
  52. waaaa takutnya nak exam.. please help me na !!!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn takott relax okay..heheh tarik nafas pjg2 ;)

      Delete
  53. dya pun rindu nk smbung stdy.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dya na rindu gila kt dyaaaaaaaaaa :-)

      Delete
  54. aku sedang alami ujian hidup...
    laaaagi risau... huhuhu

    ReplyDelete
  55. aduh... cair tgok awek eden ni.. ehhh... ;p

    good luck yo puan.. :D

    ReplyDelete
  56. hope good luck to budak2 spm . sis nak amik spm jugak ke ? hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau bleh ambek lg sure sis ambek huhu

      Delete
  57. Replies
    1. Kann kita yg da besar ni rasa nyesal sgt xbelajar bebetul dlu hhmm

      Delete
  58. zamn belaja bnyk bnde best buat..klo zmn keje ni, plg best dpt gaji je la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul tu fai q best dpt gaji pun kjp jeee huhuhu

      Delete
  59. kak na kak na kak na! ein ngah amek spm nie... doakan ye... ;p

    ReplyDelete
  60. moga mereka dapat buat yg the best

    ReplyDelete
  61. betul kak ..moga-moga budak2 ni insaf laa ..haha

    ReplyDelete
  62. kita pun tgh amek exam ni...wekkkkk...hahaha...

    ReplyDelete
  63. dulu selalu guna motto ni masa tulis Biodata kat kawan2. haha. mengimbau memori silam betul la Jna...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayattt nii mmg da bertahun2 digunakan semua pelajar aien..tp selalu nye lepak tu jee yg betul kekeke

      Delete
  64. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  65. yg pntg cube sbek mgkn..all the best jgkla kpda smua calon spm... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiyuu ayut (tbe2 na beranan jd dak spm)

      Delete
  66. lama dah tak dengar ayat tu..hehehe..anyway pada readers blog Jna yang amik spm, selamat menduduki peperiksaan SPM..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  67. ngeri bila dengar ayat spm tu, tahun depan aku akan berperang dengannya, oh tidak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. shasha do the best okay!! u can do it yeay (^^)/

      Delete
  68. Dlm byk2 exam *jwb soklan dlm exam hall*, SPM la exam pecah kepala... 13 subjek sekaligus! :) Selamat ber SPM semua yg terlibat jugak.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. perhh nampakkk sgt pelajar cemerlang hihi

      Delete
  69. Selamat Maju jaya.. Jawap exam baik-baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuuu ;)(berangan japp jd budak yg ambek SPM)

      Delete
  70. selamat berjaya kepada mereka juga.. hehehe ena masih belum exam sbb baru masuk dgree... hikhik...

    ReplyDelete
  71. wah... sronok dapat sambung blajar... sy dah nak abis :)


    saya dah update :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronokkan..Na pun mcm nak sambung baljar..TP.. ;|

      Delete
  72. nak ucap selamat lah jugak.. heee~~

    rindu time belaja lak

    ReplyDelete
  73. minggu depan depann nak final exam pulak (':

    ReplyDelete
  74. Jna....mane tuan tanah kedaung niy...busy ker..??..hehehe...

    ReplyDelete
  75. sebenarnya belajar itu adalah sangat best kalau kene course nye. heheheh~

    ReplyDelete
  76. setuju ngan GB...kalau terpaksa sebab xde course yg kita nak or dah penuh acaner?

    ReplyDelete
  77. kalau result xgempak pun xpe...bleh cuba lagi.. hehe. :)

    ReplyDelete
  78. Terima kasih atas ucapan tersebut, kak. Kih kih. :)

    ReplyDelete
  79. betul tu..janji result gempak kan :)

    ReplyDelete
  80. zaman sekolah la nak tido dalam kelas pun kan.. hahaha..

    ReplyDelete
  81. Study biar lepak, result biar gempaq, bila dah berjaya nanti jangan lupa dekat mak bapak. ;)

    ReplyDelete
  82. Ya Allah Na... ratusan komen ni... menjejes ayaq liuq baca ni he...he... baru semalam ingat kat Na, terbayang je kat kapala otak, cuma lum sempat nak visit je.....hu...hu So sok eh gi Legoland.... jangan leka ambik gambau je sampai lupa nak main apa yg ada kat sana...ha...ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha na pun syikk egt okje sure da bnyk entry na tgl sedihhhhhhhhhh ;/ na belum update lagi bz segt2 legoland was superb okje tp hujan kat sne..nty na share cita pasal legoland eh hiii

      Delete