HandsomeGirl

Thursday, 15 November 2012

Boleh ke kalau nak buat WORDLESS FRIDAY?



Tadaaaaa Make Over untuk photoshoot hari tu dah ada dipasaran.
"Tapi comment yang dyeorg publish tu macam tak betul jer
sebab saya memang takde commnet apa-apa hahaha
 




***its FRIDAY~!!
Lelaki nampak handsome n macho sangat 
bila berbaju MELAYU
 

266 comments:

  1. Eh eh, macam kakak Jnaaaa je?
    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. P/s: Lelaki nampak sweet bila pakai kopiah drpd songkok. Hiks :D

      Delete
    2. hihi

      So Ninja laki ke pempuan?
      bgtw cepat ;D

      Delete
    3. Perempuan laa. Kalau lelaki, baik sye yg pakai kopiah :p

      Delete
    4. hahahahahahah
      Marah kiut!

      kalau perempuan bole kiss kat dahi Ninja
      MUAX!

      Delete
    5. *kesat dahi*
      Apa kiss kiss ni?!

      Salam maal hijrah, Jna :)

      Delete
    6. *kiss lagi*
      haha

      ^^Salam Ma'al Hijrah Ninja =)

      Delete
    7. alaa..nak kiss dahi jugak!! nak kiss dahi jugak!!

      Delete
    8. sebelum saya kiss dahi awk..sudikah awk menikahi saya..saya janji saya xkn minx ape2 dari awk **GOMBAK RINDU-RINDUAN

      hahah

      Delete
  2. Replies
    1. Alaa xyah la beli kan Na da tunjuk tu hihi ;)

      Delete
    2. nk juga baca yang lain apa yg kena tulis..kikiki
      kawan kita retis tu...

      Delete
    3. haha xde maknenya jueeeeee

      #na xtgk pun mlm hari tu cita kuch kuch hota hai ;c

      Delete
  3. wow,,, hebatnyer...

    suka tgk lelki pakai baju melayu bersampin bersongkok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel kan bila lelaki berpakain mcm tu *Gatai ;p

      Delete
  4. wahhh...cantik! pweett Jna :)
    lelaki mmg ensem bila berbaju Melayu..hehe

    ReplyDelete
  5. 'No comment' juga sebenarnya satu komen... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. even no comment pun tetap comment kan?
      hahaha ;D

      Delete
  6. fuyooo...dalam Remaja eh? dah lama tak beli majalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuyoooo bukan Remaja laa hihih ;)

      Delete
    2. majalah apa Na? hahahah. bukti dah lama tak beli majalah

      Delete
    3. yups..bukti kukuh sgt hihi

      Media Hiburan ;)

      Delete
  7. Woi! masuk majalah remaja erk...dah lama sis tak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan Remaja sis..Na da x Remaja da ;)

      Delete
  8. smala kt..lelaki pakai baju melayu n kain pelikat sgt handsome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kain pelikat Na kurang sikit..
      hihi kalau laki pakai kain batik baru SEXY! ;D

      Delete
  9. Replies
    1. Nak jugak! Nahh buku ngan pen :P

      Delete
    2. Okay Adik Bundle and Makcik Lyaa
      nty Na poss sign Na ok?
      FFuuyooo POS!!! hahahah

      ^^jahat korang!

      Delete
    3. kenapa ada gambar zizie sebalah na tu? na ramai kawan dengan retis ek..ade no fone emma maembong tak?hahaha

      Delete
    4. hahah nape emma?
      = sbb cantik laa Na.. ;)

      Emma artis baru laa Bundle..
      Na x kenal.. (belum kenal lag)

      Kalau yg Na kawan n taw pun mesti yg Bundle xsuka ..faham2 jelaa sape je yg Bundle x suka kan..takkan Na nak mention Name dyeorg kang kata na POYO..walaupun mmg poyo is my middle name ;)

      Delete
    5. Err sape yg Bundle tak suka? Yg aku tau Najwa Latip je sbb peha dea besar. Erkkkk! :P

      Delete
    6. Wahh nk peha solid je..
      Kekeke bg peha didi alias taw la!

      Delete
    7. ek..sapa pulak yang aku tak suka ni na..kompius lak aku..aku tak kisah na, asalkan pompuan, single, dahi licin, body mantap, on jer..hahaha...

      Delete
    8. TU LAHHHHHHHH LELAKIIIIIIII~~~!!!!
      hehehe

      Delete
    9. nak na bleh?single lagi tak?..hehehe...

      Delete
    10. Boleh awk..anythg for you~
      hehe nak sape?
      bgtw cepat. ;D

      Delete
  10. wahhh.... masuk majalah gtu... kna beli ni...hehehe
    Ahlam pn suka tgok org leleki pakai baju melayu lengkap... mknanya siap bersampin la...hensem sgt...kihkih

    btw ahlam singgah sini... ^-^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuuu Miera ;D

      Amboii pasal lelaki berbaju Melayu xcited lebih dye ek..
      hihihi *Gurau ;p

      Delete
  11. Hahaha! Memandai je magazine tu buat dialog utk Jna kan? Teruja sume bagai. Padahal Jna takde comment apa2 ek? Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. P/s: Tak sangka selama ni titew berkawan ngan retis :P

      Delete
    2. ramai fan die.. nak jadi tukang kipas la.. hehe

      Delete
    3. Lyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hetchu ;p

      Bundle - EEE tak baik buli Na mcm ni
      H mana H??? *need back up

      Hadira- Co-admint ni ape cita nie?

      ^^KORANG 3 MEMANG SEWEL^^

      Delete
    4. isk bundle nih!!! buli Na tak ajak pun..grrrr!!!

      Delete
    5. HOI! orang minx backup bukan minx awk jg geng Bundle laa ggrrrrrrr *berpelok tubuh

      Delete
    6. Comelnya Jna merajuk. Hahaha! Berpeluk tubuh :P

      Delete
    7. alolololo... dia majuk la.. nak eskrim tak? wink wink

      Delete
  12. wah2 sweet & sgt2 cantik ler dear!

    ReplyDelete
  13. Hehehe.
    Magazine biasalah tu.
    Yang penting Na tinggi dan Gill jeles.
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha
      yang penting 197More days!
      *xcited huhu

      Delete
  14. cantikk..!
    komen tu diorg tambah ye..hihih

    ReplyDelete
  15. weewit..

    mintak no tepon boleh..?

    hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pewiit...

      No acc nk tak?
      hahahah
      GURAU je okay *peace ;p

      Delete
  16. makin hensemgirl jna tuuu.. ehhhEe


    psst. wak dh tulis bajet gi pontianak yee.. eehHHe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Handsome kan kan kan?
      hahahaha *poyoo je kau Na

      Yeker?Okay sure Na akn terjah ke blog Wakk
      TGGU~!!

      Delete
  17. Replies
    1. tentiyuuu (kiut lak rasa cakap pelat ni hihi )
      ;D

      Delete
  18. cun! haha.. pepandai buat komen eh, taktik nk promote ler tu. nak otograph jugak na. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah Chic Na tolong marah hambekk kau hihihi
      Nak jugak ke?
      Jom jumpa hahaha ;D

      Delete
  19. Ni yg kata ada photoshoot aritu ya..dah glamer la jna skrg..

    Mmg biasa diorang menambah, sbb tu takleh caya sgt bila baca kat paper/mjlh ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa mana ade glamer..Na buat Make Over je..
      So mmg takkan laa glamer hiihi

      haha pasal comment tu myb dyeorang saja nak nampak real kot ;)

      Delete
  20. tambh mnmbah gitu...tp not nice la..ptt taye la empunya bdn dlu.huhuhu..magazine la dia..nk jugak..hohoho:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe laa ayut kita anggap je dye nak nampak real je..hihi xde ape pun tuu..

      mcm kiut je gelak hohoho
      nak jugak laa

      HOHOHO ;D

      Delete
  21. perghhh sebiji mcm izreen hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeeeeeeeeeeeeee dye ni kan xpernah putus asa dengan izreen Hahahaha

      Delete
    2. comel laa!!!! eeee org puji btl2 ni!!! jna comel g la uji bakat utk jd pelakon!!! nti awk fames sy blh tumpang sekaki hahaha!! lps 2 blh sy blog psl awk HAHAHAHAHHA!!!

      Delete
  22. sweet kalau bersampin ala skirt pendek :D
    ngan ponggong yang toing toing :)

    pasal tu pocket suka baju melayu johor.

    tak leh komen pasal picture,
    diorang block gambar kat ofis niii..
    tidaaaakkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn kan kann KIUT KIUT KIUT ;D :D :D

      Baju melayu Johor yang leher dye mcm baju kurung kan?

      Delete
  23. wah.. memang cantik bergaya ;p

    ReplyDelete
  24. wah..cantiknya.
    hehe..biasala majalah.kdg2 dia buat sendiri komen.hehe
    kwn nik ade penah msk majalah. dia kata kwn tu peminat ning baizura.padahal tak ade penah pun bgtau mcm tu. maybe wartawan nak bagi cerita tu menarik kot..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyu Nik Ros

      hahaha sampai macam tu skali..
      sabar jee kak Nik ;)

      Delete
  25. kamoo cantik Jnaaa..keep it up !! ^^
    Walaweeeiii, jgn la bagi kantoi awak xdek comment..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaceh Ain..

      haha xde laa nty org kata Na poyo lak..
      even poyo is my middle name hahaha ;D

      Delete
    2. Hehehe..u memang cantik ! =)

      Delete
  26. fewiiit!! hensemnya dia :P hehe

    ReplyDelete
  27. Femessss!!! Mintak otogerap Jna... Memandai je derang letak komen tu. Heheh. Lawak plak rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nty kita jumpa kak Lyd sure Na bg hihih ;D

      Delete
  28. Come...come...He..he.... hish diaorang ni pandai-pandai je menambah-nambah kan Na.... Apa pun tahniah ye...nape tak tulis URL kat gambau tu.....he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiyuu okjeeeee ;D
      Na segan nk taruk URL tu hahah

      Delete
  29. wahhh..retis yer skg..mintak job boleh x? PA pun jadi la..hehehe

    ReplyDelete
  30. Pergh majalah apa ni 'izreen'? Nnt nak beli pastu Na signkan. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da taw dah izreen tu meti kena ade kan kan kan?
      hehe

      Madi bak bbpin !

      Delete
    2. Haha. Biarlah. Izreen wajib tau. Kita tak pakai belakbewi awokkk. Sobs

      Delete
    3. Aik ayuz ckp madi mna yg pakai bb?? Confuse..xpe xpe abaikan phone tu dan abailan izreen.

      :)

      Delete
    4. madi lain kot, hehe. ayuz yg pakai bb. okay okay izreen :P

      Delete
  31. Jna, canteknya anda.. :') boleh lah share tips nanti!

    pssstt : ayat terkahir tu memang betul :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips??? seriously awk?
      hahha bek awk minx tips org lain ;)

      #ayat terakhir tu kan? kiut sgt kn?

      Delete
    2. kat fireflyz ramai ka yang berbaju melayu? ngeeee..di finance ada juga, tapi sudah berpunya...muahaha

      Delete
    3. Klau hari jumaat juling mata tgk lg² kat HUB :)

      Delete
  32. cantiknye Norjana ni..hehehe


    komen tuh mmg nmpk hasil luahan org lain hehe bkn dr coment awk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiyu iimaaaa ;D

      hahaha btul jugak tu luahan dari org lain tapi name Na kn?
      pun bole hehehe

      Delete
  33. Cun melecun...nasib baiklah kat rumah dah ada isteri dan setengah dozen anak..hehehehhee...

    ReplyDelete
  34. tu dia dh kuar magazine! lps nie meletup cik na kite... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaallah awk xde laa
      tu Make Over je laa ;)

      Delete
  35. hahaha kantoi ap yg dorang tulis tu xbtoi .. kikiki . xpela asalkan dpt masuk mjlh . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe dyeorg saje kot..tp ok laa cmmnt tu NA mmg teruja sgt time tu :)

      Delete
  36. Malem sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you rengga for ur support.
      :)

      Delete
    2. omment ni sama la macam comment yg kat blog H. hehe

      Delete
  37. popular ni.msuk mjalah...;)
    cntik sgt na...big clap 4 jna..yeay..!!!

    ReplyDelete
  38. terbaik.. hai model.. pewwittt..

    ReplyDelete
  39. Replies
    1. Wahhhh dieyyyy wahh wahh
      Hehhehe :p
      Malu naa diey hehe

      Delete
  40. hamboii masuk majalah lah youu. yang si majalah tu kantoii, buat komen semata mata. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe dye sje je tu..myb dye nampak na teruja kot :)

      Delete
    2. ceh, teruja gituu. saya pun nak rasa teruja lah, bole join sekali masuk majalah. haha :P

      Delete
  41. Na masuk majalah apa ? nak beli nak beli. lepas tu nak show off nie kawan kita. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xde kerja Fie.. ;)
      Media Hiburan Fie.

      Delete
  42. Amboi Jna. Dah jadi retis! Nak sign. Hihi.

    ReplyDelete
  43. cantik lah.. modelling tu..hehe sesuai sgt sbb jna gorgeous ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyk nye pujian ..
      kembang hidung..
      tenkiyuu awk ;)

      Delete
  44. Simplesmente lindo!
    Trabalho maravilhoso!
    Beijos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MUITO OBRIGADO
      Bom saber que você
      ABRACE
      ;D

      Delete
  45. Replies
    1. Eh..
      haha
      nty kita jumpa Na bg ek *poyo tak
      hehehe ;)

      Delete
  46. best tak masuk majalah? hahaha.soalan bonus di pagi sabtu.hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tataw nak jwb soalan bonus tu arina hehehe
      :D

      Delete
  47. gua dah agak dah.lepas jadi retis mesti hubungan kita kacau bilau.kan kan.tapi awak taknak dengar.

    ni apa kes ni bukak tudung saji ada helaian majalah media hiburan gadis ensem anak siapa entah dengan bunga kantan je dalam talam ni.hais.

    kita putus cara baik ye awak.kis dahi.kbai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeee awk suka menuduh..xkn jd ape2 nya dgn relation kita..nape awk cepat sgt give up ni haishh..da xyh putus2 ok!

      Malam ni kan anniversary kita..
      kita kuar okay!

      #awak kan dahi saya berbalut sebab kena jahit..
      mcmne awak nak kiss? hehee

      Delete
    2. asyik nak putus mesti anniversary.mcm lah org tak tahu tarikh sebenarnya.redha je lah.

      anniversary kan?ok.gi joging jap.

      #lain kali jgn nak manja beriba bagai time org menjahit.itu nasib butang baju.kalau time tu sdg jahit alas meja anyam bunga mawar 8 kelopak tak ke penuh muka jadinya.

      Delete
    3. wkwkwkwkwkw da mmg btul anniversary kita hari ni..awk je yg asyik nk nk putus bila anvsary selamat saya ni yg selalu pertahankan hubungan kita iskkk awk ni..

      #tu laa lain kali jgn amnja kan saya..mmg laa sy mengade2 ;D

      Delete
    4. *pandang mata..pandang muka dia*
      iyalah-iyalah.anniversary kita lah.hais.tahun ni je dah 11 kali anniversary.sebulan sekali.sampai gua pun dah lupa bulan berapa sebenarnya.yang pasti 16hb.manja betul.

      #start anniversary bulan depan SIAP..mengada sangat gua jual kat pakcik jual botol.

      Delete
  48. woooooo...kuar majalah seh...nak sign...haha...

    ReplyDelete
  49. eh eh cam kenal ah ? ekhem :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah mcm kenal..awak laa yg bbm dgn kita smlm kan kan kan ;D

      Delete
  50. rasanye tak boleh.. boleh tak repost benda nie rabu depan.. kekeke

    :P

    ReplyDelete
  51. taknak komen mekap. nak komen baju.

    baju cantik!!!

    ReplyDelete
  52. macam pernah tengok larr.. tapi dimana yer. eheee

    ReplyDelete
  53. glamer lah jna lepas ni kan....
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nye glemer ita buat Make Over tu ;)
      hihi

      Delete
  54. salam jna.
    Malu pulak rasanya nak singgah sini lagi..jna org pemes.segan la tirana aduka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip tak baik ckp camtu...
      femes ke x femes nape nk segan..
      isk isk isk
      Jna masih yg dlu TA kenal okay..
      ;)

      Delete
  55. oh jna magazine mana ni?/ nak tgk sikit.. alorhh.. mcm mana ni jna dah femes d'amos

    ReplyDelete
  56. wahhh kak jna msuk majalah!!! tahniah sis! sis memang cantik pun, macam model.. i like u.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. i LIKE you 2 3 4 5 6 7 8 9 ;D
      Tenkiyu Ena.

      Delete
  57. phewit. hye model..hehehe. bdw, u mmg gojes la jna. =)

    ReplyDelete
  58. untung dpt msuk magazine.. saya bila entah..hehhe..tahniah sis

    ReplyDelete
  59. hahhh, dah kuar majalah dah...cantekkkkkkkkk..nak sain..lallalla

    ReplyDelete
  60. Hu..hu...... Na.... ni dah Sunday dah!!!!.. dating eh!!!

    ReplyDelete
  61. WAH .. BESHHNYE .. KJNA DA FEMES LA .. WIWIT WIWIT .. NK SIGN BOLEH ? HIKHIK .. UNTUNGNYE ..

    ReplyDelete
  62. wahhhh sign sign mkat dada i hakhak

    ReplyDelete
  63. Gadis ayu msuk majalah dh rupanyer! Gojess awk... Nak autograph juge... ;)


    #pls sign di hati sy! ;P

    ReplyDelete
  64. wh. jna masuk majalah ek? pemes ni. hikhik

    ReplyDelete
  65. wah Cantik ea mba Jna ampe masuk majalah

    ReplyDelete
  66. amboih cantinye sis jna msok majalah , untung la , nak mcm tuh jugakk . :/

    ReplyDelete
  67. na retis rupe nye... tak sangka :)

    ReplyDelete
  68. HAMBOIIIIIIIIIIII
    jna dah jadi retissssss

    ReplyDelete
  69. giler..ade aku berkawan dengan model malysia rupanya..haha..tahniah2

    ReplyDelete