HandsomeGirl

Friday, 18 January 2013

RETRO PARTY NIGHT + CONTEST U HAVE TO JOIN *WAJIB*


SELAMAT DATANG KE RETRO PARTY FIREFLYZ
BERTEMPAT DI HOLIDAY IN GLENMARIE
PADA 29 DEC 2012
seriously baru sekarang baru nak upload Na -_-" 
 OMG-->Oh Meriah Gila party malam tu
Nampak tak picture pertama tu Na dah ada sorang peminat =p
pix kedua pun masih sorang peminat ;)
pix ketiga dan empat wah dah upgrade,ada 2 orang perminat =D
dah kelima ada beribuuuuuuuuuuuu peminatttttt ohsemmm  \0/
 
Party bermula dengan ucapan dari CEO FireFly  iaitu Ignatius Ong
Na tak pasti sangat apa yg di ucapkan pada malam tu
TAPI yang paling pasti tahun 2013 gaji semua staff akan dinaikkan lagi
dan kami ada BONUSSSSS!!! HOOREYYYYE~! 
 Dengar perkataan Bonus tu nampak tak kegembiraan dekat muka Na
walaupun hakikatnya Na tak berapa suka dengan mekap Na malam nie 
macam terlalu mature laa kan?
Banyak jugak game yang dyeorg adakan pada malam tue.
salah 1 nye seperti pix diatas "pencarian pakaian retro terbaik"
Dan pemenang nya dah tentu laa yang tunjuk DADO tue haa
tak sio sio ekau tunjuk doda tu jang hihi
 Ni konon-konon WonderGirls for FireFlyz laa kiranya
ada jugak acara tari menari malam tu
sayangnya Na tak beberapa boleh nak beraksi sangat
sebab kaki masih belum baik sepenuhnya masa malam tu
kalauuu tidahhh habesss semua kena tapau cewwwahh~~
 Nampak tak walaupun Injured Na tetap mengHAVEFUNkan diri
memang tak lah Na nak duduk diam-diam huhu
 Snap with the bosses
with Boss again
 hacummm #_#
 GEDIX's GIRL x0x0
GEDIK's BOY x0x0
 AWESOME frwns
Bestt gilaaa party malam tu we had so much fun kan babe!
yang paling best KAWAN SAYA shakiena yang berbaju kuning tu
dapat Ipad3,Syafiq yang sebelah Kiena tu dapat Bold1
(tahniah fiq dapat downgrade BB dari Bold5 ke Bold1)
HAHAHAHAHAHAH
yang lain semua dapat ticket percutian je.
BORINGGG~!!!

-----------------------------------------------------------------------------
JOIN THIS CONTEST!!!!
kepada anda yang banyak bagi idea sebelum Retro party haritu
Na harini nak buat contest.
Na ada NAME LIST kan 24 benda yang ada dalam handbag Na
(tidak termasuk wallet ye)
apa yang korang kena buat just teka 15 sahaja,
dari 24 benda yang Na dah senaraikan.
CARA-CARANYA mudah jew 
Jawab 15 benda sahaja yang anda rasa ada didalam handbag Na
 jawapan hendak lah dihantar ke email : huneystar@yahoo.com
kemudian COMMENT DI ENTRY INI sahaja seperti : " saya dah email Na =)
Na akan check jawapan yang anda berikan
dan Na akan reply berapa jawapan anda yang betul
CONTOH:-
Bundle : aku dah email kau Na.
Jnalo : 8                              
                   (bermakna dari 15 yang bundle teka hanya 8 yang betul)
 Jadi bila Na dah bagi jawapan tu, kalau anda rasa ingin mencuba lagi
anda harus la menghantar jawapan semula ke email yang sama
 dengan 15 jawapan lagi 
(Anda dibenarkan mencuba sebanyak 2kali)

Na akan memilih 4 orang pemenang sahaja
  yang mendapat jawapan yang paling banyak  betul meneka benda 
yang ada didalam handbag Na. *mudahhh nyeeee 
Na akan publishkan jawapan Name List tu pada 21JAN2013.
(from there korang boleh tengok tarikh yang Na name list kan tu
adalah pada 18JAN2013 so tak ada penipuan dari segi
ammend  the name list ke kan?kan?kan? )
  
Hadiah merupakan Tshirt dari Fireflyz
cantikk weyhh ada hitam dan putih
ada saiz lagi weyhhhh *bestttnyerrr
(pix akan Na upload kemudian)
 APA TUNGGU LAGI EMAIL SEKARANG!!!!!
 
kapada perempuan sure laa korang lebih pakar kan?
sebabnya ada kemungkinan apa yang ada dalam handbag anda
mesti Na pun ada BETUL TAK? BETUL TAK? BETUL TAK?
yang lelaki pulak selongkar laa handbag GF/TUNANG/WIFE anda.
cepattttttttttt tarikh tutop contest ni pada 21JAN2013


anyway TQSM kerana banyak support Na!!
im so love you guysss!!!






hainom OKje maaf sebab lambat upload pix retro Na hihi

244 comments:

  1. Jnaa macam living doll tahu tak?!! :DD

    ReplyDelete
  2. alamak.. sy xd handbag laa.. hohoho.. jap, emma try eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde handbeg tak boleh try emma
      heheheh gurauu jeew..!

      JOM JUMPA MALAM NI?

      Delete
    2. heheh.. kak na, sy dh send jwpn sy.. cek r.. hohoho..

      nak jumpa? kat mana?

      Delete
    3. Dah cekkkk!
      Jawapan Emma 8btul.. Yeyyy!
      Cuba lagiiiii
      Hebakk jugak emma walaupun xde handbag hehehe

      Kat kelana jaya laa jumpa.
      Emma katne skrng?

      Delete
    4. yg slh ape kak na? xd klu k? hahahaha... xtw dh ap yg ad dlm hndbag.. haha..

      kat KJ la, bertapa di rumah ni.. hohoho..

      Delete
    5. mana boleh bgtw..
      HAHAHHA

      cuba lagi..!
      Emma free tak klau nk melepak??
      kita gi CURVE nak?

      Delete
    6. ceh.. sy bagi jwpn lebih dr 15 bleh? hahaha.. sy jarang kalah men teka teka nih..

      lepak? heheh.. kakak sy ari2 lepak kt bwh, tp sy x join.. sbab sy kurg suka lepak.. hahaha.. lgpn sy pokai la skg kak na.. siyes!

      Delete
    7. Cakap besar tak guna Emma. Bagi la jawapan 15 betul dulu. No rasuah okeyy! :P

      Tapi kalau Emma dah taknak try pun bagus gak. Bagi chance kat akak je laa :D

      Delete
    8. hahahahaha
      ayat last tu mcm xboleh blah taw Lyaa...
      kang emma guna kuasa bomoh padan muka Lyaa =D

      Delete
    9. hahaha.. kalo kak lya teka mst lagi byk yg betul dr sy.. nt dpt baju, bahagi 2 tau.. hahaha,,

      kak na, sy cuba skali lg! tp sy rsa score sy akan menurun laa.. haha..

      Delete
    10. Emmaaaaaa congratssss Now Emma dahhh boleh duduk diam2 kot..
      10 btul!!!! Byee lyaaaaa Now da ade 2org yg point tertggi hahhahh

      Delete
    11. 10?? uwaaarghhh! asal susah sgt nk dpt 15.. kak lya~~~~~ jom kta bkerjasama.. hahaha... xkan kak na letak pakaian dlm handbbag? keh3.. ke letak kasut? haha

      Delete
    12. Aik baju kasut bagai mcam bawak almari emma hahhaha

      Emma xyh kerjasama laa dgn Lyaa dye tgh meninggi hidung tu..sbb dye skrng yg paling tggi.

      Delete
    13. Hahaha! Emma, camne nak bekejesama? Kan leh 2x try je kan Na? :P

      Emma nye point pun tinggi tu. Harap2 takde org len leh teka lagi tinggi la. Hihihi. All the best Emma! :D

      Delete
    14. Hahhaha Lyaa kedekut jwpn share laa dgn Emma..amacm berani tak???
      Kakakkak

      Delete
    15. Eh? Manede kedekut? Hahaha! Kalau Na bagi, boleh je share jawapan ngan Emma. Ngeh2 :P

      Delete
    16. alamak ai.. lupa la plak 2 kali je bleh.. hmm, xpelah.. redha je laa.. hahaha.. kak lya, share jwpn cepat.. konpius ni asal la sy dpt 10 je..

      -nt nak solat hajat la.. kih3-

      Delete
  3. si gadis berbaju oren tu cantik :)
    kirim salam pada beliau k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju oren sape Iva???mcm xde je org baju oren.

      Delete
    2. owhh..yang bersarung tangan sama color dengan baju tu :p

      Delete
    3. LOLOL~
      kecelaruan mata namanya..hahaha :)
      simple and sweet...
      wewwiiiitttt

      saya dah email Na =)

      Delete
    4. Ivaaaa u btul 7 \(´▽`)/ !!
      Tryyy lagi :)

      Delete
  4. Dalam handbag?? huhu... ape yg Jna letak dalam handbag ye... dira tak pakai handbag la... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronoknye takde handbag.
      Na klau xde handbag tatw laa mcmne nak berjln ;)

      Delete
    2. jalan pakai kaki ye na.. harap maklum. :p

      Delete
    3. Gotchaaaa!!!
      Dushh dushhhh!!!!

      Delete
    4. na tumbuk ape tu? tumbuk angin? dira ade kat sini la na.. bukan kat sana.. hehehe B)

      Delete
    5. na, email na kena spam. huhu

      Delete
    6. tak tak tak..
      Na dah bace jwpn Dira...
      6je btul..
      tak hebat laa Dira ni HAHAH
      cuba lagi cepattttttttt.

      Delete
    7. HAHAHAHAHAHA

      tak payah la na... orang tak pakai handbag ni, tak reti nak teka-teka apa yg ada dalam handbag ni... huhuhuhu :p

      Delete
  5. wah
    meriah dan menarik jer bila tgok banyak gambar2 nih

    ReplyDelete
  6. Na rietta dh emel....ekekeke....xtaw lerr berapa yg betul....hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sygggg u got 6 correct answer..
      Try lagiiii ye.

      Delete
    2. Sygggg u got 6 correct answer..
      Try lagiiii ye.

      Delete
    3. rietta dah mel second try...ekekeke....demi T-Shirt Fireflyz....

      Delete
    4. hihi Na dah check..
      8 answer yg btul =)

      Delete
  7. Na umur kau berapa? sebab kalau umur kau 26,27 serius nampak muda macam baya baya fie je. Huhu. Na cantikkkkkkkkkkkk sangat. Fie nak join, kejap g eh. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie Na 26 nak ke 27 taw.. Na nampak muda...! Aduhhhh 1 pujian yg buat Na tak tdo 2hari Fie hehehe..! Mungkin peragai kot yg mcm kanak ² ceria heheh

      Delete
    2. Haha betul na, fie pernah dengar orang cakap kalau nak nampak muda harus selalu gembira dan jangan mekap tebal tebal. Huhu. Eh na fie dah join aktivit anjuran na. Kemainnn ioll aktiviti lagi. Hukhuk

      Delete
    3. Na dah check fie tp 8 je btul....
      Cuba lagi skali

      Delete
  8. wa...Na cantik sgt malam tu...siap ada peminat lagi ye..class gitu... nampak meriah kan Na...

    kak ikut contest Na.. dah email ya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakkkk atieeee bnyak dah yg btul..
      8 taw!! Kak atie cubaa lagi!!!!
      Cubaaaaaaaaaa ok!

      Delete
  9. Na, mana ada make up nampak mature? Okeyyy je :D

    Alaaa. Boleh 2 kali try je ke? Banyak tu 15 barang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau jangan Pakcik. Terasa H ngan H. Hakhak!

      Delete
    2. Iklan tu yang kejam, Pakcik. Kahkahkah!

      Na check email sekarang! Kalau salah pun, cop tshirt tu satu pelisssss. Mwehehe :P

      Delete
    3. Kenapa Na mcm xfaham pasal susu tu?? Ade ape ² yg Na tertgl ke??? :(

      Ahhh Lyaa tak hebat langsung!
      5 je btul...Lyaa wajib cuba lagi...WAJIB!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    4. Grrrrrr! Tp 2x je boleh? Ahhh dah give up! Sebenanye Na saje je tukar jawapan tu kannnn? :P

      Delete
    5. Yelaaa try laa lagi..
      Na tak tukar..kan Na bgtw..nty Na publish kan jawapn yg Na da list kan...takde penipuan ni.. Na seorg yg jujur...!
      :)

      Delete
    6. yess yes dapat kalahkn kak liyaa . mihmihmih

      Delete
    7. Erkkk! Ada orang riak :P

      Farina, meh share jawapannn. Hahaha!

      Delete
    8. HAHAHA jgnnnnn Farina bia dye fikir sikit..
      bukan nye susuah pun jawapan tuu kan?
      hahahah

      mana Lyaa jawapan cepat laa email..takkan Nak google smua org kot?

      Delete
    9. Kak Liyaa : hahaha mana ada riak kak. lau riak dah buat entry dah pun niee ;p ala akak ni sampai 21 hb kot ? bduyun lagi org belum try ntah2 score 15 t (;_;)

      Kak Jna : susuah ? haha tapi kan sumpah pelik ape ntah ada dalam handbag sis sampai 24 barang . phew ~ :D

      Delete
    10. HAHAHAHA itu pun ada yg tak di name list kan taw..kang korang pening nak fikir hihihi ;D

      Delete
    11. Farina, try la lagik. Kan ade 1 chance lagi. Mana tau this tyme dapat 15 points. Dah takde org leh celen. Heheh! Go Farina go! :P

      Na, kejap ek? Kena pikir habes2 sbb ni last chance kan? Hehehe :P

      Delete
    12. Wahhhhh Lyaaa mcm main bomohhhh jeeee Lyaa dah jwb 13 yg btul yeyyyyyy \(´▽`)/

      Delete
    13. Erkkk! Baru je jumpe bomoh kg sebelah tadi. Heheh! Betul ke Na 13? Alaaa lagi siket je. Ada 2 hari lagi. Harap2 takde sape leh celen. Cheh! Hasad dengki :P

      Thank you Naaaaaaa :D

      Delete
    14. waaaaa... kak lya dapat 13???? ni mst rasuah kak na kan?? cpt ngaku! hahahaa...

      Delete
    15. Erk! Rasuah tu apa Emma? #_#

      Taktau rasuah tu apa camne nak ngaku :P

      Delete
    16. err.. rasuah tu nama gadis cantik yg tggl d shah alam.. -___-

      Delete
    17. hahaha *sedih tergugat . wkkwwk

      Delete
  10. sebab aku pembantu admin kat sini dan jawapan2 tu semua aku dah tau,aku dikecualikan join..

    tapi...sesapa nak jawapan yang betul, sila email aku..aku bukak bidaan bermula rm 1.00..sapa yang membida tertinggi, aku bagi jawapan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa takde sape nak bid. Bagi aku je la jawapan tu. Teringin gak aku tshirt firefly :D

      Delete
    2. Perhh rasuah baik punyeee Admin Na ni hehhehe

      Yes Lyaa! Kenaa cuba!
      Lyaa xkn menyesal kalau dpt T'shirt fireFly tu...!
      Cantikkk gilaaaaaa hehe

      Delete
    3. Syida jgn putus asa kan semangat Lyaa BOLE?
      hahahahaah

      Delete
    4. saya mulakan bidaan dengan RM 1.10..hahahaha

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  11. Na..dah pos laju dah..takyah nak check sangat lah..confirm betul..pos je baju tu laju-laju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahhahahahhaha bnyk ² email awk nyeee yg buat Na nagis taw!!!!!
      Ape pulak Na bawak pisauuu rimbo???? Nak buat ape pisau tuu ngokk! Hahahhahah

      Awknye jawapn 5je btul!
      Plz try again awk :)

      Delete
    2. pisau rambo!!! perghhh, gila arhh!

      Delete
    3. tu la pazil egt Na peragut kot.. bawak pisau rambo -_-"

      Delete
    4. Pisau rambo tu kan untuk safety Na. Heheh :D

      Delete
    5. agak2 laaa bawak pisau rambo????

      Delete
    6. semalam baca ada lagi 'anugerah kasi nagis' dapat t-shirt size s selai..tapi check tadi dah takde dah..huh..ngelat ni..

      tak kira..NAK!

      Delete
    7. Hahaha ape pulak awk try lg jawab... cepat hihi

      Delete
  12. cantiknya model kita sorang ni, kita maleh nak teka, tp kita nak tshirt tu jugak, tak kira, nak jugak ahhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa teka laa teka lah teka laaaaaa

      Hai madi! Sihat??
      :)

      Delete
    2. haa kita dah teka dah tau.

      alhamdulillah sihat je, Na sihat?

      Delete
    3. yeyyyy 8btul..
      cuba lagi atlest 10 btul..
      skrng ni ade 2 org lagi point sama Madi..
      try ur bestt =)

      Delete
    4. Erk! Kenapa sume org terer2 asyik 7-8 yg betul? Grrrrrr

      Delete
    5. hihihihi
      try ur besttttt kakak Lyaa..!

      Delete
    6. kejak nak pikir ni, apa lagi eh, haih. :p

      Delete
    7. Madi 12 btul utk 2nd chance hihi

      Delete
  13. lorr... tak de polkadot dress...

    hahaha...

    ReplyDelete
  14. KJNA .. SUNGGGGGGGGUH CANTIK :) SUKE PENAMPILAN KJNA .. HIKHIK .. WAHHH .. RAMAINYE PEMINAT AKAK .. UNTUNGGGG LA .. EH .. ADE CONTEST ? NAK TRY LA .. TP DEQ XDE HANDBAG .. HAHAHA ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deq check balik email mana awk send..sbb xde laa email from deq.

      Delete
    2. Deq awk berjaya jwb 8 yg btul; )

      Delete
    3. Deq awk btul 9 deq hihi
      klau nak cuba lagi dipersilakan =)

      Delete
  15. baju Na cantik tahu. cantik!! i love it :) seriously!!!1

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju je laa cantik sekarang ni??
      HAHAHA

      Delete
  16. kurus je naa ni.. suka lah.. bdan ena sekarang, ya Allah, berombak2 sana sini.. huaaaaaaaaaaa... btw, naa sgt cantik, i loike u.. nanti bg tips camne nak jaga badan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na dah gemok Ena...
      mungkin dlm pix tu menipu sikit kot =D

      Delete
  17. serius sis na cntik sangat . wahh ade pmnat gitu . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh ade peminat lagi kan??
      HAHAHAH
      gurau jewww tuuu =)

      Macehh pyka =D

      Delete
  18. Kalau aku teka kang merepek2 Na...Sebab dalam handbag aku benda merepek2 je ada..Hahahahhaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ggrrr bek jgn teka mcm menakutkan je bunyi dye..
      mesti ade paku hammer cangkul kan?kn??

      Delete
  19. Replies
    1. wahh hebat jugak..so far dah ade 4 org persaing yg sama ponit...

      awak berjaya meneka 8 yg btul yey!

      Delete
  20. Replies
    1. perhhh tebaikkkkkk!!!
      10 yg btul.....
      awkkkkk yg paling tggi ranking utk contest ni..
      jgn bgtw org jawapn ok!! RAHSIA
      hahahahah

      Delete
    2. haha Alhamdulillah ! ada harapan tak even tk cukop 15 ? :D

      Delete
    3. boleh jewww setakat ni awk yg paling tggi =)

      Delete
    4. tapi hakikatnya sy pendek . wkwkwk *ayat mengong

      akak kasi baju sy kasi Ki Sun ;p

      Delete
    5. hahaah ye ker??
      wahhhh sukaaa nyee dapat ki sun..
      HAHAHAHA

      Delete
    6. hehe tp akak p cari sendiri la sy tatau mna dy ;p

      ala tergugat la kak (;_;) cepat la tutup contest . muehehe XD

      Delete
  21. Hamboi...hamboi..sakan nampakkk!!!! Okje Rasa sanggul tu kurang besar...dan kurang atas...baru nmpk retro...ho ho..yoyo'o okje...bute pesen ada hati nk komen....he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rambut Na dah cukut tinngi malam tu okjee cuma tak besar jewww heheheh =D

      Tapi cantik kan adik okje muahahahaha

      Delete
  22. Na..kalau taknak teka tapi nak tshirt boleh x? :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bolehhhh..
      H kena teka gakkk..
      HAHAHA =D

      Delete
  23. amboi NA meraih giler ni... alamak nak teka2 ni mmg x reti lah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meriah kan hehhe xpe kak..klau xtatw xpe kak.

      Delete
  24. cantiknya naa...!
    happening gila kan..!
    tgk pic pun tahu OMG...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG-ohh memang meriah gilaaa hahahha :)

      Delete
  25. na!!! cantik lh..meriahnya!! sempat lgik ke dya nk teka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macehh Dya!!! Boleh..tarik tutop 21JAN..so boleh cuba lagi yee.

      Delete
  26. tolong tgk jawapan i , n bole bg berapa betol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye I dah check 19 yg btul..even I suruh answer 15 je..
      Sbb u jwb lebih² kira batal laa u nyer penyertaan hahaha

      Delete
  27. Na nk join jgk dh email.. Smpai x? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha kin dahhh check dahhh kin nye jawapan kin 6 je btul :)

      Try lagiiiii muahahhaa

      Delete
    2. Ala x ckup hebat la ni nk kene tny crazyk ipohmali la... Hehe.. Jeles tgk retro party last year.. Mst lg best dr dulu kn..

      Delete
    3. Xde kinnnn dlu lg best!
      Tahun ni merepekk sikit hihi

      Delete
  28. Na...

    aku follow kau.

    terus2 aku emel ko jawapan.

    ce tengok2 kan :)

    pari2cumel@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na dah check email ade 7 yg btul.....
      Cuba lagi cuba lagi cuba lagi....

      Delete
  29. Naaaaaaaa pakai sarung tangan tu memang retrooo sangat tau. sukeeee !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naaa, join jugak..dah send emel, sila cek..
      pu3_boolat@yahoo.com.my

      Delete
    2. Naaa xde laa email Na...cer cek semula Na.

      Delete
    3. dah resend ! cepat cek smulaaaa..

      Delete
    4. Dah check nana ade 7 yg btul ..
      nana cuba lagi

      Delete
    5. kalau 7 je yang betul Na bagitau lah mana yang betul mana yang salah. Baru senang nak betulkan. Hahaha

      Delete
    6. hahahah mana boleh..hihih =D
      x mencabar mcm tu..
      cepat cuba lagi

      Delete
  30. fine la... na pg x ajk pakwe ni kn..ehhh...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa pakwe ni kan BZ so Na pg laa dgn kekwn Na hahaha :D

      Delete
  31. sangat retro. itu abam tunjuk dado...tak sio-sio. monang jugak!! haha.


    Na lawa la...tapi nampak lain bila ikat rambut sanggul2. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na..aien dah teka2. saje je..kot betul banyak best la. kalau tak..dok diam2 je. huuuuu.

      Delete
    2. Hahaha lain kan??
      Mcm anty² sikit kan Aien..

      Aien Na dah check jwpan Aien 8btul... Huhuhu try lagi,masih ade mase...

      Delete
    3. 8 + 8 = 16 =_=" padahal nak 15 je.


      tapi tak boleh try lagi...xtahu mana yg betul. haha. takpelah...takde rezeki. :D

      Delete
    4. Ape pulak xde rezeki so far ade 2org pemenang je..
      Lain smua sama point... nty na akan wat mcm lucky draw ye... thigh...

      Delete
    5. eh. ada ek?


      mekar balik bunga2 harapan. HAHAHA

      Delete
  32. Honestly make up tu memang tak berapa sesuai sangat dgn Jna. Tapi Jna tetap cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul tu syg na pun tak suka mekap tu hihihi mcm ape je muka hahaha

      Delete
  33. xper la Jna, next dinner leh melaram lagi..apapun Jna tetap cun di mata akak..;)

    ReplyDelete
  34. wahhhhh.. meriahnya. cantik dressing macam tu. so sweet.

    p/s: kak mia follow sini dan promote blog ni di fanpage gengblogger

    ReplyDelete
  35. klu dah cantik dress cam mana pun tetap cantik adk akk nih :DD
    mmg nmpk meriah party tu..sonok apa dpt tiket percutian tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha tggi nye pujian tu kak..
      Tenkiyuu kak :D

      Delete
  36. sangat meriahkan.....


    http://yatdhamid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Replies
    1. Awkk na dah check email awk ..
      awk dapat 8pointttt ;)
      cuba lagi...

      Delete
  38. retro.. bukan main lagi party... hehehe

    ReplyDelete
  39. Tinggi jugak Jna ni..sama tinggi dengan scroll komen ni..scroll2..ha! Jumpa box komen.hahahahah

    ReplyDelete
  40. wah..happening sungguh dinner Na! Na lak cantek as always :) oh t da dpt bonus tu, blanja la Indah skali eh Na ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi x SEhappening last year laa Indah..
      wahh dah order belanje dlu ni..
      hihihi In Sha Allah..
      Jommm kita dating baru boleh belanja =)

      Delete
  41. ekhem ekhem yg boss tu cam kenal je :p
    naaaa asal slim sangattt niiii . dahlah tinggi .muka licinnn . eiii jellyyyy iolls :c

    ReplyDelete
    Replies
    1. hacummm..kenal ke muahahahahha
      mana ade slim sgt..itu pun dah bambam sikit tu =D

      Delete
  42. seronok company buat party macam ni...
    ikut tema lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn hihii =)
      Na pun suka..klau ade every year lagi syok!
      HAHAHA

      Delete
  43. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tu dia, kemain panjang.. hehehe..

    nk teka, tp mcm dh xde harapan lak.. kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah
      macehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (pjg jugak)
      hihihihi

      Delete
  44. piwittt meletop la kau malam tu haha. nak autograph blh? hehehehe. mana gmbr lain? sikitnya? tak puas nak tengok :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiks..tu pun rasa mcm dah bnyk dah HAHAHA
      mmg xde bnyk pix pun Shalee..sbb bz bergossip mlm tu hihii

      Delete
  45. meriahnyer.best tgk.
    kurusnyer Na.dah la tinggi dari yang lain..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA
      mmg Na tggi dari smua org kat sne..kekekek
      =D

      Delete
  46. Cantiknya Na, majlis pon meriahnya. Sakit² kaki pon dtg juga yer. Mesti lagi banyak bonus bos bagi nih.

    " saya dah email Na =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na dahh check Kak Fiza jwb 7 yg btul... =D

      klau nak cuba lagi cepat email ye..
      harini last day dah..

      Delete
  47. wah..syoknya annual dinner..hehehe..meriah giler..sib baik kaki na dah recover skit..hehehe

    nak kena teka 15 item ker??banyak gak tu..dah la tunang or gf xde...nak selongkar beg sapa??hahaha..since dateline dia hari ini kalau sempat nanti lan email..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lan..cepttt email ye..klau gf smua takde tak pe Lan teka jeeee hihi

      Delete
    2. Lan da email Na...

      Regards,
      -Strider-

      Delete
    3. Na dah check ..
      Lan hebat jugak ade 9 yg btul hihih
      =D

      Delete