HandsomeGirl

Monday, 21 January 2013

Siapakah pemenang yang bertuah???

Guys! yang join contest Na
maaf sebab lambat nak upload pix 
Tshirt yang bakal korang menangi weeeee~

Black kaler (cantikkk kannnn ! )
untuk orang yang macam Na pakai 'xs
itu pun Na rasa besaq hihi
so kepada pemenang sila lah memilih saiz yang sesuai untuk anda =)
opss lupa nak bagitaw
yang ni design untuk perempuan ye.
yang lelaki punya design besar sikit laaa huhuhu

  Yang nie actually jersey bukan T'shirt
Na takde contoh untuk t'shirt kaler putih
so yang ni Na just buat contoh je.
design memang lebih kurang dengan yang hitam diatas. 

Tahniah kepada pemenang.
yang tak berjaya dan yang tak sempat nak join contest ni
try ur luck for next contest.
In Sha Allah kalau ada rezeki lebih Na akan sediakan hadiah merupakan
2 ticket penerbangan domestic sahaja.
Doa untuk Na ye kekawan =) 

 Nama pemenang Tshirt Fireflyz
ADALAH
 Liyaa Mf  12 point
 si robot comel 11 point
    Farina Hunny 11 point
   Emma 10 point

Na ada 1 kejutan (tiru Astro)
Ada 19 peserta yang join contest Na yang kurang point dari
4 orang pemenang diatas,So dah decide untuk buat lucky draw
dari 19 orang peserta tu hooreeyyyyy \0/
Na akan memilih 2 orangg sahaja
lets we see siapakah yang bertuah itu

Memula Na tulis semua nama peserta

Kemudian lipat kesemua nama peserta 
Macam poyo sangat kau Na nak explain semua benda
BIARLAHH!!!!!

Untuk membuat cabutan itu,Na telah memanggil
seorang yang sangat jujur dalam semua perkara iaitu
Shahkiena Abd mamam
**kalau Na yang cabut nanti mesti ada again n again n again
hahahahaha 
CANTIK CINCIN U BEB! I NAKK :C

Dan itu lah peserta yang bertuah!!!!
1st cabutan yang bertuah is pazil
and 2nd is Hadira Kifly
 CONGRATULATION guys !!

Dan itulah senarai benda-benda yang ada dalam beg Na
sila rujuk tarikh Na list kan ye 
means takde penipuan ammend the name list macam Lyaa fikirkan -_-"
(dahh laa dye yang menang pulak tu)
 

 

Pemenang sila Email kan Nama,Alamat,Saiz dan Kaler baju anda di
 huneystar@yahoo.com

157 comments:

  1. tak kiraaaaaaaaaaa ummi nak jugak baju kaler hitam tue. cantiknyaaaa huuuuu

    lama tak online tak boleh join contest ;( sedihyaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaalaaa nty klau ade contest lagi..Na inform akak ye :D

      Delete
    2. hahah nty next contest awk join ye carlos =D

      Delete
    3. na, tshirt tu ada jual tak? nak kirim belikan boleh? sekali ngan pendrive airasia 8gb yg lambang burung tu kot.. boleh ke..?

      Delete
    4. hoii yang pendrive airasia tu mna Na taw grrrr -_-"

      Na fireflyz makcik =D

      Delete
    5. ooit..fireflyz ke..?
      leer... mati2 ingat airasia.. kekekeke..

      Delete
  2. banyaknya barang dalam beg Na !!! hehe. siapa yang dapat teka banyak betul tu guna hantu ke apa. hantar jin intai dalam beg na ada apa. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pun bnyk lagi tp mcm malu nk mention...hahaha yg menang tu Lyaa mmg Na rasa dye pakai jin!

      Delete
  3. Hahaha! Manede pikir Na tipu. Saje je masa tu geram tak dapat teka. Skang dah menang, takkan nak banyak cekadak pulak kannnnn? :P

    2 tiket penerbangan tu, nakkkkkkkk sangat2! Kahkahkah! Nampak tak tamak? Kiranya next contest sorang je la pemenang ya Na? Okeyyy memang kena try damn hard! :D

    Laen2 nnt check email ya! Btw, tqsm Naaaa. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi liyaa tahniah! nama kau no.1 beb hebak kau kan haha.

      Delete
    2. hahahahha ticket penerbangan tu still kena tggu jawapn dari admin..once confirm Na bgtw ye..tapi Lyaa xboleh join contest tu taw sbb Lyaa dah menang HAHAHAHA

      Shalee- dye pakai jin laa Naa rasa

      Delete
    3. wewit...

      sayang liya tak menang...

      Delete
    4. Erkkk! Manede hebak =_= Masa tu dapat ilham drpd mimpi :P

      Btul jugak Na. Kang kalau join pastu menang lagi org ingat Na tipu pulak kan? Asyik pemenang yg sama =_= Cheh! Bajet boleh menang lagi. Hahaha!

      Tp tiket penerbangan tuuu. Grrrr. If camtu batalkan contest ni, cepat buat contest satu lagi! Hahaha :P

      Delete
    5. HAHAHA
      Na rasa 2nd contest ni Na nk buat time Lyaa bz
      hahaha kejam x?

      Delete
    6. tahniah la menang... huhuhuhu

      Delete
    7. alehh Dira dye pun menang jugakkkk
      suka poyo Dira ni taw
      HAHAHA

      Delete
  4. byk giler dlm beg Na.. dlm beg akak xsmpi 10benda, tu pun adik akak kata.."hey, apa ni.. gajah ada, dinasor ada, biawak ada, buaya ada.." wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Na kalau ade 10 bende je alamat tak kuar rumah laa agaknye =D

      Delete
  5. Replies
    1. Kak Fiza..nty next contest akak try lagi yeeee =D

      anywy TQSM sbb support contest Na kak!
      LOVE YOU!

      Delete
  6. T shirt tu cool. Tapi pemenang dia tak cool... hehe, ok..ok.. semua cool..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn lagi2 pemenang yg pertama tu
      hahahahhha

      Lyaa Na gurau jewww =D

      Delete
    2. Err tak cool pun takpe la. Janji Na cool sbb bagi tshirt tu *Kipas* :P

      Delete
  7. bila hang dok buat contest nih??? xaci...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa dah seminggu zila..
      =)

      nty next contest zila join ye?

      Delete
  8. WAHH . HEBAKK AH DORG .. CAYALAH . TAHNIAH2 .. DEQ JE YG XDE REZEKI . SOB2 . HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deq...In sha allah next contest ada rezeki deq!
      anyw TQSM deq join contest Na
      LOVE YOU!

      Delete
  9. Apa kata ko buat kejutan Oprah W. pulak...
    Ko bagi hadiah baju kepada kami semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh bnyk nye duet Na
      hahaha doa Na kaya cepat eh hihi

      Delete
  10. Bila nak bagi saya baju free? Eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fellllllllllllllll!!!!
      RINDU~!!!

      Delete
    2. eleh... rindu dekat fell je.. huhhh

      Delete
    3. Fel dah lama menyepi kot..
      sbb tu RINDU Fel je =)

      jeles lettew dira!

      Delete
  11. Owh.. Alaa.. ada beberapa benda yg akak tak sempat nak masukkan sperti ipod, kunci. Tahniah utk Liyaa Mf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa kakLyd Na suruh kak Lyd try send 2nd answer kak Lyd senyapp jeee

      Delete
    2. Tq Lyd! Eh, apa pulak tahniah untuk aku je? Untuk semua pemenang gak la. Hehehe. Sebenanye tahniah kat Na sebab buat contest ni. Heheh! :P

      Delete
    3. Terlepas pandang je. Akak check balik respon Na masa dah lebih kul 12. *sebenarnya mengaku je la akak over confident bleh menang. Hahaha.

      Delete
    4. Tahniah la kat ko Liyaa sbb ko dpt first. Lagipun nama ko je aku familiar. Tapi utk tidak menkecikkan hati pemenang lain, aku wish tahniah jugak utk uols.. Dan Na, pastikan contest akan dtg, Liyaa dikecualikan. Sebab dia dah menang. Kehkeh. Peace.

      Delete
    5. yups kak Lyd name Lyaa awal2 na block hahaha
      n pasti kan Kak Lyd join okay!!!

      =D

      Delete
  12. Alhamdulillah :D

    betul ke ?
    er betul ke ? betul ke ?
    aa betul ke ? betul ke ? betul ke ?
    *soalan excited tanya cam spongebob . haha :D

    thanks sis ^^ dah email

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo bnyk nye soalan..
      mcm xnk je hadiah tu
      hahahha

      Delete
    2. EH TA BOLE TARIK BALIK ! HAHA

      Delete
    3. Tolong email,nama alamat saiz n baju secepat mungkin..sbb yg lain smua da send dah.. Awk je blom.

      Delete
    4. sy dah send sebelum komen kat entry ni lagi (;_;) punye la bersungguh-sungguh . huuu

      Delete
  13. eh, sy dpt jgak laaa... ehehe.. tp asal kak lya dpt fes? grrrr.. x aciii.. hahahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa Na pun mcm x puas hati asal Lyaa dapat 1st..boring kan dye menang kakakakaak

      Delete
    2. tu laaa.. cm x caye j kak lya dpt.. hmmm.. *dengki* kahkahkah..

      btw, gluta ngn raja kayu tu mende?

      Delete
    3. Gluta tu mcm ubat supplement kulit bagi cerah HAHAH rajakayu tu kayu tas..kecik je..mmg ayah suruh letak dlm beg..kayu tu elok...
      nk xplain pun x pandai sgt..cer emma tanye ayah/ibu emma myb dyeorg bole xplain.

      Delete
  14. cntik la baju tuh Naaaa... rugi tak join

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. anywy awk..
      TQSM join Na nye contest..
      Try next contest ye..
      jgn serik utk join contest Na..

      Delete
  16. alaaa...nak yg free 1 xleh ke Na?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk H bnyk benda yg bole..
      H nak ape cepat bgtw

      =D

      Delete
    2. nak baju warna hitam tu 1, putih tu 1..:D

      Delete
    3. Grrrrrr. Tak aci la men mintak camtu je. Nak 2 lak tu. Tamak =_=

      Delete
    4. alaaa. farah nak jugak. H memang, suka dapat barang pree -.-

      Delete
    5. heheh..jangan jeles yer..:p

      Delete
  17. mmg dh taw xmenang...ekekeke....chanteknye bju tu naa....sedey......

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa Nape Rietta ckp mcmtu ;c
      mcm sedihh Na bace..mana boleh rietta taw rietta x menang..
      actually jwpn awk ada 8 yg btul..
      cuma rietta bnyk list kan barang mekap..
      Na mmg tak pakai mekap rietta..
      rietta jgn serik join contest Na ye..

      try for next contest ye rietta..
      anywy TQSM!!

      Delete
  18. aiyakkk...amacam lan bleh lupa letak i taste sekali dalam beg tu..ayoyoyo...hehehe..tak rezeki laa nampaknya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu laa Na mcm pelik Lan boleh lupa pasal vapor grrrrrrr

      try next contest Lan!
      =D

      Delete
    2. okie dokie....hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  19. mesti beg awak besar kan.....hehehehe...

    ReplyDelete
  20. lor, ada buat contest ke..huhu lama xblogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa mana Hana hilang??
      mcm biskut kejap ada kejap xde
      =)

      Delete
  21. wahhh...TAHNIAH pada yg menang..
    takde rezeki..lain kali boleh join lagi kot..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk ka atie mmg boleh..
      utk Lyaa je xbole =)

      Delete
    2. psttt..: Kakak Na tantek, ada picture baru Pa'e buat tatapan..dtg lah blog..:)

      Delete
  22. lain kali buat lagi ye na..akak tak dan nak join..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah kak..nty ade contest Na inform akak =)

      Delete
  23. tshirt hitam tu cantik betul... nampak stylo mylo.. tahniah kepada para pemenang :)

    ReplyDelete
  24. waaaa! trlepas contest Naa! huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa Shu..
      next contest sila join ye =)

      Delete
  25. ala...nak juga baju firefly yg hitam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa nty next contest Cikgu Ma join ye =D

      Delete
  26. wah..bny btol brg dlm beg Na rupanya..huhu..tahniah kepada pemenang!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa tapi Na rasa mcm bnyk laagi nk kena bawa hihi

      Delete
  27. Na.. yg dapat cabutan bertuah tu kena buat apa pulak? Na tak de bagi tau pun kena buat apa-apa? And dapat apa untuk cabutan bertuah tu na?
    hehe -> excited sebab dapat part cabutan bertuah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishh Dira kan da kira pemenang jugak..so email nama alamat saiz baju kaler ape yg Dira nak ok!

      Delete
    2. tak tahu la na nak pilih kaler ape... hehehe

      Delete
    3. Ok, dira dah hantar email. hehehe

      Delete
    4. Dira siyes email dira xde..cek semula

      Delete
  28. kehkeh. tak sangka pulok iteww dapat, ehem next contest tu bila? lagi excited nak join lagi ni, heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tu la congratsssss Madi!!!
      send email kat Na nama alamat saiz baju n kaler ape awk nak ok!

      Delete
    2. okay, sedang menghantar :) terima kasih sekali lagi Na :)

      Delete
  29. Smart nya baju tu. jeles nie. Btw, tahniah kpd para pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa nty next contest Mieya join ye =D

      Delete
  30. tak sempat nak join...

    tapi kan meriah nyer lah dinner retro tu ye...
    :D

    ReplyDelete
  31. Dezee tau untuk Dezee memang xder saiz punya..sebab tu xjoin.hahaha(alasan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo mcmne pun mesti ade saiz laaaa...
      =D

      Delete
  32. deym.. cane bleh terlepas ni. adoi.. nak jugak! yang putih oren tu. hukhuk. *kelip-kelip mate*

    ReplyDelete
    Replies
    1. *kenyit mata

      tu laa alepas ni join contest Na ye hihi *WAJIB!

      =D

      Delete
  33. tahniah buat semua....!!
    nama nur xde eh...
    hihihiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Name nur xde sbb Nur tak join..
      sbb tu xde hihi

      Delete
  34. Ohh takpelah takde rezeki. haritu nak teka lagi skali terus blurr 'dlm kepala pk apelah yang disumbat Na dlm hendbeg dy' haha.

    Best2 lain kali buat contest teka2 camni eh Na, bestttt. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah Nana..
      next contest join sila join ye...
      anywy Na tq support Na hihi =)

      Delete
  35. Hoiii hampirnya dengan tekaan iolls. Huwaaa tak menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni lagi sorang macik ni..
      apadahal dah taw Na tatw mekap..
      segala barang mekap dye sumbat dlm handbag Na hihi

      Delete
  36. aku nk mrh si Shahkiena tu boleh tak? apesl die x cabut name aku..huh

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHHA
      dye tak bersalah laaa isk isk isk

      =D

      Delete
    2. die x tarik name aku...tu kesalahan besar da tu..hehe

      Delete
    3. tulaaaa...
      jom kita pukul dye sesama =D

      Delete
  37. tahniah pada pemenang..pasni kalo ade contest lagi roger2 ye hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik boss..
      nty Na ade buat contest Na inform awk ye =)

      Delete
  38. adil. dan tahniah kepada para pemenang. hehehe. banyaknya barang dalam beg Na. misti pakai beg besar2 senang angkut semuakan... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa Aien kan dah taw Na tak mekap grrr
      anywy Aen tekiyu join contest Na ye..
      nty next contest pun join taw taw taw =D

      Delete
    2. ok Na. pasni buat yg lagi susah2 Na. yg haritu senang sangat. susah nak menang. HAHAHAHA

      Delete
  39. Replies
    1. KA tenkiyuu yg pasal nuffnang tu Na da delete dah hehe tapi na copy kat memo..Na try dlu carik apa ygt KA ajar tu anyw TQSM KA!

      Delete
  40. wahhh xsompat nk join!apa pun tahniah pada pemenang..lama tak jenguk blg na..rindu sama kamu jgk!hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. =D
      tu laa next contest Ayu sila join ye WAJIB~!

      Delete
  41. Ayark... cemana boleh terlepas nih? windu sama kamu la na! ;))

    ReplyDelete
  42. na,

    kenapa kite terlepas contest ni..??


    aaaaa...kenapa...?? kenapa...??

    ReplyDelete
  43. Tahniah pada yg berjaya. Lain kali inform kakak kalau ada teka-teka lagi ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure kak..lepas ni ade contest Na inform akak hihi =D

      Delete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak marah sebenarnya..Nama aku mana Na??!! Grrrr!!!!!!!

      Delete
    2. oit apahal lak nk marah pulak..
      nk kena pukul????
      dah laa hilang..
      pastu xjoin org nye contest..
      skrng nk ade name dye pulak...
      ggrrrr

      HAHAHAHAHAAHHAHAHA

      JGN JELES SYIDAAAAAA WEK!

      Delete
  45. yeay. gua memang lucky draw. yeay.

    kalau nak tukar hadiah leh? takyah tshirt-tshirt lah. nak tukar tuan pencabutan tu. dia bukan robot. tapi dia kuning-kuning hitam. leh leh?

    *plis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoiii org pencabut tu bini org laaa -_-"

      Delete
    2. hahaha. ni gua sedang kena marah ke apa ni? :p

      fuh! nyaris gua tak kena baling dengan pisau rambo tadi+urut-urut dada,

      Delete
    3. HAHAHAHHAH

      mana ade marah tu nasihat =D
      *tolong tepuk dada jugak

      Delete
  46. kira undi dah macam spr (suruhanjaya pilihan raya)dah.. hahahha

    uih, banyaknya barang dalam beg tangan..

    ReplyDelete
  47. Congrats pada yang menang...ala tak sempat nak join hukhukhuk...

    ReplyDelete
  48. tahniah pada pemenang ! and izzah wonder sebesar mana handbag Na sebab banyak jugak barang yang Na bawak. hihihi

    ReplyDelete
  49. wah3...hihi...nak free boleh ? keh3

    ReplyDelete
  50. Ha..ha... berjaya le tu kononnya buat contest.....ececeh...

    Okje nak bagi can kat orang lain....kang kalau masuk confirm menang lagi pun saiz okje confirm tak do!!! (he..he...padahal menyesal tak join ) padan muka ko OKje!!!

    ReplyDelete
  51. len kalah!
    Tu jer komen len.
    menci menci menci.
    Nak lari pi hutan makan nasi lemak.
    Eh pe kaitan?

    ReplyDelete
  52. tahniah pada pemenang ..lawa baju yang first tu.
    byk nyer dalam bag. mcm2 ada.hehe

    ReplyDelete
  53. tudiaaa . tapi mmg itulah beg prempuan . bolat penah letak payung dlm beg . hahahaha

    ReplyDelete
  54. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  55. xsempat dya nk join..skrg ni dh jrg on9..haha..xpelah..mungkin bukan rezeki..hihi..

    ReplyDelete
  56. hehehe.. tak sngka na buat peraduan..dan tak sngka saya tak join..huk2..terlpas hadiah..hehehe

    ReplyDelete
  57. naaa.. chicna dah terlepas la ni ye. uwaaaaaaaaa.. nak jugakkkkkk..

    ReplyDelete
  58. laa sedihnya tak dapat join... wuwuwu... nie gara2 lama x update blog punya pasal. :(

    ReplyDelete
  59. mak aiiii..berderet ha barang ada dlm beg..hahaha...raja kayu tu apa Na??BTW,tahniah bt pemenang semua! ^^

    ReplyDelete
  60. apakan daya, waktu tgk tu dah tutup pun.. sedih2

    ReplyDelete
  61. tahniah tp kenapa akak terlepas contest ni

    ReplyDelete